Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
Persze hogy tagadja. Mi mást tehetne?
-
Rage47
veterán
válasz kisdalesz13 #22 üzenetére
Gyűjtik az adatokat és elemzik, ha engedélyezed. Ez már évek óta így van.
-
kisdalesz13
újonc
Pedig van egy sanda gyanum , hogy elég keményen be gyüjtötték az adatokat!
Sebestyén Ferenc
-
Shyciii
veterán
De amíg ténylegesen nem írja felül egy másik fájl addig ott van és vissza lehet állítani. Pont így működnek az adatmentő cégek.
Jujuj. Te elég nagy tévedésben vagy. Pont nem csak így működnek az adatmentő és helyreállító cégek. Sőt. Ezt a részét bármelyik user vissza tudja hozni, még csak külsős cég sem kell hozzá. Ezek a cégek sokkal komplexebb esetben is vissza tudják hozni vagy teljes egészében, vagy részben az adatokat. Nem véletlenül pl a Kürt Adatmentés világhírű, mert még a részben átírt adatokat, vagy darabokra hullott háttértárolókból is jó hatásfokkal tudnak visszaállítani. Ez a művészet, és nem az hogy egy még nem felülírt sectorból visszanyerd az adataidat. Azt bárki tudja akár ingyenes szoftverrel is. Én Linuxon már többször megcsináltam ezt.
-
Ricardo
titán
Lehet.
De most a topik témáját adóeset miatt fizet a cég.
De ha nem hibázott miért is fizet?
Tudom aprópénz....
Nekik valóban az, de ezzel a hozzáállással csak bátorítják az "ilyen jogász cégeket" hogy újra és újra legombolják őket. hiszen ha kellő körültekintéssel lövik be az összeget, akkor szó nélkül fizetnek.
Persze csak ha valóban nem hibáztak.[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
Milyen vidám dolog lehet, ha egyszer csak megjelenik az egyik privát képed annál akinek eladtad pár hónapja a telefont.
Ez az állítás egy baromság volt, nem történt meg. Egy mára törölt reddit posztból indult pletyka. Ami megtörtént, hogy egy pár usernek a saját telefonján megjelent pár random törölt fotó. Ez is tizenX user jelentette az 1.5 milliárdból.
Tényleg nem kéne ezeket a random média által felkapott sztorikat készpénznek venni.
-
flamich76
tag
Milyen esetek? Itt konkrétan mi az ami eddig bebizonyosodott?
Már ne haragudj, de az fölött sem szabad elsiklani, hogy úgy néz ki a cikk alapján, hogy egy jogász cég ugyan azzal próbálkozik minden egyes nagyobb cégnél, hátha bejön valami alapon. És úgy tűnik, hogy jól találták el az összeget, mert az Apple-nek ez nagyjából semmi pénz, ezért jobbnak látta fizetni, mint pereskedni. Az emberek nem fognak kapni kb semmit, ellenben az ilyen jogász cégek jellemzően % alapján dolgoznak, tehát ők viszont egész biztosra veszem, hogy szépen kerestek ezzel. -
paatrick
őstag
Ez nem apple specifikus. Bárhol ha rányomsz hogy törlés akkor attól nem "törlődik" le. Csak az a lefoglalt terület átvált felülírhatóba. De amíg ténylegesen nem írja felül egy másik fájl addig ott van és vissza lehet állítani. Pont így működnek az adatmentő cégek.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
nozs23
addikt
Szerinted mi az Applenek 95 millio dollár? Arról a cégről beszélünk, aki 10 milliárdot költött egy autóprojektre, amit végül csak úgy kukázott.
Tudom, itt mindenki szeret minden conspiracyt elsőre benyelni, de ha az Apple a userek adataival kereskedne az a világ legjobban tartott titka lenne.
-
tibaimp
nagyúr
Ez a tuti üzlet, kifizetnek most 95 millió dollár miközben kerestek a reklámokkal 95 milliárdot....még, hogy nem adták el...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
cog777
senior tag
Hat, en nem hiszem hogy szandekos lett volna. Sokszor a nagy “enteprajsz” megoldasokat felvonultato nagy cegek ugyanolyan bena es teszteletlen ficsort kepesek kiadni mint a kis cegek , lasd az MS recoll-ja, vagy az Apple lezart telefonon megnezheto teljes foto album hibaja. Valamelyik manager csak siman bena volt es a bonuszat akarta.
HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
jeni
félisten
Mi fog még kiesni a kosárból ?
Szerencsére a Siri -t fel se tettem még sehova -
cog777
senior tag
Azert mert csak soft torles volt, ami azt jelentette hogy nem igazabol toroltek ki, csak meg volt jelolve torlesre.
Rengeteg termekben ezt csinaljak, hogy jelolest alkalmaznak hatha a juzer eszbe kap hogy megse kellett volna torolni.
Persze attol meg jott erre egy hiba…HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
gulupeti
senior tag
Nem gyűjtenek adatokat, hihető.. Tagadják a vádakat, de mégis fizetnek.. Miért nem perelnek akkor inkább, ha szerintük alaptalanok a vádak?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- LEGO klub
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...