-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
o.O
PL: Kerkez megsérült, hónapokra is kidőlhetett?
enbéegy.hú bíztatóbb a demagóg cím ellenére:
A csapat vezetőedzője, Andoni Iraola csak annyit mondott, hogy egyelőre nem tud semmi konkrét részletet, ám bíznak abban, hogy apró bokasérülésről van szó. Egyes helyeken arról lehet olvasni, hogy elővigyázatosságból néhány napot kell kihagynia a Premier League-ben egyre jobban teljesítő Kerkeznek, míg más források többhetes, akár két hónapos kihagyásról írnak – utóbbit erősítette meg a Sportalnak Sebastijan Kerkez is, aki elárulta: fia a csapat edzésén sérült meg, miután egy szerencsétlen szituációnál csapattársa, Dominic Solanke ráesett.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
A Premier League reagált a Szuperligával kapcsolatos hírekre:
"A Premier League továbbra is elutasít minden ilyen elképzelést. A szurkolók létfontosságúak a játék számára, márpedig ők újra és újra világossá tették, hogy ellenzik a hazai és az európai labdarúgás közötti kapcsolatot elvágó "szakadár" versenyt.
A Premier League megismétli elkötelezettségét a nyílt verseny egyértelmű elvei mellett, amelyek a hazai és nemzetközi klubversenyek sikerének alapját képezik."
Teljes közlemény: https://www.premierleague.com/news/3830984?sf271076398=1 -
DeathAdder
veterán
válasz grizlisandor #197802 üzenetére
úgysem fogják kirakni őket, ha a 6-7 nagycsapat szuperligázna és kizárnák őket akkor a PL lehúzhatja a rolót
előbb utóbb beismerik majd, és pontosan az fog történni ami itt egy Gary Neville paródiában, a csatorna legzsenibb néhány perce
-
LyonnaisFan1
őstag
Na ezt tibcsi meg ne lassa.
Negyedik osztalyban szereplo csapat bucsuztatta az Ajaxot a kupaban.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #197787 üzenetére
Már elkelt. Úgy érthette.
-
mephi666
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #197805 üzenetére
...Herr Kules jól lerendezte az Ajaxot... Frau Kules ellen több esélyük lett volna ...habár ő meg lehet rákeni az Ajaxot az ablakra
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
grizlisandor
veterán
Na most akkor hogy van ez?
-
Ringman
nagyúr
válasz mvkly #197804 üzenetére
nem tudom, minimálra van véve pl. az olasz kupa is már pár éve. csak úgy működhetne, ha lecsökkentik a 20 csapatot kevesebbre - 18 v 16 csapatra akkor egyből kiesik pár meccs, de ebben meg az egyes országok sportszövetségei nem érdekeltek.
másik verzió meg a sok pénz, aztán a kettős terhelést 25 helyett 35 fős keretekkel nyomják le.
nem tudom mi lesz ebből.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz grizlisandor #197809 üzenetére
...és ha megnézed, Szoboszlai többet tett eddig az eredményekért, mint Diaz pl-ben 93%-ot végigtolt a játékidőből, amikor Diaz "csak" 66%-ot... és hiába van Diaznak 1-el több gólja, amikor Szoboszlai közvetlen gólpasszt 3-at kiosztott mellé...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
grizlisandor
veterán
Girona második félidőre ideèrtem a tv elé, a látottak alapján nem értem mit keresnek ott a tabellán, ahol vannak. Ukrán csatárt is lecserélték.
Zserbóèk nem sokat mutatnak, na majd a második félidőben lesz még lehetőségük. -
-
DeathAdder
veterán
válasz grizlisandor #197809 üzenetére
annyira mond el mint a nullát érő thiago silva, aki közben hatalmas értéket képvisel a cselzinél
-
grizlisandor
veterán
válasz LyonnaisFan1 #197805 üzenetére
Most olvasom, hogy ők amúgy egy amatőr csapat!
-
grizlisandor
veterán
Hinschelwood gyerek a földbe rúg a tizenhatoson belül és büntetőt reklamál, a fél sirály csapattal egyetemen.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz grizlisandor #197817 üzenetére
Volt egy par osztaly kulonbseg az Ajax javara, amit igazabol csak a szetlovesek soran lehet valamennyire eltuntetni, mert ott mar nem szamit hogyan hivnak, hany eves vagy, mi a szarmazasod, borszined, milyen cipo van a labadon.
Csak az, hogy gol vagy nem gol.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
paatrick
őstag
Úgy látom ez a Nacho se a legélesebb kés a Real fiókjában de legalább nem reklamált, mondjuk nincs is mit.
Innentől a Girona izgulhat, lehet mégis meglesz az 1. hely.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
atee_13
őstag
Roy papa hogy belejött a év végére
-
venember83
nagyúr
De Laurentiis: “Beszéltem Florentino Pérezzel, és abban maradtunk, hogy tárgyalunk egyéb befektetőkkel a jövőt illető tervek megbeszéléséhez. A futballt öregemberek vezetik, akik nem rendelkeznek jövőképpel.” - idézi az elnököt a Corriere dello Sport.
Ancelotti: “Ez a döntés fontos a futball tekintetében. Egyes klubokat nem győzött meg a projekt, de szerintem ez pozitívum lehet mindenki számára. Maga a tény, hogy a futballban nincs monopol helyzet, az pozitívum. Az idő majd megmondja, hogy a projekt jó dolognak bizonyul vagy sem."
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz venember83 #197823 üzenetére
Jól látom, hogy ez a két csikó akiről itt szó van olyan fiatalok, hogy személyit kérnek tőlük, ha alkoholt visznek a kasszához?
Az egyik 1949. május 24. a másik meg 1947 március 8.
-
atee_13
őstag
válasz venember83 #197826 üzenetére
Minden másra ott a masterkcard
-
cyberkind
félisten
válasz venember83 #197826 üzenetére
Jó lenne, én a mai napig nem értem miért lépett le vagy engedték el.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz atee_13 #197824 üzenetére
Meg ot kellett volna belevonni a beszelgetesbe.
De o mar a Francia Labdarugo Szovetseg alelnokekent tenykedik, es 36 evnyi elnokoskodes utan kellett elhagynia a Lyon csapatat.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
nagyúr
válasz grizlisandor #197831 üzenetére
Egy őszinte ember. Mintha magamat látnám még nagypályás időkből mikor a csapatunk totál balfasz volt.
Més que un club!
-
grizlisandor
veterán
PL 17. forduló összefoglalóját néztem és a fordulóban 3 db már első ránézésre is piros lapos szabálytalanság is történt, a spori ott volt közel és látta, de csak sárgával jutalmazta a megmozdulást. Erre jött a VAR, hogy menjen ki, nézze meg, hát mind3 lap piros lett.
Tényleg ennyire nem mernek döntést hozni vagy úgy vannak vele, hogy majd a VAR kijavítja őket.
Meg a Bretford 1-2 Aston Villa meccsen, David Coote meg különösen vakon volt. A fenti dolognál róla is van szó, de a AV második góljánál a vendégek neki álltak kurjongatni a kapuban, majd kakaskodni, majd a végén Maupey is színészkedik, majd Martínez folytatja.
-
Richard!
addikt
válasz grizlisandor #197833 üzenetére
Ezért a tahó Martinez nem kapott lapot??
Ma kezdődik életed háralévő része
-
mephi666
nagyúr
válasz Richard! #197834 üzenetére
...faszimitáló mártinez is nagy türhő, de elég könnyen padlót fogott az ellenfél és utána még 2 soron előadta a hattyú halálát
-
grizlisandor
veterán
válasz Richard! #197834 üzenetére
90+1' Maupay N. sárga (Sportszerűtlenség)
90+7' Kamara B. piros (Sportszerűtlenség)
90+8' Martinez E. sárga (Sportszerűtlenség)
90+8' Emery U. sárga (Pályán kívül, Sportszerűtlenség)
90+8' Yarmolyuk Y. sárga (Sportszerűtlenség)Maupay pár perce kapta meg a lapját, így ő vagány volt, a többiek meg a műsorért kaptak lapot!
Piton meg tiltott pálcahasználat miatt kapta a lapot?Más:
Madueke, Lavia és Ugochukwu már a csapattal edzett, első szerintem akár csereként játszhat majd a Wolves ellen, a többiek pályára lépés még odébb lesz. -
Richard!
addikt
válasz grizlisandor #197836 üzenetére
Na így már oké, köszi. Ritka köcsög ez a Martinez (is).
-
Richard!
addikt
EuroBarcáról kopi-pászte:
"A többségében ifjúsági csapatokból kikerült játékosokkal kiálló Barça vereséget szenvedett Dallasban a Club América ellen.
Barça részről Lamine Yamal és Marc Guiu volt eredményes.
Barça ( Lamine Yamal 6' | Marc Guiu 28') 2:3 Club América ( J. Quiñones 12’, 50′, Henry Martín 82′)
A jó hír, hogy senki sem sérült meg és a megbeszélt 4,5 millió eurós összeget is megkapta a club.A dallasi mérkőzést egyébként alig több, mint 24 órával az Almería elleni meccs után játszották…"Gratulálok a csapatnak az idei kiváló szerepléséhez a hazai és a nemzetközi porondon. Illetve a barátságos szotyi meccseken mutatott ellenállhatatlan és eredményes játékáért is dicséretben részesítem.
A vezetőségnek pedig bekeretezett oklevél jár az ilyen szar időpontban (lásd fent) lefoglalt meccsek miatt...#csakapéz
Ezzel a hozzászólással végre addikt rangba léptem elő, végre 7-8 év után elhagytam az őstagi címet[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz grizlisandor #197841 üzenetére
Te milyet iszol? Nekem ilyen van most. Pici mézet szoktam a termoszba rakni amiről töltögetem így sokkal kellemesebb az íze és a jófajta méz extra energiát meg antioxidánsokat is ad és az első forrázat sem karcos, így nem öntöm le bár sokan így javasolták.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
dellfanboy
őstag
klub vb-t nem nézi senki? ezek a brazilok elég gyenguk arabok mennek2vel...
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
grizlisandor
veterán
válasz BenHans #197842 üzenetére
Teás topikban szoktam írogatni a matés dolgaimat.
Most 4 féle van nyitva, Taragüi Maracuya Tropical, brutál maracuya ízű végig, Union Hierbas Serranas, mentás, az első pár felöntést az arcüregedben érzed, nagyon brutál. Selecta Sin Palo, fafüstölt yerba és Taragüi Sin Palo füstölt, ez valahogy nem jön be. -
mephi666
nagyúr
válasz grizlisandor #197841 üzenetére
...nekem is azt kéne, de jönnek lassan a sörözős napok ...majd köztes időszakokban beugrik azért 1-1 maté
...szerintem holnap delirium-ba fogunk esni:
ui: matéból ilyen verde maté green van most itthon:
(korábban nem tudom mi volt, aminek kellemes dohány utóíze volt... franc tudja mi volt már az, de nagyon ízlett)[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...közben volt ám egy klubvébé döntő, amit a city nyert 4-0-ra a Fluminense ellen ...legjobb játékosaik nélkül... kemény meccs lehetett
-
mephi666
nagyúr
válasz sh4d0w #197847 üzenetére
...meg van kis szintbeli különbség az európai klubfocihoz képest gondolom a city félgőzzel ment a kulcsjátékosaik nélkül, egyébként lehetett volna olyan mészárlás, amit a németek rendeztek a brazil vb-n... vagy nagyobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Babakocsi
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest