- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Josi
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani jó és megbízható tv szerelőt?
''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
-
busman
veterán
Szevasztok! Honnan érdemes mostanság pizzát rendelni?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
-
Josi
senior tag
válasz mefistofeles #17854 üzenetére
Ha ARGB-s is jó, akkor csütörtökre tudok rendelni 3000 ft környékén.
-
Urak! 1 esteleg 2 db PWM-es RGB-s 120mm-es rendszerhűtő ventilátora nincs valakinek elfekvőben?
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Fifi
őstag
Ha esetleg valakit HP LaserJet P2015dn vagy Xerox 3210/3220 toner érdekelne.
-
-
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Keresek Huawei P Smart 2019 telefonhoz kijelzőt. Talán a hasonló évjáratú és kijelzőjű Huawei telefonokból is jó lehet. 1080 x 2340 IPS LCD
-
mufi
senior tag
Sziasztok, ismertek "normális" autószervízt, ahol állapotfelmérést csinálnak pl használt autó vásárlása előtt? Egy Fordról lenne szó, szeretném ha hozzáértők vizsgálnák át mielőtt megvenném illetve, árajánlatot is adnának a javítási költségek/alkatrészek áráról. Köszi előre is.
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
beci
őstag
Sziasztok.
Eladó lesz a hét vége fele egy Apple watch 7 Nike éjfekete óra.
Végig tokban tartott, 96%-os akkuval. Akit esetleg érdekelne, privátban meg tudjuk beszélni.
B.Ú.É.K Mindenkinek.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
freaghill
őstag
Ajánlásra lenne szükségem. Keresek valakit aki a kandalló ajtót tudná nekem megjavítani. Eredetileg az ajtó üveggel gyártódott, viszont ezt mi lemezzel kértük inkább. A lemezt sajnos csak a sarkoknál hegesztette meg az úriember. Szeretném ha ez inkább végig lenne hegesztve, erre keresek valakit, tudtok valakit ajánlani?
Akár itt, akár privátban, egyszerű munkának tűnik nekem, de laikus vagyok. -
Elvileg Josi mester utána néz de azért itt is megkérdezem hátha....
Nincs valakinek elfekvőben egy ATX-es alaplap doboza?
Elmegyek érte és egy csoki, jobb sör vagy kis lóvé is belefér díjazásul.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Fifi
őstag
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Feladtam a fenti hozzászólásban lévő "nyomtató"-s dolgok hirdetését, hátha valakit érdekel:
- Használt HP LaserJet P2015dn & Új bontatlan HP 53A toner (Q7553A): 45eFt
- Eredeti 1db Xerox 3210/3220 toner: 9eFt
- Eredeti 1db HP CC364A Toner Black 10k No.64A: 45eFtTopiklakóknak némi kedvezmény!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Használ valaki Samsung Galaxy Watch 4 okosórát?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Kinyomtattam A4-es lapokra kétoldalasan egy A5-ös méretű oldalakból álló könyvet. Melyik fénymásolószalonban, nyomdában tudják nekem ezt szépen kettévágni és fém spirálozással összefűzni?
-
pook20
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy Szombathelyen van olyan zöldséges ahol el fogadják a szép kártyát?
A vasútnál lévőröl tudom hogy csak január közepétől fogják elfogadni 😔
Válaszotokat előre is köszönöm szépen!
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
net84
őstag
Szia!
P2015dn - 40-45.000 körül van a felújított br. számlásan (nem gyakori már ez sem). Sima használtat 15.000-től láttam. Ebből tudsz viszonyítani. A toner biztosan használható, ha nem nedves környezetbe volt tárolva / orig bontatlan - ez kb. minden tonerre igaz. Én a tonerrel együtt lőném be a nyomtató árát.
Toner ár - ha meg akarsz tőle szabadulni, nézd meg az utángyártott árakat és az alá lődd be az eredik árát. Még így sem biztos, nem egy mai/gyakori fajta egyik sem.
Patronok - próba szerencse, azok ennyi idősen már zsákbamacskák.
Read only...
-
Fifi
őstag
A "nyomtatós" dolgaim között még ezeket leltem:
1. Xerox WorkCentre 3210/3220 toner. Ez legalább fél évtizedes vétel volt. Használható még, mit ér?
2. HP LaserJet Toner CC364A. Ezt múlt évben vásároltuk, de a nyomtató már nincs meg hozzá. Vajon mennyiért lehet eladni?
3. Hibás Cannon MG1750 és bontatlan patronok.
Ez be sem kapcsol, valószínűleg alaplaphibás. A bontatlan patronokat 2018-2020 között vehettem. A nyomtatót donornak ingyen odaadnám, de a patronokért el lehet kérni valamit?Még van számtalan apró kütyü, azokat talán könnyebb lesz beáraznom.
Már látom, hogy mivel fog telni az ünnepek nálam ...[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Asszony rámparancsolt, hogy a régóta őrizgetett holmijaimtól szabaduljak.
Köztük van egy 2008-ban vásárolt, gondosan elcsomagolt HP Laserjet P2015dn duplex, hálózatos fekete-fehér lézernyomtató is.Kb. 10 éve használaton kívül van, de most kipróbáltam, tökéletesen működik (alázza a használatban lévő színes tintasugarast), a self test szerint 6251 nyomtatott oldal van benne.
A bene lévő toner már használhatatlan, de van egy bontatlan tonerem hozzá, amin az alábbi dátum szerepel. Ez még lehet használható?
Szerintetek ez így egyben mennyit érhet?
Érdekel valakit?Bye, Fifi
[ Szerkesztve ]
-
vallas
őstag
Komplett dell gép monitorral eladó [link] topic lakóknak kis kedvezmény
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Josi
senior tag
válasz mefistofeles #17832 üzenetére
Van.
-
Srácok, nincs valakinek fél órára egy akármilyen ( de működő) pcie-s videokarija? Az alaplapomnak meg kéne mutatni, hogy már g- prociról kapja a kêpet....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Josi
senior tag
Sziasztok!
Valakinek elfekvőben 128GB M2. nvme ssd-ja olcsón?
Böngészős laptopba kellene.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Sony Xperia XZ2 telefont keresek donornak. Kijelző és hangszóró érdekelne.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Rakatott már valaki kocsiba androidos multimédia egységet?
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Valakinek nincs véletlenül egy endoszkóp kamerája? Egy kb 3 méter hosszú, járólap alatti vízcsövet szeretnék átnézni vele.. Köszönöm!
-
-
csadi0011
őstag
válasz cellpeti #17819 üzenetére
Mennyire régi? Szórakoztató olvasmány vagy szakkönyv?
https://mek.oszk.hu/hu/
https://www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/#tartalom
Vagy nVirágbolt. -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nem tud valaki olyan oldalt, ahol régi könyveket lehet találni pdf formátumba?
-
Kube
senior tag
válasz cellpeti #17816 üzenetére
Nekem is volt hasonló esetem, nem fejezik be a regisztrációt, arra várnak hogy te tedd meg helyettük. Ha belépsz a disney plusra egy egyszeri jelszóval amit az emailedre kérhetsz, akkor az adataidat megadva (név, fizetési mód stb) tudod folytatni és befejezni a regisztrációt, amit semmiképpen sem ajánlok, mivel a jelszót ezen a ponton még nem módosítottad.
Helyette mydisney oldalára menj, lépj be egy egyszeri jelszóval és eléred a fiókbeállításaidat minden további nélkül. Nem kell megadnod egyéb adatot, fizetési módot stb. Itt írd át a jelszót nézd át a beállításokat, aztán további teendőd nincsen. Ezen a ponton törölheted is, de lehet hogy egy újat regisztrálnak rá, szóval... Úgy is hagyhatod ha nem zavar, de én inkább beállítottam mindent rendesen aztán elvan az ott.
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Mást nem "támadnak" mostanába? Nekem folyamatosan be akarnak lépkedni a Google fiókomba.
Most jött,hogy köszöntenek a Disney+-on. Ninics is Disney+-omTigris, tigris, csóvafény...
-
Josi
senior tag
válasz belaazallat #17810 üzenetére
Köszi, tudom. Én is számtech bolt vagyok, de csak A4-es van. Sőt, a nyomdának sincs itt mellettünk.
De már megoldódni látszik.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Bármelyik nagyobb fénymásoló tud szkenerelni. Nincs környéken irodaház, számtech bolt, iskola, ahol van ilyen készülék?
Én sajna messze vagyok segíteni."Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Josi
senior tag
Sziasztok!
Segítséget, szivességet kérnék.
Akinek van A3 szkennere az tudna egy rajzot beszkennelni?
Jótékonysági célra kellene. Sajna a nyomdának sincs, akik majd feldolgoznák az anyagot.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
syC
addikt
Hello. Ingyen elviheto pakk, mindegyik bontatlan:
•
-
vallas
őstag
Eladó DDR4 ram 2X8 GB [link]
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Fifi
őstag
válasz chatran #17800 üzenetére
Elvileg nem használná majd azon a sebességen és a várható KRESZ változások miatt is gondolkodik a Nineboton, de azt nem tudta eddig kipróbálni, hogy megfelel-e az igényeinek. A Ninebot Max G2 most BF-es Alzán 280eFt.
Bármelyiket is veszi, teljesen zárt motoros bukóban és egyéb motoros védőkkel szeretné használni, így igen még az is zsebbenyúlós lesz ...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Revolut
- Iqos cigaretta
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB