Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
Megkérdezném a nagyratisztelt fan-okat, hogy 13 év fejlesztés után van-e végre kitűzött kiadási dátum?
Mennyi rendszer van kész a beigért 100-ból?
Idén legalább a single player játszható lesz? -
miqlas
őstag
Tegnap jött egy frissítés a 4.0-hez, most már be tudok lépni a játékba.
-
Drenadar
Topikgazda
a vicc hogy általában pyro a stabilabb és nem a stanton
állítólag a küldetések miatt van még meghagyva a 3,24 nem mintha értelme lenne mert úgyis wipe lesz(kívéve a 4,0-s verzióban)
a ptu meg ptu nem kell rajta fennakadni hogy ott vannak nagyon gondok.
mi azt vettük észre hogy reggel napközben a játék játszható, viszont estére kb semmi nem működik benne.... talán majd javítja a következő patch... -
duvi
nagyúr
válasz
SkyS1gn #55885 üzenetére
A 4.0 azért kapott PREVIEW státuszt LIVE helyett, mert sokkal több bug van még benne. Tavaly év végén kiadták, hogy bárki kipróbálhassa Pyrot, de az átlagosnál is rosszabb állapotban van. Most kalapálják a javítást (4.0.1), ami jelenleg PTU fázisban van. A javítások ütemétől függően kb. pár nap, vagy 1 hét múlva jön LIVE-ra. Lehet, hogy addig érdemes várni vele.
-
SkyS1gn
félisten
Nagyon régóta vagyok backer, de a 4.0 miatt néztem vissza, eddíg a previewt toltam mondom megnézem az új patchet, de alig tölt be, az előbb bejutottam a previewba de a hajót megint nem tudom lekérni mert nem jelenik meg, ezt korábban is csinálta.
Most megint pl nem tölt be.
Vicc ez a "game" még mindíg.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz
SkyS1gn #55882 üzenetére
- Szerintem első indításkor a kezdőhelyedet Stanton rendszer egyik állomására tedd, mivel Pyro törvényen kívüli rendszer, tehát PvP terület. Kezdő vagy ritkán próbálkozó játékosoknak sokkal élhetőbb Stanton. Ettől függetlenül bármikor átteheted a respawn helyedet Pyroba. Ehhez nem ott alvás szükséges, hanem át kell tenni az imprintedet az ott kiválasztott bázisra.
- Most frissen telepítetted az SC klienst, vagy még régről fent maradt? Mennyi ideig vársz indítás után töltéskor? Mostanában esténként elég sokan vannak fent, ezért néha elég sokat kell várni, amíg betölt. -
SkyS1gn
félisten
Apropo valahogy lehet menteni Pyroban? Area18 most a home.
-
SkyS1gn
félisten
Ez valami vicc?
Minek egy alpha játékból 3 verzió? 3x100gb? Nem akarnak még egy sneak peak verziót csinálni? Miért nem 1 verzió van és kész? Tudjuk hogy fejlesztés alatt van, a LIVE se sokkal jobb mint barmely PTU. Fszság ez az egész. -
miqlas
őstag
... khm ... az utóbbi 2 napban nem volt túl sikeres a PU 4.0 preview kalandom 10+x belépési kísérletbõl egy volt sikeres.
Akkor mentem egy cargo haulingot, amire nem adta meg a fizetséget. Tegnap meg minden alkalommal összeomlott a játék, jött a crash report ablak ... -
VikMorroHun
őstag
-
-
SkyS1gn
félisten
Vulkan vagy DX a jobb?
Vulkannal alul irogat shader optimalizálást de baromi lassú. -
BogyóBP
addikt
válasz
m0h0senator #55867 üzenetére
Nagy méretű a játék ez a lényeg, nagyon.
-
macy
addikt
válasz
m0h0senator #55867 üzenetére
Persze mert csókos vagy, a tiédből kivettek 80 giga bugot
-
Szőrös
veterán
Elég rég készült már a játékhoz tutorial, így a 4.0 alkalmából csináltam most hozzá. Ha valaki kezdőként most ugrana bele, annak remélem segítség lesz.
Itt tudjátok megnézni.[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
Amúgy meg igazából a 4.0 be se engedett a régebbi meg folyton crashel szóval most ez van.. nemtudom van e köze ahhoz hogy nem a Windows particiora telepítettem hanem egy másik m2 ssd re amin csak fájlokat tárolok.
-
Snoke
tag
válasz
BogyóBP #55858 üzenetére
Ez a "játék" egy örök harcmező a sc vallás fanatikusai és az alkalmi játszani akaró playerek között. A fanatikusoknak minden jó, lövögetik a screenshotokat, ha ötödikre sikerül kijutniuk a hangárból a hajóval és eljutnak a-ból b-be, már boldogok és vesznek még egy pledge hajót 300-ért és nem különösebben zavarja őket, hogy szinte nincs olyan része az sc-nek, ami úgy ahogy működne. Az alkalmi playerek meg egy játékszerűséget várnának leginkább, amiben azért lehet ezt azt csinálni és persze letaglózza őket a bugtenger és nem értik, hogy ezért miért fizetnek súlyos pénzeket egyesek és miért bizakodóak 13 év után is. Mindkét oldalnak nagyszerű magyarázatai vannak mindenre, mindenki meg van győződve a saját igazáról és eltántoríthatatlan tőle. Ez van sajnos és ez is lesz, míg nem javulnak a dolgok.
-
BogyóBP
addikt
Na mindjárt
Am tegnap valaki írt a közös csetbe egy rohadt jó megfogalmazást a játékról mert az egyik játékos puffogott a sok hiába fagyás és bug miatt és 3-4 en veszekedtek és valami olyant irt az ürge hogy ez igazából egy játéknak álcázott üzlet nem pedig szórakoztatás céljával létrehozott klasszikus game és emiatt sem pvp sem rpg vagy mmorpg kategoriába nem sorolható be vagy valami ilyesmi de nagyon igaza volt sajnos nem jut eszembe a szó amit használt amikor olvastam egyből átforditásban eszembe jutott az a szó de most így nem.
Igen azt akarta feltenni de látom van prewiev na akkor meglesem azt.
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
válasz
BogyóBP #55851 üzenetére
Na nálam betette a kaput.. egyesével kell az amúgy drága dobozokba atpakolni az átvivendo majdnem 1000 cuccokat nem működik a move all funkció és ha sikerül és nem fagysz ki vidd at egy hajóval a kirakodo pontra tractor beam fegyverrel pakolja ki rakd liftbe küld le majd egyesevel rakodj ki vagy hagyd benne ez igen.. nemtudom mi volt a baj a drag n drop módszerrel. Ráadásul iszonyat sok a szerver error és megtobb megdöbbentő ostoba küldetés került be amik egy része egyedül nem is teljesíthető vagy ha igen atomreaktor kell hozzá mert egy 12. Generációs i5 ost úgy a földhöz vert hogy csak na. 200gb ram is kevés stb
a vulkán javit a helyzeten de inkább csak annyi hogy a shaderek előre már játék előtt betoltesre kerülnek míg dx11 alatt ez játék alatt történik. Szerettem volna 1 év elteltével újra kicsit bohockodni de totál elment a kedvem
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
Ez most csak egy vicc ugye??? Így aztán igazán átvihetem a cuccaimat máshova..
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Érdemes a vulkan API val jatszadozni? Nekem sokkal gordulekenyebben futott azzal és jóval kevesebb volt a beakadas viszont olyan érzésem volt mintha nagyon életlen lenne a kép amúgy alapjában is eléggé az valamitől maga az grafika. Egy csomó új fenyeffektet berakott amit eddig nem is láttam. Mondjuk én 7800xt vel viszem nvidianal szerintem nem sok lehet a különbség. Dx11 el rengeteg a beakadas sokszor száll el a játék ha gondol egyet stb. Lehet elfogy a ram ilyenkor passz a vga ramja is maxra megvan rakva a shader mappát töröltem mindkét allitgatasnal viszont a skalazo algoritmust esetemben FSR nem használom mert ronda lesz tőle. Kiprobalom kicsit a vulkant is majd de ha van tapasztalat írjátok nyugodtan
-
duvi
nagyúr
válasz
BogyóBP #55839 üzenetére
Ha nem szűz install, akkor érdemes törölni a shader mappát! Főleg ennyi kihagyás után. Amúgy az első indítás után kell neki 5-10 perc amíg a shadereket becacheli. Hol voltál amikor 15-20 fps-ed volt? Van egy pár helyszín, ahol beesik az fps. A nyílt űrben hány fps-ed van?
-
BogyóBP
addikt
Most akkor mivan? már egyszer vettem 25ezert égy kezdő csomagot de nem enged be a játék. Újra meg kell venni?
-
Szőrös
veterán
válasz
m0h0senator #55832 üzenetére
Okéoké ez igaz, bocsánatelnézést
-
abéla
senior tag
Sziasztok!
Régi-újrakezdőként érdekelne pár dolog:- a HUD felső sarkaiban megjelenő status és target holo kijelző random hol megvan, hol nincs, de az istennek sem sikerült rájönnöm mivel lehet ki/bekapcsolni
-cserégettem a komponenseket tesztelési célzattal (cooler/SG/PP/weap) és hát vannak gondok: az egy dolog, hogy 1x rental után is akárhányszor berakhatom az adott cumót a gépekre, de ami aggasztóbb, hogy a régi default alaktrészek eltűntek és napok múlva sem látom őket, mi több, a Raven emp generátorai is elvesztek.
Ezek nem hajófüggő problémák, mindegyiknél (Sabre/Raven/Cutlass/325) fennállnak
...szóval aggódjak, reseteljek, aggódva-reseteljek vagymi?- a mintegy 7 éve megvett Optane dobozomban volt 2 Sabre Raven kártya (én hülye csak mostanában néztem, el is felejtettem; még anno aktiváltam az egyiket, azóta vígan bénítgattam az ellent, majd az utóbbi években nem is foglalkoztam vele; de láttam mi áron futnak mostanában a Ravenek -nem mondom, megfordult a fejemben, hogy eladom az accountot is az aktiválttal- , de olvasom, hogy 2xRaven card/box, megnézem és ott figyel a két darab
) nah ezek most 1000eu körül cserélnek gazdát, szóval eladnám a még nem-aktiváltat(így account marad
).
A kérdés, hogy hol lehetne ezt lebonyolítani és miként? (hogy magam és a vevő érdekei is védve legyenek) - leginkább a lokális/mo-i lehetőség jönne szóbaNa és az élmények: miután kb egy napig állítgattam/szoktam (újra) az irányítást, meg lett végre a Pirate badge (bár sztem ezt nerfelték ...vagy én lettem bölcsebb az elmúlt pár évben, mióta utoljára próbáltam
);
tegnap hajnalban meg kalóz-ölünk egy Polarissal nagyban(sima liba a 4x M5a-val felpakolt Sabre-vel), majd wave 7-8 körül írja: kinyitja a dockot a tetején, szálljak le!
És én meg, miközben repked körülöttünk a gaz ellen, a Sabrémmal szépen benavigálom magam faszán a hátára és le, majd kiszállok, miközben lézerek csapodnak mellettem, közben meg megindult az irdatlan hajó alattam, kerülgeti a Hammerhedet, miközben az lő ránk.
Miközben futottam folyosóról csarnokba, folymatosan hallotm a becsapodások dörömbölését; végül beugrottam a hídra köszönni! Na ekkor kicsit sztem meglepődött a Polaris-pilot, mert előkapta a fegyverét, de én következetesen holster maradtam, így maradtunk barátok.
Hát komolyan, úgy éreztem magam mintha valami Firefly epizódba csöppentem volna....ehh, ilyenkor mindig csak remélni tudom, hogy beröffen végre igazán egyszer mindez és nem valami gigant semi-Ponzi előadás statisztája vagyok, egy vihogó CR-szel a sarokban
(egyébként ahogy szokom vissza a SC világba, a kezdeti "eladom az egész accountot azt jó napot" érzés is úgy alakult át megint egy "baszki, hol másik játékban kapok ilyen élményeket" fílinggé - hiába, fuggó voltam/vagyok/leszek)
ui.: halódik a topic vagy DC elszívja a népet/aktivitást?
[ Szerkesztve ]
-
Marci79
senior tag
Az IAE2954 expo miatt Free-to-play lesz a Star Citizen nov.22-től dec.5-ig.
-
pandras83
őstag
Játszik valaki 5700X3D-vel? Hogy teljesít?
-
Drenadar
Topikgazda
4.0 EPTU WAVE 1
de még nem megy senkinek -
m0h0senator
őstag
válasz
VikMorroHun #55818 üzenetére
A hajó átépítés az adott hajó megjelenését hátráltatja a fejlesztés többi részére nincs hatással.
#55816SkyS1gn : Ahogy figyelem a játékipart már nincs nagyon olyan játék amire azt mondják és úgy is áll, hogy kész lenne.
Ez a projekt sosem lesz "kész". Különböző mérföldkövek vannak csak. Az SQ42 lesz kész. De az SC szvsz sosem. -
duvi
nagyúr
válasz
VikMorroHun #55818 üzenetére
Szerintem ezek átalakítások és változtatások, nem nulláról újraírt mechanikák. Persze ettől még sok plusz meló van bennük. A motor még mindig cryengine alapokon fut, csak a saját igényeik alapján továbbfejlesztették.
[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Drenadar #55817 üzenetére
Ha jól tudom, a repülést kétszer teljesen újraírták. Igaz, nem ötször.
A hajókat rendszeresen (újra és újra) átépítik.
Az animációkat szintén.
A motort teljesen lecserélték (mondjuk ez két nap alatt végbement).
Biztos van még más is, nem vagyok naprakész a fejlesztés terén. -
SkyS1gn
félisten
válasz
m0h0senator #55814 üzenetére
Ha mindent mechanikát 6x újraírnak sose lesz kész
-
miqlas
őstag
válasz
m0h0senator #55814 üzenetére
... és ez nekünk jó hír! Nehéz lenne egy Starfield szerû SC-el azonosulni!
-
m0h0senator
őstag
válasz
miqlas #55813 üzenetére
Ennek egyik oka szerintem az, hogy az SC közösség az eltelt ~12 évben meglátta milyen mélységet akar ennek az egésznek CR. Mikor a 100 rendszerről beszéltek akkor pont mint a Starfield ezen mechanikája jelent volna meg itt is. (auto landing a bolygókra, nem tudsz bárhol leszállni és egyéb egyszerűsített játékmenet). Nekem az jött le, hogy 1.0 5 rendszerrel, de az 1.0 annyit takar, hogy a játék alapjai készen vannak tartalmi megtöltése folytatódik.
-
miqlas
őstag
Igen, ezek mind lejöttek a panel megnézése után, ez mind lejött és Chris Roberts indokai is abszolút érthetõk / elfogadhatók.
Egyedül - nekem - ez maradt ki, persze abból, hogy „nem robbant fel” a SC közösség, arra tippeltem, amit most megerõsítettél! Csak egy-két fanyalgó vélemény videó jött szembe velem YT-on. -
duvi
nagyúr
válasz
miqlas #55811 üzenetére
Egyrészt amikor beígérték a 100 rendszert, akkor még a fasorban sem volt a legtöbb mechanika amik mára szerves részét képezik a játéknak. Másrészt pont a mostani CitizenConon mutatták be, hogy milyen sok poi lesz egy-egy bolygófelszínen. Tartalmilag sokkal több minden kerül be az 1.0-val induló 5 rendszerbe, mint amiket anno beígértek. A kérdésedre válaszolva, igen. Indulás után folyamatosan érkezik majd a többi rendszer is, amiket a starmapon láthatunk.
[ Szerkesztve ]
-
miqlas
őstag
Így, hogy lement a CitizenCon és beszéltek az 1.0-ról, nekem csak az nem világos, hogy a 100 beígért csillagrendszerbõl lesz összesen 5 db vagy ez csak az 1.0-ra vonatkozik, de majd késõbb bõvül a felfedezhetõ univerzum, a'la WoW vagy 5 és ennyi?
Az elsõ változatnak kimondottan örülnék!
Ez alatt azt értem, hogy finanszírozási szempontból is életképes játékot akarnak építeni. Nem tûnne a sok, a játékot nem ismerõ ember szemszögébõl scam-nek tûnõ projekt ...[ Szerkesztve ]
-
PhilBrick
őstag
Új SQ42 demo
Még mindig két évre vagyunk tőle.... -
Drenadar
Topikgazda
válasz
vaakuum #55800 üzenetére
Általában a sisak okozza a futás közbeni fulladást! vedd le a sisakot (ha van oxigén).
Cseréld le a sisakod, lehetőleg vett és ne lootolt sisak legyen rajtad.
a másik ami szerintem nálad is van... : nálam is volt olyan hogy tetü lassú volt.
el kell menni egy olyan helyre ahol nincs nem jut eszembefegyvermentes övezet na...
és ott öld meg a karaktert, nekem ez segített...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Samsunghoz viheti az új IO lapka gyártását az AMD
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Feldarabolná az Intelt a Broadcom és a TSMC
- Napok óta legyőzhetetlen a 32 GB-os új Radeon pletykája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Cyberpunk 2077
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...