Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltn
senior tag
-
Wesder
félisten
válasz Döglött Róka #71691 üzenetére
Nekem tök8. Akartam venni BP-t, meg fizetős skint is mert van ami tetszik. Nyílvàn nem az én 20$-om fog nekik fàjni, hanem az esetleges màsik tízezeré akik szintén nem fognak költeni meg jàtszani mert nem szimpi a progression. A jelenlegi formàjàban így a Halo multit nem élvezem, úgy meg nincs értelme jàtszani és az időmet sem éri meg.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
30z.Samu
félisten
-
-
mcwolf79
veterán
válasz 30z.Samu #71690 üzenetére
Így van , helyén kell kezelni a kistesót .
Gyereknek már az SSD is megváltás volt a OneS után , fullHD-re tökéletes . Meg amúgy is ők még nincsenek úgy rágerjedve a grafra mint mi . 80k-ért tudtam meg csípni , sokkal olcsóbban a Onex-ek se mennek .HALO BP-hoz : szerintem is szar ez a rendszer . Ha már kiadja az ember érte a pénzt akkor igenis legyen progress . Oké , hogy adja a játék élményt , a plecsniket , de minek fizessen az ember plusszba , ha nem jönnek a biszbaszok?!? Bár ugye ez nem COD , eléggé kötött a fegyverarzenál ,itt maximum a páncélokkal lehet variálni . Dehát fog a faxom egy hétig vacakolni egy új skin -ért.
[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Döglött Róka
veterán
válasz Wesder #71678 üzenetére
Egy hét alatt 15-ös szinten vagyok úgy hogy talán három este volt amikor leültem 3 órára, XP boostot még nem használtam. Van 100 szint, akárhogy nézem ebben a tempóban bőven a szezon lejárta előtt meglesz a 100. Plusz a fiesta eventből most ömlött az XP csak tegnap 4 szintet léptem.
Minimális tudatosság kell, mivel 4 challenge aktív. De az olyan négy hogy ritkán van olyan meccs, amikor csak 50 XP-t kapok.
Más mint a Gears-ben? Igen.
Lassan haladok? A lassú az nem ez szerintem, de lehet én vagyok nagyobb türelemmel megáldva vagy csak szimplán nem jelent számomra annyit.Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
30z.Samu
félisten
válasz nincsnév007 #71689 üzenetére
Igen, sokan szidják ezt a kis gépet, mert hogy gyengébb az X-nél. Aminek senki nem állította az ellenkezőjét, még a Microsoft sem. Viszont az árához képest korrekt teljesítményt nyújt konzolos mércével.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
-
nincsnév007
őstag
válasz undercover #71648 üzenetére
Én a Konzolgame-tól vettem. Pénteken megrendeltem hétfőn már meg is jött. Most ott 107k.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
30z.Samu
félisten
válasz Döglött Róka #71677 üzenetére
Én el vagyok nélkülük, félreértés ne essék, de néha-néha azért az embernek "jól tud" esni egy kis "bíztatás". De alapvetően ja, ha nyersz, az is egy vállveregetés, ott a lista tetején a neved, ügyes vagy, dicsőség stb.
Sic Parvis Magna
-
NoOne1976
őstag
válasz l.skywalker #71676 üzenetére
Csak nem is no liferekre kell tervezni. Az a kisebbség. Ha meg nem, akkor nagy gond van
-
Wesder
félisten
válasz Döglött Róka #71674 üzenetére
Most mit csinàljak vele? Hozzàszoktam hogy a Gears-ben meg Rocketben lehet normàlisan haladni azzal hogy jàtszok, és úgy, hogy azt jàtszom amit én akarok és nem azt amit a jàték akarja hogy jàtszak.
Szerk.
Jó nyílvàn nem igaz, mert ott is vannak specifikus feladatok, de ott legalàbb haladsz, itt egy helyben toporogsz. Ha napi egy óra jàtékkal 1, ne adj isten két hónap alatt nem lehet kiszedni egy battlepass-t teljesen az rossz. Nekem nincs napi 3 óràm Halo-zni, mert addig nem köt le.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Döglött Róka
veterán
válasz 30z.Samu #71675 üzenetére
A vállveregetés ott van: jönnek a medálok, az AI kommentál, K/D ratio jó, győztél. Mindezeken felül a challenge meg battle pass az extra. De nyilván napjainkban muszáj ömlenie az xp-nek különben szar a játék.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
30z.Samu
félisten
válasz Döglött Róka #71674 üzenetére
Az tény és való, hogy egy virtuális vállveregetés is jól tud esni az embernek. Mario játékokban is jár a taps, ha megcsinálsz egy kihívást.
Sic Parvis Magna
-
Döglött Róka
veterán
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz Wesder #71669 üzenetére
Sokkal többet meg lehet csinálni heti challenge-ből, mint hét, ha rámész a challenge-ekre, majd Y, akkor írja mennyi van még a héten és ezekből minden harmadik vagy negyedik talán a Fiestához kapcsolódik.
De amúgy tényleg szar a rendszer, így még lassabb a haladás a rendes bp-ben.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Helmoras
őstag
Elvettetek a kedvem a Mortal Shelltol... Viszont a Nioh 2 bol megvolt a fullos ps4 re... (Kedvenc jatekom Szoval berendeltem egy Ps-5 ot majd jovo karacsonykor nekiugrom
DS 3 on elgondolkoztam hogy eloveszem...
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Az hogy az Event Pass-t csak Event Challenge-dzsel lehet húzni, amit vagy kapsz, vagy nem. Ha jól olvastam heti challenge-ből csak hetet lehet megcsinàlni egy héten, utàna meg vàrnod kell míg frissül.
Szóval ha nincs szerencséd akkor az Eventtel nem is haladsz, ràadàsul időszakosan lesz csak elérhető az első season alatt. Nem tudom ki volt ilyen szerencsétlen, aki azt hitte hogy ez így majd jó lesz, de rohadtúl nem az.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Elindult a Halo Event, és most engedtem el az egészet a πcsàba.
Delete, majd a kampànyt még kipróbàlom. Remélem az tetszeni fog.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
válasz l.skywalker #71664 üzenetére
Nem, csak közvetlenül a CP Series patch után jön.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
Data Mining:
megvan a Grid Legends megjelenési dátuma2022. február 22. - [link]
-
Steve1207
veterán
válasz undercover #71658 üzenetére
Karácsonyra ilyen árfolyam mellett? Inkább örüljünk, amíg nem megy fentebb. Várhatjuk itt az akciókat, de szerintem lassan 120-125e lesz az alapára, nem pedig 115. 370 környékén van a forint egy ideje már...
Persze azt nem mondom, hogy 90 körül nem lesz valahol egy szimpla új most az akciók környékén, ha kifogja az ember, de inkább 95-100e vagy 105e játékkal kombóval számolj. Talán a játékkal tudják kompenzálni egy ideig, ha adnak mellé valamit, hogy jó deal maradjon még kicsit az ünnepi szezonban..
-
válasz undercover #71658 üzenetére
Vagy ahogy már írták nemrég, jönnek a bundle csomagok, a jelenlegi áron.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #71655 üzenetére
Nem hiszem, az már eléggé előrehaladott állapotban van (ahogy az Avatar játék is, abban a franchise-ban is masszívan benne vannak, pun intended).
Ez egy full új játék a leírás alapján. Nem csodálkoznék, ha az Amazon akarna egy LotR játékot a sorozatuk mellé.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
krokk
senior tag
válasz hombre[EU] #71647 üzenetére
pontígy. amúgy a fegyvert inkább a levegőbe ahogy megkaptam a fegyvert az elején, ha 2 kézzel fogta akkor a 2.al csak a levegőt markolta illetve volt hogy lecsapásnál megfordult a kard és a markolattal ütötte az ellent a penge végét markolva... ez volt az első 2 perc... majd jött a szürke barlangban kúszás.. hát egy élmány volt. ahogy megláttam a skillfát én is néztem, hogy ezért mi a fenének farmoljak? hogy utána többet tudjak farmolni?... igazából ahogy haladtam előre egyre jobban vette el a kedvem a játéktól... örülök, hogy nem vettem meg legutóbb akciósan. köszi GPU
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
l.skywalker
Topikgazda
A WETA (filmek speciális effektek, mint: Lord of the Rings, King Kong, Avatar, Sang Chi..) is videójátékon dolgozik. Vajon a Gollum?
Lord of the Rings studio WETA is making a game based on a "major worldwide IP" | GamesRadar+Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Valószínűleg. Németeknél volt már 200 euró körül.
-
persil
nagyúr
A nioh-t csak es kizarolag azert nem rangattam most ide, mert legnagyobb szivfajdalmamra nincs boxon, pedig pc-n imadtam, az valoban zsenialis.
De szerinten sem egeszen egy zsaner azert, ott mar tul sok a diffi, pont mint egy sekiro-nal is.
De a surge, lords of the fallen, hellpoint, ashen blabla, stb, mind tok jo jatekok, csak valahogy valami mindig hianyzik a tokeletesseghez.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz hombre[EU] #71647 üzenetére
Valahogy egyik souls klon sem sikerult meg olyan irtozatosan hu de kurva jora... :/
Vannak jobbak, meg rosszabbak, de egyikrol sem sokat fogunk beszelgetni 1-2-3 ev mulva.
-
mcwolf79
veterán
90-100k körül már lehet kapni garis XSS-t a hardveraprón . Ennél akciósabb valszeg kiskeráron sem lesz .
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
parandroid
félisten
Igen. De ne rajtam kérd számon, ha mégsem.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
undercover
őstag
Üdv! Szerintettek várható, hogy mondjuk az Xbox Series S konzol kapjon egy jó kis akciót mostanában?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
hombre[EU]
veterán
válasz persil #71634 üzenetére
neem, a soulsokat imádom. ez ahhoz képest unalmas. semmi személyreszabás, ebben a fél percben benne van a komplett gameplay [link] és nem hiszem,hogy változik, max más fegyvert raksz a kezébe. vannak a shelleknek skilljei, de azok nagyrésze is csak felesleges(farmoláshoz +%)
Life, Uh, Finds A Way
-
persil
nagyúr
Sokat szamithatott, hogy nem "idoben" nezted, mai szemmel mar nyilvan nem olyan. Meg az inquisition amugy is minden iranybol modernebb, gyorsabb, akciodusabb, stb.
De, az elso ott, akkor kegyetlent szolt. Emlekszem, nem lehetett lerakni. Olyan BG nosztalgia jott ram evek ota eloszor, hogy a siras kerulgetett. Azota talan csak a divinity original sin volt ennyire nagyon oke a mufajban.
[ Szerkesztve ]
-
Golyo69
senior tag
válasz Ron Swanson #71590 üzenetére
Nekem Gigabyte G27QC van hozzá, 1440p 120 hz-en használom. Nalam abszolút ajánlott kategória. YouTube van par teszt videó ahol BB kategória. Ar/ertek kiváló.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
krokk
senior tag
válasz persil #71634 üzenetére
hát ez a mortal shell nekem se jött be, vannak benne jó ötletek de mehh... a harcrendszer és a sok bug miatt inkább mentem vissza dark souls 3azni ahol van még bőven van tennivaló a pyrommal ott.
Amúgy eléggé dark souls akar lenne ez a mortal shell... az item leírásos töltő képernyő határozottan azt az érzetet kelti. csak közben meg szürke és eléggé buta a grafika sok helyen. az ellenfelek mozgása meg hát... és ez a nagy hardenes mizéria se jött be. Az egyetlen ötlet ami nagyon bejött, hogy a használható tárgyakat alapban nem tudod mit tudnak. első használat után kiderül majd elvileg 10 után még lesz plusz infód róla. de mi a fenének egyek meg egy mérgező gombát 10x?... hátha 5.re hozzászokik a szervezetem és nem mérgez annyira? De amúgy ez ötletes volt.
Illetve a fegyverek beszerzése se tetszett. Ha jól láttam mintha lenne 5-6 db és gondolom bosst kell lenyomni hogy megszerezd őket. Addig meg van az alap fegyver és kész. lehet könnyű beszerezni a 2.at de ez akkor sem jött be.
Kb fél órát tettem bele és menekültem is el...the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
persil
nagyúr
Igen, szerintem is nagyon jo jatek, ugy magaban. De! Egy merfoldko folytatasakent abszolut nulla, total felesleges "kamu open-world" reszekkel es AC/FarCry szintu gyujtogetos bevasarlolista pipalgatassal. Amik ott jol allnak, de itt nagyon nem.
Ellenben az elso resz hosszu-hosszu evek pangasa utan toronymagasan a legjobban sikerult (nyugati)rpg volt. Ezek utan beleeroszakolni a mar 10 eve is verciki gyujtogetos mechanikakat es azzal kitolni a jatekidot, minimum blaszfemia.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz persil #71635 üzenetére
Az első szerintem korszakos játék, a 360-PS3 éra talán legjobb nyugati rpg-je. Jó volt a világ, jó volt a sztori, érdekesek a karakterek, működött minden rendszer, amit kitaláltak hozzá, kicsit csúnya volt már akkoriban is, de minden klappolt, még a dlc is fantasztikus volt, akkoriban nem hülyéskedték el a plusz fizetős contentet, mint manapság, mikor a Far Cry 6 megjelenése után pár nappal már itt a Vaas dlc.
A DA2-től meg jött az, hogy minden BioWare játéknak voltak jó pillanatai, de nem voltak olyan igazán átütően jó játékok, amiket elvártunk volna a fejlesztőktől, a DA3 mondjuk szerintem kiemelkedett, de abszolút átéreztem minden kritikát vele kapcsolatban.
Aztán ki tudja, akkora a fluktuáció annál a cégnél, hiába mondják, hogy veteránok dolgoznak náluk, lehet ez az Andromeda, Anthem minőség az új BioWare standard.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Egy véletlen folyamán sikerült a saturnba rávetődnöm egy Xbox Series X-re. Egy olyan kérdésem van, hogy ami van dobozba hdmi kábel az tudja a hdmi 2.1 szabványt vagy kotu az egész kábel, kukázzam és vegyek egy normálisat ? Csak azért kérdezem mert anno a Ps4 Pró-nál a hozzá csomagolt kábellel kb szaggattak a játékok.
-
persil
nagyúr
válasz Bad Pritt #71633 üzenetére
Mar az inquisition is baromi izzadtsagszagu volt, dragon age-et csak nyomokban tartalmazott. Ha az elso resz 10/10 csak viszonyitaskepp, akkor a harmadik olyan -7, jo szivvel.
(A kettot meg bar nagyon elveztem, de az -59.)[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz hombre[EU] #71632 üzenetére
De ugy erted az egesz mufajt unalmasnak tartod, vagy a mortal shell a lassu a tobbi souls-hoz kepest?
Mondjuk az elden ring-ig kb mindegy mi megy a tv-men, csak teljen mar ido es jojjon a februar.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #71628 üzenetére
Elolvasva a Dragon Age 4 eddigi fejlesztési kálváriáját jó nagy shitshow lesz az is. Teljesen nonszensz, hogy egy ilyen játékot is live service-ként képzelnek el az öltönyösök, akkor inkább kukázzák az egészet a francba, csak az IP-t járatják le.
-
hombre[EU]
veterán
válasz persil #71624 üzenetére
nekem nagyon lassú, nagyon unalmas. plussz a nagy ötlet a bekeményítés (harden) ami egy block/parry csak kapott egy (annál) hosszabb animációt és ~5mp-es cooldown.
pár miniboss+main meglett, 3shell meg upgradek, de így semmi újat nem mutatott. szúrsz,vágsz meg ilyen minicutscenes (assassins creed) super ability és ennyi[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
30z.Samu
félisten
válasz l.skywalker #71627 üzenetére
De egyébként az X360 részen jót mosolyogtam, hogy helyet kapott a Ring of Death időszak is. Szerintem tök jó dolog, hogy ezt is beletették és nem csak a jót tették ki.
Sic Parvis Magna
-
vg
addikt
válasz l.skywalker #71628 üzenetére
Ez is rip. A Mass effect is, onnan is lelépett már rég onnan a vezető arc. Jó az irány a temető felé.
-
30z.Samu
félisten
válasz l.skywalker #71627 üzenetére
Lehet, hogy akkor a Gamertag csere miatt, Series megvételekor lecseréltem.
Sic Parvis Magna
-
l.skywalker
Topikgazda
A Dragon Age vezető kreatív igazgatója elhagyja a BioWare-t:
Dragon Age's Creative Director Matt Goldman Has Left BioWare (kotaku.com)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz 30z.Samu #71626 üzenetére
Ahogy olvasom/tapasztalom sok helyen elég bugos a dolog ill. GamerTag változtatásokat sem követi le. Jó kezdeményezés, de nem teljes a dolog.
-
30z.Samu
félisten
Beléptem én is a Museum-ba, de nekem kicsit fars az eredmény, mert volt X360-am is és azt nem mutatja. Pedig annak idején toltam vele a Fifát online rendesen, még itthoni bajnokságok is voltak. Akkor még nagyon szerettem Fifázni, meg hát a jó öreg NFS Most Wanted-et is végigtoltam rajta párszor. Azt továbbra is sajnálom, hogy nincs a BC listán.
Sic Parvis Magna
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #71623 üzenetére
A lovas uldozesnel az uldozok szitkozodasain mondjuk elmosolyodtam parszor..
-
persil
nagyúr
válasz hombre[EU] #71618 üzenetére
Miert mi van vele?
Elviekben egy soulslike szeru valami(az egymas borebe bujast leszamitva? Vagy miben mas a harcrendszer? Egy ideje nezegetem, valszeg igy ki fogom probalni mondjuk, de mi nem oke a harcrendszerrel?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #71618 üzenetére
A magyar nyelv megléte a játékban különösen epic
-
parandroid
félisten
válasz KardosAttila #71620 üzenetére
Mindenkinek bugos.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Petikusz
tag
válasz viperabácsi #71608 üzenetére
Nagy köszönet az úrnak tanácsa a gyors inditásból kellett csak kivenni a warzone-t és már csatlakozott is az xbox livehoz egyből!!!
-
KardosAttila
aktív tag
Forza horizon 5 eliminatorral játszik valaki, és ha igen, nálatok is ennyire bugos, vagy nálam lehet probléma? Rengetegszer fordul elő, hogy nem tudom kihívni az ellenfelet hiába dudálok rá, illetve sokszor láthatatlan sok játékos, de volt hogy az összes az volt. Tegnap nagy nehezen végre sikerült megnyernem, legalábbis azt hittem, 1. helyezettként áthaladtam a célon, kiírta hogy eredményre vár, erre második lettem..nyilván megint volt valaki akit nem láttam, nagyon bosszantó.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #71617 üzenetére
nem csípem a firstperson 30fpssel, de ha nincs más...megnézzük a knédlisek mit hoztak össze
úgy voltam a mortal shell fog pörögni, de az a harcrendszer már az elsō pillanattól kezdve elvette a kedvem a játéktól.
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #71615 üzenetére
Kedvenc medieaval játékom, sőt az elmúlt években a legjobb RPG amivel játszottam. GamePass-ban toltam bele 100 órát, majd utána megvettem minden lehető platformra
-
veterán
válasz #95456768 #71612 üzenetére
Szerintem konzolvilágnál próbálkozz.Nekem ott nem egészen 2 hete még 3 nap alatt teljesítettek egy rendelést.Megrendeltem a konzolt es 3 nap múlva már szállították is. Ahogy neztem most ott is beszallítas alatt van kiírva, de alzánál gyorsabbak az biztos.Esetleg még a supergamert próbálhatod de ott is hetekbe telik mire teljesítenek.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #71579 üzenetére
a Kingdom Come meg kell venni, akciós a royal, jó hogy eszembe juttattad
fps boost már nem jön rá, nextgen patchrōl szó sem esett...szóval ezzel kell beérniLife, Uh, Finds A Way
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Series x -et szeretnék venni, sajnos nem valami jó a helyzet, az alza ügyfélszolgálatával beszéltem most, és ők is csak azt tudják mondani hogy meg kell rendelni és egyszer csak lesz. Jelenleg december van írva, ha lefoglalnám, de hogy ez eleje vagy vége...nem tudott mit mondani a kolléga.
Van valakinek aktuális tapasztalata velük?
Euronicset is nézem folyamatosan, de megjelenik egy üzletben, hogy készleten, 30 perc múlva le is veszik az oldalról. Így el sem indulok a boltbaKöszi
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #71609 üzenetére
Wow. Kell.
-
Bogyi007
veterán
-
zeee
senior tag
Sziasztok!
Van egy JBL E50 BT fülesem. A linken lejebb írja hogy xbox one kompatibilis.
Xbox One compatibility with a regular 1/8" TRS or TRRS audio cable.
Mégsem működik a mikrofon része a fülesnek. Bedugva a konzol érzékeli a jobb felső sarokban. Van 2 db ilyen kábel. Kontrollerbe bedugva. Jónak kellene lennie, de mégsem. Van valami tippetek, mivel próbálkozzak? Semmi kedvem másikat venni, elég drága volt ez így is tavaly nekem.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Ha csak a fő szállát nyomom végig a GTA SA-ban akkor az kb hány óra? 40-50?
-
válasz parandroid #71601 üzenetére
+ea playt is. Csak, hogy pontosak legyünk.
-
parandroid
félisten
Nem. Maradt a Live Gold, ami volt, van mellette Game Pass, és van
harmadiknak a Game Pass Ultimate, ami mindkettőt tartalmazza (+ a Game Pass for PC-t is).p
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest