Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Battlefield 2042 patch tölthető, 1,11GB.
Live-Die-Respawn
-
charlyl
csendes tag
sziasztok!
Amennyiben vásárolók még 1 gyári kontroller, az usb sticken keresztül kapcsolódik a xbox s-hez vagy párosítható a géppel simán is?
USB hely spórolás miatt kérdezem. -
addikt
válasz Norb79 #71794 üzenetére
Amíg az emberek nagy részének a képernyő mérete fontosabb, mint a megjelenített tartalom minősége, addig ne várj nagy előrelépést ebben sem. Amikor másfél méterről nézik a középkategóriás 75 colos TV -n a normál (nem HD) adásokat, addig még ez is kielégítő a legtöbb ember számára.
Nem fognak "hisztizni" a fejlesztők felé, hogy nekik nagyobb igényeik vannak. Szóval szerintem ez még egy darabig velünk lesz. Ugyanez a helyzet az FPS -sel is.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
persil
nagyúr
válasz Norb79 #71794 üzenetére
Regota megy a szamhaboru. Ha vannak varazsszavak a dobozon, akkor tobben veszik meg. Szerintem ez ennyi.
Ezert van, hogy a 4k-nak jobban orul pistike ketesfel fps mellett is, mint az 1800p-nek stabil 60-nal. Mindenre ra kell irni, hogy deluxe, ultra, 4k, smooth, high, strong etc., es akkor megveszik. Ha csak odairod oszinten ez ennyi meg annyi, akkor allitom 10-bol 5-en meg se nezik.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Norb79
őstag
válasz hombre[EU] #71789 üzenetére
Engem speciel ez basz fel, hogy ráírják a majdnem4k-t, szakmai néven a dynamic 4K-t olyan címekre, amik sose egy pillanatra se érik el a natív4k-t, de az 1440p is csak tévedésből, elvétve, néha érhető tetten, de van amikor még az se.
Kár, hogy a 90es években még nem ment ilyen szinten a marketing, a 240-480p-s dune2 játék készítői is írhatták volna, hogy valójában dynamic 4K az.
Olyan szinten lett már relativizálva minden egzakt érték, hogy szerintem már a méter se 100 centi, hanem ilyen 40 és 120 centi közötti egyéni ízlés szerinti értéket vehet fel.
/szerk: vagy, várom a dynamic 77 colos tv-ket 82 centis képátlóval.[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Szerintem még a következő generációban is ez lesz Mert bejön a kötelező RT, ami majd megint visszavesz az fps-ből... Bár lehet, hogy DLSS-el megfejelve meglesz a 4k60, de hát az meg csalás
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Moby
addikt
Az kezelhető. A majdnem 60-nak jót tesz a VRR, a majdnem 4K-nak meg jól áll a távolság
-
Moby
addikt
CODokat nem, de minden mást próbáltam, ami valamilyen módon támogat 120fpst, de én a mozgáson nem látok semmi különbséget a 60fps-hez képest, de szó szerint semmit, azt viszont igen, hogy ramaty lesz tőle a felbontás, szóval ezt a konzolos 120fps-ezés ez a kínszarás kategória az arra alkalmatlan hardveren. Legyen meg a 60, aztán csók.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #71785 üzenetére
De akkor mi marad a jelen generációnak?
-
30z.Samu
félisten
válasz hombre[EU] #71785 üzenetére
Pedig "sajnos" ez sem az a konzol lesz, ami natív 4k-ban fog futtatni mindent 60fps-ben.
Sic Parvis Magna
-
persil
nagyúr
válasz 30z.Samu #71783 üzenetére
"Már aminél tud választani persze."
Na ez az. Meg, amikor a quality 20-szal kuszkodik, vagy a szarul megirt 30 olyan, mintha kepregenyt neznel, a performance meg 40-50-rol nehan felkoszon a 60-ra. Szerencsere ezek azert annyira nem gyakoriak.
-
30z.Samu
félisten
Jajj ámberek, hát megint a 30v60 képkocka a téma? Mindenki játsszon abban, ami számára kényelmes, azt csókolom. Már aminél tud választani persze.
Sic Parvis Magna
-
Moby
addikt
"Sőt tovább megyek, a mai megjelenítők egyike sem tudja tartani mozgás közben a 4K részleteket. A fullhd-t is alig. Nagyobb fps szám esetén a mozgó részletek is élesebbek."
Már miért ne tudná? A kijelző tudja tartani, csak nem látod(az oled legalábbis, az lcd-k a szar pixel response time miatt épp a nagyobb fps esetén vannak gondban). Ez lett a sample&hold kijelzők rákfenéje. Jó, hogy van 4K, közben 3-400 sornál többet nem látunk belőle, ahhoz BFI-t kellene használni, ndae ki fog villogó tévén játszani? -
persil
nagyúr
válasz csabi0805 #71777 üzenetére
Most igy rakeresve eleg sok forumon latok ilyen problemat. A nagyon altalanos(inditsd ujra, megy-e a live, vegyel masikat, gari, stb) valaszokok tul ez tunt valami megoldasfelenek:
"For people still having this issue. I changed my wifi settings for 5ghz to 802.11 legacy instead of compatability and it fixed my disconnecting issue that had previously made it impossible for me to do anything"Egy probat megerhet. De a net/wifi piszok egy allatfaj, n+1 problema felmerulhet, szoval, ha vegigzongoraztad a nagyon alapveto dolgokat, nezd meg ezt a fentit is, hatha.
-
csabi0805
senior tag
Srácok!
Kellene egy kis segítség.
A Series X-em valamíért nem akar felcsatlakozni az 5GHZ-es wifimre.Eddig felcsatlakozott rendesen,tgenap óta viszont nem akar.
Mitől lehet ez? -
krx21
nagyúr
válasz beyruth82 #71763 üzenetére
Alapvetően te is a részleteket keresed a quality móddal… Azzal a különbséggel, hogy míg te csak az álló képet vizsgálód, addig én a mozgóképet is. 30 fps esetén a részletek fele elvész mozgás közben. Sőt tovább megyek, a mai megjelenítők egyike sem tudja tartani mozgás közben a 4K részleteket. A fullhd-t is alig. Nagyobb fps szám esetén a mozgó részletek is élesebbek. Persze kinek mire érzékeny a szeme.
És akkor a mozgás finomságáról most nem is beszéltem…[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz persil #71768 üzenetére
Lehet hogy igazad van és nem tudatosan érzékelem. Mondjuk a Halo mcc-t kipróbáltam és ott az első résznél érzékeltem, hogy a forgás sokkal simább, gyorsabb mint a cyberpunk esetében ahol filmszerű az egész.Ha ez a különbség amit látni kell, akkor látom valóban és méginkább nem akarok magas fps számot mert én szeretem ezt a filmszerűséget és a gyomorforgatóan természetellenes és gyors forgasoktól hosszú távon hányingerem lesz. Egyébkent tv-n filmet nézve is sokkal jobban szeretem a lassabb, filmes képkockákat mint az új tv-ken látható élőfelvételes jellegű,gyorsabbakat.
-
-
Jani_007
csendes tag
Szerintetek az Assassin's Creed Valhalla + Immortals Fenyx Rising Bundle 20 880,00 Ft
Külön vásárolva 12 450,00+8 045,00= 20.495 Ft
Mi ebben a marha nagy üzlet, plusz tartalom a a bundle csomagért nincs ha jól látom. -
persil
nagyúr
válasz beyruth82 #71767 üzenetére
60 es ~75 fps(gondolom tudja a geped az adott jateknal nagyjabol stabilan) kozott ne is vard, hogy kifolyik a szemed a kulonbsegtol.
A fullHD es 4k(ez NEGYSZER akkora) meg meg jo, hogy latod a kulonbseget. Ha nem latjuk, azt vaksagnak hivjak.
Ez most nem volt egy jo hasonlat.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz parandroid #71765 üzenetére
Pont ok fogjak a legkevesbe eszrevenni, hogy nem fix 2160p a jatek, hanem jelenettol fuggoen dinamikusan leugrik 1800-ra is akar.
-
persil
nagyúr
Az a donto kisebbseg, aki nem latja a kulonbseget "40-60, 50-80, 60-120 vagy akármennyi fps között", hidd el. Olyan nincs, hogy nem erzed(szemed, agyad), legfeljebb nem zavar.
Aki tenylegesen nem latja, erzekeli az egy nagyon-nagyon kis szelet lehet.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz parandroid #71765 üzenetére
Tulajdonképpen ezt írtam én is.
Egyébként ez egy egyszerű példával szemlélhető az én esetemben. Ha ugyan azt a játékot berakom az fhd felbontású 75hz-s monitoromra kötött pc-n és az 50hz-s 4k-s tévére kötött xbox-on akkor nem az fps különbséget fogom látni hanem azt hogy sokkal szebb az xbox-on és tv-n futtatott játék.Ég és föld.Tehát a felbontáskülönbséget a laikus szemem észreveszi, de az fps eltérést nem. A komoly multikra pedig ott vannak a csillió forintos pc konfigok azoknak akik meg tudják és meg is alarják ezt fizetni. -
parandroid
félisten
Kazuál játékos azt sem tudja, mi az az fps. Ő hátradől a kanapén, és bámulja a 4k tv-t. Az a fontos, hogy szép legyen, amit néz. És ők jobban kiszolgálhatók a 4k-val, mint a sok fps-sel.
Aki meg komolyan gondolja a kompetitív multit, az eddig sem konzolon tolta, arra ott a PC, csak ugye manapság egy nekik való konfig egy autó ára.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
veterán
válasz szimszonos #71760 üzenetére
Azért veszik figyelembe a pixelszámolgatós emberek igényeit mert többségben vannak. A mezei játékosok döntő többsége ugyanis (ahogy én is) nem lát különbséget 40-60, 50-80, 60-120 vagy akármennyi fps között. Lehet a napi több órányi multi fps játékokon edződött játékosok igen és neked bántja a szemed már 10 fps különbség is, de hidd el mi észre se vesszük egészen addig amíg nem kezd el szaggatni vagy akadni egy játék.Én minden játékkal quality módban játszom és tök jól elvagyok.
-
Czimby
addikt
Doom eternal Year One Pass tényleg tartalmazza az alapjátékot? Mert akkor 4700-ert nagyon megéri.(pc-s 2700 se semmi)
Csak a Pc-s Gamepassban van benne az alapjáték vagy konzolon is elérhető? (Pc-n kitoltam, de ennyiért megveszem boxra, ha nincs passban akkor marad a Pc-s mert olcsó, és kitolom a két dlc-t.)
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
szimszonos
őstag
válasz persil #71746 üzenetére
Igazad van,én teljesen kiiktatnám a quality módot ahol csak 30fps van hozzá,és csak a stabil min. 60fps módra mennék rá a fejlesztők helyébe a series gépek esetében.Ha ez azzal jár hogy 4K(2160p) helyett kapunk egy dinamikus felbontást ami series x-en open world játékok eseté esetleg néha beesik 1600-1800p köré akkor legyen.Mert így hogy még a pixelszámolgatós 30fps emberek igényét figyelembe veszik addig csak a szarakodás megy.Az új generáción ezt a 30fps dolgot el kellene engedni.
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz persil #71754 üzenetére
Maximálisan igazad van. Ennek nincs is helye a PH-n foleg h ez egy szakmai forum meg mindig. Aki pedig azzal jon , hogy 20 evvel ezelott nem sirtunk az fps miatt az gyujtson tuzet es azon melegitse a teat! 🤷♂️
ugyanakkor a 60 fps hianya minden esetben a fejleszto lustasaga / balfaszsaga mint sem a konzol hibaja.[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Steve1207
veterán
válasz Norb79 #71755 üzenetére
Nem szükséges a mostani piaci helyzetet belekavarni, ezt már jóval előre kitalálták, hogy mi kerül bele és az árakhoz sincs köze. Itt nem a pénz a kérdés, hanem az adott technológiai fejlődés, szinten tartás. A konzol mindig egy aktuális kor felső (vagy mára inkább "csak" elég erős) középkategória élményét hozta, ami bőven ott tart mára, hogy nem ördögtől való a 60 és 120 se.
De elég nevetséges is lenne következő generációs témának, amikor már az előző gen kb felétől is ciki volt, 2005-ben is már a 60 volt elfogadott játékos körben. Konzolon betudtuk a 30-at annak 10+ évig, hogy szebb jóval (tényleg jóval), de mára már elveszett ez az előny is. Nem ad semmit a játékélményhez az a két tükröződő tócsa, mert így is szép. Ha nem erőltetnék minél jobban a natív 4k felé hajlást, egy 1440-es köztes felbontással bőven boldogok lennénk és még az 50-60 közötti framedropok is megszűnnének, maradna annyi teljesítmény plusz. Mondom ezt úgy, hogy egyébként eléggé háklis vagyok a felbontásra Egy telefonon is alap mára 60-120, lassan nekem lenne ciki, ha nem tudná a 60-at se
.
-
persil
nagyúr
válasz Norb79 #71755 üzenetére
Az elso bekezdeseddel annyiban nem ertek csak egyet - bar egyaltalan nem butasag, amit irsz - hogy maga a series gepcsalad is 60fps-sel volt orrba-szajba promozva(mondhatjuk, hogy jogosan is) es mivel latjuk, hogy sok jatekkal tokeletesen mukodik a valassz 30 es 60 kozott, ezert joggal feltetelezhetjuk, hogy kis odafigyelessel mukodne mindnel is.
Ami a zavaro, hogy a 40-50-nel kuzdo performance modoknal eleg lenne picit lecsipni a 4k-bol, a quality modba meg ugye mehet minden foldi jo, amig tartja a stabil 30-at. De, ha nincs valasztasi lehetoseg, vagy egyik/mindket mod kokanyul van megoldva, az senkinek sem jo(nekunk, mert a fejleszto/kiado leszarja).
De a szaraz teny, amivel kar is itt a kollegaknak mindenaron veszekedni, hogy a 60 fps jobb, mint a 30, ha pedig grafikai kulonbseg a velejaroja, akkor jobb, ha tudunk valasztani, mintha nem tudnank.
-
Norb79
őstag
válasz persil #71754 üzenetére
Szerintem azt próbálják rosszul megfogalmazva mondani, amit te is írsz, hogy egy konzol az pont a fix hw miatt egy kompromisszumos dolog, és a többség nem úgy látja, ahogy te, szóval az eddigi tapasztalatok alapján és a jövőben is, mindig a plusz két pixel, vagy plusz egy kamu effekt lesz a befutó a 60 fps-el szemben.
Ez egy nagyon ritka időpillanat a szegmensben amit most élünk, hogy a covid meg ilyen olyan kifogások miatt nincs annyi új tartalom, és így a régiek is tömegesen felszínen tudnak maradni, és ráadásul a kompatibilitás sem akadály, ezért nem csak igény, hanem lehetőség is van régi címeket felfényezni 60-120 fps-re, de ez sose lesz trend a fentiek miatt.
És még azt próbálják mondani nem túl ügyesen, hogy amit szeretnél az ma is elérhető, én is egy ilyen vasról íro, ezt a kommentet, csak ezekért a boltban pont 6-8x annyi pénzt kell a kasszánál hagyni, mint amennyit a konzolokért.
Amit üzenni akarnak a többiek, hogy "Mindig így volt, mindig így lesz".
Persze álmodozni azért szabad, de a maguk ügyetlen módján azt próbálják szerintem átadni neked, hogy felesleges. -
persil
nagyúr
válasz parandroid #71751 üzenetére
Ra kellene venni lassan azt a nehany agysejtet sracok a rendeltetesszeru mukodesre, hogy megertsuk vegre mit jelent a velemeny, mint olyan. 🤷
Furcsa, de en sem mondom, hogy aki nem vagyik a 60-ra az egy igenytelen gyoker. Írdekes.
Mondjuk megszokhattam volna. Semmit nem szabad mar leirni, mert garantaltan lesz, aki csak azert mond mast, hogy mas legyen mondva.
Ha leirnam, hogy a nyilt sipcsonttotes nagyon szar, akkor is jonne valaki, aki szerint baromsag es a nathanal rosszabb sosem volt.
-
parandroid
félisten
válasz persil #71743 üzenetére
Jajj, már megint kiderült, hogy 30 éve játszhatatlan, borzasztóan, szörnyen elviselhetetlen fosharminc efpéessel égetjük a szemünket? Yay. Brékingnyúz: várhatsz még egy generációt, mire az a 60 rendesen menni fog, szóval forrald az ólmot!
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
RBJ
addikt
Csak én nem emlékszem, hogy mi volt az accountom 10 akár hanyeve. Első Xbox megvolt utánna 360 gear of war full live ba.
Nevemre emlékszem de másra nem. Van esély helyreallitani?
Sőt angol cimmel ment csak a live anno.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
persil
nagyúr
válasz Peat76 #71747 üzenetére
Az a vicc, hogy ilyen velemennyel vagy mas emberek velemenye irant. 🤷
De jatsz nyugodtan 30 fps-sel, sot vegyel pc-t integralt vga-val es jatsz 10 fps-sel, elvegre csak siras az egesz.
A baj az, hogy gyakran nincs opcio 30 es 60 kozott. Az ertoolvasas nevu varazslatot elsutve magad is eszre vehetted volna. Ami meg gyakran a "kinezet rovasara megy" azt eszre sem veszed, csak allokepen nagyitoval, mert sokszor a "lebutitott" grafika mindosszesen annyit jelent, hogy nem 4k-t, hanem 100 pixellel kevesebbet kapsz.A legtobben azert vettek next gen(most mar current) konzolt, hogy ne kelljen 20-30 fps kozott vergodo jatekokkal szarakodni. Ez a majd a kovetkezo gen sztori meg mehetne ennyi erovel a vegtelensegig. Te sem gondolhatod komolyan. Vagy masszunk vissza a fara, mert a fejlodes hulyeseg...?
[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
válasz persil #71746 üzenetére
Ugyanmár....meg a lebutított grafika ugye...
Majd a következő Gen...addig meg legyen választás 30 vagy 60fps....mint hogy a kinézet rovására menjen...
Régen ez nem volt gond....most megy a sírás a 60fps miatt, vicc!Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
persil
nagyúr
válasz MarioAna #71744 üzenetére
"Nincs semmi baj a 30 FPS-sel"
Neked. Nekem meg van. Masok vagyunk mas igenyekkel. Ennek ma mar nagyon nem kene kerdesnek lennie, teljesen alap kellene legyen a 60. A "nem olyan rossz az" nem valasz semmire.
"számomra inkább egy stabil 30 FPS stabil élménnyel, sem mint egy 60-as röcögés"
Ebben egyetertunk, de tovabbra is ugy gondolom, hogy egesz egyszeruen el kellene mar engedni, VAGY minden jateknal adni performance opciot.
Ami meg megy 60-nal de rocog es beesik mondjuk 50-ig, az nyilvanvaloan optimalizalhato lett volna ugyis, hogy meglegyen a stabil 60, erre kellene gyurniuk a fejlesztoknek, nem soronkent +3 pixelre, amit soha az eletben nem veszunk eszre.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Szenvedek az irányitással ,de gőzerővel nyomom a GTA SA Definitive Edition.
-
MarioAna
senior tag
válasz persil #71743 üzenetére
Nincs semmi baj a 30 FPS-sel, ha az normális motorral írják meg és optimalizálják. Még FH5-ben is teljesen vállalható a 30FPS, pedig ott azért gyors maga az akció. (Mondjuk azt én is 60FPS-sel játszom azt, de barátnőm 30-cal és nem vészes a játék úgy sem).
szerk: számomra inkább egy stabil 30 FPS stabil élménnyel, sem mint egy 60-as röcögés . Mindezt úgy, hogy 120Hz-es monitorral játszok.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Ujra kiderult, hogy a 30 fps annyira szanalmasan, borzasztoan, szornyen elviselhetetlen mar a szamomra, hogy leginkabb forro olmot ontenek a sajat szemembe.
Orok eletre el kellene mar engedni.
-
axlfsi
veterán
válasz 30z.Samu #71711 üzenetére
Nem kell sietned. Jövőre már majd megindulni látszik, de eddig még mindig nincs túl sok (új) cím (pláne, ha meg olyan válogatós vagy, mint én; február eleje óta megvan a PS5, de nem ment még összesen 12 órát 🤷♂️ ... Pár napja megvettem a Returnal-t és két Let's Sing-et,... Remélem két ünnep között majd bekapcsolom 😎😁)
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Norb79
őstag
PC-n immortal rising free weekend lesz. Vajon xboxon is?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz hombre[EU] #71736 üzenetére
Az összes létező magyar nyelvű tesztben es bemutatóban minden idők legpofátlanabb dark souls koppintásának titulálják....
-
Bep
őstag
válasz mrThomi #71726 üzenetére
Én ellentéte vagyok másoknak. Mivel a többi játékot 60fps-el tolom, így a CP-t is azzal nyomtam ki. Viszont engem folyamat zavart, hogy beesik (célzás, irányítás, stb.), Guantanamoban valathatnának vele. Ha a könyvtáramban lévő játékok többsége is ilyen förmedvényesen futna akkor valószínűleg nem lett volna gondom vele.
Mepróbáltam a qualtiy módot is, de ott bevérzett a szemem és szívrepedést kaptam. FH3, FH2, stb. amik 30fps-el mentek, teljesen fluidak voltak. CP-hez képest azok 120hz-n mentek 30-al.
Ráadásul szerintem a felbontáson kívűl semmi másban nem különbözik a grafika. A közelebbi LOD model úgyan úgy 1-2sec múlva tölt csak be, a távoli objetumok (autók pl. ugyanott a látótáv felénél töltenek be stb.), textúra minősége sem szebb, árnyékok minősége ugyan olyan stb. One generációban ennyi grafikai glitchel nem találkoztam más játékokban és itt nem a "mellé ülök a széknek"-re és ilyen pitiáner dolgokra gondolok.
Ezért performaceban nyomtam ki 90%-ban a történet miatt és várom másodszori kijátszásra a nagy pachet, mint mikor az ember másodszor látja a Titanic-ot és izgul, hogy most bevegye a szűk balost.
Az utolsó kérdésedre meg, nem optimalizáltak semmit SX-re, mivel One generációs. Imádkoztak, hogy megjelenésre tényleg jöjjön ki a 'next-gen' konzol, majd ráengedték Series-re takarónak.
Jön a next-gen patch ingyé, de ez is olyan előszéllel érkezik, mint maga a játék.(állítólag) [ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz 30z.Samu #71697 üzenetére
Ettől a honlaptól kisebb epilepsziás rohamot kaptam, miközben próbáltam eldönteni, hogy a sok villogó szirszarból mi reklám, mi másik cikk, és mi tartozik az adott “cikkhez”. Információ nulla, újságírás semmi, hozzáadott tartalom nincs, a dizájntól meg konkrétan rosszul lettem. Öreg (boomer) vagyok én már ehhez a fészbuk-generációhoz, azt hiszem.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
hombre[EU]
veterán
válasz hm_guesswho #71735 üzenetére
kiprobálhatod, de annak semmi köze hozzá...kb. annyira darksouls,mint a jedi fallen order, semennyire
Life, Uh, Finds A Way
-
hm_guesswho
tag
válasz hombre[EU] #71734 üzenetére
jól hangzik! egyszer lehet beadom a derekam, ha valaha 10k alá megy az ára.
Ezt a Mortal Shellt megnézem, elég jól fest az is! -
hombre[EU]
veterán
válasz hm_guesswho #71724 üzenetére
ha annyiért lesz a DS3, amit esetleg nem sajnálsz kidobni ha nem jön be...akkor mindenképpen azt húzd be, az egy szép kerek csomag az aktuális gépekre
de ehhez úgy kell neki állni,hogy 100x fogsz eltévedni és 1000x meghalni mire elkezded kapargatni a felszínét (költōi túlzás)...és ezeket nem kudarcnak hanem tapasztalatnak kell megélned,hogy tanulhass belōle. 100ó tömörgyönyör
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
veterán
válasz hm_guesswho #71727 üzenetére
Én meg se próbálom.Értelmetlen lenne ilyen tipusú játékokat megvennem több ezer akár több tízezerért azért hogy 5 perc játek után vegleg elakadjak és kukazhassam a játékot.Game passban van most a Mortal Shell nevű játék az egy hatalmas dark souls koppintás(bár nem annyira nehéz).Tipikus soulslike játék.Próbáld ki azon magad és a stílust magát!Ha az megy es tetszik akkor lehet érdemes megpróbálnod a dark soulst is.
-
szimszonos
őstag
válasz 30z.Samu #71690 üzenetére
Nem 4k felbontás csak full hd ebben gyengébb.De minden másban jobb.Minden új játék kijön rá.Nagyrészt 1080p/60fps és nem 30fps mint a one x mostanság.Gyorsaság,szinte 0 betöltési idő,játékokban pedig pl AC Odyssey,FH4-5 azonnali gyorsutazás.Nem a töltőképernyőt bámulom percekig meg nem 30fps-sel játszom,és olyan halk még most több mint 1 év után is,a one x meg mint egy porszívó.Már sokszor 1 év után.Mehet 1-2 évente a pasztázás.Nekem anno az FH4 és az AC Odyssey alatt ordított félórán belül a one x,pedig 3 is volt nekem 1 max 2 éves.
[ Szerkesztve ]
-
RudY
addikt
Itt olvashatók részletesen a különbségek és azok okai, pl.
The series x uses a much higher graphic setting/npc density compared to ps5 with both on performance (60fps) mode.
Every Difference Between The PS5 & Xbox Series X Version Of Cyberpunk 2077
Engem nem zavart 100+ óra alatt, bár valószínűleg a FreeSync is segített ebben. -
veterán
Én most is a cyberpunkkal játszom. Mivel nem vagyok fps mániás, és nem látok különbséget a 40-80 vagy 60-120 fps között se ezért nekem teljesen mindegy amíg nem akadozik, szaggat egy játék.Series x-en a cyberpunk nagyon szép és vajsimán fut.Én quality módban jatszok(ahogy minden más játékkal is) mert a grafika szépsége a fontos nem pedig az általam érzékelhetetlen és lathatatlan fps szám.Időnkét mikrolaggokat produkál a játék de ezek néhany masodpercesek és ritkák is, több órányi játéknál jönnek elő egyszer-egyszer.Lehet ilyenkor beesik 30 fps alá legalábbis gondolom mert ha már az én szemem laggot érzékel akkor ott tényleg történnie kell valami nagyon csúnyának.Úgy tudom 25-30 fps alatt van laggolas de nem vagyok szakértő.A játekelmenyt viszont ez nem zavarja mert rövid és ritka is.
-
hm_guesswho
tag
válasz Steve1207 #71725 üzenetére
Lehet tényleg tennem kell majd egy próbát, ha valóban van egy "souls-os" játékos kategória. Erre a Code Veinre rákerestem, és az M2 Petőfi TV bemutatóját dobta ki. Hát mi ez? Könyörgöm! Híradós, rezignált stílusban felolvassa egy nő a megírt szöveget.
Aki szeretne szörnyülködni itt lesz -
törölt tag
válasz hm_guesswho #71718 üzenetére
Engem a Boodborne-ban simán mepulykáztatnak kb. a második sarkon levő mobok, Dark Souls 3-ban pedig nem bírtam legyőzni az első bosst se. Így is tartom, hogy türelem kell kitapasztalni a játékot és önuralmat kell gyakorolni a harcban, aztán ha ez sikerül, akkor marha élvezetes lesz. Egyszer talán én is visszatérek, nem akarom annyiban hagyni.
-
hm_guesswho
tag
válasz beyruth82 #71723 üzenetére
Akkor én is ebbe a kategóriába tartozom szerintem. Pont a napokban vittem végig a Battlefield V story mode-ját, és az elsőt mediumon kezdtem el vinni. Komolyan, voltak szakaszok, amiket ötször újra kellett kezdenem, mert annyira szétkaptak. Ment is az anyázás Dark Souls esetében akkor lehet stroke-ot is kapnék, főleg, ha egy teljes részt kellene az elejéről kezdenem.
-
mrThomi
addikt
válasz 30z.Samu #71637 üzenetére
Oke köszi.
Más: eredetileg ps5-t akartam de nem sikerült beszereznem. Neztem jatek összehasonlitasokat es pl a cyberpunk 2077 ps5 stabil 60 fps addig xbox series x-en 40-60 között ugral. Mennyire latszik ez jatek közben ? Ennyire nem sikerült jol optimalizalni xbox-ra ?
-
Steve1207
veterán
Itt azért kérdés, hogy mennyire vagy soulsos inkább. Én nagyon béna vagyok az ilyesmiben, könnyűektől haladok a nehezekig, de már az is csoda volt, hogy a Code Veint kipörgettem, pedig az a "nagyoknak" gyerekjáték De minden percét imádtam végül, egy éve bezzeg a demo-t se tudtam bejárni. Most majd a Lord of Fallen jön, mint következő szint.
.
-
hm_guesswho
tag
válasz hombre[EU] #71721 üzenetére
nagyon úgy érzem, hogy te is hasonló állásponton vagy, mint a vélemények többsége
Viszont tényleg régóta szemezek vele, mert a hangulata az nálam teljesen betalált. -
veterán
Én szintén így vagyok ezzel és minden úgynevezett soulslike játékkal amik abból csinálnak versenyt, hogy minnél nehezebbek legyenek. Valós a nehézség amiről legendas lett a játék.Egy magamfajta hobbi játékos számára, aki minden játékkal a legkönnyebb fokozaton játszik és a legkisebb kihívás is komoly akadályt jelent a teljes műfaj és az alapvetes dark souls is messziről kerülendő.
-
hombre[EU]
veterán
-
adam1991
tag
[link] Hasznalt series x jó àron :) 168ezer
[ Szerkesztve ]
-
hm_guesswho
tag
Én a Dark Souls csak azért nem kezdtem el, mert szinte minden tesztnél és hozzászólásnál azt olvastam, hogy őrület nehéz, és bár gyönyörű a grafika és az a világ amiben játszódik, de tény, hogy még a legcsicskább ellenféllel is rettenet küzdelmet kell vívni, és könnyen ráunhatsz a nehézség miatt. Ez mennyire valid?
-
tippm86
tag
Na, kinek van ilyen Xbox Series X konzolja:
[link] -
mcwolf79
veterán
válasz Wesder #71712 üzenetére
Pontosan , itt a lényeg . Ha már F2P lett , és pénzt akarnak belőle, akkor ez a rendszer hatalmas kapufa .
Tudom más korosztály a célcsoport , de ott a Fortnite . Az Epic hülyére keresi magát a skinekkel, és a BP-os biszbaszokkal . Itt ez ezzel a rendszerrel nem fog működni .Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
addikt
Legalább az Elden Ringben nem tévedtek.
Go Gunners!
-
Wesder
félisten
Nyílvàn nem a skinektől meg emote-októl lesz jobb egy jàték, csak akkor ennyi erővel nem kell bele se BP se customization. Ja, hogy akkor a kutya se jàtszana vele, a HC Halo fanokon kívül, meg nem is lenne ingyenes? F2P jàtékokban azért van BP hogy termeljen pénzt a kiadónak, és azt olyanra is kell megcsinàlni hogy bent tartsa a jàtékosokat. Jelenlegi formàjàban ez így nem fog menni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Zoleee83
addikt
válasz axlfsi #71702 üzenetére
Azért volt ott Daemon's Souls, Rachet, Returnal, Spider-Man is, vicces hogy nem egy exet választottak, ha már mindenki mindig a Sony exekkel jön. Ezek szerint nem sikerült a közönséget megvenni az exekkel, mégiscsak a multicímek a döntőek, ahogy eddig is.
Simán Spider lett volna egyébként nálam, nekem nagyon tetszett, a többivel nem játszottam (még).@Samu - Én adok még 1-2 évet a PS5-nek, hadd gyűljön még a játék, annyira elvagyok a GP-vel, mert mindennel IS játszom, elég széles az érdeklődési köröm.
Tényleg 8.-án lejár az Ultimate-em, kéne venni.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
30z.Samu
félisten
válasz axlfsi #71702 üzenetére
Hát...ugye azt írták hogy az év PS játéka a Resident Evil 8, viszont ha az év játéka lett, akkor Xbox-on is annak kéne lennie, nem? Meg ha már PS játék, akkor csak valami exkluzívot kellett volna. Pl a Ratchet-et, az meg is kapta az év látványos játéka díjat. Persze én nem tudom mi alapján döntenek a díjakról, csak hangosan gondolkodtam.
Sic Parvis Magna
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest