-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Czimby
addikt
válasz
eL Geri #72981 üzenetére
Várd meg amig ezt kijavítják, mert így tuti elmegy tőle a kedved.
Előtte pedig szinte semmi hiba nem volt, 1x nem lépett ki vagy hasonló.
Csak a szokásos hálózati hibák voltak eleinte mint az FH4-nél is megjelenéskor de azt már javították.
Egyébként pedig nagyon jó játék, nálam több havert is beszippantott akik egyébként nem játszanak autós játékokat. -
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #72985 üzenetére
De az vezet
Ma az a legjobb játék a játékosok szerint, ami nincs
-
Norb79
őstag
válasz
beyruth82 #72988 üzenetére
Nem könnyű pedig elkerülni őket, Jedi Lajos ide is be szokta linkelni minden elsején és 16án, amikor csere van, hogy mikre kell rányomni és hol, hogy a tied legyenek a goldos játékok. De az ms honlapon is elérhető, az xsx dashboardon is ott van a gold részen, lejjebb görgetve a főoldalon.
[link] -
Blaze_
aktív tag
Kijött végre a Grim Dawn: [link]
Vegyétek, szerintem legjobb arpg a piacon. -
Norb79
őstag
válasz
refrigerator #72978 üzenetére
Xboxon elérhető szolgáltatások:
- ea play: ea játékok többsége havi díjért cserébe játszható
- game pass for xbox: xboxon havi díjért cserébe játszható 100+ játék
- game pass for pc: pc-n havi díjért cserébe játszható 100+ játék (ez nem működik xboxon, de jó tudni, hogy van game pass kétféle, nehogy rosszat vegyen az ember)
- xcloud: felhő alapon, böngészőben vagy appban játszható 100+ játék (ez külön nem előfizethető)
- live gold: ez szükséges, hogy online tudjon multizni az ember minden nem ingyenes játékkal, meg ehhez jár havonta 2-2 darab x360 és xbox one játék. Előbbiek örökre, utóbbiak csak addig működnek, amíg van élő gold előfizetésgame pass ultimate: a fentiek mind egyben. Igen, a pc-s és az xboxos game pass is és az összes többi is.
-
Def26
félisten
xbox/telekom hdmi switchet szeretnék. Van valami specko dolog amire figyelnem kell vásárláskor az xbox miatt?
-
balazs025
senior tag
válasz
refrigerator #72978 üzenetére
3 előfizetése van a MS-nak xboxra. Van a gold, ez a ahhoz kell, hogy multiplayerezhessél. Van a game pass, ez a szolgáltatásban szereplő játékokhoz biztosít hozzáférést addig, amíg él az előfizetésed vagy az adott játék ki nem kerül onnan. A game pass ultimate pedig a gold, a game pass és az ea play előfizetéseket gyúrja egybe. Ez éri meg a legjobban, és az összefoglalóban megtalálod a módját, hogy hogyan tudsz kedvezőbb áron előfizetni rá.
-
-
Bep
őstag
válasz
Czimby #72973 üzenetére
Nálam is. Versenyek után 2-3p tekerés csak. Van, hogy fotó módból kilépés is vagy 5p. Pont megcsináltam a heti Pista Ferka 3.országúti futamot, de 10p tekerés után kinyomtam, kezdhettem előről az első fejezettől. Azt hittem csak nálam csinálta ezt patch után, hiába indítottam újra utána is...
[ Szerkesztve ]
-
refrigerator
tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a game pass verziók között? Az ultimate mivel ad többet? Köszi előre is, ha valaki tudna segíteni.
-
Czimby
addikt
FH5 ma frissült.
Azóta jatszhatatlan!!!Töltő kepernyőkröl(játék,pálya,gyorsutazás)kidob a dash-re!
Ha autót tuningolok vagy vásárolok, a mentő képernyő befagy. Az animáció pörög, de percek múlva se történik semmi.
Csak a játék újraindítása segít!
De az se megy elsőre, mert elsőre visszadob dash-re, majd másodikra indul el...
-
Steve1207
veterán
-
Sinu
senior tag
válasz
Lasersailing #72965 üzenetére
Legyen róla számla. Bár a garanciát a MS intézi, a számla kellhet abban az esetben, ha a gépre a vásárlástól számítva kevesebb mint 2 év garanciát ír a rendszer.
Szerk.
Jut eszembe, pl Telekom részletre vásárolt boxot ha nem fizeti a vásárló akkor le tudják tiltani?[ Szerkesztve ]
-
-
Lasersailing
senior tag
Ha magánszemélytől veszek új, bontatlan xbox-ot mire kell figyelni?
-
AMD Power
titán
válasz
lastmohican2 #72963 üzenetére
Én elhiszem neked! Szerencsés vagy. Nálam a nagy frissités után még rosszabbett mint előtte volt...
-
Guitar14
senior tag
válasz
beyruth82 #72940 üzenetére
Mindenhogyan működik 360 kontrollerrel.
Ha vezetékes akkor plug and play, ha vezeték nélküli akkor kell Xbox 360 Wireless Reciever hozzá ahogy oriic mondta. (igen kihagytam bocsika)
Igazából az xbox appnak egyre van szüksége: egy 360/One/Series kontrollerre a PC-re dugva. Akár meg lehet oldani egy tök random Xinputos kontrollerrel is a dolgot.
Régebben írtam is, hogy 360 kontrollernek emulált PS3 kontrollerrel játszottam.
(sry a minőségért, messengeres videómból vágtam ki) -
ρσгτσ
addikt
-
hombre[EU]
veterán
-
homerhamm
addikt
válasz
l.skywalker #72955 üzenetére
Szerintem oriic már Ferihegyen van.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ha valaki éppen LA-ben járna Lakers meccsen:
Los Angeles Lakers on Twitter:
"Become Master Chief from #HaloInfinite with the Lakers 117 Master Chief Jersey Bundle including a custom Lakers Xbox controller. Available today starting at 1:17pm only at the Team LA store at STAPLES Center." -
Norb79
őstag
Kipróbáltam, mert én meg voltam győződve, hogy az x360as wirelesst is a géphez töltőkábellel rádugva vezetékes kontroller lesz, mint a one meg series kontroller, de valóban nem.
/szerk: tölteni tölti a pc, de ha bekapcsolom, akkor wireless jelen egyből az x360hoz kapcsolódik és kapcsolja azt be[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz
lastmohican2 #72947 üzenetére
Bug bug hegyén hátán. Iszonyat sza*. De ha elkezdetem és benne van 30 órám nem hagyom abba a vége előtt 1 küldetéssel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Felkerült a Mass Effect Legendary Edition is a W10 Store-ba...
Mass Effect™ Legendary Edition megvásárlása – Microsoft Store hu-HUEz azt jelentheti, hogy hamarosan jön a Game Pass-ba?
-
batai15
félisten
Nem is tudtam hogy van böngésző... Na telefont még kevesebbet fogom használni.
-
batai15
félisten
Razer kaira : igazából egy 8k fulesem volt előtte szóval ehez tudom viszonyítani. Iszonyat minőségi , kényelmes . Istenien szól. Xbox szépen dolgozik vele. Nagyon jó hogy külön lehet állítani a hangot hogy a mi legyen hangosabb a chat vagy a játék. Plusz külön hangerő gomb mikrofon némito.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
titán
Tölthető a Gunk. 10GB.
-
30z.Samu
félisten
Crash Bandicoot 2 done. Nem is volt több darazsas pálya...
Viszont Cortex röhejesen könnyű volt.
-
AMD Power
titán
Mennyi területett kell elfoglalnom ebben a rohadt GTA SA-ben,hogy végig vigyem? Már teljesen az örületbe kerget ez a szar játék!
-
Guitar14
senior tag
válasz
beyruth82 #72926 üzenetére
Van 1 megoldás még amit írtam előző hozzászólásomban. Viszonylag egyszerű
Xbox 360 kontroller->PC->Xbox app->Series
Kell hozzá Win10 es pc meg mennie kell a pcnek a háttérbe de kb mintha közvetlen a Seriesre kötötted volna annyira nincs késés, PS3 kontrollerrel játszogattam poénból én például a One on. -
Wesder
titán
Take-Two has sent a trademark claim to Hazelight because of It Takes Two, forcing Hazelight to abandon any ownership of the game's name.
Amikor azt hinnéd hogy a T2 nem lehet szànalmasabb.
-
icemad
nagyúr
válasz
Lasersailing #72925 üzenetére
Szerintem inkább x. Rendeld meg több helyről is. Ahonnan előbb szállítják az nyert. A többit meg visszamondod.
-
banderasz77
addikt
válasz
Lasersailing #72925 üzenetére
1080p - S elég
4K - X kötelező -
SX-hez én is akartam 360-as kontrollert hasznalni, hogy asszonnyal tudjunk It takes two-val játszani de nem ismeri fel.Szerintem az S se.
-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
X box series x-et szeretnék venni, de nem fizetek dupla árat mint a hivatalos ár. Kis felár még ok. Rendelésem folyamatban van (KV), de lehet 24-éig nem érkezik meg. Családi döntés alapján 24-e utáni ajándékozás kizárva (pedig most én kivételt tettem volna...).
A kérdés az, hogy series s és series x között mennyi a különbség? Nem árban, nem specifikációban, hanem használhatóságban.
Menjek bele s-be, vagy várjam ki az x-et és karira legyen más ajándék?
Mennyire használható az xbox series S? Mi az a játék aminél zavaró a különbség?
(jelenleg még csak full HD a tv, de már 11 éves a plazma tv, szóval hamarabb lesz új tv, mint másik konzol) -
Steve1207
veterán
válasz
banderasz77 #72919 üzenetére
Ja látom már, csak másféle br-el hasonlítottam gyorsba, tényleg olcsóbb. Ha előbb nézem már a THPS is be lett volna húzva, nem is baj
-
Roxbury
őstag
válasz
banderasz77 #72898 üzenetére
Persze segítek.
-
st6969
őstag
válasz
l.skywalker #72918 üzenetére
Rendben, átmegyek oda...bár a kérdés forrása, hogy hogyan tudok a Series S-hez 360 kontrollert használni, amire itt kaptam választ, hogy ugyanazon hálózatban lévő PC-re csatlakozva lehetséges.
-
Tatyla
őstag
Tegnap kipróbáltam ezt az Anvilt de szerintem elengedtem,az 5. chapter a bossal egyszer sem ment le se egyedül se coopban, kevés vagyok már ehhez...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
st6969 #72910 üzenetére
Ebben a topikban fognak tudni segíteni:
Xbox 360 - GAMEPOD.hu Hozzászólások -
Steve1207
veterán
válasz
banderasz77 #72916 üzenetére
Magyarban is annyi volt, 2,5 meg 1,5, az ilyeneken azt a 300 ft előnyt szerintem nem kell nézni, mert kb a fizetési metódusoknak van annyi pluszköltsége.
-
Steve1207
veterán
+1 a TF2-re. Amúgy még TPS is lehet kezdésnek, valami Tomb Raider, Mafia jelleg pl, mert ott is fontos a célzás a pontos mászkálás mellett. Mondhatni szórakoztatóbb, nagyobb a sikerélmény, a sztori miatt nem is figyeljük annyira, ha pontatlanok vagyunk és aztán rááll az ember, hogy pontosan xy-ra tudja irányítani. Onnan már az FPS se sokban különbözik és a célzás a baj kezdőknél. De GPU-ban van egy rakat cím Wolfensteineknek se rosszak erre, mert csak darálni kell, de mégse egy Doom Eternal ugrabugra.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
beyruth82 #72909 üzenetére
"Viszont annyira soha nem fogsz tudni kontrollerel fps-t játszani hogy komolyan felvedd a versenyt multiplayerekben az egér+bill kombós játékosokkal. "
Ez így, ebben a formában nem igaz.
Meg lehet tanulni az irányítást úgy (bár tény, hogy nem pár hét alatt), hogy az átlagos (tehát nem a vérpro) egér-bill használók ellen is fel lehet venni az esélyt, vagy akár le is lehet győzni őket.
[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz
depe95 #72904 üzenetére
Nekem a Bioshock (Remastered) volt az első FPS amit végigtoltam konzolon. Inkább a játékmenet sebessége ami meghatározza szerintem. Kezdtem én is anno egy Halo-GoW párossal, mind a kettőt abbahagytam pár óra szenvedés után, mert borzasztó éles volt a low-senzis 40 cm egérpad mozgástér után átállni a 1.5cm gyorsításos hüvelykujj aimra, még aim-snappinggel is.
Így a Bioshock/Tomb Raider befejezése és pár óra RDR2 után már valamennyivel jobban megy, de azért 15 év rutint és mechanikus memóriát nem tudok én sem átültetni/lebutítani a kontrollelre. Úgyhogy én pont az ellenkezőjét javasolnám, hogy valami lassabbal kezd és ne a DOOM-mal, mert az mélyvíz.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
depe95 #72904 üzenetére
Cyberpunk is kiváló erre, mert könnyű a játék. Én azon tanultam meg. Aztán jött a metro sorozat. Az már nehezebb jóval. Viszont annyira soha nem fogsz tudni kontrollerel fps-t játszani hogy komolyan felvedd a versenyt multiplayerekben az egér+bill kombós játékosokkal. Ha ez lenne a célod akkor azt el is felejtheted.
-
viperabácsi
addikt
válasz
l.skywalker #72894 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek !
Moby -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
depe95 #72904 üzenetére
Minden FPS sztori módja kb. Tedd a legalacsonyabbra a nehézséget és hajrá. Én személy szerint a Halo-kat és a DOOM-ot szoktam ajánlani, de ezekben nincs ADS (mint pl egy COD-ban vagy BF-ben), de így is bőven megtanulhatod az irányítást. Esetleg Titanfall 2, ennek a sztori módjával is sokat lehet tanulni, főleg az ugrálgatást. (Battlefield-ek sztori módjával is érdemes lehet próbálkozni)
[ Szerkesztve ]
-
depe95
tag
Sziasztok,
van valami játék ami megtanítana kontrollerrel FPS-t játszani?
Jelenleg borzasztóan meg, világ életemben csak egér+bill kombóval toltam fps játékot, viszont jó lenne megtanulni, hogy xboxon is tudjak játszani velük. -
Rigormortiis
veterán
válasz
l.skywalker #72902 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #72900 üzenetére
Fortnite-hoz már az sem kell. F2P játékokhoz már nem szükséges Gold.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Rigormortiis #72900 üzenetére
f2p már gold nélkül megy
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Synology NAS
- További aktív témák...
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4 Slim 500GB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest