Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Tony Hawk-nál két verzió van, a drágább a Cross-gen verzió. Ha a simát veszem meg, akkor a Series verziót kapom, ugye?
Sic Parvis Magna
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz persil #70996 üzenetére
Nekem telefonon mindig kompromisszumos volt. Amikor kijött a PC-s weben keresztüli opció, az egy fokkal jobb, majd bekerült a natív Win10-es Xbox alkalmazásba és azon keresztül valami pazar. Kipróbáltuk WiFi-ről a konzolba telepített opciót is és az is akadásmentes. Nem mondom, hogy hardvertől is függ ezek szerint, de igen
Néha belépek a SoT-ba, Destiny 2-be behúzni cuccokat, alig 15-20mp mire a játékban vagyok.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pzstm
titán
válasz persil #70989 üzenetére
20-30 sec volt tobb game is amit teszteltem vele. Ezzel kevesebb nem lesz ha nativan inditom el dashboardrol sem.
konzolrol legutobb mikor probaltam nem vettem eszre hogy le van-e toltve a game vagy nem
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
viperabácsi
addikt
Üdvsrácok .
Megvettem akcióban a COD MW - t . Telepítettem , de nem látom a telepített játékaim között. Warzone-t elindítva látom a játékok között a mw-t is , de sok file re azt írja hogy hiányzik. Megpróbáljam újra telepíteni az egészet ?Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
persil
nagyúr
válasz beyruth82 #70995 üzenetére
Nem tudom sajnos, nalam minden mukodott. 🤷
Megmondom oszinten, csak ilyen feluletesen neztem ra egy gears 4-re, szoval eddig azt sem tudtam, hogy ehhez vannak kulon beallitasok(most az elobb linkelt kepedre gondolok).
De egy app cache torlest/reinstall-t azert megneznek a helyedben, az meg idoben sem sok.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
veterán
válasz persil #70989 üzenetére
Persze nem alternativa, főleg nem 6,67"-on de ahogy írtad előremutató es valószínűleg csiszolodni, tökéletesedni fog a dolog.Pár év és lehet általánossá valik a hasznalata még a szamodra is.Nagyon kivancsi lennék mobilnet mellett, hogyan teljesíthet valós játék közben mert ez csak az intro video annak a lejatszásához meg nem kell túl sok.Valami miatt nem érzékeli a kontrollert.Nincs valami ötleted mi lehet a baj?A telefon vagy az alkalmazas hibája?Tegnap legalább itthon sikerült a dolog, de most értem haza és már itthon is fellépett a kontroller probléma.
-
gjoe
addikt
live vagy game pass jó kis akció van valahol?
-
NorDezs
senior tag
Series S 90k eMag-nál. Szerinten nem rossz ár.
-
persil
nagyúr
válasz beyruth82 #70964 üzenetére
Megy "rendesen" csak nekem ez borzaszto keves.
Mondjuk azt el tudom kepzelni, hogy gyorsan belekukkant az ember valami gamepass-es cuccba, mielott letoltene, vagy ilyesmi.
Szoval nem szarozom le, mint szolgaltatast, mert eloremutato es el tudom kepzelni, hogy alkalmaaint hasznos is, de nem nekem.
-
addikt
Notebook.hu -nál van pár lemezes játék akcióban. Vagyis inkább annak lehet érdekes, aki jobban lemezen szeret vásárolni. Konzolvilágnál szintén.
Meg az electric volt kontroller is kapott egy pici kedvezményt.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
pethYeti
addikt
USA gift cardot be lehet még továbbra is aktiválni gond nélkül Android appban?
-
30z.Samu
félisten
Lehet, hogy vótmá, de a Resident Evil 8 jókora leárazást kapott.
Sic Parvis Magna
-
Steve1207
veterán
Most néztem át ezt a Multiversust és a bemutató videót, szerintem hiánypótló egy free to play verekedős. Az ilyen laza cross-play játékötletek mindig tetszenének, mert minden haver más platformon van. Kár, hogy nem most dobták ki az ünnepek előtt.
.
-
Wesder
félisten
válasz Steve1207 #70978 üzenetére
Nàlam ugye az a baj hogy màr mindent is megvettem, ami érdekel, így csak a friss címek maradnak.
Azon csodàlkozom hogy Skywalker még talàl magànak valót, amit ilyen szeles időkben érdemesnek tart megvételre, hisz még az enyémnél is sokkal több jàtéka van .[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Steve1207
veterán
válasz Wesder #70974 üzenetére
Én se többre, szokásos éves legjobb ajánlatok, kis mínusz még néhol. Ha egy jó ajánlatnál év közben nem csapott le az ember, akkor most se fog, max ha frissebb cím érdekli 10 körül.
Az Assetto Corsa Competizione-al viszont szemezek és a THPS-el is, de ugye Messinek se pikpak alakul a helyzet a kezdőrúgásnál..
-
Zoleee83
addikt
KV oldal meg feladta a harcot, 0:00-ás indulás helyett Database Query Error azóta.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Wesder
félisten
Átpörgettem az akciókat, nem talàltam semmi vàsàrlàsra méltót. Talán egy GotG, de arra még alszom egyet, meg érmét dobok.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
i@lex
őstag
Forzában ez az őszi - viharos évszak szezon valami egészen elképesztően szép, szerintem az eddigi legszebb.
-
Zoleee83
addikt
Itt a Ph! Excel, ez egy részletesen összeszedett táblázat, a lényeg benne van BlackFriday vonatkozásában. Van benne konzol üzletes BF akció/infó is.
@l.skywalker - Ha nem maradhat, akkor töröld kérlek.
Általában ilyenkor szoktak nekem esni, mikor segítő szándékkal linkelek..[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Zoleee83 #70967 üzenetére
Jó hogy szólsz, mert a főoldalon nincs kint náluk, hogy BF lesz. Csak miután kiírtad ide és rákerestem a Google -ben, akkor láttam...
MM, Emag és Edigital is lesz. Bár nem hiszem, hogy ott bármi érdekeset találok.
Szerk.:
Notebook.hu -nál is lesz.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Steve1207 #70965 üzenetére
Mafia Def. Edit: 6745.-
Control Ultimate: 3595.-+ Várom az éjfélkor induló KV BF-et, hátha lesz valami jó lemezes ajánlat.
Jöhet a jáccós' december, 1db egész hetet dolgozom, ha már végigtoltam az egész évet szinte szünet nélkül..[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
-
veterán
válasz persil #70957 üzenetére
Nekem otthon ment rendesen.Itt munkahelyen próbáltam most este mobilnetes net mellett és a dead space-t elindította szinte egyből, viszont valami miatt a kontrollert nem érzékeli, így játszani nem is tudok mert a start gombot már hiába nyomogatom. Ezt írja ki:
Viszont ha a játék ilyen siman menne mint az intro akkor az nagyon komoly lenne.Ezt a teló képernyővideó felvevőjével csináltam, kár hogy a kontrollert nem érzékeli valami miatt:
[link]
Szerintem szuper bár játék közben nem tudtam megnézni sajnos[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Steve1207 #70962 üzenetére
Hivatalos oldalon már 901-et ír.
-
Steve1207
veterán
válasz banderasz77 #70961 üzenetére
Xbdealsen nézem, ott átláthatóbb, de Xbox now szerint is 623 játék és 198 addon. Én csak a fő játékokat nézem általában. Mi lehet a maradék vagy mi ír 901-et? Igaz én mindkettőt néztem már ma, nem lehet a tegnapiakkal?
.
-
-
Steve1207
veterán
Na valami beindult, mert 600+ új kedvezmény már most is van.
Control Ulti még nem volt 3,5e, de THPS is jónak néz ki, még nem értem az SX-hez[ Szerkesztve ]
.
-
persil
nagyúr
Mondom poenbol kiprobalom a cloud gaming-et, ha mar ide bedobta nekem.
Hat oriasi elmeny, hogy alig tizenket ev alatt el is indul a jatek.
Szrk.: Csak a gyengebbek kedveert, NYILVAN tulzas, de ugye a jot baromi konnyu megszokni. El tudom kepzelni azokat a helyzeteket, amikor tok jol tud jonni es van haszna, de most kiderult, hogy nem en vagyok a celkozonseg.
[ Szerkesztve ]
-
minilego
senior tag
Edge/geforcenow/Ubisoft fiókba kellene belepni... De nem ad virtuális Bill-t. Hogy lehet itt írni?
-
addikt
-
Madoc
veterán
válasz kardos1993 #70945 üzenetére
"Quarrel"
Discord app xboxra.Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
minilego
senior tag
Lehet én vagyok a noob f@$7, de hogyan/hol lehet letolteni series-re az Edge bongeszot?
[ Szerkesztve ]
-
kardos1993
csendes tag
Sziasztok
Miként lehetséges megoldani a Discordot xbox series s konzolon?
Válaszokat köszönöm. -
Bad Pritt
félisten
Itt a MultiVersus trailer, hát ez must have lesz első nap ingyen.
Lehet jelentkezni playtestre is.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
mike1334
veterán
válasz parandroid #70938 üzenetére
Az Elite is más méret, képen ránézesre nem tudtam megmodani, hogy ez mekkora, ezért rákérdeztem, mea culpa.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
batai15
félisten
Na toltam egy órát a haloval .
Nem rossz nem rossz de btw ha hosszabb távon akarok vele játszani ennél több kell. -
Wesder
félisten
válasz parandroid #70938 üzenetére
A P&C Kit ugyanakkora, csak a kàbel az ugye USB-C. A többi az stimmel, amit mondasz.
Szerk.
Én tökre megértem hogy kényelmetlen neki a Series Controller, és szar érzés is lehet tudni hogy màr csak ilyenek gyàrtanak.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz mike1334 #70937 üzenetére
Ott van rajta a share gomb, ami azért eléggé egyértelművé teszi, hogy ugyanaz, mint a többi series cucc. Meg akkor most lépjenek vissza a series-es kiegészítőktől (play&charge kit, töltőbölcsők, akkuk, gumiborítások, meg a teljes gyártósor úgy általában)?
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
mike1334
veterán
válasz parandroid #70936 üzenetére
Szerintem ugyanakkora, mert már Fizzie megírta.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
axlfsi
veterán
válasz l.skywalker #70906 üzenetére
Tudom!
Pontosan ezert is irtam, hogy a COD WZ helyett, nezzen ra a kollega a COD CW-re, mert ott van 120fps es FOV beallitasi lehetoseg is (talan az is pont 120ig).
... eg es fold a ket jateknal a jatekelmeny... de ez leginkabb akkor utkozott ki, miutan a WZ-ozas utan, kiprobaltam a CW-t
(WZ - Warzone, CCW - Cold War).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz banderasz77 #70928 üzenetére
Te vagy az első akkor, mákod volt vagy nem tudom
Live-Die-Respawn
-
st6969
őstag
válasz Steve1207 #70929 üzenetére
+ a többiek.
Köszi az infót, nem is tudtam, hogy létezik ilyen, hogy telefonnal
A 360-on még Kinecttel használjuk, bár hozzáteszem, nagyon fura az egész...hagyni akartam nyerni a lányomat, ezért alig mozogtam, de ha mégis, akkor direkt nem úgy, ahogy kellett, és így is jött néha egy-egy excellent meg perfect, és 1-2 csillagot is össze lehetett szedni, szóval nem nagyon értem, mire pontoz. Talán a telefon jobban leköveti a mozgást. -
Steve1207
veterán
-
Drótszamár
őstag
válasz GreenWhite19 #70805 üzenetére
Szia!
Nemrég rendeltem Alzáról. Utánvétes készpénzes fizetés választottam. (hogy le tudjam mondani, ha máshonnan sikerül szerezni)
A Posta hozta a csomagot, és az értesítő levélben azt írták, hogy lehet kártyával fizetni a Postás futárnál. KP-ban fizettem végül, mert addigra már felvettem a pénzt.( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz st6969 #70924 üzenetére
Ez a játék már nem is támogatja a Kinect-et, telefonnal játszható a kézben.
Just Dance Controller App - How to Download & Play | Ubisoft [US] - YouTubeNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
st6969
őstag
Nem az van, hogy a Series S|X nem támogatja a Kinect-et? Akkor ez hogy?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Zoleee83
addikt
válasz Steve1207 #70908 üzenetére
Beszéltünk róla.
Még csak ismerősnél láttam, és nagyon bejön, BF akcióban akarom most megvenni lemezesen ha lesz.
Szerintem az 5-től jobb, de a New Dawn nekem összetettebbnek, kidolgozottabnak tűnik, mint az FC6, főleg a fegyverek testre szabhatóságára gondolok, vagy a játék mechanikára úgy általában. Minket vitt előre nagyon.
Szigorúan szubjektív véleményem. :)[ Szerkesztve ]
-
twi452
senior tag
válasz PiszokAlfréd #70915 üzenetére
Most indult el nálam és igen goty lett belőle.
Felkerült a marketre a Reno air race kieg is...
A fullos kiadás minden repülővel most 52170 Ft helyett csak 20900 Ft 🤣
Azért szép...3500 Ft darabja a gépeknek a sima kieg 6900 Ft amiben a 4 kategória 1-1 gépe van benne hogy azért tudd is használni ha megveszed😄 -
oriic
HÁZIGAZDA
Csináltam róla videót is:
Menüben start gomb (Három csíkos gomb kontrolleren), majd Y és angol pakk telepítése.
Ez amúgy a magyar dash hibája, mert a játék a rendszer default nyelvét veszi alapnak, a játékban meg ugye nincs magyar nyelv.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
twi452
senior tag
válasz PiszokAlfréd #70785 üzenetére
Már lehet tölteni egy 20 gigás update-et fs2020-hoz.
Gondolom ez lesz az.[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz Zoleee83 #70907 üzenetére
De ezt már tolod azóta? Múltkor kérdeztem, meg nézegetted nagyon annyi van meg. Az 5-höz/ND-hoz képest mennyivel lett pörgősebb az egész játékmenet? Mármint úgy viszi az embert a játék, hogy "még ezt is csináljuk meg, mint a régiekben? Én csak annyit foglalkoztam vele, hogy belenéztem a tech elemzésbe, elmegy, nem csúnya, 60-at tartja, aztán ennyiben is maradt.
Szerk.: ja meg néztem egy kakasviadalt, amikor valamelyik cikk írta, hogy van benne: D[ Szerkesztve ]
.
-
axlfsi
veterán
válasz Roxbury #70008 üzenetére
Warzone-t en is szerettem, szeretnem, ... de mar jo ideje elengedtem. Tudod miert?! EZert ... ez nagyon kemeny... Sajnos. Egyszer probal ki a CW-t es tobbe nem akarsz WZ-nal jatszani... sajnos, hogy allitolag ez a WZ mar nem is fog kapni fov settinget.
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #70900 üzenetére
Az "újdonság" varázsa megvan. Régen PC játszottam vele. De soha nem játszottam végig.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest