Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI kábel TV
- VMware
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Proxmox VE
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz Madoc #105873 üzenetére
"es persze az ottani ps kopkodoket ugyanigy el kellene tuntetni, hogy ott is megszunjon a toxikus legkor!"
Pont ezert irtam a fentit.
Nyilvan, egyszerubb es mentalisan is egeszsegesebb atlepni, de nem fer a fejembe, hogy hogy elheti valaki ennyire kontraproduktivan az eletet. Ha valami szar, akkor nem csinalom, egyszeru.
De ez a "hat ez nagyon szar, bezzeg a masik" minden nap, a helyett, hogy akkor hagyna a szart a francba es csinalna a masikat, ami ugye jobb... Mintha onigazolas lenne.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
.LnB
titán
válasz Madoc #104638 üzenetére
Ha játszom, Ubi játékkal játszok most is. Csak alig szakítok már rá időt. Egyszerűen nem fontos nekem már. R6:Siege-ezek mostanában megint (csak PC-n)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Annyi időm van, hogy az asszony által vett lézer gravírozót 3 napba telt összerakni. Papíron 30 perc. Csak ugye tesztelni is kell, idő is kellene hozzá, stb. 5-6 óra összefüggő szabadidőm talán érettségi után volt, sok sok évvel ezelőtt. Nekem az nem fér bele, hogy ha valami nem jó, akkor órákig bujjam a netet meg fórumokat, hogy mi kínja van.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Jah, ha programozó vagy, akkor megoldás. Egyébként egy nagy katyvasz az egész, egy olyan átlagembernek, mint én. Mint a raspbian vagy random Linux. Raspbiant muszályból megtanultam alap szinten (10 darab utasítás elmentve papírra, ha kellene ) , Linuxot nem fogok. Home assistant meg ezeknél jóval bonyolultabb. És amit 20 percnél tovább tart beüzemelni a doboz megbontása után, az instant megy vissza a gyártónak/boltnak. Mert kinek van ideje szórakozni ilyesmivel? Nekem nincs.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
-
persil
nagyúr
Sokat ismerek kozuluk, van, amivel jatszanek is, ha lenne boxra. Egyiket sem tartom szarnak, az erdemeiket elismerem, ezert hasznaltam az erdekel szot.
Johet a vilag osszes szuperhosos jateka, a letezo legmagasabb minosegben, akkor sem fogom meg csak megnezni sem. Ahogy masok ugyanigy vannak az autokkal, a lovoldozessel, vagy az rpg-vel.Egyebkent eddig is tudtuk, hogy hogy all a ket platform exkluzivok teren, de tok mindegy mi hany dijat zsebel be, ha teged a masik erdekel.
Aki meg dijak alapjan jatszik, vagy alkot velemenyt...
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Lehet vééletlen is...
De nem az, persze.persil ez se jó megközelítés. Mármint neked jó. De általánosan azért nem állja meg a helyét. Gyenge az Xbox exkluzívok terén. De ez eddig se volt kérdés. És lassan én is kezdem belátni, hogy nem is ez a lényege.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
Nincs így, tavaly a Psychonauts 2 volt jelölve, három éve meg az Outer Worlds, bár az nem 100%-ban XGS játék, ha jól tudom.
De amúgy odaát is írta egy kolléga, hogy a jobb minőségű Xbox címek sokszor rétegjátékok, egy Forza Horizon, Flight Simulator a büdös életben nem lesz TGA jelölés közelében.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
persil
nagyúr
En azt nem ertem, hogy a kep mit bizonyit es min valtoztat. Azok kozul a cimek kozul konkretan egy darab sem erdekel, a legkevesbe sem, ezert nincs ps-em, szamomra nyerhet barmi millio dijat is, ha engem nem erdekel valamilyen okbol kifolyolag. Nyilvan, aki meg pont ezekert van oda, nem fog boxot venni. Azt hiszem kijelenthetjuk, hogy igy is "el van nagy szerenyen a microsoft", akad azert nemi kis kalacsravalo a zsebukben, nem hiszem, hogy az ilyen kepeken sirdogalnanak kaveszunetben.
Teljesen irrelevansak ezek a kepek, total felesleges flame keltes/trollkodas.
Sima arrogans troll, kar bele az ebed sracok.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Miért számít, hogy mennyi hsz-e van?
A kép meg jogos. Ettől függetlenül nem sokat számít.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vottokar
senior tag
Köszönöm szépen neked és mindazoknak, akik privátban is ajánlottak megbízható embereket. Közben látom, hogy kezd valami megmozdulni. Már két helyen is is 100K-ra csökkent az ár, és a note**ok.hu is péntekre 100K-s ajánlatot dobott. Nem tudom, hogy érdemes-e várnom péntekig, egy esetlegesebb kedvezőbb ajánlatra....
De mondjuk úgy is meg kell beszélnem még az asszonnyal is...."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
veterán
Nem hiszem hogy ennyire béna lennék.Itt valami fejlődésbeli vagy beállítasbeli hiba lehet mert ennyire nehéz tuti nem lehet és én se vagyok annyira béna hogy ne jussak túl a legelső főbosson egy ubisoftos játekban (mert a soulslikeosban elverzek de egy ubis jatékban???).
-
addikt
Erről beszéltünk, mert ez van a fenti cikkben.
"You’ll also notice a Search bar has been added to the top of your Xbox console home screen, making it easier to quickly search for games, apps, and media content."
De ez szerintem csak insider -ben van.ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
Ez van. Mi szeretjük. Tudom hogy a legtöbb ember nem használ hozzá semmit.
Analóg magasító kupakokat sem. Bár az már tényleg necces, ha a méreteket, biztos fogást nézzük. Már páromnak is nagy.
Szerk.:
Csak gondoltam nem árt ezt tisztázni, mielőtt dokkolót vesz hozzá.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
Unokahugaim is úgy használják. Ezek a tokok azért elég vékonyak, és aki szereti, annak kényelmesebb, mint a műanyag burkolat.
Szerk.:
Alsós általános iskolások.Nálam kaptak rá a szilikon tokra, mert nekem mindegyik kontrolleren van.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
negyven2
veterán
Végre visszatáncoltak az eredeti elképzelésüktöl!Már csak a használt lemez, állandó internet kapcsolat és a kötelező Kinect használatotbóp eredő problémákat kell rendbe tenniük, és végre így 2013 végére valamilyen szinten használható lesz a konzol is!!4!“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
parandroid
félisten
Inkább azok, akik akkoriban nem jutottak gép elé, és látták, hogy a társaik GTA-t tolnak. Meg Doomot. Meg Carmageddont. Meg Postalt. Akkoriban felfutó kereskedelmi tv-k már tolták ezerrel a pánikkeltést a "videójátékokra". Emlékszem, 16-17 évesen a szerepjátékos (papír+kocka!) csapatból minden szülőnek külön demózni kellett, hogy mi is ez, mert instant pánik mód volt, hogy mi itt most valami sátánisták vagyunk.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
persil
nagyúr
De, akik meg akartak venni, nem tudtak, szamukra uj info volt, hogy ps-en csak 30.
Fizzie csak a teljesseg igenye miatt leirta, hogy mindenki igy keszuljon, aki ugrik a jo arra(tenyleg az). Aztan refund is lett belole.
-
Madoc
veterán
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
csuvicsuva
addikt
De írta is, hogy ketten játszották, úgyhogy lényegében mindegy, hogy kinek a profilján volt a mentés. Gyerkőc kettővel többet nyomott a kelleténél (+1 yes), amíg .LnB például kiment vécére vagy sörért/chipsért.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
Ez játékon belül történt, szerintem semmi köze a külön profilhoz. LEGO játéknál én is jártam már hasonlóan a játék közbeni és utáni klikkpredátor/gombnyomogatóeksöndzsekszön miatt. Magyarul: már nem nézed mire nyomsz, csak nyomsz.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
consono
nagyúr
A Days Gone nekem is jobban tetszett, ezt valahogy üresnek érzem. Én is gyalogosok,csinálom a mellék küldetéseket, de nincs benne semmi, csak hentelés... A róka jó pofa, meg a haiku írás is, meg a hangulat nagy, de nem köt le. A családot sem, akik nézni szokták, ahogy sztori központú játékokkal játszom
Mondom ezt úgy, hogy a legtöbb PS exkluzív máig a toplistámon van...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
mike1334
veterán
Egyik vállamon consono, másikon Madoc
Az asszony mondta, hogy menjünk el a Duna Plázába, ha annyira kell nekem a ps, de erős voltam, mondtam, hogy majd, ha látom polcon az Árkádban...inkább kibontottunk egyet a sok-sok bontatlan társasjáték közül...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Döglött Róka
veterán
Valahol jogos a kiakadás mert ez azért mégse egy pilótavizsgás művelet:
Rádugta az USB-C-t erre a kontroller nem villogott vagy pulzált és a konzol se jelzett semmit home gomb megnyomása után. Itt már gyanús lehetett volna a dolog.
Mindegy, hagyjuk 12 órát, hátha. Semmi.
Mindegy rakjunk rá egy akkubankot, merítsük azt is. Semmi.
Mindegy kérdezzük meg a fórumot mert képtelen vagyok következtetni ebből. Beírni googleba mielőtt nekiállok elcseszni egy fél napot? Butaság.A logikus gondolkodás hiányának iskolapéldája ez.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Roland861010
addikt
Úgy gondolod a szűrés jó valamire?
Mióta világ a világ ezek a dolgok mozgatják vagy így vagy úgy látni hallani tapasztalni fogják.
Szerinted mert te tiltod más is a gyerekeid baráti körében, mármint a szülők?
Szerinted nem láttak még lövöldözést vagy szexuális tartalmú videót vagy cikket mert ha így gondolod a 7 éves gyereked is okosabb már bocsánat.Bad Pritt nagyon jól tudom, hogy nem a telefon a gáz hanem amivel járhat.
Vagy amit elő tud idézni. -
-
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Ha már itt tarunk... ~35-40 órám van a Mass Effect Andromeda-ban. És..
Szóval, abban is baromi baba a nyílt világ. Van egy csomó bejárható bolygó, tele feladatokkal, és rengeteg felfedezni valóval!
Lassan szerintem 40 óra lehet a gametime, és még csak a felénél vagyok a sztori feladatoknak. Nagyon tartalmas játék az is.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest