-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
válasz
Krissz1983 #73650 üzenetére
Ez nagyon nagy!
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Nekem mindig azt mondja: "mindegyikre azt mondod milyen szép" de a legjobb az volt amikor elmesélte a leánybúcsús kérdéseket rólam. "Dávid kedvenc játékai? - A döglött bálnás(dishonored) meg a rusnya macskafejű(skyrim)"
Mondjuk a szépségnél nálam is fontosabb maga a sítlus,mint a hiperrealisztikus grafika, de azért az az igazi, ha a kettő nagyon találkozik. Régen a SW Battlefront volt, főleg az endori pályákkal amikötl elájultam, meg a Battlefield 1,V. A Halo tegnap nekem a fém pályáival elég steril volt, remélem kijutok mielőbb a legelőre, mert a REACH-et is azért hagytam abba, mert meguntam a fémplatformokon szaladgálást -
persil
nagyúr
válasz
Pedig a diablo 3 kifejezetten szep jatek.
De parom is ezt csinalja. Ami nem tps/fps, hanem izometrikus/2d-s/felulrol latod stb, az "meguszos, eleg benan nez ki". Nem ert hozza. 🤷 Szerinte az ascent is csunya.
Lanyok ilyenek. Bezzeg a sims 4 az szep...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Olcsó aktivitáskövetővel bővült a Redmi Watch széria
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Használt PS5 - (CR - 1116A) - Extra Kiegészítőkkel!
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest