Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi0805
senior tag
Srácok!
Nektek is frissített a gép?Nem találok róla semmit azért kérdezem.Neéztem a Xbox Wiret is de semmi nincs róla. -
Zoleee83
addikt
Ismét van pár új deal a store-ban, elkezdte küldeni a store-checker a price-drop maileket.
"Game Awards Sale"
CP2077, FC6 pl egész jó 50-40%[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Moby
addikt
Hallod én rendesen csak nézek a previewkon, amik arról mesélnek, hogy visszatért a gyökerekhez a széria. Ami amúgy igaz is, az első chapterre, amíg meg nem kapod az openworldséget (ejj de szép szó lett ez). Aztán kap egy olyan színt az egész, ami annyira hiányzott bele, mint ördögnek a tömjénfüst
-
jimmy74
őstag
Sziasztok.
Ha kikapcsolom a gépet akkor is folytatodik a játék letöltés?
Vagy nem mindegy hogy kapcsolom ki?WoT:jimmbo
-
-
lastmohican2
tag
343 warns Halo Infinite players not to Quick Resume the campaign
Ha véletlen valaki QR-t használna.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Engem a küldetés választás hiánya zavar nagyon meg az, hogy nincs lehetőség last checkpointra visszatérni.
Vagy vissza lehet menni sztori helyszínekre vajon? Csak mert pár audio logot nem találtam meg és érzékelhetően kell az előzményekhez. Ritka az amúgy, amikor nem csak azért gyűjtöm ezeket, mert gyűjteni kell, hanem tényleg érdekel, miről szólnak.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
zelikocc
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata hogy mennyi idő a szállitás mostanában konzolvilágból Series X-re? -
Corpuscle
őstag
válasz parandroid #73678 üzenetére
Késő. BF 2042-nél is hasonló volt a probléma?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
parandroid
félisten
válasz Döglött Róka #73666 üzenetére
Basszus, rajtam ne maradjon, mint oriicon a magyarítás.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Steve1207
veterán
Pont ezen gondolkodtam, szeretem az open world világot és be is jött az elejében, de most egy területet kivégeztem és céltalan mászkálás van. Ami még nagyon zavar, az a járművek irányítása, hogy a fenébe lehet left stickre átrakni? Kb mindent átnéztem, sémákat, beállításokat, de ezzel az alap beállítással fától fáig megyek, hogy jobb karral megy az irányváltás...
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Atom felesleges volt az open world ötlet Halo-ba. Sztori tetszik, csak roppant mód kizökkent az, hogy menj ide, menj oda... Maradt volna full lineáris...
Live-Die-Respawn
-
hombre[EU]
veterán
válasz parandroid #73665 üzenetére
ja, akkor nem jött át a dolog simán benne van, több ezren dolgoznak ilyen softwaren
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Zoleee83
addikt
válasz beyruth82 #73669 üzenetére
Van rá megoldás, beszélj musztiiival, most is tudnék 17k-ért 16hónapot venni, de ha bedobja a 3hó okosságot, akkor 12-ben megáll.
Nem fizetnék jelenleg havi 4k-t érte, most nem fér bele, más fontosabb tervek vannak.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
-
Zoleee83
addikt
Srácok, kinek mennyi idő után dobta fel a 300 Huf-s lehetőséget a rendszer, miután lejárt a GPU? Tegnap járt le, de még 4k-ért látom, megújítanám mielőbb.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Döglött Róka
veterán
válasz parandroid #73665 üzenetére
Hallod menj már vissza és csináld már meg a raytracinget.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
parandroid
félisten
válasz hombre[EU] #73643 üzenetére
OMG, eszembe se jutott, hogy valaki személyes beszámolónak veszi, természetesen semmi közöm a játékhoz, csak meggondolatlanul E1-be tettem a gondolatmenetet, idézőjel nélkül.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
kerti008
aktív tag
válasz mrThomi #73626 üzenetére
Nem tudsz Game Pass jatekot jatszani VR-ben mert ha jol emlekszem a Game Pass encripted teruletre masolja fel a jatekokat. Magyaran a nem hivatalos patcheket pl Alien Isolation-hoz nem tudod felmasolni. A csoda programok amik igerik hogy VR-t csinalnak a 2D jatekokbol meg szimplan nem mukodnek megfeleloen. Vagy homalyos vagy szaggat vagy az aranyok elvannak rontva. Pl. FPS-ben hatalmas vagy kicsi keze van a jatekosnak ami illuziorombolo. Meg ehhez sem art egy komoly videokartya . A legolcsobb VR most a piacon az Oculus Quest 2 Facebook regisztracioval. Ez legalabb mukodik pc nelkul is vagy eros geppel tudsz jatszani pc-rol is.(RTX 2060 vagy erosebb ajanlott)
[ Szerkesztve ]
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
Döglött Róka
veterán
válasz Steve1207 #73630 üzenetére
A DF rákérdezett szintén, hogy miez. Ismert hiba, megtalálták az okát, javítják. Én addig várok vele mert borzasztó volt már az Academy-ben is a Beta alatt. Single player megvár, addig ott a multi.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Döglött Róka
veterán
válasz frankdelgado #73648 üzenetére
Gondolj bele: egy grunt tök pici, állandóan port nyelne ha nem takarítanának rendesen
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Krissz1983 #73650 üzenetére
Nekem mindig azt mondja: "mindegyikre azt mondod milyen szép" de a legjobb az volt amikor elmesélte a leánybúcsús kérdéseket rólam. "Dávid kedvenc játékai? - A döglött bálnás(dishonored) meg a rusnya macskafejű(skyrim)"
Mondjuk a szépségnél nálam is fontosabb maga a sítlus,mint a hiperrealisztikus grafika, de azért az az igazi, ha a kettő nagyon találkozik. Régen a SW Battlefront volt, főleg az endori pályákkal amikötl elájultam, meg a Battlefield 1,V. A Halo tegnap nekem a fém pályáival elég steril volt, remélem kijutok mielőbb a legelőre, mert a REACH-et is azért hagytam abba, mert meguntam a fémplatformokon szaladgálástA lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
veterán
Nekem is tetszik az új Halo. Én szépnek látom a grafikát.Hazaértem melóból és belekezdtem lefekvés előtt, megnézzem milyen.Igaz még csak az elejét láttam, az űrhajós részen vagyok, de en szépnek látom a grafikát, fényeket, árnyékokat és kidolgozottnak az ellenfeleket.Az MCC-t is csinálom párhuzamban ott a 2. résznél tartok. Mivel még csak most kezdtem a halo univerzummal ismerkedni így nekem minden új még és persze a régi részekhez képest az infinite egészen más dimenzió.A játék folyékonyan és tükörsimán megy de én 30 fps-es cyberpunkon edződtem így nekem ez a képfrissítés mondhatni még túl jó is.
-
persil
nagyúr
válasz Krissz1983 #73650 üzenetére
Pedig a diablo 3 kifejezetten szep jatek.
De parom is ezt csinalja. Ami nem tps/fps, hanem izometrikus/2d-s/felulrol latod stb, az "meguszos, eleg benan nez ki". Nem ert hozza. 🤷 Szerinte az ascent is csunya.
Lanyok ilyenek. Bezzeg a sims 4 az szep...[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
paisacha
tag
Aki este állna neki a Halonak: időben el kell indítani a letöltést, mert jelenleg olyan 6Gb/óra sebességgel csordogál le... 26 Gb a single player.
További szép napot!
-
paisacha
tag
válasz manu75 #73646 üzenetére
A legolcsóbb megoldás a hardveraprón megkeresni musztiii vagy jannid kollégákat - tőlük tudod a legolcsóbban megvenni az előfizetést.
A Game Pass-ban igen benne van már a Cloud opció is, így nem kell valóban letölteni a játékot - és ha sávszélesség megfelelő, akkor bőven jó egy stabil wifi kapcsolat is. Olyan 20 Mbit-et javasolnak minimum - nyilván ha 4K-ban játszana, akkor ennél azért nagyobb kell. Szintén javítja az élményt ha a wifi 5 Ghz-es...
További szép napot!
-
HunChris
senior tag
-
stewe780
őstag
válasz l.skywalker #73515 üzenetére
Köszönöm a kiegészítést, minden plusz információ jól jön amíg beletanulok. Egyelőre létrehoztam egy teljesen új profilt. Nekem a one s-en úgysem volt profilom, azt csak a gyerkőcök használják. Ezzel biztosan nem rontok el semmit. A gép működik, minden jó, a többi profil felvételt majd ha "hivatalosan" is megkapták/megkaptuk akkor csinálom meg, addig csak próbálom felfogni, hogy mit kell majd tenni.
Madoc: neked is köszönömA bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
Krissz1983
aktív tag
válasz frankdelgado #73648 üzenetére
Nálunk itthon van egy mérce hogy mi a szép játék.
Az asszony mikor meglát egy új gamet két féle módon fogalmazza meg a kritikáját.
Szép a képe ( ez azt jelenti hogy fasza a grafika 🤣)
Vagy "ettől még a Diablo III is szebb"" ez még azt jelenti hogy nem fasza a grafika.
A Halo a szép a képe kategóriába esett 🤗Give them nothing but take from them everything
-
twi452
senior tag
Quest 2-re elvileg fel tudod sideload-olni az androidos game pass apk-t és gyakorlatilag akkor úgy működik mintha telefonon játszanál vele annyi különbséggel, hogy nem a kis telefonod nézed hanem a szemüvegben egy nagyobb képernyőt.
Természetesen nincs semmi 3d, vr csak egy sima megjelenítő.
Nem éri meg vele szórakozni legalábbis nekem ott van hozzá minden otthon de eszembe sem jut kipróbálni 😄 -
frankdelgado
őstag
válasz Krissz1983 #73639 üzenetére
HALO!
Kellően pörgős, kellően szórakoztató, Séf kellően kemény, a covenant agresszív gyökér, különösen szeretem a kis csicskákat megplazmázni. El lehet ezzel lenni faszányosan. A grafikával mindíg is csak anyi "baj" volt, túlságosan steril, egyébként csilivili minden. Jómagam is jobban szeretem a retkes sci-fit, de a HALO-nak ez sajátossága ekő fogadni. A zasszony rákérdezett, h mik ezek a gyíkfejű lények, mire eligazítotttam, h ez a Covenant, egy borzasztó agresszív, kötsög, embegyűlölő életforma, de a hajójukat milyen tisztán tudják már tartani?!! Sehol egy porszem....
-
oriic
HÁZIGAZDA
10 óra játék után bebugolt a Halo: Infinite és visszarakott a kezdő helyszínre, ahonnan nem lehetett kijönni. Szerencsére mission restart helyrerakta a dolgot, de egy pillanatra megállt a szívem
Live-Die-Respawn
-
manu75
aktív tag
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni, xbox terén teljesen tudatlan vagyok. Kisfiam nagyon szeretné újra kipróbálni xbox gamepasst. Vagy két éve pc-n regisztráltunk erre de valahogy nem jött át vagy csak a billentyűzettel való játék volt idegen. Ahogy olvastam a game pass ultimate ha megvan akkor lehet online is játszani és működik úgy is, hogy streameli a játékot nem kell letölteni hanem csak játszik, mint pl. a ps now? Wifi kapcsolaton keresztül ez mennyire kivitelezhető? A szobájában van kábel, de az egy mesh routerben van ha nem muszáj nem raknék be még egy elosztót. Nézegettem a konzolokat is érdemesebb lenne azzal használni gondolom jobb a játékélmény, mint pc-n meg olcsóbb is mint egy normális videókártya. Összességében mit tanácsolnátok igazából a legjobb megoldás érdekel.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
.LnB
titán
válasz Elderath #73632 üzenetére
Érdekes azért az is, hogy erről a tesztek említést sem tesznek. Egyedül a DF videójában láttam, hogy ezt megemlítik.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hombre[EU]
veterán
válasz parandroid #73612 üzenetére
Ja dolgoztam az új halon, 18 hónapot, hivatalosan részmunkaidőben, gyakorlatilag napi 16 órát
nyugtass meg,hogy azért nem kp-vel fizettek borítékban?
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
vonSux
őstag
Egész nap munka, de olyan nincs, hogy ne kukkancsak bele a Haloba. Két óra múlva: max a következő küldi elejét nézem még meg
látom a játék hibáit, de ma csak őrülök, hogy megint rikoltozó csirkékre lövöldözhetek az öreg főnökkel -
EasyLife
aktív tag
Azt hittem nálam van a gond C9 en durván világos volt az első videó és még szaggatott is
-
Maxxy10
addikt
Ez a új Halo nekem is tetszik
-
Krissz1983
aktív tag
Nem vagyok egy nagy Halo fan de szerintem marha jó lett a játék. Egészen félelmetes hangulata van.
Valóban nem világmegváltó a garafika de ha tud valaki olyan fps-t mondani ahol ennyire tudsz azonosulni a főhős személyiségével annak megemelem a kalapom. Chief legalább beszél nem úgy mint más főhősök.
Grafikáról annyit még hogy aki azt mondja hogy csúnya az szimplán nem mond igazat 🤣. Vagy menjen cyberpunkozni ( amit amúgy szintén imádok.
Stabil 60 frame szuper gunplay az ellenfelek kidolgozottsága kiváló, szuper ai. Ja és istencsászár audió.Give them nothing but take from them everything
-
minilego
senior tag
Nem az én világom ez a Halo, nekem ez a 2 óra elég is volt.
-
GalaHU
őstag
A nem támogatja kifejezésen mit nem értesz?
Max a darknet legsötétebb bugyrába találsz majd a hack-et amivel kvázi VR cinema módban lesheted (mintha a moziban előtted lenne a vászon) az új Halo-t. Szép nagy pixelekkel 4k helyett…
Jelenleg egyedül a Flight Sim tolható VR-ban.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
minilego
senior tag
Leszedtem a Hálót-t, quality módban megy series x-en. Nem vagyok fps őrült, nekem elég a 30 is, de mar a legelején az ingame videók alatt olyan érzésem van, hogy sokszor még a 30 sincs meg... Valaki meg érzékelt ilyet?
-
Steve1207
veterán
válasz Elderath #73623 üzenetére
Adom, bár engem a gamma és társai nem zavarnak, alapból IPS panellel vagyok, kicsit világosabb, mint szokott, de kb ennyi részemről.
Átvezetőket úgyszintén, egyszerűen nem tudom ezt hogy kaparták össze. Elsőnél elkezdtem írni, de mondom hátha csak valami tölt a háttérben és megnézem mi lesz. Az indító és záró jelenetek mintha 20 frammel lennének, a köztes átvezetőkben nem volt eddig gond.
Értem én, hogy a játékélmény betonstabil, nem találkoztam frame eséssel közben, de kb egy chapter feléig én ezen vagyok fennakadva, hogy ez az átvezető szaggatott... aztán 5 perc múlva a végén is, hogy ismét... (Legalábbis most az első rész végénél megint ugyanez van.).
-
Dzsuri89
őstag
Serious Sam 4 nálatok is fps droppos Series X-en?
Pár hónapja próbáltam PC-n, de valami borzalmas az optimalizációja, sajnos konzolon se változott semmit, egyszerűen számomra játszhatatlan… -
Elderath
őstag
A legelső videó, ami CG videó volt. Iszonyat ótvarul nézett ki. Mintha egy IPS monitoron toltam volna fullra tolt gammával. Ingame átvezetők rendben vannak. Szerencsére eddig csak ez az egy CG videó volt... A másik meg a 30 fpses facial meg motion capture. Iszonyat zavaró, nem értem miért nem tudták magasabb frémmel rögzíteni. Technóban ez a rész iszonyat prevgen. Zene a legjobb eddig
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
krx21
nagyúr
Én nem tudom mit lehetett eddig tölteni, de még mindig nem tudok játszani a Haloval mert tölt a nem túl gyors netem és a szerverek miatt… Eddig -1 pont nálam a start előtt..
Hogy ezt miért nem lehetett elő tölteni számomra rejtély…[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Srácok!
Ha egy Onera készült játék kap Series-re patch-et, attól még futtatható külső ssd-ről? A borítón ott a nagy X és S betű. Gondolom az , hogy optimalizálták az új konzolra.
-
-
Krissz1983
aktív tag
Nálam c1-en tökéletes
Give them nothing but take from them everything
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #73612 üzenetére
Fable-lel egyelőre nincs gond, a T10, az oké mert csúszik nem is kicsit. Gondolom màshol is csinàljàk ezt, csak talàn annyival több eszük van hogy a 18 hónapot bővítgetik, míg a poject tart.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #73582 üzenetére
Ez a legnagyobb probléma:
“As usual, one of Halo Infinite's biggest development problems was labor. A large chunk of 343 workers were on contracts and couldn't stay longer than 18 months due to Microsoft restrictions. Full-time promotions were rare. So the studio was constantly losing talent and knowledge.”
Azaz van egy játékod, ami évekig készül, de nem veszel fel rá saját alkalmazottat fixen, hanem 18 havi szerződésekkel baszakodsz, azt is részmunkaidőben, utána kirúgod, mert policy. Kibaszott álommeló. Ja dolgoztam az új halon, 18 hónapot, hivatalosan részmunkaidőben, gyakorlatilag napi 16 órát, utána meg nem hosszabbították meg a szerződésem, mert a cég így szokta. Priceless. De a részvényes örül, mert működik a cost saving, meg a bevétel sem rossz végül is, mert viszi a céget a tehetetlenség. Igaz, a meló sem halad, a presztizs is megy lefelé, meg lassan normális fejlesztő már nem akar itt dolgozni.
Gondolom a Turn10-nél ugyanez van, azért haladnak ilyen jól a Forzával is. Fableről ne is beszéljünk…
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
lacuska74
tag
Sziasztok!
Nekem egy régi fat gépem van, a kisfiamnak egy series x.
Az ő gépe van beállítva, otthoni(home) gépnek.En vagyok az előfizető, az én gépemen nincs beállítva az ő profiljával home.
Veszek most magamnak is egy series x et.
Egyszerűen bejelentkezek a profilommal az új gépen és minden megy tovább.Legalabbis én így gondolom :)
Jól gondolom?
Bocs ha túl hülye a kérdésem, csak biztosra akarok menni -
Elderath
őstag
Mi az isten ez az elbaszott gamma átvezetőkben? OLEDen úgy néz ki, hogy mindjárt feljön a vacsora. Ki tesztelte ezt?
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
mrThomi
addikt
Sziasztok.
Olyan kerdesem lenne hogy SX-hez van VR szemüveg ami müködik ? Ps-hez ugy ott a PS VR, de xboxal mi müködik ? Youtubon Oculus Quest 2 vidiket talaltam hogy aztal jó, de nem ertek hozza. Köszi a felvilagositast
-
krx21
nagyúr
Halo Infiniti, miért német?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest