Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
válasz st6969 #127449 üzenetére
Game Pass FPS-ek? Halo, Battlefield sorozat, Call of Duty (bár az nincs Gamepassbe), Doom, Wolfeinstein. De a Fallout játékokban és a Starfieldben is van FPS nézet, sőt még a GTA V-ben is. Mondjuk a Starfield az már scifi, sőt a Halo is, de hátha megjön a kedved hozzá. Kezdetben én se annyira kedveltem ezeket a "nem valóságos" címeket, de idén rögtön egy olyannal kezdtem az évet.
Ja és ajánlom még az RDR2-őt is, az sincs gamepassbe, de az a játék minden pénzt megér. Van FPS meg TPS mód is benne.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
.LnB
titán
válasz st6969 #127445 üzenetére
Én most direkt végigpörgettem a Game Pass kínálatát. De így, hogy se nem fantasy, se nem scifi.. Talán a Watch Dogs 2 ilyen. De az meg eléggé tini játékosokra céloz a dizájnjával. Egyébként a Wildlands-nek van folytatása a Breakpoint. De az kicsit scifi is, meg gyengébb is mint a Wildlands.
Ahogy homerhamm viszont írja, a Tom Clancy's The Division az jó ajánlás. Bár az ninc s GamePass-ban azthiszem. És a The Division-nak van második része is. De az első is tök jó. Nem volt kikötés a Game Pass, de a The Division-ra még azt mondom, hogy meg is éri az árát.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Lasersailing
senior tag
válasz st6969 #76779 üzenetére
Vegyél egy switch-et, kb 5000 Ft.
Pl.
https://www.arukereso.hu/switch-c3145/Én is így használom: médialejátszó és xbox van rajta. Külön szerencse, hogy egy tv-re vannak kötve, így vagy az egyik megy vagy a másik, de nem "fogyasztják" egymás elől a sávszélességet
szerk:
(arra figyelj, hogy gigabites legyen! Nekem pl. az első van)[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz st6969 #76075 üzenetére
Xbo gomb, a listában vagy visszalépve a dashboardra a játék ikonján az xbo gomb jobbján a három vonalas gombot megnyomod és kilépés. A Saját alkalmazások/Csoportok alatt találod a Quick Resume játékokat, ami ugyanoda dobna vissza, online játéknál vagy ahol problémás ott kilőheted és olyankor teljesen újra kezdi a betöltést, amikor indítanád. Én nagyon ritkán használom mindkettőt, meg nem is onlineozok, szóval nagyon be se kavar nekem a qr.
(#76055) Bella80_: ugyanez a metódus, xbo gomb, három vonalas, alul kilépés, ha ki szeretnél lépni teljesen.
.
-
Steve1207
veterán
válasz st6969 #73433 üzenetére
Sötét mód van belőve, alatta pedig be van pipálva, hogy melyik alkalmazás használja. Kapcsold ki az Xbox app melletti pipát. Ez sok alkalmazásban összegubancolódik, csak nyomd ki a pipát és azt hiszem natívan az alkalmazás sötét módja marad utána.
(Mondhatni, ha még be van jelölve az alkalmazás is, akkor a gyárilag sötét módú stílusba még belenyúlkál a rendszer, hogy sötétté tegye és akkor ilyen lesz.).
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz st6969 #72910 üzenetére
Ebben a topikban fognak tudni segíteni:
Xbox 360 - GAMEPOD.hu HozzászólásokNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Moby
addikt
válasz st6969 #72582 üzenetére
>másrészt pedig érdekelne, hogy második kontrollernek mit javasoltok?
Inkább one kontrollert, mint series kontrollert. Ez a series kontroller ez valami kritikán aluli minőség. Egy éven belül háromszor cseréltek series kontrollert, és tegnap meghalt a NÉGY hónapja cserélt is. Két hete járt le a garancia. itt aztán van kvalitét. A sok éves one kontrollereim viszont máig működnek (ahogy a 360 kontroller is, csak az már nincs használatban). -
válasz st6969 #72574 üzenetére
Mentések megmaradnak, mert profilhoz kötöttek. Felhőben tárolja az Ms, ha másik konzolon bejelentkezel, ott is tudod folytatni a játékot.
A b és c profilnak vagy bejelentkezve kell lenni, vagy homenak beállítani a konzolt ahhoz, hogy te is elérd a gpu-t.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
persil
nagyúr
válasz st6969 #71199 üzenetére
"de mi akadályoz meg, hogy minden hónapban új profilt hozzak létre?"
A józan eszed. Más semmi, a lehetőség adott. Viszont a profilra megvett játékok, az achi-k, a beállítások, a friendist, a home társ, stb. mind a mellett szól, hogy ne. De szabad és nincs hátulütője. Leszámítva, hogy egy proli legalja dolog, de ezzel meg elszámol mindenki a tükör előtt.
Egyébként 4 ezerért(ennyi egy sima ár) is megéri, pláne, ha hardverapróról szerzel 1-3 évet és ms-sel átváltatod 1az1-ben ultimate-re. Akkor már tenyleg gombokért van, havi bontásban.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
parandroid
félisten
válasz st6969 #71199 üzenetére
Várjál, jobbat mondok:
Havonta létrehozol egy új profilt, aktiválod rá az egyhavi próbát (kikapcsolod a megújuló számlázást), és lehome-olod ezt a profilt a konzolodra. Ettől kezdve azon a konzolon a saját főprofiloddal is elérsz minden gpu-s tartalmat, meg az online multit. Ha lejár, létrehozol egy új profilt, és kezded elölről. Jó, mi?
Nekem nem lenne idegem hozzá, inkább előfizettem sok évre előre, de elvileg működik, csak van vele némi munka. No meg nem mindig van 300 Ft-os ajánlat, szóval itt bukhat a mutatvány.p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Steve1207
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz st6969 #70924 üzenetére
Ez a játék már nem is támogatja a Kinect-et, telefonnal játszható a kézben.
Just Dance Controller App - How to Download & Play | Ubisoft [US] - YouTubeNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
parandroid
félisten
válasz st6969 #69578 üzenetére
Mindenképpen megéri, mert ugyanannyiba kerül. Ha először veszel valamennyi Live Goldot, vagy sima Game Passt, és utána veszel hozzá akármennyi Game Pass Ultimate-et, akkor a meglévő előfizetéseket 1:1 átváltja Game Pass Ultimate-re. A GPU megjelenése óta él ez az akció, de csak akkor működik, ha épp nincs Game Pass Ultimate-ed.
Úgy szoktuk csinálni, hogy megvárjuk, amíg lejár, veszünk egy éves (vagy többször egy éves) Goldot 14-15k / év áron valahol, és erre ráaktiválunk egyhavi Game Pass Ultimate-et (szerencsés estben, és jó akcióban 3 havit 300 Ft-ért).p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Golyo69
senior tag
válasz st6969 #69549 üzenetére
Teljesen legális :) mindenki így hasznalja kb.
A digitálisan megvasarolt jatekokat is mindketten tudjátok használni.1-2 dolog kivétel minden megoszthato. Pl
Ea playben a 10 oras trial csak annak van akinek a néven van az előfizetés. Viszont a jatekok ugyanugy elérhetőek mindkét félnek.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
addikt
válasz st6969 #69089 üzenetére
Ez eddig sem volt titok. Itt az kérdés, hogy kinek milyen igényei vannak, ha konzolt keres. Én nem vennék Series S -t, de egyáltalán nem tartom hülyének azt, akinek megfelel.
Amúgy a PS5, SX mondathoz nyugodtan hozzá lehet dobni a Switch OLED -et is. Utóbbi kettő persze azért egyszerűbben beszerezhető, mint a PS5. Néha van polcon SX, de ez is áruház és terület függő. A legtöbb helyen 1 vagy 2 nap alatt elmegy az is.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
válasz st6969 #68584 üzenetére
Pár hete volt akciósan a német amazonon. 260 euró körül volt, fifa 22 játékkal. Ha nem sürgős, akkor várd meg a black fridayt, talán lesz még ilyen akció. Egyébként a series s-re nincs akkora kereslet, általában van a boltokban készleten.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest