- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Milyen routert?
- Windows 11
- Microsoft Excel topic
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
válasz forceberg #215201 üzenetére
Mindenki tudja, hogy a biciklibelső szájúnak mindent lehet. Ha büntetnék, felerősödnének a rasszista ellenes hangok
Bárcsak lerúgná valaki kb. örökre. A margit szurkolók is megkönnyebülnének, hogy nem kell többé azt a ripacsot látniuk...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #215179 üzenetére
...azon felül is volt még jó akció, amiből lehetett volna gól sajnálom, hogy idén nem lesz már Klopp-Pépé rivalizálás... még mindig furcsa, amikor látom Jürgent régi visszajátszásokban, majd belegondolok hogy annak az időszaknak vége
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Peterhappy
őstag
válasz forceberg #214878 üzenetére
Böde bzmg. Szegényebb lesz nélküle a hazai futball, ha egyszer visszavonul.
Sok-sok éve együtt dolgoztam egy családtagjával, hát... nem egy unalmas fazon. De az a régivágású csibészség van meg benne (a pályán is, azon kívül is), amit mára azért sikerült elég szépen kigyomlálni a modern futballistákból. -
Tibiajax
nagyúr
válasz forceberg #214805 üzenetére
egyszer találkoztam Matthäus-szal, a mom-parkban, a játszóházban..
gondolkoztam egy ideig, hogy mégis mit kéne csinálni, mégiscsak.. az isteni Lothar. meg tök egyedül volt, semmi testőr vagy ilyesmi, egy kisgyereket hozott be, aki talán a gyereke is volt, ha jól tudom, magyar a felesége..vagy a barátnője
végül összeszedtem a bátorságomat és odamentem hozzá. köszöntem illemtudóan, hogy guten tág, meg já voll, aztán mondtam neki, hogy elsuldigung, de én nagy inter-fan vagyok ám már régóta és hogy mivel ő is grande inter-player volt, így arra gondoltam, hogy köszönnék neki, ennek okán is. és hogy forza inter
nagyon kedves volt, mosolygott. aztán elköszöntem -
veterán
válasz forceberg #214746 üzenetére
Mia San Mia
🔴Óriási hibák, de győztünk!
A második félidőre sajnos megmutatkozott a csapat legnagyobb hiányossága, a védelem stabilitásának hiánya. Sajnos ezen a ponton már ezt úgy gondolom, nem lehet félvállról venni. 25! és 27! éves játékosok nem fogják kinőni, hogy megremeg a lábuk, gyengék fejben, bizonytalanok! Itt kökeményen meg kell kérdőjelezni azt, ki, vagy mi miatt vannak még mindig presszionálva a csapatba, miközben bizonyos játékosokat, akik miden téren zsebre tették őket, elengedtünk... (S nem hinném, hogy itt Kompany, vagy Eberl a ludas. Nekik megmondták, kivel mit kell tenni... ) Itt már nem lehet kifogás sem a rendszer, sem aaz edző, semmi! Több edzővel, számtalan rendszerben sem tudták levetkőzni korlátaikat sem Kim, sem Upamecano. Nem is fogják soha sem már, arra várhat bárki is. Ennyi van bennük, kész... A felelőst meg szeretném, ha előlépne és vállalná magát, s elhatárolódna a csapattól a jövőben!
Nem lepődnék meg, ha pár forduló alatt összeállna a Goretzka-Dier középső védő páros, s Aznou is több szerepet kapna...
Amennyiben személyi változás nem történik, úgy nagyon izgalmas szezonnak nézünk elébe, ugyanis nem csak az ellenfeleket, hanem folyamatosan magunkat is lekell majd győznünk, ergo több gólt kell mindig rúgnunk, mint amennyit összehoznak nekünk hátul.
Szép challenge... 🙃
S mindennek fényében a mai győzelem pont ezért is volt egy nagy győzelem! Legyőztük a csapat azon részét is, akik "ellenünk" vannak. Mentálisan ez hatalmas dolog így!🙏 Grat mindenkinek aki hozzátett ehhez, s nem elvett a csapatból....✌️http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
grizlisandor
veterán
válasz forceberg #214649 üzenetére
Igen, Garnacho gólba tartó lövését segített be a gólvonalon a lesen tartózkodó Zirkzee térddel.
---
Hatalmas Brighton!
United kerete is hiába erősödött, taktika 0 volt megint.
Bruno megint hamis 9-es, Rashford, Mount a labdával sem találkozott. Miután lehozta a két jóskagyereket és jött a Zirkzee Garnacho páros már jobban nézett ki a helyzet, de hát lásd fent. Majd lehozta Brúnót meg Mcgájvert és beküldte MCTomi de Ligt párost és átálltak 4-5-1-be, úgy hogy MCTomi volt elől, Zirkzee meg behúzódott a középpályára, ahol hasznos volt, de neki elől kellett volna próbálkoznia.Danny Welbeck eddig 2 meccs 2 gól 1 assziszt.
Mai volt a századik klubgólja, stílusosan a nevelőegyesülete ellen.[ Szerkesztve ]
-
szotyika77
aktív tag
válasz forceberg #214627 üzenetére
Vannak még itt érdekességek:
Az adatok között, amelyeket a következő, október 21-én online megrendezésre kerülő közgyűlésen mutatnak be a socióknak, szerepel az a 207! millió euró, amelyet egyes igazolásokért kell kifizetni. Ráadásul a Barça a 2022/23-as szezon után majdnem megnégyszerezte az ügynökökre fordított kiadásait, amely a nyári átigazolási időszakban történtek után most 11,6 millió eurót tesz ki!
A Barça más klubokkal szembeni tartozásainak nagy része 2022 nyarára nyúlik vissza, de vannak olyanok is, amelyek még ennél is régebbre. A 2Playbook szerinti tartozások:
-Raphinha 24,2 millió és további 38,4 millió a következő években.
-Koundé 11,8 milliót kell fizetniük a Sevillának.
-Lewa 10,2 milliót a Bayernnek. A lengyel válogatott játékos szerződtetéséért a Barcelonának fél tucat csapatnak kell fizetnie, nem csak a müncheni alakulatnak: a Lech Poznannak, a Legia Varsónak, a Delta Varsónak és a Znicz Pruzskownak, valamint a Borussia Dortmundnak is. A teljes összeg 31,3 millió euró.-Ferran Torresért évente 13 millió eurót fizet a klub a Manchester Citynek.
-De Jong átigazolási dijából 16 millió az Ajaxnak.
-Neto dijábol a Valenciának 4 millió euró.
-Emerson & Junior Firpo miatt 3,9 millió eurót a Betisnek.
-Pjanic miatt félmillió euró a Juventusnak.Azonban más klubok is tartoznak a Barcelonának
A katalán klubnak azonban más csapatokkal szemben is vannak ilyen ügyei: a Chelsea 5,9 millióval tartozik Aubameyangért, az Atlético Madrid 8,8 millióval Griezmannért és 2-vel Memphis Depayért, a Leeds 4,8-cal Junior Firpóért, a Wolverhampton és a portugál Sporting pedig 6 millió euróval Trincao miatt. Valamint amellett sem mehetünk el szól nélkül, hogy a legutóbbi átigazolási időszakban távozó játékosok jelentős esetében a teljes átigazolási összeg még nem érkezett meg a klub bankszámlájára, amelynek az összege összesen 100 millió eurót tesz ki nagyjából.
[ Szerkesztve ]
-
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #214397 üzenetére
...inkább tankolnám és szervizeltetném a corsát, mint a ferkát ... meg tesconál se zavarna, ha rábasznak egy ajtót
...na és murphy azt mondja, hogy a 2. gólt rúgja az, akiről 10 perce büntetőt kellett volna kapni
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
BenHans
addikt
válasz forceberg #214273 üzenetére
Egyelőre annyi fix, hogy a csapat pusholása kamu, Dybala és a klub sem tárgyalt közvetlenül. Az ügynöke, gondolom nem kis zsetont látva a sztoriban nekiállt tárgyalni valami kecskemolesztálóval.
Dübel Palika meg posztolgatja az edzésfotókat a felesége pedig nem akar elmenni Rómából, nem is értem miért. Pont aktuális tapasztalat, hogy elméletileg beilleszkedni vágyó magyar egyetemen ingyen tanuló khm eltérő kultúrájúak között szép számmal akad akinél a nő egy alantas valami aki húzza meg magát. Mondjuk én non pc módon hozom tudtára ilyenkor hogy hol a helye, csak ugye jogaik vannak...
Már ott tartunk, hogy Tammyt akarják odaadni ha már érdeklődnek, kicsit magasabb meg barnább de trust me bro...Az érdekelne ki lesz a vice Dovbyk, ha megy Dybala Zhegrova tényleg jön e, illetve Chiesa végül elfogadja e az ajánlatot.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
válasz forceberg #213954 üzenetére
Jobban jártál. Hiába szeretnék sokan hinni, hogy az FTC megüti egy európai középcsapat szintjét, nem így van; a dánok igen. Jelen pillanatban nem látom, hogyan rúgna egyáltalán gólt a Fradi, nemhogy 2-t, ami csak az esélyét nyújtja a továbbjutásnak. A dánok nem csináltak semmi extrát, nem voltak gyorsak, nem voltak überspílerek, játszottak egy nagyon masszív északi focit és ez elég volt. Aligha hiszem, hogy a visszavágón nekiesnének a hazaiaknak, inkább türelmesen kivárják a védelmi hibákat, mert lesznek.
https://www.coreinfinity.tech
-
Tibiajax
nagyúr
válasz forceberg #213714 üzenetére
nagyon komoly taktika kell ahhoz, h ennek a madridnak gátat állítsanak
az a baj, hogy ez nem a galaktikus-féle felállás. hogy összeszedjük a celebeket, aztán csinálunk vándorcirkuszt.. ezek sajnos nem celebek, hanem életveszélyes támadók, mind.
ha ancelotti talál egy kicsit is jó osztogató középpályást/karmestert.. akkor ütni fogják a világot -
Peterhappy
őstag
válasz forceberg #213526 üzenetére
@Richard! Engem anno rendesen megtaláltak, hogy egy olyan korszakos Barcában hogyhogy nem Messi, 'dinho, Xavi vagy épp Ini a kedvencem. Bitang jó csapat volt az.
Emlékszem, volt olyan BL(?) meccs, ahol mind a 11 kezdőjátékos a la Masiáról származott. 4-0 lett. Ma meg... na azt inkább hagyjuk is.
Emlékszem Puyi első meccseire, hát mondom ez a csetlő-botló hajasbaba egy vicc, értem én, hogy saját nevelés, de ne égessük már magunkat. Mondjuk úgy, sokat változott idővel Ő is, az én véleményem is[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz forceberg #213499 üzenetére
Ez nem "emberség" szerintem. Napi x óra fociedzés után nekem se biztos hogy lenne kedvem random arcokkal "gurigázni", ennek köze sincs ahhoz, hogy elszálltam-e vagy sem. Valszeg a tag megszállott volt, csak a foci-foci-foci, a munkában is, azon kívül is. Mondjuk ahhoz képest meg nem volt akkora játékos...
-
Ringman
nagyúr
válasz forceberg #212887 üzenetére
nem volt potya, de vrij viszont nem volt a helyzet magaslatán. (lesgólnál is beragadt a többiekhez képest)
---
kéne egy cb az interbe, mert acerbi és devrij kevés lesz, de buongiorno már napoli-játékos, calafiori biztos nem lesz az interben.szerk:
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
-
Peterhappy
őstag
válasz forceberg #212791 üzenetére
Én nagyon sok változást várok-remélek a következő tíz évben. Jó dolgokat írtál, le merem fogadni, van ami ebből rövid időn belül meg fog valósulni.
Fenntartom, amint elkezdenek csökkenni a bevételek, lépni fog a fifa/uefa.Forextrollnak van abban igaza, egy 60-70 éves ember már nem nagyon fog mezt venni. Kijárni talán, de biztos, hogy nem mind. Én több mint tíz évnyi bérletesség után döntöttem úgy tavaly, hogy nem újítok. Szeretem a Csapatom, szerettem meccsre járni, főleg a srácok miatt, akikkel együtt szurkoltunk, de egyszerűen most nincs bennem az, hogy a helyszínen kell a meccseket megélnem. Sokkal jobban esik itthon, a Gyerekekkel nézni a meccset. És talán pár év múlva Ők fognak kijárni, de nem hiszem, hogy velem.
Ahogy én látom: egyre kevésbé megy ki az idősebb generáció (ha mondjuk én már oda értem magamat a lassan 40 életévemmel), amivel nincs gond, de az utánpótlás kisebb volumenű. Aztán lehet, hogy csak az én ismerettségi körömben van ez így, bár olvastam egy-két cikket az utóbbi években, amik azért jó alapjául szolgál(ná)nak a véleményemnek.
Reform kell, és szerintem lesz is. Nem az ócska EB miatt, akkor is ezt mondanám, ha remek tornán lennénk túl.
A pályán kívül legalább ugyanakkora gondok vannak, nem normális, hogy tizenévesek milliárdokat visznek haza, vagy amit a játékosügynökök művelnek. És ezek csak töredékek. -
Ringman
nagyúr
válasz forceberg #212791 üzenetére
nem leszek népszerű, de az időhúzás az az egyik alapköve a játéknak, egyszerre idegesítő és szórakoztató
a szimulációt persze irtani kéne utolsó eltiltásokkal is.
---
a 0-0-nál 0 pont az egyértelműen megint a nagy csapatoknak kedvezneEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Soulfly842
addikt
-
törölt tag
válasz forceberg #212766 üzenetére
Ezzel én is abszolut egyetértek. Tibiajax "hogyanlettemhollanddrukker" beszámolójában is megemlíti, hogy "régen más volt". Azt kell, hogy mondjam, ebben igaza van. Ma, amikor egy "kimaxolt" focimeccs 3 órás, a mostani fiatal inkább lenyom 5-6 fortnite/warzone meccset a lobbik alatt 50 tiktok klipet, és még mindig másfél óránál járunk csak. Nincs az a "fenomeno" aki le tudja kötni a figyelmet annyira, hogy csakis őt figyelje, és igen, itt az origi R9-re gondolok ma már ő is csak háttérzajként funkcionálna. Nyilván nem teljeskörűen minden egyes emberre gondolok, de úgy vélem, hogy ez egy általános tendencia. 2 fiam van, mindkettőnél ezt látom, hogy nem érdekli őket a foci, mert unalmas. Max utólag megnéznek valami "higlights"-ot, vagy ilyesmi, de az, hogy önmagában csak és kizárólag a meccset nézik, olyan nincs. És hát az az igazság, hogy "mi, öregek" is inkább háttérzajnak használjuk már inkább, mintsem fő tevékenységnek egész egyszerűen azért mert az alsó hangon is 2 óra túl értékes ahhoz, hogy ilyenekre pazaroljuk. (megint nem definíció szerűen írva, csak általánosítva)
Persze így még megy a szekér, kijárnak meccsre, veszik a rajongói holmikat, megy a szekér. De, amikor már háttérzajnak se kell, és nem lesznek ilyen rajongók, apadni kezdenek a bevételek, akkor muszáj lesz lépni, hogy a régiek ha "kihalnak", legyen utánpótlás. -
Egon
nagyúr
válasz forceberg #212748 üzenetére
Fizikálisan elérték azt a szintet, hogy már nagyon nehéz akciót építeni, plusz túl sok a defenzív csapat. Nem véletlenül nincsenek már (vagy legalábbis ritkán) 50 méteres átadások, ívelés formájában: mire odaér a labda, addigra ott a védő is a támadó nyakán.
A futball megérett a változásra: minimum egy mezőnyjátékossal kevesebb kellene csapatonként, és egyből látványosabb lenne a játék..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
-
Creative997
őstag
válasz forceberg #212732 üzenetére
Azért vicces ez a Lipcse. Szobo fix 70, Olmo fix 60. Most azt leszamitva, hogy szerintem Olmo jobb, jó kvalitasu játékosokat rak ki mai nevetséges összegekert. Ennyire nem kell bevétel, még ha egy Red Bullrol is beszélünk? Oké hogy volt egy Gvadriol 90 és még Nkuku 60 is és hogy az utánpótlás a Salzburgbol jön (amivel pénztrak egyik zsebbőla másikba), de ha megnezzunk milyen fiszfasz játékosok repkednek kozel 100 misikert (ami a PL klubbok, meg pizsi számlájára írható), ezek a fix összegek bagók mai szinten. Ez bearazza a bundást és ez lenne kb a reális is, szvsz.
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
7Heads Drago
veterán
válasz forceberg #212501 üzenetére
Aham és ezt te egy 130 km/h repülő labdával el tudod dönteni és beállsz a pozicióba?
A linkelt cikk szerint se gondolja mindenki egyértelműnek az esetet.
Sokkal nagyobb baj szerintem hogy kb az 5-ik percben Kroost ki kellet volna állítani vagy legalább sárgítani és egész más lett volna a mecs képe.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
-
mvkly
senior tag
válasz forceberg #212501 üzenetére
Azért az cukor, hogy Tom&Jerry-t linkelsz példának Egy jó Haaland-ot nem találtál?
-
Creative997
őstag
válasz forceberg #212429 üzenetére
A fejes jo volt es eros, csak szarul helyezett (pont kozepre), mazli hogy a kapus pont elmozdult onnan.
#212430shteer a tippemre az jo lenne, de en azt nem fogom megvarni
Na ez gyorsan ment. Mit szerencsetlenkedett ossze mar a torok vedo...
Szerintem elvettek egy golt owngoal-tol
[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
-
Pkc83
őstag
válasz forceberg #212395 üzenetére
Igen mert gondolom a teljesen érdektelen meccseken korrekt a VAR és ez felhúzza a statisztikát.
A legtöbb meccsen amit láttam az elmúlt 1 évben szinte mindig volt valami furcsa ítélet.A kézszabályt is tuti valami meccs mókolási lehetőség miatt baxtatják állandóan, akárcsak a leseket is.
Persze azért nincsen egyértelmű szabály mert akkor nem lehetne mindent IS kimagyarázni.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
bandus
veterán
válasz forceberg #212177 üzenetére
neked azert komoly problemaid vannak fejben, ha ebbe is a realt kevered bele, de hat ikyen ez a kisebbsegi komplexus, amikor semmit se nyer az ember csapata es meg az egyik csodagyerekuk is leserul 20 perc utan
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #212165 üzenetére
...aztán itt a következő szigetlakó tróger játékvezető ganyé téjlor csak a bemelegítés volt
-
paatrick
őstag
válasz forceberg #212160 üzenetére
Nem értem kapura tartó lövésnél nincs kezezés? A dánok ellen egy oldalbeadás volt, a belga meg a félpálya közepén "kezezett" majd vagy 15 másodperccel későbbi beadásából lett a gól amit elvettek.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda