Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz EasyLife #85496 üzenetére
Nekem volt 360-hoz, meg one-hoz is. Pár hónap után meghalt mind, szóval nekem nem jött be. Gariban cserélték, azokat meg eladtam és vettem venomot, meg Lidl tronic akkut. Ennek már jópár éve, és ezek még működnek.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Norb79
őstag
válasz EasyLife #85496 üzenetére
Nem világít. Bocs, elsőre nem láttam a kérdésed.
/szerk: mármint nem kapcsol be a töltéstől és ezért nem
világít, ha bekapcsolom töltés közben a kontrollert, akkor nyilván világít.
One-hoz adott play and charge kit volt olyan, hogy a kábelen volt egy LED, ami világított töltés közben, de a serieses egy sima USB c kábel plusz led nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Plebi
senior tag
válasz EasyLife #27707 üzenetére
Nekem is írta napokig, hogy "Hoppá! Úgy tűnik, beragadtál..." Aztán ma elő tudtam tölteni, pedig nekem sincs még meg, ma éjfélkor küldi a kódot musztiii.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz EasyLife #27719 üzenetére
Én most megpróbáltam a következőt és bejött:
1. Mobil App-ban a nyelv és régióban nekem USA volt az alapértelmezett, ezt átraktam Magyarországra
2. Bezártam az App-ot teljesen (nem csak kiléptem a kezdőképernyőre)
3. Újraindítottam és behozta a játék oldalát, nem ragadtam be
4. Rányomtam a letöltésre és engedteNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
vamisten
csendes tag
-
-
addikt
válasz EasyLife #25657 üzenetére
Nem napi 5x hívod őket, nem vagy tolakodó. Én biztos próbálkoznék telefonon, az a leggyorsabb. Még akkor is, ha nehéz őket elérni.
Ettől függetlenül lehet ott sem tudsz meg újabb infót.
Szerk.:
Okt. 17. környéki rendelési dátum miatt írom. Nov. 17. rendelésnél már nem mondanám, hogy hívogasd őket.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
Scarletiel
senior tag
válasz EasyLife #21883 üzenetére
Ó szuper akkor egyszer majd elérnek hozzám is. Köszi az infót
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Scarletiel
senior tag
válasz EasyLife #21801 üzenetére
Pedig reménykedtem benne, hogy ma kapok értesítést a KV-tól, hogy átadják a futárnak. Én is úgy tudtam innen, hogy ma kapnak készletet.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
frankdelgado
őstag
válasz EasyLife #21835 üzenetére
Én írtam nekik, hogy mi a bré van, 5én leadott rendelésem még midíg nyers, pedig. Igaz előleget, csak tegnap fizettem. Pénteken volt szerencsém kipróbálni a vasat, nem tapasztaltam, hogy füstölt, zörgött, vagy büdösödött volna. Ezek jó jelek. Az új codot próbáltam, de valami lopakodós rész volt, nem volt látványos, viszont a szmnek kellemesebb volt a mozgás, gondolom a magasabb fps miatt.
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest