- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- eBay
- Disney+
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz forceberg #158931 üzenetére
Azért lássuk be már ebben a névsorban is van egy kakukktojás.
És igen, volt azóta legalább egy tucat csatár akik letettek annyit az asztalra egy évben mint a csúcson Sevcsenko. Szimplán befejező csatárból is volt jobb, ha meg a teljes támadó harmadot nézzük, az ukrán a kanyarban nincs.
Idén és tavaly is jobb volt például Lewa... Kulloghatott haza a vigaszdíjjal.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #158882 üzenetére
Melyik esetet mondod, az elsőt ugye? Én azt irtam, amiről Robertsont kiállították: hogy azért lett látványos esés, mert levegőben levő lábat talált el... az egészben az a vicc, hogy Kane a sokkal veszélyesebb megmozdulásra nem kapott pirosat, majd Robertson álló helyből szimplán csak kirúgta a csirke lábát (amikor jóval kisebb energiák mozognak) és itt már azonnal tudtak varozni és pirosat adni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #158577 üzenetére
Ez büntetés? Majd feltalálja magát szabadidejében, mint Bale Madridban úgy kellene, hogy szerződésbe belerakni a fizetetlen szabadság fogalmát: ha késik, vagy nem megfelelő a hozzáállás, akkor lehetőséget adni pár hét fizetetlenre... majd megéreznék a léhűtők
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #158483 üzenetére
Ilyen ez a popszakma... Müller mostani góljánál meg a régi angolok elleni meccs ugrott be, amikor Lampard felső lécről akkorát akasztott, hogy vagy fél méterre bent volt, majd kipattant és a vakegér játékvezetők meg nem adták meg (gólvonal-technológia nem volt) ...így 2-2 helyett 2-1el mehettek szünetre, 2. félidőben meg támadási kényszerben voltak és kontrából nyeltek még mellé
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz forceberg #158475 üzenetére
figyelj...
ez a barca. ez a "védelme", úgy ahogy van
sztem hagyjukez most egy rettenet korszak, időszak.. ez van. majd talán lassan, valamik fognak később alakulni, és ismét egyre jobb lesz
de ez ami most van, ez semmi. ez egy vicc. szerencsére Cruijff már nem érte meg eztés a groteszk az benne, hogy nem csak h nemzetközi szintre lofaszok - nem is kell egyébként hogy továbbmenjenek
,az égvilágon semmi szükség nincs rá, kikapnának a picsába mindenkitől úgyis -, de már a hazai bajnokságban is szenvedés van. és a kisebb csapatok ezt már bőven ki is szagolták
láthatjuk folyamatosan[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #158241 üzenetére
Altatónak tök jók tegnap pl a juve meccs 90. percére még emlékszem, de a lefújásra már nem... (általánosságban amúgy sokat fejlődtek az olaszok: nincs már annyi színészkedés meg fetrengés, mint régebben... atma meg hasonló meccsektől továbbra is beteg vagyok)
Bazz, most nézegettem, hogy mégis mennyiért mennek a Kjaer mezek, mert ha véletlen egyszer Milan mezt vennék, az 99% hogy az övé lenne, erre lesérül ...Ibra és Giroud mezzel van rogyásig a net
[ Szerkesztve ]
-
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #158216 üzenetére
Ha lenne még Müller és CR7 életéről film, azokat is rakhatná mellé... de mindenekelőtt best of Moura kellene a sorba
-
cyberkind
félisten
válasz forceberg #158192 üzenetére
Van pár év, de ugye én nonstop Sneijder-t hozom fel 2010-ből, az utána lévő években Xavi és Iniesta, majd tavaly és idén Lewa, és máris nem 7 aranygolyóról beszélünk, hanem 3-ról, nagy különbség.
Mondjuk, én nem egyéni díjként tekintettem erre, hanem mint csapat, és a csapatból kiemelkedő egyén kaphatja meg, mint anno Sneijder, Iniesta, Xavi, és Lewa, ez egyedül nem megy, de Messi-nél mindig az egyéni díjazást látom, ami nem feltétlenül rossz, csak akkor ez mégis milyen díj.
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
válasz forceberg #158158 üzenetére
Lewa egy tipikus befejezo csatar
Messi ez mellett vegig viszi a kozeppalyat is, szetcselezi a vedoket, sokkal tobbet passzol, es sokkal tobb golhelyezetet is csinal barmelyik meccsen
49 meccsbol 27x volt az adott meccs embere, Lewa 45-bol csak 13x
ranezel a stat-ra
Benzema 1/16
Lewa 1/16
Messi 14/16
elsoseg
szerinted megis kinek kene kapnia ilyen stat-tal?
Lewa megnyerte iden a lengyel valogatottal az EB-t?
jaaa azt se
onmagaban az se volt eleg egy olasz pléjernek sem, hogy bekeruljon az elso 3-batöbb drón kell ;P
-
Tibiajax
nagyúr
válasz forceberg #158087 üzenetére
hát baromira nem..
az este azon gondolkodtam - ahogy láttam beállni a hirtelen meggyógyult és játékra éhes Dembélét, meg később kutyaütő kutinnyót-, hogy Xavi bácsi érkeztével hááátha új, eddig nem látott erőre kapnak mindannyian és bizony, akkor szép reményekkel nézhetjük ahogy összeállna egy ilyen jó kis Memph - Kutinnyó - Dembélé -támadótrió, ott elöl
kicsit összeszoknak, kedvel kezdenek el játszani, egymás és a mi örömünkre végre, jó dolgok sülhetnek még ki belőleesetleg aztán a védelmet lehetne elkezdeni végre rendbe pakolgatni, már csak
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #158046 üzenetére
Pl Bale szerintem nagyon örülne a kijutásuknak... én meg a játékuk helyett szívesebben nézném, ahogy felfedezi és bemutatja a katari golfpályákat
-
BenHans
addikt
válasz forceberg #158011 üzenetére
Jogos.
De a Messi - Neymar - MBappe kohézió is ha csak fele annyira lenne erős mint anno az MSN volt, akkor nem lenne sok gondjuk így sem.
Ez a színház, a nagy cselek a kötény meg ugrabugra nem épp hatékony ma sem.Közben a Sporting EL-be küldi a Dortmundot.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #157729 üzenetére
A fotelmatematikusok meg haljanak éhen?
157730: a levonulásánál viszont hasznos volt a lajhártempója ...a 2. gól előtti akció szépen össze lett rakva (ebben nem vett részt)
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz forceberg #157704 üzenetére
szrom le h mennyit edz...
ismersz már régota, tudod h pont nem hat megén is edzenék bzmeg, ha annyi lovét kapnék mint ő naponta, és semmi, de semmi más rohadt dolgom nem lenne a világon. ... csak hogy edzek, meg elguruljak az Urus-ommal a juve központjába, ahol kinyalják a seggem kétszer naponta a juve személyi edzői meg medicial-emberkéi, hogy ott is edzzek, meg viháncoljak pár insta-fotót, aztán ebéd aztán meg még edzek, aztán hazaguruljak az Urus-szal az -éppen torinó-i - palotámba, megnézzem mind a 20 kibaszott jó kocsimat a garázsba, játszak egyet a kölykömmel, aztán még egy kicsit edzek, meg ússzak a medencémben.. aztán reggel meg megint mennék, és edzenék..... stbstbstbstbstbstbstbstbstbstb
-
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #157607 üzenetére
Az algoritmus is az, mert ha adatok szerint annyira p&p valaki hogy 95% a beválási arány akkor az extra, és valószínűleg be fog jönni. Igenám, de mi van akkor ha 15 féle különböző paraméternek 90-95% a beválási aránya? Akkor már sokkal nagyobb az esély, hogy a játékos flop lesz
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz forceberg #157471 üzenetére
Tuchel nagyot megy a PL ben az igaz. Személyes meglátásom, h a mutatott játék és az eredmények nem arányosak, sokkal jobbak az eredmények mint a mutatott játék (nekem)
Nem tudom, h nála beleférne egy ember elől aki költői túlzással csak álldogál és várja, h mindenki neki passzoljon ő meg rádurrantja
-
viharhozo
addikt
válasz forceberg #157340 üzenetére
Hat, azert nem ment teljes lendulettel, majdnem a foldon volt a laba, es nem volt teljesen nyujtva sem.
Megint az a gond, h ha ez piros, akkor minden ilyen legyen piros, de rohadtul nem az. Sargat nyilvan lehet erte adni, mert nem tul szep mozdulat, de a pirossal a teljes meccset szetkurta a biro.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz forceberg #157340 üzenetére
Köszönöm.
Datsyuk hadd kérjek én elnézést tőled is, meg minden más bvb drukkertől, hogy ilyen szemet jó reflexe van a holland srácnak
lehet amúgy már rég hordágyon vitték volna le, de így marad a ‘szar var, nem ér lófaszt se!’
….jah, bocs, a bírónak nem volt rá szüksége mert érezte a nyílt balesetveszélyt -
-
Enzolord
addikt
válasz forceberg #157287 üzenetére
Nem nagyon van már holland, aki miatt jöhetne..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #156082 üzenetére
Koeman egy nyert meccset veszített el 3-0ra Lűk de Jong mondjuk ügyes volt
(#156085) atee_13 - csak nincs kompetens edző, tehát kirúgják, akkor ki jön? Martinez? Conte? Gattuso?
érdemi előrelépés egyik elérhető edzővel sem lenne, őket is ki kell rúgni, az is pénzbe kerül, a top4 meg vitorlázva meglesz így is, ezzel a BL presztízs és a pénz is. Én kivárnám a helyükben Guardiolat[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz forceberg #155992 üzenetére
sziaaa. köszönjük szépen!
kiváló csapatmunkát láttunk tegnap este, és a végén Leo&mbappé-varázslatnál felrobbant a stadion. allez allez !!az RMC-s riporterek el voltak ájulva, Messi megérkezett végre, egy nagy utazás veszi kezdetét.
következő meccset már új barátommal fogjuk együtt nézni! gyere te is! -
BenHans
addikt
válasz forceberg #155907 üzenetére
Nagyon érzed ezt az irónia dolgot.venember83: Kimontá'? Melyik vót az?
szerk. Ja, INC fb... kontaktlencse meg a pottyantósból pislog vissza.De ha már ő viccel, akkor én is megteszem, SMS megharapta Patricio karját, utólag eltiltást kéne érjen...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
válasz forceberg #155598 üzenetére
Szerintem DL az egyik legtúlértékeltebb játékos a világfutballban, aki messze jobb eredményeket ért el, mint amire a képességei predesztinálták.
Lazovics is a jobb futballisták közé tartozott, de kiemelkedőt csak színészkedésben alakított. Ugyanakkor a pályán mutatott játékát messze ellensúlyozta az öltözői és azon kívüli viselkedése. Többször volt ökölharc az öltözőben Negóval, Géresivel - szerintem utóbbi a gerincsérülést egy ilyen alkalommal szerezte.[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
-
BenHans
addikt
válasz forceberg #155545 üzenetére
A Citynek 100MŁ volt. 🤷🏻♂️
Na amúgy nem vitát akartam kirobbantani, a Bayern mintát nyilván szervezeti szinten értettem.
-------
sh4d0w: Retardált önelégült bohóc, hányok tőle. A Roma - Lyon meccset sem fogom elfelejteni neki. Gondolom azért jön vissza amiért korábban felháborodott.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #155545 üzenetére
Továbbra sem állítom, hogy a Bayern ne lenne vérprofi. A PL-belső meg egy külön piac, ahogy megnőtt egy viszonylag zárt piacon a pénz mennyisége, azonnal kirobbant az infláció. Itt nem lehet a kamatlábakkal trükközni, a fociban sajnos a játékos minden másnál nagyobb értek.
El kellene már végre engedni hogy ár = érték.No de ilyet se látsz mondjuk a pl-ben:
A Bayern egy egyébként szigorúan szabályozott német piac legtőkeerősebb klubja, minden más klub felett legalább egy szinttel. Vagyis ha ők 100 egységnyi pénzből gazdálkodnak, akkor a második legtőkeerősebb klub, a BVB úgy 57-58 egységből.
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #155543 üzenetére
Senki sem mondta hogy nem vérprofik, mert nyilvánvalóan azok, attól még lehet nekik Európa második-harmadik legerősebb bajnoksága a keltetőgépe. Egy topligában sem történhet meg olyan, hogy az első helyezett a világ legtermészetesebb dolgaként viszi el egy nyár alatt a második managerét, legértékesebb játékosát, és csapatkapitányát...
Lipcse jól ki is van nyírva, Jesse Marschal borzalmasak, bár semennyire nem kedvelem osztrák Abramovicsékat, de kegyetlenül szét lettek szedve.
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #155428 üzenetére
Látva a tegnapit ez abszolút történelmi mélypont lehet, nem hogy szarok, de a leghalványabb bárszá identitást sem látni a játékukban már egyáltalán.
A szép benne, hogy így is vitorlázva meg lesz nekik a top4, nem lehet annyira szarnak lenni, hogy arról lecsússzanak, aminek már komoly tétje is lenne, sőt még így is őket tartják a legnagyobb esélyesnek...
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #155428 üzenetére
oké, de ők legalább a bayern ellen játszottak... gúnár viszont ez alapján megkaphatná már igazán a lapátot... a 2. félidőben betolt egy akkora betlit, hogy csak nevetségesen szédelgett párszáz millió font a pályán... kaput nem voltak képesek eltalálni, miközben a yb vérszemet kapott és kivégezte őket (amikor cr7-t lehozta, akkor tudtam, hogy ez a meccs innentől bukó lesz)
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #155331 üzenetére
Szerintem meg inkább máshova nem kellett, ezt a vételára is elég jól mutatja, vagy hogy a sziti nem volt hajlandó pénzt adni érte (mondjuk szerintem pepi ingyen sem vitte volna, inkább a utd-t ugratták be).
Utdnél már rég a sportszakmai szempontokat felváltották a kereskedelmi szempontok, és cével egyértelműen felkerült a korona.
Biztos rengeteg gólt fog szerezni, ahogy a juventusban is, csak éppen a csapat esett vissza, össz gólszám tekintetében is, valószínűleg azért mert a foci még mindig csapatjáték, bár a utdnek nincs nagyon hova visszaesni, ilyen keretet egy kukakbúvár is bevinne a négybe
atee Szarkák töketlensége, hogy 4-5 ilyen helyzetből egy épkézláb lövésig jutottak.
nem vitatom
-
Cs1csó
félisten
válasz forceberg #155313 üzenetére
Az összes ilyen megoldás kamu, a kedvencem a "újrahasznosított" anyagból készített PET palack amire rá van írva, hogy 100%-ban újrahasznosítható (apró betűkkel pedig, hogy ezt mindössze még EGYSZER tudod megtenni) Ha TÉNYLEG komolyan gondolnák akkor üvegbe vagy valami fém tartályban árulnák és persze betétdíjas lenne.
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #155077 üzenetére
Ilyen fogalmatlan szar játékot rég láttam, mint a mai... normális helyzetet nem alakítottunk ki, az albánok meg akkora ziccereket kihagytak, hogy ebből 3-0 is lehetett volna simán... olyan, mintha felvennénk az ellenfél szintjét, csak most az ellenfél a saját szintjén rutinosabb volt... angolokkal 1 félidőn át pariban voltunk, 2 hónapja meg a németekkel és franciákkal 1-1 egész meccsre... csak hát törvényszerű, hogy a legfikább csapat ellen kell betlizni amíg az ilyen kötelező meccseket nem tudjuk stabilan nyerni 2-3 gól különbségekkel, addig nem lesz itt vb... pedig már rohadt jó lenne vb-n szorítani a válogatottunknak, de a mai eredménnyel ez kb megint elúszott
-
addikt
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #154972 üzenetére
Itt szerintem nem hergelt semmit, egy barátjára emlékezett meg, gyakran látni ilyet, mondjuk nem védem, utálom a kis görcsöt, de én ebben semmi hergelést nem láttam, meg tetszett a pohárba ivós gólöröm is.
dantre - megtalálták kamerán hogy elvileg egy ember huhogott, de azt kihallani azért derék volt, főleg hogy az egész nyugati sajtó ettől hangos most.
Az egy dolog hogy egyesek ekkora parasztok, de az hogy pályára lehet dobálni büntetlenül azért elég felháborító.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...