Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
-
Peat76
őstag
válasz V.Stryker #119338 üzenetére
Nekem elég volt belőle egy jó időre, amit a legjobban bánok a Premium Add-on ára, óriási csalódás! Inkább a PD játéka ....összeségében messze veri!
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Pistu_
tag
válasz V.Stryker #119138 üzenetére
Inkább mit nem, az a lista rövidebb.
[Forza Motorsport Known issues]
[Forza Motorsport Fixed issues]A fixed lista egyelőre még üres...
-
mcwolf79
veterán
válasz V.Stryker #119132 üzenetére
Az is , plussz benne van a VIP tagság , ami ha jól sejtem több zsetont ad.
Szerintem 9k-t megér , de majd úgyis jön Moby , és ugyis azt mondja , hogy nehogy fizess ezért a szutyokért.
Amúgy én most jegelem a picsába , mert már nem tudom hányszor versenyeztem Spa-n az első sorozatban , és baxik el menteni a progress-t. Majd ha jön rá patch , akkor folytatom .[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
consono
nagyúr
válasz V.Stryker #116636 üzenetére
Yep. Van pár játék, ami megy róla, de a többség csak bentről. Ment lejjebb a bővítőkártyák ára, illetve a Seagate mellett már van WD is, de még mindig nem olcsó...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Steve1207
veterán
válasz V.Stryker #90888 üzenetére
Hírlevelet nem tudok, de pl a twitter nekem feldobja a mobilon, ha van valami érdemleges hír. Amúgy hó elején megnézed mi van, abból a két aktuálisat behúzod a másik kettőt meg bekönyvjelzőzöd, két hét múlva meg azt a kettőt és ezt folytatod minden hónapban.
Vagy konzolon megnézed, kb úgyis eléd tolja az ingyeneseket az adott könyvtárban. Én a "mi került be" dolgot is ott követem, mert bejelentés után kb elfelejtem
Vagy lenyitod itt az összefoglalót, két hetente csak benézel ide, ott benne szokott lenni az aktuális..
-
Steve1207
veterán
válasz V.Stryker #74983 üzenetére
Thrustmaster TMX vagy TMX Pro, Logi oldalról a G920, ezek alatt annyira nem érdemes vagy annyira belépő, hogy van egy műanyag darabod, amit forgathatsz. Sima TMX szokott lenni 50-60 körül is akciózva, csomisérült teljesen újat még olcsóbban ugyanúgy a 2 éves garijával (már amikor belefut az ember ilyenbe).
.
-
zsocy
őstag
válasz V.Stryker #73560 üzenetére
Úgy tudod ellenőrizni hogy megpróbálsz előfizetni rá az accountoddal belépve. Ha feldobja a 300 ft-ot akkor igen, ha 4xxx ft-ot ad be havi díjra, akkor nem érvényes.
Ettől még tudsz venni 3 év live goldot és arra aktiválhatsz 1 hónap GPU-t, ami konvertálja az egészet, csak vagy 300ft lesz, vagy a teljes ár. -
Cyrin
addikt
válasz V.Stryker #73496 üzenetére
Mindkettő megvan, a one S kiment nappaliba, a series S meg a gyerekeknek, mindkettő FHD tv-re.
Használati szokásainkhoz és a TV-khez mindkettő tökéletesen passzol, de nyilván jobb a series S, azt venném.
A lényeg mint mindig az igények, lehetőségek megfelelő meghatározása, és ahhoz választani hardvert, és akkor nem lesz csalódás.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest