Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz hitvanyalak #84303 üzenetére
Az Activision Blizzard felvásárlás.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
veterán
válasz hitvanyalak #84222 üzenetére
Igen szólni fog, hogy ha tovább mész akkor a végjátékba kerülsz. Ha végig játszod utána vissza mehetsz és befejezheted amit esetleg még nem csináltál meg, illetve az összes befejezést megcsinálhatod.
Az a fegyver (skippy) a Regina Jonesé. Ha fejlövésre állítod akkor 300 gyilkosság után megkérdezi hogy bárány üzemmódban hajlandó vagy-e használni vagy visszaviszed az eredeti tulajnak. Én nem használtam tovább mert a bárány üzemmód azt jelenti hogy csak végtagra lő. Vidd majd inkabb vissza Reginának és az +1 küldi amit végig csináltál. -
Busaboy
aktív tag
-
AMD Power
titán
válasz hitvanyalak #82422 üzenetére
Köszönöm meglesz!
Fizzie Ezek után biztosan. -
Steve1207
veterán
válasz hitvanyalak #81091 üzenetére
Fizikailag 10gb, csak 5-6 checkpointig szerencsétlenkedtem. Sima pályaszakasz, ami a bemutató hosszabb gameplayben volt. Nekem abból a negyed óra tartott eddig, mire feleszméltem, hogy hajójavítás is van, meg felvettem, hogy itt nem sűrűn állhatok meg
(#81092) Sweet Lou 6: +1, Eternalt 5-6x telepítettem, mindig adok neki esélyt, de úgy érzem köze sincs a régi szériához élményben, nem értem ezt a magasztalást mindenhol. Ellenben pl egy Shadow Warrior nagyon jó középutat talált megújulásban, harc viszonylag sík terepen, de van mászka is bőven, pörgős, hasonlóan, mint a 2016-os Doom.
.
-
Bilux
veterán
válasz hitvanyalak #81026 üzenetére
Köszönöm szépen hitvanyalak, persil
Akkor utána nézek a wildlands-nakNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Madoc
veterán
válasz hitvanyalak #78962 üzenetére
Elég régen így van.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Bad Pritt
félisten
válasz hitvanyalak #78964 üzenetére
Én performance-t választottam, ami végülis igaz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
válasz hitvanyalak #76630 üzenetére
Szerencsére elég rövid is. Attól a "zenétől" agybajt lehet kapni...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
hombre[EU]
veterán
válasz hitvanyalak #76524 üzenetére
csak nem biztos,hogy azt ettōl a ubisofttól szeretném
Life, Uh, Finds A Way
-
vonSux
őstag
válasz hitvanyalak #76490 üzenetére
Persze, ebben is van igazság. Részemről ott bukik a dolog, hogy ami érdekel, azzal már jóval hamarabb játszanék, mint ahogy bekerül bármilyen előfizetés alá (kivétel az MS címek a GP miatt). De nagyon az elején vagyunk még az előfizetési modellek idejének, meglátjuk hova fut ki.
-
Steve1207
veterán
válasz hitvanyalak #76485 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el, hogy az ubi játékok amúgy tartalmasak. Én nem tudom, hogy végig tudnám-e ezeket tolni ilyen szinten változatosság nélkül, hogy most csak FC meg AC xy részek mennek egyhuzamban ténylegesen nagyon darálva őket hónapokig ki nem nézve belőlük. De akkor meg már csináljunk meg mindent rendesen. 100-150 óra simán belemehet párba alaphangon.
Ha a GPU-t is figyeljük, kilépő játékokat, free weekendeket, meg a kedvünket, hogy mivel játszanánk akkor azért lazán túl lehet csúszni abból az 1-2-ből akár 4x annyi hónapba már pár játék esetén is.
Azzal a 3-4e-es havidíjjal háromnegyed évből nyugisan számolva beszerezhető az összes AC, FC, WD rész kb és nem köt semmi, teljesen időkorlát nélkül lehet normálisan játszani. Ha bejött újrajátszhatod, vagy másik karakterrel végigtolhatod, multizhatsz is stbstb, de nem vagy bekorlátozva..
-
Bad Pritt
félisten
válasz hitvanyalak #75865 üzenetére
Ha a 4-gyel kapcsolódtál be, hogyhogy nem tudtad beleélni magad az 5-be? Csak ahhoz van köze szinte.
-
Moby
addikt
válasz hitvanyalak #75238 üzenetére
Tehát két forrást akarsz kapcsolgatni az egy bemenetre. Na erre jó egy ilyen kapcsoló is. Én alapvetően fordítottan használom (egy ki, két bemenet), de ezek nagyrészt kétirányú kapcsolók, így elvileg nálad is működni fog.
-
Guitar14
senior tag
válasz hitvanyalak #75238 üzenetére
Ahogy parandroid is írta a tápos a lényeg. Nekem volt egy sima csak hdmi elosztó az valamivel ment valamivel nem. Nekem egyszerre 6 HDMIs konzol van a TVre kötve. Amint lecseréltem egy olyanra ami még plusz áramot kap USBn az már mindennel működik. FullHDs TVm van én nem tapasztalok képi romlást, teszteltem vele és nélküle is ugyanazt a gépet. Persze nagyobb felbontáson már lehet romlás de persze attól függ milyet veszel és mennyiért.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
lasse001
senior tag
válasz hitvanyalak #75233 üzenetére
Én is használok ehhez hasonlót csak ugren márkájút. Tv és ,monitor között vált. Én meg vagyok vele elégedve.
-
parandroid
félisten
válasz hitvanyalak #75233 üzenetére
Ezeket az olcsó szarokat el is felejtheted. Én vettem egy külső tápost (miután az ilyet visszaküldtem), az elfogadhatóan működött, kivéve amikor titokzatos módon valamiért nem ment, aztán utána megint. A jelet viszont észrevehetően rontotta, ha nem is nagyon. Bele sem merek gondolni, mit kezdene egy valódi 1.2-es hdmi jellel. Szerencsére a PS átkerült a lányomhoz, így most már nincs rá szükség (csak szaros 3 hdmi bemenet van a tv-men ).
Mondjuk az sem véletlen, hogy normális gyártó nem adja a nevét ilyesmihez, csak az olcsó kínai hulladékkal van tele a piac.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hitvanyalak #75159 üzenetére
Én valahogy nehezebbnek éreztem, de lehet csak azért, mert az Enemy Unknown óta aktívan xcomozom a modern részekkel (előtte meg a klasszikusokkal, meg az UFO Aftermath - Aftershock, Afterlight trilógiával) és megvannak a beidegződések. Ránézek akkor konzolon is, nagyon vártam a megjelenést, de aztán valahogy elsiklottam felette.
Amúgy ha szereted ezeket a turn based taktikai játékokat, akkor a Warhammer 40K Mechanicust is ajánlom, Gears Tactics mellett nagy kedvenc.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hitvanyalak #75154 üzenetére
Pedig a Phoenix Point egy nagyságrenddel nehezebb szerintem. Amúgy milyen konzolon? Jó lett a port? PC-n nagyon szerettem.
-
vg
addikt
válasz hitvanyalak #75146 üzenetére
Nekem se életem legjobb 10e forint költése volt... Pedig tényleg fasza lenne, de itt is olyasmi vezér meg döntéshozók lehetnek mint az új battlefield-ben. Nem igazán értenek hozzá, de mondjuk még mindig jobb mintha orvosnak vagy sebésznek mentek volna.
-
vg
addikt
válasz hitvanyalak #75126 üzenetére
Én is többször elkezdtem már az elmúlt pár évben, de az előre megadott körök számától mindig ragequit majd törlés lett a vége. Semmiféle stratégiát nem lehet eszközölni, hihetetlen szar az egész játék, pedig jó lenne, ha hagyná az embert játszani.
-
Golyo69
senior tag
válasz hitvanyalak #71956 üzenetére
Nem hiszem hogy van olcsóbb. Legalábbis ha van is nem sokkal, de akkor mar inkabb ez.
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Wesder
félisten
válasz hitvanyalak #71956 üzenetére
Settingsben van opció mono hangzàsra bàrmilyen fej és fülhallgatóra.
Szerk. Azt sajnos nem tudom hogy melyik oldalt némítja.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
válasz hitvanyalak #71088 üzenetére
Viszont szórakoztató, jópofa. Azt én is láttam, hogy talán nem annyira kiforrott, de azért jó volt vele játszani. Illetve a többi játékmenetet követve sem éreztem, hogy változna a véleményem.
A Biomutant -tal pedig én sokáig vártam, mert eléggé vegyes vélemények voltak róla. De...szerintem egy baromi jó játék. Vagy legalábbis nekünk nagyon tetszik.
Igaz, hogy elsősorban párom miatt vettem meg, és FH5 megjelenése óta egy kicsit pihen nála a Bio.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
thedivision2
aktív tag
válasz hitvanyalak #70444 üzenetére
Szia! Options képernyőn Y gombot nyomd le és telepítsd az angol nyelvi csomagot, az megoldja a hibajelenséget. Valamiért nem telepíti magyar dashboardal.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz hitvanyalak #70386 üzenetére
En is, meg akartam venni nemrég, de igy mar nem fogom.
W | W | H | W | W | W | H
-
addikt
válasz hitvanyalak #67765 üzenetére
Xbox -on csak Series X|S -re jött ki. Másra nem.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz hitvanyalak #66744 üzenetére
GFN-nel steam jàtékokat tudsz streamelni. Kb 1000 tàmogatja.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
krx21
nagyúr
válasz hitvanyalak #65841 üzenetére
Szintén. Egy nextgen Titanfall 3 nagyon jó lenne…
-
persil
nagyúr
válasz hitvanyalak #65841 üzenetére
Megnezem, koszi neked is.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
thedivision2
aktív tag
válasz hitvanyalak #65825 üzenetére
Imádtam, kár hogy nagyon rövid és már nem foglalkoznak vele.
-
persil
nagyúr
válasz hitvanyalak #65833 üzenetére
A div2-ot konkretan gyuloltem valami ezer ora div1 utan. Nem tudtam megmondani miert, de valami off volt. Azota rakaptam es nem tudom letenni. Rajottem, ugyanazt kapom, mint a div1-ben, csak tobbet es jobban. Plusz az elso nehany kuldiben szolo zene konkretan az egyik kedvencem lett. Tiszta tool/meshuggah.
Az anthem meg egesz egyszeruen sekelyes, ez talan a legjobb szo. Baromi szep a taj es elvezetes a repules, csak eppen nincs miert repkedned, mert az eg vilagon semmi nincs rajta, csak a kuldetes teruleten az ellenfelek, aztan repulsz a kov. checkpoint-ra. End game? Nincs, konkretan. A loot szinten a van, de kb minek kategoria. A mufajba pedig tartalom kell, lehetoseg szerint minel nehezebben megunhato tartalom es zaporozo szajre mindenfele. Ezt a mufajt azert inditod el, mert percekig akarsz gondolkodni, hogy 10% pontossagot, vagy 5% tuzgyorsasagot valassz, vagy hogy ne tudd eldonteni, hogy a piros katonai kesztyu, vagy a kek ketujjas a menobb. Egyszeri jateknak jo, de ha arra szamitasz, aminek inditottak, akkor oriasi csalodas.
Jo pelda a destiny 2, vagy a div2. Ha szandekosan kikerulsz minden kuldetest, minden feladatot es csak elindulsz parasztra puttyogtatni, akkor is 5 meterenkent tortenik valami erdekes, talalsz valamit, megallit valaki, behivnak valahova. Ez egyszeruen lehetetlen az anthem-ben.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
banderasz77
addikt
válasz hitvanyalak #62499 üzenetére
Jók ezek a “játékkódok”, de aki annyira nincs benne (mint én is) fogalma sincs miről van szó. 🙂
-
NoMagix
addikt
válasz hitvanyalak #60334 üzenetére
passz, nekem itthon jó tablet erős net kombóval sem ment rendesen a felhó
-
persil
nagyúr
válasz hitvanyalak #59517 üzenetére
"tt arra gondoltam, hogy az 1080-ban közepesen szebb volt, mint ez 1440-ben sokkal erősebb vason."
Ja ertelek. Hat ezzel az a helyzet, hogy a neocore sem programozni, sem optimalizalni nem tud. A konzol port igy sikerult, de ezzel sajnos semmit nem lehet kezdeni. Mas - normalisan kodolt - jatekoknal az ember allkapcsa leszakad ugy nez ki series x-en, de ez sajnos nem mindig jon ossze.
"Nekem annyi a bajom a letöltéssel, hogy annyira ócska a netem, hogy a telepítés gyorsabb lenne...."
Ez viszont csaloka azert, mert pc-n egy esetlegesen gyors letoltes utan ugyanugy fel ora, mire feltelepiti az agyoncsomagolt jatekot, itt meg, ha lejott, akkor kesz vagy. DE! Mivel itt egyaltalan nincs mar "csak telepites", igy ezt el kell fogadni, nincs is mihez hasonlitani.Offline megprobalhatod lemezrol telepiteni, ahogy feljebb is tanacsoltak, de en sem tudom 100% biztosra, mert - hala istennek - mar jo reg ota nincs lemezmeghajto a gepeimben.
-
balazs025
senior tag
válasz hitvanyalak #59517 üzenetére
Lehet hülyeség (még nem volt szükségem, hogy kipróbáljam), de azt nem lehet megtenni, hogy a konzolt offline módba rakod, és úgy telepíted lemezről? Majd utána csak a frissítést töltenéd le.
-
persil
nagyúr
válasz hitvanyalak #59512 üzenetére
Az 1440p eloszor is magasabb felbontas, mint a fullhd(1080p).
Masodsorban a martyr sosem volt egy szep jatek, max igy emlekszel ra, mert neked tetszett, de mar megjelenesekor is mocsok szarul festett.
Persze az sem mindegy, hogy azt a fhd-t annak idejen egy 19-21-es monitoron nezted, most meg az 1440p-t a 60-as tevedre kell szethuznia.(utobbi nyilvan otvenszer pixelesebb lesz)De a kerdesedre a valasz, hogy sajnos nem tudod allitani, ez olyan, amilyen.
Mondjuk amugy is benne van az univerzum top 10 legszarabb jatekaban...
Igen, a lemez tulkepp csak az autenthication-ert felel, nem onnan telepit. Egyebkent konzolon a letoltes egyenlo a telepitessel, itt nincs kulon. Amit letoltesz, azzal, ha vegzett mar egybol jatszhatsz is.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hitvanyalak #59029 üzenetére
Kár hogy csak PC-re jön, de a téma rajongói így is ellesznek vele szerintem.
Live-Die-Respawn
-
Bazsi1987
őstag
válasz hitvanyalak #57785 üzenetére
9-ig melózok így azért ki bírom majd valahogy ha 7kor kezdődik 🙂
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz hitvanyalak #57657 üzenetére
Teljesen jó játék és nem azért, mert benne van a GPUban.
Ha nem tartalmazná a GPU, akkor kb 10K körül behúznám. -
addikt
válasz hitvanyalak #57470 üzenetére
Nem hiszem, legalábbis én nem láttam erre lehetőséget.
Régebben is az volt, hogy mindig csak a legutóbbit mentette. Tehát amit legutóbb beállítottál. Elnézve a hivatalos oldalra úgy látom még mindig ez az érvényes. Nem menti a korábbi eszköz adatait.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz hitvanyalak #57450 üzenetére
Megjelenés: 2021. július 29. 19:00
[link]Off: Elég jónak tűnik az F1 2021 a 2019-hez képest. Nálam a 2020 kimaradt.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz hitvanyalak #56699 üzenetére
Hasznàld a One-osat ha megvan még.
-
persil
nagyúr
válasz hitvanyalak #56060 üzenetére
Meg is ertelek. :/
Kar erte. Helyenkent amugy jol nez ki, de ez a performance valami borzaszto...Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Moby
addikt
válasz hitvanyalak #55787 üzenetére
Próbáld meg RGB helyett 4:2:2-n használni. Minőségben észre sem veszed, sávszélességben viszont jó sokat nyersz.
-
craftsman01
senior tag
Ha veszel akkor OFC magos legyen,és az AWG szám minnél kisebb legyen. Szép napot.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
hombre[EU]
veterán
fiber optic hdmi kábel van nagyobb távolságokra, de azt nem nagyon törheted
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
dunc
nagyúr
Valami nagyon prémium 2.1 es kábel kell! A képhiba a tré kábel miatt van, mert nem bírja a 4K/120hz+HDR t átvinni. Talán van az ALSA nak saját 2.1 es kábele az lehet az olcsó/jó megoldás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- GTA VI
- Motoros topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest