Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #207129 üzenetére
....persze, ezt a részét ismerem és én is jobban bízok a nevesebb agyonszabályzott láncokban, de ennek ellenére "junk food" a kategória becsületes neve
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
paatrick
őstag
válasz atee_13 #207129 üzenetére
Kedvencem a témában, jó pár éve volt valami levesező Pesten kapták is a fosvahányós gyomorrontást, ÁNTSZ kiment "ínnye nem akarod látni a konyhát", bezáratták 1 hétre (?) hogy javítsák ki a dolgokat, híradóban is benne volt. Majd nyitásnál után megint fullon volt a levesező és egyik megkérdezett alany ezt nyilatkozta: "hát ez jobb mint a meki, megbízok benne"
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #207121 üzenetére
nekem nincs bajom a szemét kajával, a mekit jobban is preferálom, mint a burger kinget ...csak mindig furcsa, amikor élsportolók ezt reklámozzák... Szoboszlairól mondjuk el tudom épp képzelni, hogy időnként beküld egy töltött káposztát, burgert, sört, pálinkát, majd ledolgozza a teremben... de egy Salah-ról, vagy CR7-ről ez kb elképzelhetetlen (oké, Salahnál ott a vallás is, ami akadályozza)
#207128: hirtelen azt hittem, hogy Donna pufikabát aláöltözékben
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DeathAdder
veterán
-
mvkly
senior tag
válasz atee_13 #206840 üzenetére
Csak lecsorognak Clooney-ék arrafele, kimenteni a fiúkat
---------
Szétnézve német másodból is jöhet egy 12 éve még negyedosztályú csapat, a Holstein Kiel. Akik nem is olyan rég még német bajnokok voltak.
II. Vilmos alatt
A kommentátorok már most örülnek a házi gólkirályuknak [link] -
Creative997
őstag
válasz atee_13 #206801 üzenetére
Ezek a hivatalos dalok egyre pocsekabbak...
Nekem akedvencem a La copa de la vida volt (igaz vb)
DS39, igen, Valentin napi volt, bár nem bánnám ha bevezeték minden meccsre kötelezően. Télre is
[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #206310 üzenetére
csak a feyenoord
slot 4-2-3-1 double pivotot játszik, nem lepne meg nagyon ha TAA is ott játszana majd egy emberevő mellett. szélról próbál bontani, ha tippelnem kell szélsőt fognak hozni, CB-t, meg hatostmeg épp néztem ha róma bejönne ötödiknek, atalanta meg behúzná a rápaligát akkor 6 olasz indulna BL-ben?
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #206304 üzenetére
2csok = 10hag?
...na Darwin azért a végén megmutatta, hogy mi az, ami mindig megy neki Szoboszlai azért szépet indított... ezekből a bő 15 percekből sok tanulságot nem érdemes levonni a képességeit tekintve
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #206269 üzenetére
az önbizalmának se tett jót hogy végipadozta a szezont, de sosem lesz 30 gólos csatár, én kedvelem, de kár volt érte pénzt adni, sosem volt benne hogy kiugró évek előtt állna, ami a többi flopról legalább nem volt elmondható
egy serie a csapatban szerintem jó lenne, mondjuk a Rómában
[ Szerkesztve ]
-
-
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #206071 üzenetére
...rontani akarták az ellenfél látási körülményeit... csak a szurkolók arra nem gondoltak, hogy az ő csapatuk is ugyanazon a pályán fog játszani
-
Tibiajax
nagyúr
válasz atee_13 #206045 üzenetére
bandus hát bennem nem nagyon van bvb-szív... meg vénemberben sincs sztem
az a baj, hogy német foci... a német foci olyan, mint a német opera, vagy német romantika.. létezik, vagy létezhet ugyan de, inkább maradjunk a klasszikus, igazi felállásoknál. azok jobbak. az olasz, meg a latino futball az, amiért a képernyőre ragadnak a szempárok
paatrick pár pont, ahol bukik a béfaubé-sztori
1. én megértem a szimpatizációt, meg a vesszenek az olajosok-dolgot, de valljuk már be a tükör előtt állva a saját arcunknak, ki kiváncsi a bvb-re a bl-döntőben?.. én pl baromira nem
2. a bvb a világ (európa) két legjobbb klubjának egyike?.. ne már
3. madrid ellen semmi, érts zéró esélye lenne, tehát a madrid igazából kérhelmezhetné is h ne kelljen lejátszania magát a döntőt már, egyből kaphassa meg a 37.trófeát, mert úgyis halál felesleges 90perc elé nézne a wembley, méregdrágán jegyet vásárolt szerencsés közönsége, meg még pár 100millió tv-néző
4. a psg-t is lenyomja a mardid, de nnaa.. hadd nézzük már inkább mbappért, mit fog nyújtani a toptopeop-90percben ami csak létezhet, a következő kenyéradójával szemben..
5. ha mégis valami óriási csoda folytán méégis a müntyen jutna be a döntőbe (nem), egy müntyhen-bvb döntőből azt hiszem kevesebbet néznék meg, mint a liverpool-csirke-döntőből, perdig abból sem láttam túl sokat, konkrétan egy képkockát sem...azóta se -
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #205669 üzenetére
...ja de posztokat nézve nem nekik kéne meccseket eldönteni ...még az kéne hogy Gomez is végre találjon egy gólt
Kudus jól pofánüvöltötte télort erre sárga esetleg?
...mintha kezdene élni a csapat: 10percig kéne így tolni és beküldeni Szoboszlaiékat
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz atee_13 #205657 üzenetére
Elengedte a szezont a Liverpool, azóta Jürgen a magyar válogatott csapatkapitányát pihenteti a labdarúgó-Európa-bajnokságra, ahol passzolni is fognak neki a csapattársai!4444
A holland szupertehetség Ryan Gravenberch kiszorította a Liverpool kezdőjéből a hazánk fiát, miután szándékosan nem passzoltak neki a csapattársai!!44
Zindex nem akartok leigazolni klickbaitcímírónak?
Jota hol van már megint? Nem épült még fel teljesen, mert rémlik gólja a Fulham ellen, de most nézem le is kellett cserélni utána.
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #205650 üzenetére
melissa reddy, ornstein, bascombe, pearce, joyce ilyenek írták, nem az ujjamból szopom ki, a jó játékosfejlesztés nem azt jelenti, hogy nemzetközileg ismert játékost farag valakiből. a róma elleni plélyoffon kívül én sem láttam a csapatát játszani, de hogy a fenti jelzők előbb vallanak rá, mint a nagy nevű edzőkre akik elérhetők azt készséggel elhiszem
még mindig jobb mintha azok közül jött volna valaki, mert ebben lehet legalább bízni hogy beválik annak ellenére is, keltetőligákból topcsapatba edző eddig mindig megbukott a PL-ben (mout leszámítva 20 éve) ahogy hollandok is
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #205640 üzenetére
Semmilyen korszakot nem határozott meg, bajnokságban azért jól megmérte hogy még a Tico verte, de nehéz is a legjobb és legjobban megfizetett játékosokkal nem a siker kapujában lenni mindig (utd ). Inkább mentality monster volt, meg sok mák, bírói tolás a var előtt, ami mindig kell a BL megnyeréséhez.
Mi még a PL-ben is ilyen 5. erők vagyunk, és a NC is nemsokára elszabadul, ezért kerestek érthető módon megint olyasvalakit aki szintén jó játékosfejlesztésben, és képes túlteljesíteni és felvenni a versenyt a gazdagabbakkal, ahogy tette azt hollandiában. Nagyobb esély hogy beváljon mintha Tuchel, Conte, Mou, Zidane.. jöttek volna, de még így is valószínűbb hogy visszaesés, esetleg bukás lesz, legkisebb esélyt látom a zökkenőmentes átmenetre, de a kialakított kerethez való edzői hasnonlóságok miatt ez is elképzelhető.
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz atee_13 #205604 üzenetére
Hát na. Jövőre újra kiéleződik a Man United vs Liverpool versengés. Vajon ki fog végül odaérni a Konferencia Liga helyre és ki marad csak 7. európa nélkül
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #205604 üzenetére
...visszanézve az az Ajax keret nekem kicsit erősebbnek tűnik, mint a mostani Feyenoord (Onana, Dest, Tagliafico, Lisandro Martinez, Daley Blind, Graven, Klaasen, Kudus, Tadic, Neres, Haller... na meg egy ganajtóni )
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #205590 üzenetére
05.19. 19:10-kor legyünk a tabella élén
...aznap lesz fiunk névnapja
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz atee_13 #205563 üzenetére
Ez olyan, mint olykor a Juve meccsei. Vagy Maxi fejében a Juve meccsei. Lehet, hogy az ellenfél 70-75-80 percig próbálja begyötörni a gólt, nyom és támad, de előfordulhat, hogy nem sikerül, s a Juventusnak a meccs hajrájában összejön, s a pontokat/trófeát a meccs/szezon végén osztják.
-
őstag
válasz atee_13 #205480 üzenetére
Milyen csakamagyar? Ne beszélj már butaságokat. Igen hoztál 4 helyzetett fene tudja 10 meccsből? Az sok helyzet? Azért nem nagy elvárás mondjuk 2-3 megjáttszás meccsenként? Az sok? A csodás támadósor mennyit is hagy ki? Lassan világrekorder lesz a csapat a kihagyott helyzeteket nézve.Használhatatlan labdák? Volt több is ami golpasszt ér ha nem cseszik el? Az tény hogy nem olyan èles mint lehetne de az egész csapatnak nem megy. Meg ha már fent van a pályán azt kellene nézni hogy jobb helyzetben van vagy sem? Amiket én írtam ott pedig jobb helyzetben volt. Így nem is tud javulni éd formába jönni hog hiába befutkos üres területbe a semmiért a többiek meg elszórakozzák.
Ne haragudj de süt belőled az ellenszenv. Inkább felé kellene elfogultnak lenni egy kicsit mintsem ellene. Semmivel sem rosszabb mint a csapat egésze. -
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #205474 üzenetére
...de... majd Klopp az öltözőbe, méghozzá futva
Fikalenkónak csúnyát ficcent a bokája... igazi ukrán terminator a gyerek, hogy még pályán van... kéne neki egy jobb becenév, mert Tarkowski mellett ő még egy normálisabb arc a kék retkek brigádjában
1-1 kellene félidő előtt
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #205406 üzenetére
...mit fognak helyette gyártani? andidasz-t?
...kétcsíkosat?
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz atee_13 #205271 üzenetére
Szerintem/remélhetőleg még él a bő 80 millió eurós Ajax-igazolás emléke, aki nem váltotta be a reményt Torinóban. Igaz, legalább el lehetett passzolni valamivel kevesebbért. Talán az Ajax is kicsit olyan, mint az Atalanta. Van egy játéka a csapatnak, s csak attól, hogy ott működik egy ember, egyáltalán nem biztos, hogy máshol is fog.
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #205249 üzenetére
...ja, sasos fradi himnusz helyett meg jöhet pl a "mint a mókus fenn a fán" átirata
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #205031 üzenetére
Bicskey Lukács volt a legjobb karakter az egész filmben... nyugodjon békében
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #205022 üzenetére
...matematikus ő is... 10millió matematikus futballszakértő országa vagyunk
amúgy meg:
04.14: Arsenal - Aston Villa 0-2
04.18: Lille - Aston Villa 2-1-> Lille >>>>> Arsenal
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #205013 üzenetére
ja hát a kezébe volt rugdosva kb minden... én úgy látom, hogy amíg TAA és Szoboszlai a pályán volt, sokkal több volt a veszély... Gakpo is ment szépeket... majd cserék után eltűnt minden kreativitás...
+1 statisztikai érdekesség: 1(!!!) szögletet rúgtunk egész meccs alatt... CP ellen ez a szám 11 volt mondjuk ez köszönhető annak is, hogy sok lövést próbáltunk, amivel kb semmire mentünk, csak szögletre
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #204972 üzenetére
...ő legalább a kapufát szétrúgja
...na ezt a sárgát pirosra nem variálják?
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #204948 üzenetére
...ez veszélyes! ...mindjárt jön a sIntér és elviszi a ketrecbe
ui: amúgy a legjobbak is hibáznak... legjobb volt, amikor a halo-s logót rakták ki véletlenül a cnn-en
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #204940 üzenetére
egyértelműen kell hozzá a minőség, minőség nélkül meg lehet nézni pl. egy Brighton hogy szenved ha low / midblockkal találoznak, azok a konkrétan nézhetetlen meccsek
szerintem nem ciki egy gyengébb csapattól hogy nem feksznek vágóhídra a szitinek, csak egy mardidnak aki finoman fogalmazva is minden téren sziti szinten van, vagy felette azért más, de még mindig ez nézett ki tőlük a legjobban, tavaly és tavalyelőtt azért csúnyán meg voltak csinálva
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #204919 üzenetére
...ez a 7 meccs szerintem elég lehet ahhoz, hogy szakadjon a gólzsák, lekerüljön a teher és kijöjjön egy kíméletlen mészárlás elmúlt 1 hónapban folyamatosan oda-vissza uraltuk a pályát, tucatjával rúgtuk kapura a labdát, csomó célra is ment, gól meg szinte 0... egyre nagyobb mindenkin a kényszer, emelkedik a frusztráció, az eredmények meg nem jönnek... már ki kell jönnie a lépésnek... ha ma nem, akkor vasárnap a Fulham ellen... Salah 99% hogy menni fog, 80%-ra tenném Diaz távozását is, de Darwin 90% hogy marad mindenesetre mindegyikükön ott a teher, hogy "még most kell megtolni, hogy emelkedjen az érték"
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #204914 üzenetére
...van amikor a Salah+Darwin+Diaz trió bármelyik tagja simán berak egy meccsen 3 gólt akárkinek... de most ott vannak mindhárman a szinuszgörbe legmélyén és rendre elbasznak mindent... amikor Salah+Mané+Firmino triónk volt, annak az volt az erőssége, hogy felváltva jött náluk mélypont és maximum pont ingadozott nekik is a teljesítményük, mint a görbe, de majdnem minden meccsen legalább egyikük maxon állt és berúgta a helyzeteket... statisztikailag kell jönni előbb-utóbb olyan meccsnek, amikor a jelenlegi nagy triónk kíméletlenül bever egy mérkőzésen vagy 8-at a nagyobb probléma az, hogy 3 nappal később simán bekerülnek mélypontra és leikszelünk akkor egy Lutonnal is
...én mindenesetre azt várom, hogy Gakpo ma több játékidőt kap és Jota is előbb pályára kerül
...ha nekem kéne összerakni a csapatot:
Kelleher (Ali maradjon a pl-nél, neki ez jár, hogy végigtolja az e-ligát)
TAA - Konaté - van Dijk - Robertson
Endo - Szoboszlai - Macca
Salah - Darwin/Diaz - Gakpo...esetleg középen Endo helyett Harvey/CuJo? ...cserének meg 60 perc környékén Darwin/Diaz páros másik tagja, Jota...
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #204910 üzenetére
...remélem az Atalanta is úgy áll hozzá, hogy "ez már zsebben és innentől nem lehet elbukni"
...igazából a keretünk megvan hozzá, hogy bárkit egy meccsen le tudjunk győzni 3:0-ra csak kérdés, hogy az Atalanta lesz-e ez az ellenfél és a mai napról van-e szó
ui: én magamról tudom, hogy a legjobb teljesítményt akkor hoztam mindig, amikor előre elkönyvelték a bukásom pl 20 éve digitális rendszertechnika vizsga úgy, hogy kb 40 tétel volt és 24 órám volt rá... évfolyamelső beképzelt baromarcú szemembe mondta, hogy "ezt 1 nap alatt képtelenség megcsinálni" ...másnap levizsgáztam 4-esre... annál, aki írta a tankönyvet na, a 'poolnak is pont egy ilyen négyesre lenne ma szüksége, csak visszafelé ne kapjanak egyet se
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #204671 üzenetére
gyáva szarok ezek, más meccseken x-nél vagy amikor hátrányban kellett berúgni a büntetőt, és szorult a hurok senki nem vitázott Palmerrel, hogy ő akarja rúgni. Ha valaki ennyire tizit akar rúgni álljon oda hátrányban is, ne 4-0-ás előnynél... és még volt pofája mindkettőnek Palmerrel emberkedni, aki egymaga viszi a hátán az egész szerencsétlen bagázst
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #204607 üzenetére
idei szezon, többit nem tudom, forrás nem taglalja, tizit tudtommal egyet lőtt, de még azt is kihagyta
£21.34m of the £85.36m is in add-ons. The first £4.3m will come after Nunez makes 10 appearances. A further £8.5m will follow after 60 games with the final £8.5m to “depend on the individual and collective performance of the team throughout the contract.
-
grizlisandor
veterán
válasz atee_13 #204468 üzenetére
Az ügynököknek kifizetett pénzben is vezetünk.
Bólé tán nyilatkozott, hogy minden rendben van a pénzügyeinkkel.
---
Kegyetlen ez a United, egyedül Bruno hozza a kötelezőt, meg Onana a nem védéseivel.
A többi futottak még kategória.
Erik félidőben beküldi Diallot meg Mountot? Mondjuk a második félidőre feljavult az előző meccsein a United. -
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #204455 üzenetére
If you exclude own goals, Liverpool and Newcastle have both scored 68 league goals this season. Liverpool have taken 179 more shots than Newcastle.
egy húgyos Newcastle, egy kbszott középcsapat, akinek egész szezonban permanensen le van rohadva a kezdője
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest