Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
- Milyen routert?
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
-
.LnB
titán
válasz Ctrl+Alt~Del #69498 üzenetére
Hát akkor elmondom, hogy nekem a Forza Horizon 5-ben a jobb sticken tudod mi van? A 360°-os freelook.
Nem tudom nálad mi van.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Világ életemben autós játékot úgy játszottam, hogy a jobb sticken 360 °-os free look volt. Szerintem ezt szinte kivétel nélkül minden autós játékban így van default. Csak itt nincs.
Ezt teszi lehetővé, hogy ne csupán a bal karral jobbra-balra irányíts, Hanem a jobb karral tudd korrigálni a kamera állást folyamatosan, ami segíti a pontosabb vezetést.
W | W | H | W | W | W | H
-
.LnB
titán
válasz Döglött Róka #69495 üzenetére
Csak tuning? Vagy beállítás? Futómű, guminyomás stb stb?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
30z.Samu
félisten
-
Döglött Róka
veterán
Elkezdtem komolyabban tuningolni par gepet fh5-ben, ha erdekel valakit akkor elkezdem osztani a setupokat. Leginkabb A800ban utazok.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
krx21
nagyúr
válasz Ctrl+Alt~Del #69491 üzenetére
Igen, ezt én sem értem… Divat lett a művégtag?
Akkor már a félszemű miért nincs benne? -
.LnB
titán
válasz Ctrl+Alt~Del #69491 üzenetére
Miért fontos az?
Szóval, fontosabb mint a gáz és a fék. Akkor te egy helyben akarod nézegetni a kocsidat ha jól értem. Na de arra meg ott a fotómód.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
válasz banderasz77 #69490 üzenetére
Ez ízléstől és SW rajongástól is függ. Némelyik már azért eléggé elavultnak tűnhet a mostani játékok mellett, tehát a nosztalgia, vagy félig meddig a retro szeretete sem árt.
Nálam például ez a 4:
- Republic Commando
- KotOR 1.
- The Force Unleashed 1-2.ZX Spectrum - Commodore 64
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Ez a Forza olyan kiváló jatek lett, hogy az irányításához az egyik legfontosabb opció, a jobb stick 360 fokos free lookja kimaradt a játékból.
Bezzeg a 33(!) művégtag, az identity-nel a he es she mellett a they/them aztan marha fontos volt.W | W | H | W | W | W | H
-
banderasz77
addikt
Hi All!
Ezekből az akciós StarWars-okból (500Ft), melyikeket érdemes behúzni amik tényleg maradandó alkotások? -
RudY
addikt
válasz frankdelgado #69487 üzenetére
2022 örli
-
frankdelgado
őstag
Tudja e valaki, h az elite dangerous odyssey konzolos verziojàval mi van? Őszre igèrtèk....
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én is, elvileg szereztem is, de majd meglátjuk.
Csak keresgéltem a témában, és belefutottam, hogy létezik ilyen. Persze kicsit sufnisnak tűnik.
Nu, tegnap beletettem pár órát az Avengers-be, annyira nem tűnik rossznak, elég összetett, csak..csak.. Nekem a karakterek.. a feeling nekem egész jó, nekem kijön belőle a TR feeling, egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
.LnB
titán
Abból nekem a beta is elég volt.
Azt hittem annyira nagy a córesz, hogy külön trial-t kapott, de írták már hogy ez a szokványos EA Play trial.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
-
persil
nagyúr
Bennem csak most realizalodott, hogy nem eleg, hogy csak nagyon keves ido lesz megnezni az elden ring net tesztet, de meg az idopontok is olyan alparian szarok, hogy mindjart sirva fakadok.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
DefJamHUN
aktív tag
Ha homeolok az egyik csaladtagommal, de hogy Ő is kitudja használni a 10 óra BF trialt és veszünk neki egy hónapnyi vagy 14 napos trial gamepasst akkor változik bármi is a homeba?
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
addikt
ELEX II - Collector's Edition Trailer
2022.03.01.ZX Spectrum - Commodore 64
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megerősítették, hogy a korábban látott Halo gyűjtői kiadás nem hivatalos cucc.[link]
Live-Die-Respawn
-
Norb79
őstag
válasz negyven2 #69406 üzenetére
[link]
Marketplacen már látni a nálunk is elérhető "új" xbox classic címeket.
Dead or Alive 1-2-3, red dead revolver, manhunt, max payne2, munch's oddysee.
Egy pár a szokásos xbox classic árazással, 990ért, egy pár 1990ért (wtf?!) és három pedig 5000 forint fölött (extranagy wtf?!). -
Moby
addikt
Megy már a BF trial!
-
Bad Pritt
félisten
Halo Infinite Campaign: The First Hands-On Video Preview
IGN-es cukihangú kiscsaj próbálgatta.
Nekem a grappleshot mókás egy kicsit, a fizikája valahogy nem evilági, elkapod vele a pöttöm gruntot és nem őt rángatod magadhoz, hanem a fél tonnás Master Chief repül oda hozzá.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Fesq
tag
Nincs valakinek elfekvőbe egy Xbox media távirányítót.
Ha van írj privátot megegyezünk...." Rövid az élet, hosszú a sír, mindenki játsszon, amennyit bír "
-
Bep
őstag
Ha valakit érdekelne, a mai frissítéssel a Car Mechanic Simulator 2021 megkapta a magyar nyelvet.
-
RudY
addikt
válasz hackeeeee #69429 üzenetére
Majdnem elcsábultam, a másik változat ([link]) is jópofa. Viszont amíg nincs olyan jutubés videó, amin egyértelműen látszik, hogy alkalmas XSX|S játékok futtatására, nem pedig csak olyan pr fotók, amint az látszik, hogy felismeri gép és tárolásra alkalmas, addig nem vonzó.
-
Moby
addikt
válasz Fox Mulder #69457 üzenetére
Yep.
-
Roland0224
senior tag
Egyébként a bf 2042-nél hogy van?
Ugye cross play de csak a next gen konzolok tehát seresi s/x csak ps5, pc-vel. One pedig csak ps4 ,pc.
De ha az xbox one-os verziót töltöm le tudok esetleg játszani ps4 , one x-es ismerősökkel? -
senior tag
-
Moby
addikt
Na, most másképp töltöttem le a BF-et, így meg megy a trial
-
zkxdn
őstag
Moby: Nemis rossz ez a GTA SA.
porto: Áhh nemjön be nékem. Fanokon kívül kifogja megvenni?
Samu: Hát ez nemis nézz ki rosszul.Régen láttam már ennyire megosztó játékot és véleményeket....jah de egy másik open world játéknál amit sokan hasonlítottak a Rockstar munkáihoz
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
Szerinted??
a CP unalmasan béna, ez inkább szórakoztatóan ügyetlenLife, Uh, Finds A Way
-
30z.Samu
félisten
PC-n a Vice City első blikkre nem is néz ki rosszul.
Sic Parvis Magna
-
plejik
addikt
Skacok, vettem egy Xbox Wireless headsetet, párosítottam is az XSX -hez, de nem tudom sehogy beállítani, hogy az szóljon, mit vagy , hogy kell állítani?
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
Voy15
tag
válasz hombre[EU] #69439 üzenetére
Sok ilyen van benne? Mert ha igen akkor tuti felrakom, rég röhögtem ennyit
-
Steve1207
veterán
CDPR kedveli ezt, *nyugodtan hátradől* Amúgy nem vártam semmit, annyira nem is érdekelt, de fú, ez alapján... Nem is értem, inkább küldjék el az ilyen fél évekre pihenni meg ötletelni a fejlesztőket és vágjanak bele valami nagyobb egyedi projectbe, még, ha meg is bukik...
.
-
addikt
A GPU -ban lévő részt próbáltam. Bringáztam egy kicsit a srácokkal és elég is volt. Nem tudom a fanatikus rajongókon kívül ki fogja ezt megvenni megjelenés után.
Illetve biztos lesznek páran...de én tuti hanyagolom. Nekem nem jött át, pedig anno szerettem ezt a részt.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Moby
addikt
Nemtudom, én most próbálom a GP-ben lévő SanAndreast, de ez teljesen jól fut (vagy ha nem, kiveszi belőle a vrr). Ránézésre teljesen rendben van ez. Remaszter, nem remake, arra pont jó, hogy pótolom (nekem ez kimaradt).
-
rdt89
addikt
Na neeee
-
zkxdn
őstag
Nahmostakkor a Kiberpánk NPCi okosabbak vagy a San Andreasé?
-
persil
nagyúr
Ha nem tudnam mi ez, siman ravagnam, hogy humble bundle legkisebb csomagbol valami alja indie gyotrelem. :S
-
hombre[EU]
veterán
egy biztos...ez a San Andreas a Rockstar sandbox csúcsa
Life, Uh, Finds A Way
-
persil
nagyúr
válasz Alcsi69 #69415 üzenetére
Ezt ertjuk es tudjuk, de ha jon a duma, hogy na most told ujra a regi legendat, itt ez most akkora nextgen remaster, hogy szetmesz es beszedik erte a penzt, akkor tessek szepen a problemas pontokon ujrairkalni, ha kell, akkor az egesz motort. Ezt hivjuk munkanak, ezert jar a bigmoney. Mert igy viszont szimplan gaz is, meg lehuzas is.
Amugy meg "tudja" a 30-at is es a 60-at is, csak szarul, instabilan, tehat nem foghatjuk a fizikara.
-
sgfool
tag
Belenéztem a san andreas-ba, jól hallom, hogy a hangok tömörítve vannak ? A beszédeknél kiütközik, hogy nem mostani. Érthető hogy nem vették fel újra a szövegeket, de nem rémlik, hogy az eredeti változatban is ilyen lett volna a hang. Azt hittem, hogy elkap a nosztalgia, de 40 perc után most kiléptem, majd ha kipihent leszek, akkor lehet hogy visszanézek rá, de az egész játék végig vitelére már nem lenne türelmem
-
addikt
-
zkxdn
őstag
Tök jó olvasni a véleményeket a GTA Trilogyról...ahány ember annyi vélemény
-
T.Peter
őstag
válasz Krissz1983 #69423 üzenetére
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ilyet, vagy hasonlót próbált már valaki?
Véleményem szubjektív...
-
bandi0000
nagyúr
Letudta valaki szedni a Bf 2042 10 óra trialt? Én nem találom sehol
Xbox One: bandymnc
-
veterán
válasz Krissz1983 #69423 üzenetére
-
Krissz1983
aktív tag
válasz N.YCityBoy #69419 üzenetére
Rendben.
Köszönöm szépen a segítséget.Give them nothing but take from them everything
-
Alcsi69
senior tag
válasz hombre[EU] #69420 üzenetére
Egész királynak tűnik nekem is képről.
Hatvannál még nincsenek olyan brutális hülyeségei a motornak a fizikát illetőleg.
-
30z.Samu
félisten
-
veterán
válasz Krissz1983 #69418 üzenetére
Jatekmodra kapcsolod és kb ennyi a többit megoldja a tévé, semmi mást nem kell állítani...
[ Szerkesztve ]
-
Krissz1983
aktív tag
Sziasztok.
Jövő héten jön egy LG oldal c1 a series x mellé játszópajtásnak. Esetleg aki ilyen tv-vel rendelkezik leírná milyen beállításokat használ vagy hagyjam alapon a tv gyári beállításai?
Amúgy egy samsung qledet vált. Remélem nem bánok meg a cserét.Give them nothing but take from them everything
-
Alcsi69
senior tag
válasz thedivision2 #69413 üzenetére
Értem én hogy fos így meg minden, de pl. San Andreas-nál nem az fps-hez volt kötve még a fizika és very high fps-nél szétesett a játék?
-
30z.Samu
félisten
Na valaki próbálta a GTA Trilogy-t?
Sic Parvis Magna
-
Wesder
félisten
The Xbox app on PC will soon allow players to install games in any folder and use mods.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest