Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
kanál01 #3337 üzenetére
Emellett, meg kb 1 hónap alatt át lehet álni "mindennek külön címet" simpleloginre, amit eddig mindenhol tudtam használni (mint nyereményes is)..., csak ne freemail legyen mögötte, mert ahhoz már túl gagyi a freemail. (A cím nem fiók, csak hogy ez is legyen rögzítve... ez címeket ad)
Emellett meg a "hívtak is" ott van...
(kíváncsi leszek melyik média venné fel listájára...)
-
4Grider
nagyúr
válasz
kanál01 #3337 üzenetére
Nagyjából mindenütt lehülyéznek majd, hogy a freemail-re építettél. (Én is, de ne vedd magadra, elég sokan elkövetik még ezt a hibát, amit te is.)
Mivel a freemail egy ideje a már másfél évtizede regnáló kormányunk médiabirodalmához tartozik, egyedül az rtl csoportnál van esélyed arra, hogy valamilyen szinten foglalkozzanak a problémáddal. -
kanál01
tag
Sziasztok,
Freemail-as címemmel szoktam nyereményjátékokra regisztrálni, eddig nem volt vele gondom.Most viszont egy 250.000res főnyereményt buktam miatta és szeretnék a sajtóban ennek visszhangot adni, ha tudtok ilyen médiát javasolni szívesen venném, mert a történet tanulságos, de rugalmassággal a játékszervező részéről megoldható lett volna.
Röviden, egy nagy multi bolti vásárláshoz kapcsolódó blokkot töltöttem fel, regisztráltam, kaptam is automata visszaigazolást róla. Majd több hét múlva egy nyertesség jogosultságát elvesztő automata levelet kaptam, mivel nyerteseként kisorsoltak, de az automata értesítő levelet visszadobta a freemail többször, de pont a jog.elvesztő emailt átengedte.
Dec 2.án jött a fenti levél, 4órán belül küldtem a nyertes blokkot, nem fogadták már el.
1x kerestek előtte telefonon, de munkaidőben nem tudok telefonálni. Sérelmeztem, ha látták, hogy többször visszajön az aut. levelük, miért nem egy kézzel írt email vagy sms -be értesítettek.
Válasz, az már nem része a játék szabályzatnak.Igen, van más email címem is, de Freemailra van reg. Pl supershop, és 10x másik fiók, nem olyan könnyű minden egy másik email címre megoldani.
Az alábbi történetet kicsit részletesebben szeretném a mediába megosztani, ha tudtok javaslatot adni, hol kezdjem, megköszönném.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Wovbagger #3331 üzenetére
Ez "küldjenek belsőt" addig jó, míg nem egy jelszóhelyreállító, vagy akár ennél kritikusabb email az ami "a prohardver irányából nem jut el a freemail felületéig". (A küldő szerver szerintem ugyanaz, az URL. ha jól emlékszem ugyanaz... Nehéz lenne ezen túlmenően szűrni, hogy az értesítések meg az igazán fontosak kétféleképp fussanak át ezeken.
Ha van másik fiókod, címed, címeid, akkor arra kb 5 perc beállítani egy ugyanúgy használandó simplelogin-t, ami ad 10 címet, amiből egy vagy akkor már több lehet a hasonló szemetes azzal az instant előnnyel, hogy aki most tudja a freemailesed, az nem tudja egyből az újjat, így jelentősen csökken a naponta pár 10 kidobálandó.#3329 jeni Ha leírják, hogy baj van, így kéne más, így te megkérdezed, hogy baj van, és kéne más?, akkor nem lehet nem furán nézni az egészre, különösen ha az alátámasztó kép, valahogy kihagyja az URL-t, meg ilyesmi kritikus dolgokat. Inkább túnik PH felületnek, mint Freemailének, szóval feltételeztem, hogy nem egy így kinéző email. Ha meg ennyit látok egy ártóemail-metszetből nem igazán érezném felelősnek magam a rossz válaszért.
(még mindig a lehagyott URL-nél maradva: ha az adott oldalllal van a gond, akkor ott járunk, hogy azon ráérdezni, hogy az oldal működik-e megint olyan, hogy ha tényleg valaki gonoszkodik, akkor neked nincs semmi módszered arra, hogy tudd, hogy az a fiók/felhasználó az valós, és nem egy átvett entitás, aki arra akar rávenni, hogy tégy olyat amit nem akarsz. Discard.gg-re, hogy az nem Discord akarna lenni picit furi...)
-
Wovbagger
tag
válasz
ledgeri #3328 üzenetére
Nekem is ugyanaz a problémám, mint jeninek, és azt is vállalom, hogy gondom van a szövegértelmezéssel.
Nagyon régóta használom a freemail-es címemet arra, hogy mindenféle számomra nem életbevágó oldalakon ezt adom meg. Ömlik is rá levél rendesen, pár naponta pár tizet biztos kidobálok néhány másodperc kattintgatással.
Furcsálom, hogy a prohardver levelei nem érkeznek meg oda, de erre a problémára van egyszerűbb megoldás: itt a remekül működő belső üzenetküldő rendszer, itt szerintem megkapom az üzeneteiket gond nélkül, szóval írjanak nekem ide. Ne kelljen már még egy helyen email címet regisztrálnom... -
ledgeri
nagyúr
Most a szöveg értelmezésével van gond, vagy mivel?
Írtam volna, hogy egy gyors simplelogin reggel tudsz magadnak másik emailcímet csinálni, amire küldött üzik a freemail-re mennének, de sajnos pont az volt a végső "mindennel otthagyom a freemailt" esemény, hogy a simplelogin emailjeit nem fogadta a freemail, pedig már a simplelogin csapat konfigbejegyzéseket adott, hogy mit kéne hogyan miért és mire állítani.
Futhatsz egy könyörgős kört a PH-n, de ha ez megjelent, akkor szerintem oka van!
Ha giga név kell, akkor jobban ajánlom az outlookot, mint a google-t (aliasok). Ha csak egy elég, akkor ott a proton és tutanota, de csak ha nem voltál tele mappákkal. Ha egyik sem tetszik akkor van még jó pár! -
jeni
félisten
Üdv
Most tényleg gond van a freemail.címekkel a prohardverre kapcsolódan?
Erre van regisztrálva a fiókom és tényleg meg kell szüntetni,egy másik nem freemail címre? -
válasz
ledgeri #3319 üzenetére
Jaja, már autolsó utáni véső figyelmeztetés is megjött.
Sima spam/phising.De most jött a rendorsegtől is. Ékezet nélküli írással rögtön shift+delete...
Na meg az E.On-os, MVM-es és MHB-s adathalász levelek.
Még jó, hogy egyikkel sem vagyok szerződésben.
Viszont arra jók, hogy a család többi tagjának megmutassam a potenciális veszélyforrásokat, illetve azt, hogy mire kell figyelni. -
borges7
aktív tag
válasz
ledgeri #3319 üzenetére
Ez minden más hasonló csaló email-re igaz, nem freemail-specifikus, nekem gmail-re is jön néha ilyen, talán valamivel kevesebb. Például EON-osnak álcázott asszem mindkettőre jött, meg a banki csalók, "csomagküldők" stb. Ja és az sms-re ugyanez, azok is nagyon elszaporodtak az utóbbi időben.
-
ledgeri
nagyúr
Óvatosan létezzetek ittmaradók!
Ki kell írni, hogy Ez nem valós, linkeket csak ésszel!!!
-
Atish19
őstag
válasz
peterxxx #3317 üzenetére
Nem is kell megszabadulni tőle. Arra kell használni amire való. Szemetesláda alkalmi regisztrációkhoz amit nem sajnálsz ha eltulajdonítanak
Esetleg a Súgó/Kapcsolat/Más jellegű az ügy opció alatt írd le nekik a problémádat. El tudom képzelni, hogy segítenek visszaállítani vagy elmondják mi a teendő. Lassan őrölnek a malmaik szóval pár munkanapba biztosan beletelik a válasz. -
peterxxx
csendes tag
válasz
Atish19 #3315 üzenetére
Köszi, igen a Protonmail a fő fiókom nekem is az valóban az egyik legjobb, elő is van fizetve rá
A vicc az, hogy még ha akarnék se tudnék megszabadulni a Freemail fióktól, mert a gyerekként ezer éve beállított és azóta elfelejtett biztonsági kérdésre kell a válasz a törléséhez.... biztonsági kérdést meg szintén csak akkor tudsz változtatni ha tudod az előzőre a választ. Szerintem ez simán sérti a GDPR adattörléshez való jogot, fel kéne őket jelenteni.. lehetetlen így törölni a fiókot.
-
Atish19
őstag
válasz
peterxxx #3314 üzenetére
Ha elfogadsz egy tanácsot túl sok energiát ebbe ne vigyél bele. A legjobb amit tehetsz, hogy megszabadulsz tőle és ezt tényleg a legnagyobb jóindulattal mondom. Sokkal jobb akár ingyenes megoldások vannak. Proton mail-t például tudom ajánlani ha tényleg érdekel az adatvédelem. Nekem is itt ajánlották és nagyon bejött. Nagyon jól használható, védhető és folyamatosan fejlesztik. Freemail már csak vegetál ideig-óráig.
-
peterxxx
csendes tag
Vagy ami rosszabb, hogy tényleg ilyen szinten el van hanyagolva az oldal? Amióta bevezették az új design-t (évekkel ezelőtt!) azóta egy darab új funkció nem jött bele, egy gombot nem tettek arrébb, semmi.. és teljesen basic dolgok hiányoznak belőle mind a mai napig. Nem, nem Freemailt használok fő címnek, de vannak régi fiókok amiket a mai napig életben tartok különböző okok miatt, így használom ezt is ezért jó lenne már ha fejlődne tovább, jelentősen megkönnyítené az életet pár basic funkció...
pl hogy levelek kijelölésénél lehessen olyan hogy kijelölöd az egyiket majd shiftet lenyomva belekattintasz alatta vagy felette x darabbal és akkor együtt kijelöli azokat a leveleket. Ilyenekről beszélek, de ez csak a jéghegy csúcsa. Adatvédelem terén is lenne pár fontos dolog, de ezt már tényleg csak privátba írnám meg annak ki ezzel foglalkozik ott a Freemail-nél mert hosszú.. -
peterxxx
csendes tag
válasz
4Grider #3312 üzenetére
Az elmúlt években volt már jó pár TOTÁLISAN alapvető funkció hiányára tett javaslatom, de kb 0 változás volt eddig az oldalon.. pl "Minden e-mail" nézet, ne kelljen egyes mappákba kattintani hanem mindent lássak egybe.. kb ilyen szintű javaslatok voltak és pont 0 valósult meg ezekből.. szerintem a csajok nem továbbítják csak pattintanak mindenkit és már kezd idegesítő lenni, végre egy normális férfi fejlesztővel lenne jó beszélni aki átlátja a dolgokat és megérti a problémát.
-
peterxxx
csendes tag
Sziasztok,
Van itt esetleg olyan aki a Freemailnél dolgozik és fejlesztő? Lenne egy fontos adatvédelemmel, GDPR-al összefüggő javaslatom hátha itt közvetlenebbül lehet beszélni velük, mert a hivatalos mail címre mindig csak a továbbítva xy-nak sablonválasz jön.. talán el sem küldik nekik a "csajok" akik kezelik a bejövő leveleket...
Nyugodtan írjon privátban ha nem akarná felfedni itt magát, előre is nagyon köszi -
lacoka55
tag
Sziasztok
változott e valami mostanában a freemail-nál ?
Mert nálam valamiért kb 3 hete folyamatosan jön ez a levél szemét spam
nagyon sokáig nem volt egy darab sem most meg szinte naponta jön 1-2 többnyire ismeretlen nők irkálnak a világ minden tájáról
nem tudom honnan juthattak hozzá a címemhez ritkán írok levelet
csak néhány műszaki oldalt látogatok
sok mindennel próbálkoznak egy bank nevében is kaptam levelet de semmi közöm ehhez a bankhoz
de jött bűnügyi rendőrség címen is és örökség Dubai -ból Egyesült Arab Emirség ből is [kép] [kép] -
Livius
őstag
Sziasztok,
A freemail webes felületén lehet még valahogy küldeni úgy e-mailt, hogy az csak sima text vagyis szöveges, és semmi HTML formázása nincsen?
Ha nem tudja már, lenne valami egyszerű levelező kliens Windows 10-re, ami ezt még tudja és a freemailt is tudja kezelni mondjuk IMAP-on? -
ledgeri
nagyúr
Vicces megtaláni egy freemail arhívumban egy elfeledett gmail-es címet, amiről kiderül, hogy 30 percig kezeltem sajátomként, mert akkor elfelejtettem a jelszavát egyből, de most beletudtam lépni, hogy kiderüljon valaki azóta használta (facebook ad-szolgáltatás figyelmeztetések és hasonlók benne)....
Csak jó még ez valamire! Micsoda nosztalgia!
-
perempe
veterán
Tegnap este óta ez a hibaüzenetem asztali gépen, Firefox:
A biztonságos kapcsolat sikertelen
Hiba történt a következőhöz csatlakozáskor: freemail.hu. A partner tanúsítványát visszavonták.
Hibakód: SEC_ERROR_REVOKED_CERTIFICATE
- A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert a kapott adatok hitelessége nem ellenőrizhető.
- Lépjen kapcsolatba a webhely üzemeltetőjével, és értesítse a problémáról. -
ledgeri
nagyúr
Ugyanúgy mint a sűrűn használtét: Erősen kéne gondolkodnia annak akinek feladata lett volt megjegyezni!
Ha lenne "bevált módszer" az egész rendszer rég összeomlott volna csak emiatt.Ennek nem volt beállítva biztonsági emailcím? Gmail-hez telefon szám? Vagy az nincs belépve máson, hasonlóképp elfeledve?
Emellett ha 90 napon túl volt belelépve legutóbb (fm-be), akkor előbb bele kéne jutni, hogy újra aktivált legyen a tárhely, és majd újrapróbálkozni a mail fogadással, mert 90 napos nem belépés esetén az új emailek is el vannak dobva.... lehet, hogy esélyesebb a google fióknál elindulni a "nincs hozzáférésem" úton. -
FNZ
őstag
Sziasztok!
Egy ritkán használt freemail-es fiók jelszavát hogy lehetne megtudni?
Hiába küldetek egy jelszó emlékeztető e-malit rá, hisz nem tudok bejelentkezni és jelszó emlékeztetőt sem tudjuk.
a pláne, hogy egy g-mailes fiók biztonsági emilcíme -
pn4hvq
senior tag
válasz
borges7 #3287 üzenetére
Nézd meg ezt a topikot.
Annyit kipróbálhatsz, hogy másik Freemailes címről próbálsz neki küldeni, akkor azt megkapja-e. Ha megkapja, akkor a te emailcímed van blacklistre téve, ha azt sem, akkor valamiért a freemailes irányból érkező levelek mindegyike. Mondjuk, ha utóbbi, akkor valószínű, már kaptak erről jelzést. -
ledgeri
nagyúr
válasz
borges7 #3287 üzenetére
Azért a hibaüzenetből eléggé sok kiderül... legalább fordítózni lehetne. (Rejected>elutasítva; Due to spamming> kéretlen üzenetek matt (ez általában a domain-re vonatkozik [a @ utánáni rész]!)
Másik, hogy ez így akkor csak közvetve freemail probléma, és a t-online szűrője.Egyébként meg mind a hármat lehetne feldni: freemail, mert tényleg borzalom, t-online, mert szolgáltatós, gmail, mert google....
-
borges7
aktív tag
Nem tudok levelet küldeni egy barátom t-online.hu-s címére, mindig visszajön ezzel a hibaüzenettel:
"said: 550 5.1.8 Message rejected: Access denied due to spamming (vade) - code_501 (in reply to end of DATA command)"
Ő viszont úgyanúgy tud nekem küldeni, mint eddig, de ha arra válaszolnék, amit ő küldött,
azt megint csak visszadobja...Eddig soha, semmi ilyen gond nem volt.
Megnéztem, a saját gmail-es fiókomba simán tudok küldeni most is. -
ledgeri
nagyúr
Nem kapunk értesítést a hsz-válaszról. Csak arról hogy írtak a topikba.
Legjobb ilyen hosszú idő után írni neki egy privátot is, hogy "szia, itteni (hsz linkje) hsz-re kérdeztem, és lehet, hogy tudsz segíteni". A jobb oldali itt szóltam hozzá véges, és lehet, hogy sok más helyre írt bőven többet, mint az a limit. -
ledgeri
nagyúr
Meglepődtem, de benyel 90+ karakteres jelszavakat mostmár ez is! Aki még itt ragadt, ajánlott frissítéskor kiterjeszteni a karakter számot... meg a frissítést is ha már régi a jelszó! + akkor már 2fa-t is...
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Freemail-ben hogyan tudnék letiltani egy email címet?(nem spam-be rakni)
Úgy hogy ne tudjon email-t küldeni nekem,vagy legalább ne lássam. -
mexel
veterán
Nálam 2-3 napja nem megy a freemail. Másnál sem?
-
Livius
őstag
válasz
ledgeri #3268 üzenetére
Ez ugyan arra a belépős oldalra visz tovább mint ami a jelenlegi default freemail.hu, semmilyen szimpla freemail már nincs szerintem.
-
Livius
őstag
Valahogy van még arra mód, hogy a freemail-en mindenféle HTML formázós mód nélkül teljesen nyers text-be lehessen levelet írni mindenféle formázás nélkül?
-
ledgeri
nagyúr
Szép: hóelejével, vagy még egy picit korábbtól nincsenek szűrőim... Aki ritkánbelépős és neki számít a szűrőzés nézzen rá!
-
ledgeri
nagyúr
A minap belépve láttam, hogy anélkül, hogy én töröltem volna bármit, csükkent a foglalt helyem bagysága... Nem a legjobb!
-
mlac81
csendes tag
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy mióta ez az új felület van nem tudom megnyitni, letölteni a csatolmányokat! Jelzi, hogy van csatolmány de nem lehet vele csinálni semmit! Gépen és telon sem müködik! Ügyfélszolgálat sem tudott segíteni! Valakinek ötlete?
-
MájMekk
tag
válasz
4Grider #3252 üzenetére
Köszönöm a válaszokat Atish19 és 4Grider, a jelszót megváltoztattam, Avira Antivirus Pro (fizetős) folyamatosan megy a gépen és virus scan se mutat semmit.
Ami érdekes, hogy van egy másik Freemail címem, ami egyetlen karakterben tér el a korlátozottól és azt ugyanazon a gépen gond nélkül tudom használni Outlookból. -
petakpa1
őstag
válasz
4Grider #3254 üzenetére
Az én saját fiókommal sincs semmi gond, csak a Fateéra dobták ezt a spammer tevékenységet észleltek üzit, és tiltották le a kliensalapú hozzáférést neki.
Eseménynaplóban semmi különleges nincs. Csak azokról az ip címekről jelentkeztek be ahol tartózkodni szokott, illetve van még egy harmadik ip cím is, de az is a Vodafone-hoz tartozik, gyanítom akkor mobilneten keresztül a gmail app-ján keresztül használta.
Ma írtam ismét egy mailt nekik, hogy kérjük vissza a kliensalapú lekérést, de gyanítom hétfőig már semmi nem fog történni
.
-
4Grider
nagyúr
válasz
petakpa1 #3253 üzenetére
Nálam nincs ilyen probléma, így nem gondolnék freemail oldali problémára, max. valami szigorúbb szabályra (pl. nat mögül több freemail fiókba különböző eszközökkel és különböző földrajzi helyekről történő szimultán bejelentkezések figyelése).
Beállítások/eseménynapló alatt nincsenek gyanús bejegyzések? -
petakpa1
őstag
válasz
4Grider #3252 üzenetére
Faterom Freemail fiokjaval ugyanez a helyzet. Értesítették, hogy fiokjaval kapcsolatban spammer tevékenységet észleltek és azzal a mozdulattal le is tiltottak a kliensalapu hozzáférést. Ráadásul úgy, hogy webes felületről sem tudjuk visszakapcsolni. Vissza kapcsolást csak emailben lehet kerni.
Jelszót mi azonnal megváltoztattuk, és kértük emailben a kliensalapu hozzáférés ismételt engedélyezését. Ez volt péntek délelőtt. Válasz azóta sem jött.
Mivel MájMekk-nel is pont ugyanez történt, gyanítom nem is ismer hanem Freemail oldalon van valami gebasz...
-
MájMekk
tag
Ezt az üzenetet kaptam a Freemailtől:
Fiókoddal spammer tevékenységet észleltünk, ezért sajnálattal közöljük, hogy kliens használati jogodat korlátoztuk.Azóta nem tudom Outlookból használni a fiókot, a megkeresésre pedig nem válaszolnak.
Esetleg van valamilyen ötlet? -
andras888
aktív tag
Sziasztok!
admin@freemail.hu cimrol kaptam egy emailt hogy valaki belepett es megvaltoztatta az a jelszom, kapott ilyet valaki? kamu vagy igazi?
-
-
Csupingo
veterán
válasz
4Grider #3242 üzenetére
Ha elkezdem írni a címet, nem kapok listát, csak kiegészíti a címet, ha van olyan a címtárban. Viszont ha valakinek a címéből egy betűt se tudok, akkor az így nem jön elő, mert nem tudom listából bepipálgatni, mint régen. Ennyi történik. Én mondjuk a 200-as címtárból akarnék 10-et, akiknek nem tudom a címeiket fejből.
-
4Grider
nagyúr
-
Csupingo
veterán
Sziasztok!
Mindjárt eret vágok. Ezen a csodálatos új felületen hogyan lehet mondjuk egyszerre 10 címre levelet küldeni? Természetesen levél írása közben nem lehet a címzetteknél a listát előhozni ahogy régebben, ha meg a címtárból akarok több címet hozzáadni a levélírás ikonnal, akkor csak az utolsó oldalon jelölt címeket adja hozzá, a többi 8-at pl. nem. -
4Grider
nagyúr
válasz
venom8888 #3236 üzenetére
Sokan használják nálunk a flottában a K9-et, nem szokott gond lenni az értesítésével...
Gondolom az androidos alkalmazások topikban tudnak segíteni az értesítéseit beállítani... -
4Grider
nagyúr
válasz
venom8888 #3234 üzenetére
1., Telepítesz egy levelezőklienst (programot) a telefonodra (tudod, alapból a Play áruházból telepítünk). Ilyenek pl: Aqua Mail, K9 Mail, BlueMail, Nine, Samsung mail, stb.
2., A freemail webes felületén a beállításokon belül levelezés, azon belül kliensek engedélyezése be.
3., A freemail.hu email címed új fiók felvételével hozzáadod az új levelezőkliensedhez.
4., Hurrá, innentől kezdve a telefonodon is tudod ezt a fos szolgáltatást használni... -
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Freemail levél ertesitest hogy kaphatok android telefonomra,csak igy mint a gmailtől?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
kecsawi #3228 üzenetére
99%-ban valamit neked kell csinálni ahhoz, hogy valami történjen (linkre katt, vagy "pdf" letöltés), és 95%-ban nem direktben támadnak adott dolgoka (értem ezalatt, hogy egyből az ismert bankod vagy hasonló), hanem add meg ezt azt amazt magadtól amivel majd próbálkoznak.
A webmail előnye, hogy külön kell az emailt elérni, nem egy program szedi le mellékletestül már az adott gépre, de azon túl is a linkre, ami csak szöveg rá kell kattintani, majd az töltené be az oldalt a böngészőben, amit néz a vírusírtó, netvédelem, esetleg az OS, meg a böngésző listája, esetleg még böngésző addon is megfoghatja, majd az töltené be/le azt ami vagy magától fut, vagy még arra is rá kéne kattintanod, hogy elindítsd.
Az hogy jött egy ilyen emailed az kis része az eseményeknek ahhoz, hogy valami történjen, a fenti listán (kinek milyen hosszú...) végig kell mennie annak aki majd a legközelebb beírja a fórumba, hogy " jaj valahogy feltörték a facebookom", csak nem tudja, hogy ezen végigment.
-
ledgeri
nagyúr
A az ön adatainak védelme fontos számunkra ablak freemailesm vagy google-é?
Csak mert a win7-et mostanában nagyon elkezdték nem szeretni (ha nem korábban), és csak a firefox ESR, ami aktívan támogatja azt, az is csak egy évig...Új felület: eddig az összes új olyan volt hogy választható, majd állandó. Ezen bánkódni felesleges... Majd jön az Új-új-új-új... és rosszabb lesz mint az előzőek.
Esetleg freemail simpla! -
lacoka55
tag
Írtam tegnap ezzel kapcsolatban ma válaszoltak
A még jobb felhasználói élmény érdekében, valamint a visszajelzéseket, észrevételeket figyelembe véve a freemail megújult. A jövőben a freemail csak a megújult formájában lesz elérhető a felhasználók számára. Éppen ezért fontos, hogy a visszajelzéseddel alakíthatod a freemail sok éves történetét. Ezért megköszönjük, ha véleményeddel segíted a munkánkat és javaslatot teszel, hogyan javíthatunk a rendszerünkön.
mi az hogy még jobb felhasználói élmény ?
kinek élmény az ha elolvas egy levelet ? főleg ha egy tartozásról vagy másról értesítenek ?
Más
Másik gépemről mostanában nem tudok belépni laptop Win7 Google Chrome
felhasználó név jelszó beír belépés ezután feljön a megbízható eszköz bejelöl majd levelezés betöltése majd ezután az ön adatainak védelme fontos számunkra ablak ( hogy ezt minek teszi be és miért nem lehet kikapcsolni elutasítani ? ) majd vissza rak megint a bejelentkezési oldalra
közben minden innen történő bejelentkezéskor küld egy üzenetet hogy
freemail.hu azonosítóval rendelkező fiókodba új, eddig ismeretlen eszközről vagy böngészőből érzékeltünk belépést. Eszköz neve: Nem azonosítható
pedig bejelöltem hogy biztonságos eszköz saját másik gépem -
lacoka55
tag
Nálam is többször felajánlotta az új felületet de mindig elutasítottam tegnap viszont az új felülettel jött be az oldal választási lehetőség nem volt csak az hogy tovább
én is kérdezném visszavonható e ez vagy így marad
ezzel nálam olyan probléma is van hogy nem jelennek meg az email címek akitől a leveleket kapom üres az a rész -
kecsawi
senior tag
Nem akarok új felületet, de sehogy se jutok tovább, ez kötelező?
-
endre84
csendes tag
Na tényleg a supportnak kellett valamit engedélyeznie hogy menjen a POP3, köszi a segítséget.
https://accounts.freemail.hu/a/help/faq/clients#fiok-beallitasa-kulso-kliensben leírtak amúgy helyesek voltak, ezekkel működik:
pop3.freemail.hu / 995 / SSL / teljes email cím a belépéshez
-
Ébri
senior tag
-
endre84
csendes tag
Április 25. óta nem megy nekem a POP3 letöltés.
Valaki akinek megy, leírná milyen címet és portot használ a freemail POP3-hoz?
Felhasználónév csak a usernév, vagy a teljes email cím?
-
ledgeri
nagyúr
Ha te gmail-ről nézed, a google terméket, androidos google terméken keresztül, és gmail-ről jelez vissza a rendszer hibásan/gyanúsan, akkor miért a freemail topikban beszélgetünk erről? Ha valamilyen google által generált gmail ailias is lenne egy freemailes mail felett, akkor is: story szerint nem tudod kié, így nem tudhatod, hogy tényleg freemailes-e...
-
ledgeri
nagyúr
Köszi! (régen láttam, így már értem)!
...és akkor itt beléptél, de freemailről (freemailes emailről) küldesz bele infót, vagy félreírtad a topikot, és úgy viszel be az erdőbe?
Ha "nem tulajok" nézték kinek lehet ez az emailje, akkor lehet hogy a tulajok (adminok) belelátnak jobban. Ha tulajok sem látják az email címet, akkor nagy betűs PASSZ!
Ha ide érkezik vissza a hiba, még -szerintem- szűretni sem tudod. Marad a csoport újrakreálás! Vagy Gmail/google topik. -
ledgeri
nagyúr
Mindig válasz-kén küldöd a válaszod, ugye?
Ha zavar annyira, én újrakezdeném a kört (vagy kezdenék egy tesztkört) mindenkit újból felvéve, és megnézném, hogy úgy is visszajelez-e..
ha igen: valaki a körből bajos, átirányítós... valami..
ha nem: a körbeállításokba ez bele szorult valahogy.Ha nem zavar annyira hogy megbontsd a kört: szűrő erre az emailcímre, (ha a levél testében szerepel), és mehet spam-ek közé vagy kukába irányítva (ne egyből törlős, mert azt esélyed sincs visszanézni ha véletlen eszedbe jut.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest