Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawide@axele
aktív tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
mcwolf79
veterán
Sztem ne nagyon reménykedj. Funkcióiban prémium, de a bele ugyanaz a gagyi szar , mint a normál kontrollernek. Gyanítom ugyanúgy jelen van a most gyártottaknál a driftelő analógok, beragadó gombok. Azért legyen mellette tartalék , mert sanszos , hogy fog járni gariban. Érdemes hozzá venni plussz garit , mert 9-15 hónap közt kezd el döglődni (felhasználási szokásoktól függően).
[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
homerhamm
addikt
Boldog Karácsonyt Kindenkinek!
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
30z.Samu
félisten
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
Sic Parvis Magna
-
őstag
Boldog Karacsonyt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
homerhamm
addikt
válasz lastmohican2 #75401 üzenetére
Én is kipróbáltam a hajnali eliminátorozást, háromnegyed négykor. Második is lehettem volna, ha nem megyek neki egy pótkocsinak. (Az ellenfelem 5-ös szintű volt.)
-
őstag
válasz darkstreet89 #75490 üzenetére
Hogyan váltod be? Szükségem van egy kis továbbképzésre.
-
őstag
válasz szimszonos #75487 üzenetére
Már nem lehet az appban régióváltással aktiválni? Én is meg akarom venni a Valhallát, végre van időm egy kicsit gamelni, s ahogy látom Barzíliában van a legjobb áron a Deluxe Edition.
-
Skynet258
veterán
válasz bigdady #75486 üzenetére
Eneba, Argentin kód, €14.56.
szimszonos: szerintem én bénázok össze valamit, vagy a használt V*N nem volt jó, mert sehogy sem tett át Argentinába (amikor a kódot pötyögöd a böngészőben, ott a mail cím, és mellette zárójelben az ország). Állítottam a profilban, még a gépeken is (vagy egy One S és egy Series X) aztán Opera és hozzá egy kieg, úgy már ment. Telón meg sem próbáltam, azon ha jól tudom már nem megy.
De priviben tippet elfogadok, hogy a legegyszerűbb mert a múltkor is szívtam az Atmos progi beváltással...[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
Megvettem a Cyberpunkot Argentinából 5300-ért, hát basszus mire sikerült beaktiválnom, lehet nem ér ennyit nekem a spórolás...
-
V.Stryker
nagyúr
-
BPéter1984
tag
Sziasztok , xbox series x , forza horizon 5 .
A probléma hogy egy verseny után csak tölt , fekete kép zene megy rendesen , és a jobb alsó sarokban forog a töltő karika folyamatosan. Mi tudnék tenni hogy tovább menjen vagy mire vár ilyenkor ?
Nem lehet valahogy "resetelni " ?
Digi 1000 optikai netem van ha ez számít .
Köszönöm .[ Szerkesztve ]
VOLVO S40 - 2005 , S80 - 2009 , Iphone X , Galaxy S20 ultra 5G
-
kid46
tag
sziasztok. olvasgattam visszafelé a kommenteket az elite series 2-ről. Szerintetek javítva lettek a hibák a megjelenése óta?? 2 éve már a piacon van, remélem nem nyúltam mellé. hétfőn érkezik és főleg Cod-ba fogom csak használni. köszi
-
addikt
Na nekem állítólag még holnap hozZa a futár. Az lenne csak a karácsony!
:)
-
Scholes9
nagyúr
válasz l.skywalker #75471 üzenetére
Ohh köszi szépen és a felajánlónak is
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Steve1207
veterán
Amúgy, aki még SX-re vágyna a fa alá, nem csak az MM, de az Euronicsnél is van sok boltban készlet. Fb tele van posztolva velük, de utóbbinál pl a weboldalon is írja, hogy hol érhető el belőle. (Szokás szerint, ha nincs kirakva, az se jelenti, hogy nincs esetleg a raktárban )
.
-
JenciHUN
aktív tag
válasz l.skywalker #75471 üzenetére
Köszönöm szépen és a szervezést, felajánlást is
-
hombre[EU]
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
A NYOLCADIK NAP NYERTESEI:
Scholes9
Nyereménye egy Far Cry 6 Xbox játékkód!JenciHUN
Nyereménye egy Dying Light: Platinum Edition Xbox játékkód!
Gratulálunk!
Boldog Xboxmass-t mindenkinek!Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Steve1207
veterán
válasz hombre[EU] #75464 üzenetére
Szerintem TR-nél mindenből annyit enged használni, amennyi van semmi megkötéssel. Az első két részhez boost se kellett és jobban futottak alapól, nem hinném, hogy a Shadownál bármit is máshogy csinált volna a SE.
Falloutot nem ismerem, az zabálta nagyon az erőforrást mindenhol? Ez alapján az is vissza van fogva nagyon felbontásra boost-ban [link] (nem néztem végig, csak beletekertem a felbontás részig). Én simán fejlesztési oldalnak mondanám ezt, a boost meg más elvet használ, itt pl pont látni is a mod/boost alapján.Amúgy az lenne a legjobb, ha csak simán beledobnál az opció háttérben is kapcsolja be bárhol, aki akarja. Csak ezt gondolom sokan nem támogatnák (vagy nem hinném, hogy egy RDR2-höz adná a nevét a Rockstar pl, hogy a Series gépeken One S szinten futtatná pl csak emiatt, azt is ki tudja hogy). Ubiék is inkább patchelgetnek még, ahol tudnak, hogy eladják ugyanazt huszadjára az újaknak (bár ennek kimondottan örülök, hogy free-ben tolják )
[ Szerkesztve ]
.
-
szimszonos
őstag
válasz homerhamm #75465 üzenetére
Húha de ingyen van
Vagy te fizetsz érte külön?Ajándék lónak ne nézd a fogát.Nem a játékokért fizetsz.Bírom mikor az ingyé sem jó már.Vagy a live goldot szüntessék meg?Akkor hogy játszol multiplayert?Majd azt is adják ingyé?Meg hogy lesz gpu előfizu évekig havi ezresé gondolom az azért jól jön
Vagy az ingyen játékokat szüntessék meg amiért idáig sem fizettél egy kanyi vasat sem?Nem értem a felháborodás tárgyát[ Szerkesztve ]
-
Fesq
tag
Call of Duty 2 játék Multiplayer része működik még? Játszanak még vele?
Érdemes még megvenni ezért?" Rövid az élet, hosszú a sír, mindenki játsszon, amennyit bír "
-
homerhamm
addikt
válasz szimszonos #75460 üzenetére
FH3,FM7 se volt már benne, 2 éve meg csak a Gears 5 volt ami húha volt meg a Division 1, és valamelyik WRC. Kb. ennyi.
-
Bep
őstag
válasz szimszonos #75460 üzenetére
Annyira van ingyen a havi 4db GwG, mint a második zöldségreszelő, ha 30 percen belül rendelsz.
Azoknak a játékoknak a jogaival felmerülő költségeket biztos saját tőkéből fizeti Nelson és nem hárítják át semilyen módon az előfizetőkre. [ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz Steve1207 #75459 üzenetére
En lehet a kiwami 2t meg fogom venni mert a 0 nagyon hosszú volt. Es nem lenne idom a 2re mar szilveszterig. De egyetertek, ez a sorozat rettenetesen jo. Foleg a tortenet. Annyira jo vegre nem a megmentjuk a vilagot narrativat latni, hanem igazi krimibe csoppen a jatekos.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
szimszonos
őstag
válasz homerhamm #75454 üzenetére
Miért kellene?Live gold miatt lehet olcsón a gpu-hoz hozzájutni.Az ahhoz adott GwG játékok meg csak egy bónusz.Ráadásul néha azért van jó,FM5-6 FH2,Resident Evil,GoW 4 stb.Lényegében nem ezért a havi 4 játékért fizetünk évi 10+ ezret amiből jól jön az okos gpu.Ha meg már az előfizuhoz ingyé van akkor miért ne.
-
Steve1207
veterán
válasz hombre[EU] #75445 üzenetére
Elméletileg nem lehet, hogy simán tartaniuk kell a előző genes hardveres értékeket mhz-től kezdve minden nyavaját és csak a korábbi core/rops számú egységeket tudja használni, a fennmaradóakat pedig nem? Elvégre nem pc, hiába került közelebb működésben, attól hogy van xy plusz számítási egység, még nem úgy lett megírva, hogy használja is.
Architektúra szinten így is gyorsabb, de bődületes teljesítmény plusz a számok alapján nincs, hisz maga szoftver amit tud használni maximálisan az kötött, ez meg nem elég a 60-hoz a natív felbontáson. Visszafelé ellenben adott a kisebb felbontás a One S révén, ahol elég lehet ez a teljesítmény plusszocska.
Persze lehet hülyeség, offba is rakom, de szerintem így hardver oldalól nézve logikus lenne.(#75458) Döglött Róka: most tolom kilépés előtt a Yakuzákat, Kiwami 1-2 már lepörgött, 0 is halad szépen, ezek is zseniálisak. Engem a Judgement fogott meg nagyon, most meg kb függő lettem, pedig anno nem jött be a széria
[ Szerkesztve ]
.
-
Döglött Róka
veterán
Ha valaki unatkozna es szereti a jo rpg-t, tud angolul (elegge kell mert sok a szoveg nagyon, sok a szleng) huzzal le a yakuza like a dragont. 0-1 utan vagtam bele, kilometereket ver rajuk tortenetben es jatekban egyarant.
Egy rakot lehet hivni mobilon hogy segitsen! Zsenialis:D
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
veterán
Ennél gagyibb felhozatalt már rég láttam.
Inkább megvettem a Shadow of the tomb raidert 4 ezer forintért.Még pc-n jatszottam az újra rebootolt tomb raidert és a raise of the tomb raidert.A shadow of the tomb raidert kihagytam pc-n mert kb 10-15 ezrekért ment akkoriban és inkább cp2077 volt a befutó 12 ezerért nálam.Tök random rákerestem SofTBR-re és kirakta 4 ezerért.Meg is vettem egyből.Szerintem jól rebootolták a sorozatot.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz l.skywalker #75448 üzenetére
De ezek szerint azzal érdemes lenne tenni egy próbát.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
hombre[EU]
veterán
válasz negyven2 #75430 üzenetére
én csak azt nem értem,hogy miért kellett minden (~90%) játéknál lehúzni 900p ultralowig (One S) a minōséget, választás nélkül?
a one x verziót azért legalább +50-60%-kal (de lehet több is) bírná az SX, a többit meg vrr megoldja.
illetve a legtöbb one x-re patchelt játék dsr-t használ szóval a program is megoldaná,hogy lehúzza a legalacsonyabb minimumhoz,ha szenved a hw[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
FPS boost ide vagy oda, egy 10-esért csak megvettem a pakkot én is, egyszer csak lesz vele valami.
-
viperabácsi
addikt
Hali ! Valaki meg tudja mondani milyen (parancs az amit küld az xbox controller be és kikapcsoláshoz ?
Arra gondoltam , hogy makróban rátenném egy gombra a Redragon Diti Mechanikus Gamer egykezes billentyűzet -en , ha lehetséges.Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Moby
addikt
-
persil
nagyúr
Ha valamit 30 fps-re irtak meg(a kodot magat), akkor igen, nagyon ovatosan kell vele banni, mert szornyunagy problemat okoz.
Legalabbis a nagy tobbseg szerint szornyunagy problema, ha az animaciok szetbaszodnak es mondjuk soha tobbet nem mukodik a sprint, esetleg nem lehet interakcioba lepni targyakkal. Szal ja, szornyunagy problema es juj.
Eleg sok jatek igy irodott meg annak idejen, amikor szoba sem kerult konzolon a 60/120/X fps.
Szrk.: Valoban sok a bullshit magyarazat, de ez speciel nem az reszukrol. Maga az fps boost egy - ujabb - oriasi jofejseg a microsoft-tol, hiszen elvezhetobbe tesznek vele olyan jatekokat, amik fejlesztoi oldalrol le lett szarva.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Steve1207
veterán
Én nem nagyon tudok esetet mondani, hogy megakadt volna a QR, max ha valami frissül akkor természetes, hogy újratölti az elejéről, de a checkpoint, save minden megvolt. Még ahol fiókot ellenőriz a játék ott is max feldobja az ablakot, rányomok, hogy ok, aztán megy tovább, ahol hagytam. Online is még mindig gyorsabb, hogy észleli és újratölti (nem is épp az elejéről), szerintem az elmúlt 15 év egyik legjobb fejlesztése.
(#75436) Madoc: de ezt nem fiókhoz kötve menti, hogy hol tart épp az illető? Én technikailag elég meredeknek tartom, hogy csak "úgy" a vakvilágba minden nélkül mentene valamit fióktól függetlenül. Persze amúgy az esetben simán hibázik.
[ Szerkesztve ]
.
-
Moby
addikt
válasz Wesder #75424 üzenetére
Ezek amúgy olyan cuki magyarázatok. Mint amikor kikerült az autoHDR a GTA IV-ből, meg a jóég tudja miből. Mert nem elég jó.
A quickresume ottvan mindenben, akkor is, ha konkrétan szétcseszi a játékállást, akkor is. Nade az fpsboostal, meg az autohdr-rel nagyon óvatosan kell bánni, mert szörnyűnagy problémákat okoz, és juuuuuj, abból probléma lehet! Abból, amit ki is lehet kapcsolni, ha gondot okoz...tudnak ezek is iszonyú hülyék lenni sokszor -
negyven2
veterán
Az fps boost és az, hogy egy kiadó/fejlesztő egy frissítéssel betesz utólag egy 60 fps-es módot is a játékban az kettő különböző dolog!
Az fps boost az a Microsoft "saját technológiája", amihez a játék fejlesztőknek semmi közük, hiszen valójában nem nyúlnak a játékhoz, hanem az emulator által erőltetik rá. Az AC Odyssey/Origins esetében meg maga a Ubisoft csinál egy 60fps patch-et.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem fog sose bekerülni az összefoglalóba, mert ez valahol "szürke" megoldás, lévén egy fiktív címet kell hozzá megadni, ami ha szigorúan nézzük nem biztos hogy valamilyen jogi szempontból ne lenne kifogásolható. Így nem reklámozzuk.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Trak
addikt
válasz Steve1207 #75416 üzenetére
1 órát játszottam vele korábban, voltak érdekességei, de összességében tetszett.
Majd most megnézem újra series-el gamepassból.
Mondjuk nekem sokszor bejönnek olyan játékok amik másoknak nem annyira, a régi xbox 360-as Conan nekem nagy kedvencem volt, de nem sok embert találtam akinek tetszett volna. De valamiért csak bekerült a visszafelé kompatibilis listába, úgyhogy csak nem vagyok vele egyedül''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
NemMo
őstag
válasz thedivision2 #75411 üzenetére
Gratulálok a nyereményhez!
-
A topik durván harmada erről szól...
Nagy vonalakban arról van szó, hogy pár országban lehet venni xboxos gift cardot (ajándékkártyát). USA, Brazília, EU, UK, stb. Ezekből az országokból jellemzően nehéz Magyarországról vásárolni magyar lakcímmel és bankártyával. Ez amolyan kerülő megoldás. A feltöltött összeget szabadon levásárolhatod játékokra és dlck-re.
A beváltásnál és vásárlásnál az xbox régióját át kell váltani az adott országra. Ezt bármikor megteheted, nincs korlátozás.
Vannak még olyan országok, ahol ez sem biztos, hogy működik, pl Brazíliára jelenleg sokan panaszkodnak.
Vannak még olyan országok is, ahol magyar bankártyával gond nélkül lehet fizetni, és általában jobb árak vannak ott. Pl Új Zéland is ilyen. Itt viszont sokkal kevesebb játék érhető el.
Az adott játék árát a különböző régióban az Xbox store checker weboldalon lehet megnézni.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
30z.Samu
félisten
-
thedivision2
aktív tag
Köszönöm szépen a nyeremény játékot, régóta tervben volt !
-
oriic
HÁZIGAZDA
Games With Gold január leak. (ugyanattól, aki korábban már szivárogtatott GOLD és PS Plus cimeket is)
Aground (January 16 to February 16)
NeuroVoider (January 1 to January 31)
Radiant Silvergun (January 1 to January 15)
Space Invaders Infinity Gene (January 16 to January 31)Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
AZ HETEDIK NAP NYERTESEI:
thedivision2
Nyereménye egy Resident Evil Village: Deluxe Edition Xbox játékkód!mike1334
Nyereménye egy Batman: Arkham Collection Xbox játékkód!Gratulálunk! Boldog Xboxmass-t mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
KardosAttila
aktív tag
válasz lastmohican2 #75352 üzenetére
Grat hozzá, én is megszereztem azt az achit, viszont nem muszáj a minivel megnyerni, csak a car dropokat nem veheted fel, az ellenfelek legyőzésével lehet azért jobb kocsit szerezni a végjátékra, mondjuk én is egy 3 as szintűvel nyertem meg, és csak 3 an voltunk a végén.
-
i@lex
őstag
-
homerhamm
addikt
.
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
BB topicban írták, hogy MM is kapott Series X-eket érdemes nézelődni akinek van a közelében 200-ért adják egyébként. Veszprémben pl 6-8db írt a fórumtárs.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest