Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi0805
senior tag
Ez még Beta verzió.Pályák jönni fognak bele csak a sztori miatt gondolom ennyit lehetett egyenlőre belepakolni.
Nem értem a sírást.Végre nem egy COD vagy Battlefield szarság.
Ezt a játékot úgy kellett elkészíteni,hogy az előző generáción is RECCENÉS nélkül fusson.
Ennyi. -
Mephike
őstag
válasz Döglött Róka #70594 üzenetére
Nézd, én kb zx-spectrum óta játszom. Voltam versenyző, akkor amikor még amikor az esport még gyerekcipőben járt. Gyakorlatilag kipróbáltam minden fps-t. Ezek egyike sem jelenti azt, hogy én valami nagy ember lennék, de tapasztalatom azért van.
Nincs fogalmam semmiről? Értem, ez ellen nem lehet érvelni, ha a másikat hülyének állítod be és minden érvére azt mondod, hogy hülyeség. Ha majd egyszer eljutsz odáig, hogy végiggondold (ez nem azt jelenti, hogy el is kell fogadnod), mit gondol a másik és miért gondolhatja azt, akkor szólj és leülhetünk beszélgetni. Addig ez csak részedről vagdalkozás marad. -
krx21
nagyúr
válasz Döglött Róka #70596 üzenetére
Alapvetően nem is fontos... Kipróbálom majd, de a single playert és adok neki esélyt...
De ha valakinek nem tetszik, akkor az a saját benyomása, véleménye.... Nincs azzal baj.
Én szeretném ha tetszene, vétlenül se szeretnék szándékosan ellenállni...[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz Döglött Róka #70594 üzenetére
-
Döglött Róka
veterán
válasz Mephike #70577 üzenetére
"elfogadhatónak, de jónak/egyedinek nem mondható gunplay-vel, gyakorlatilag zéró újítással, nos az nálam az kevés."
Nem egyedi a gunplay? Annyira nem, hogy a Bungie fogta és egy az egyben ugyanazt rakta a Destinybe. Zéró újítás? Mihez képest zéró?
Megint nagy szavak tartalom nélkül
Fogalmad sincs mikor kezdték a fejlesztést és arról se hogy mennyit költöttek rá. Akkor meg minek hozod fel ezt érvnek?Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
l.skywalker
Topikgazda
Másnál is hibát dob az xbox.com?
"An error occurred while processing your request.
Reference #30.2d651002.1637139271.214bf317"Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz banderasz77 #70581 üzenetére
Nekem az előző rész volt a "tanuljunk FPS-ezni konzolon" játék. NAgyon sokat coop-oztunk, imádtam. Úgy, hogy PC-n nőttem fel.. A One fat volt az első konzolom De az 5. részt imádtam, mind single, mind pedig multiban. A mostani résszel még várok türelmesen, megvárom a single-t, aztán majd a többi. Van mivel játszani, szerencsére. Csak, idő nincs sok.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
válasz batai15 #70586 üzenetére
Nekem az Overwatch teljesen kimaradt. FPS multi vonalon Titanfall (első rész), BF és CoD amikkel játszottam. Az utóbbi kettőt minden évben megveszem - bár egyre kevesebb értelemét látom, mert egyikkel sem játszom még 100 órát sem. És gyakran több bosszúságot mint örömet okoznak. A Vanguarddal szerintem 50-et sem fogok az elkövetkező egy évben, a BF-ben még látok némi potenciált.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
veterán
Nekem bejön egyenlőre azt hittem sokkal rosszabb lesz. Mondjuk én totál kezdő vagyok.Viszont nem halok meg 3-5 masodpercenként, egész élvezhető hosszúságúra ki lehet húzni ha nem csak rohan előre az ember agyatlanul bele a sűrűjébe. Tényleg jobb emberek ellen játszani mert nem csak allnak és várják hogy lelődd őket és nem kiszámitható a mozgásuk se. Az viszont feltűnt hogy az ismeretlen csapattagok egymással nem dolgoznak össze.Tök lesza..ák a saját csapattársukat.Csak mennek előre agyatlanul mintha ez valami egyéni verseny lenne.Érthetetlen....
Nekem csak egy gondom a kontrolleres célzás.Na az valami brutál lassan megy.Meg nehéz mert mire becélzom már arrébb is ugrált az ellen.Attól féltem én fogok meghalni 3 masodpercenként, de nem az a gond hanem hogy csak elvétve találok el másokat.
Nincs valami minimális aim assist mert én nem találtam ilyent a beallítasokban?Nem is ertem masok hogy bírnak ilyen gyorsan és pontosan célozni kontrollerrel?Vagy mindenki egerrel nyomja rajtam kívül? 😀
Szerintem simán bele tudnék szeretni a multiplayerbe és ebbe a halo-ba is ha a célzás kicsit gyorsabban menne. -
hombre[EU]
veterán
válasz Döglött Róka #70564 üzenetére
alig tudok kijutni gold3-ból, nincs olyan meccs ahol bent maradnak végig
bestof mikor 20mp-ig kempeli a PW spawnt...miközben viszik a flagetLife, Uh, Finds A Way
-
batai15
félisten
válasz bulikavagyok #70584 üzenetére
Azért ilyet is jó olvasni . Főleg hogy van benne customizaco azt nagyon szeretem.
Egyébként valszeg overwatch 2 ha kijön akkor azzal fogom még tolni.
Toltam sokat az eggyel de pcre is meg vettem majd PS4 de most még egyszer előről kezdeni nincs kedvem . -
nagyúr
"Nem lehet, hogy sokaknak ez lenne a kulcs a tetszik/nemtetszik vonalon? " - nálam nem ez. Én nagyon keveset játszottam az előző részekkel, multit szinte egyáltalán nem (összesen 10-20 órát talán). Plusz az összes rész közül csak az ötödik sztoriját játszottam végig. Most mégis nagyon lelkes vagyok, egyelőre abszolút pozitív csalódás a multija.
Źşë: Tudtommal nincs ilyen korlátozás! De lehet, h mindjárt kijavít valaki.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Źşë'
addikt
válasz bulikavagyok #70563 üzenetére
azért kérdeztem, mert úgy rémlik, hogy egy ilyen gold előfizetői 14napos kódot csak 1x lehet beváltani per akkunt valamilyen kötelezettséggel, nyilván nem ugyan arra a kódra gondolok többszöri aktiválással - ha beváltod akkor egy másik talán 1hónapos ultimate kódot már nem fog elfogadni, szummázva találgatások nélkül a korlátozásokra lennék kíváncsi, hogy jár e korlátozásokkal másra kódra, dologra nézve
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
l.skywalker
Topikgazda
Ugyanez volt nálam is. Mikor 5 éve bekerültem a konzolos világba, az Xbox-on adta magát a Halo. Szépen megvettem az MCC-t, letoltam a sztorikat, majd később a többi részt is, azt mondtam, hogy oké, majd rájöttem, hogy a multi miatt lett világhírű. Anno rengetegen tolták a Halo party-kat. De ez a rengeteg ember tényleg rengeteg volt.
Azonban ez az Infinite Multi tetszik.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
banderasz77
addikt
Csak úgy overall vélemény a Halo-val kapcsolatban.
Én két éve, hogy bepillantást nyertem az XBOX világába.
Azelőtt nagy PC-s voltam évtizedekig. Boxon is a friss nagy címeket toltam ezalatt az idő alatt. Ezek után és mivel sokat kellett visszamenni időben a Halo gyökerekig, engem sem fogott meg benne semmi. Lehet, hogy ha megjelenéskor anno vettem volna fel a fonalat, nagy fanatic lennék, de így nem ragadott magával. Olyan maradinak tűnik az egész. Nem lehet, hogy sokaknak ez lenne a kulcs a tetszik/nemtetszik vonalon? Egyszerűen nem lettünk “elindítva” annak idején…
Én inkább leszedtem a felcsavart Gears 2-3-at. Kihagytam őket az elején a grafika miatt, de most bepótolom.
Na ez a sorozat viszont odaba…! 🙂 -
tihibaby
senior tag
válasz l.skywalker #70573 üzenetére
Köszönöm!
Nem zavar hogy le kell halkítani a tv-t,az zavart hogy azt hittem én bénáskodom,azért nem találom a hozzávaló menüpontot.Akkor várjuk a frissítést.[ Szerkesztve ]
-
i@lex
őstag
válasz Cicero #70572 üzenetére
A jó tuning választás nagyon fontos.
Don Joewon Song tuningjait keresd, jó pár autóhoz készített tuningot, az ő cuccaival én már pl. Profi nehézségen is 3-4 mp-et verek az ai-ra. De a verhetetlen nehézség sem verhetetlen vele, bár ezen a szinten már sokat csal a gép.Én mindig az ő tuningjait keresem, a játékban be is követhetsz készítőket, így azonnal látod, ha új tuningot csinál. Ha esetleg adott autóhoz épp neki nincs, marad a minél több csillagos.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Mephike #70577 üzenetére
Én még mindig azt mondom, hogy próbáljátok meg másképp nézni. "Bármelyik másik lövölde" nem Arena Shooter. A manapság annyira felkapott játékokhoz képest ez egy kicsit másabb. Vannak persze ebben is olyan játékmódok, mint a Big Team Battle, de az alap koncepciós 4v4-hez kevés hasonló játék van, talán a COD-ok PvP módja van, de ha jól tudom ott 6v6 van, de sosem próbáltam. A Halo mindig is ebben volt sikeres és emiatt lett felkapott és lehet, hogy erősen nosztalgikus sikere van, de én meglepődtem, hogy az általam követett stream-erek mekkora számban cuppantak rá, és azért mert ez erősen competitive, itt tényleg a skill és nem a gear számít. Ezt pedig casual játékosoknak nagyon nehéz elsajátítani.
Mondjuk úgy, hogy konzolon ha nem bumper jumper beállításokkal mész, akkor már biztos nem fogod élvezni
[ Szerkesztve ]
-
Mephike
őstag
válasz Döglött Róka #70556 üzenetére
Mindenkinek: Próbáld ki a játékot, magad dönts. Nem véletlen, hogy írtam, hogy saját véleményem.
Róka: Elfogadom, amit írtál, de ez a minimum. Semmi olyan nincs benne, ami miatt a 6 évnyi fejlesztés és a rengeteg beleölt pénz miatt úgy érezném, hogy bármelyik lövöldénél jobb lenne.
HA nem Halo lenne a címe és nem Master Chief lenne a főszereplő, ezt a játékot nem jegyeznék a piacon. Az pedig, hogy annak örülünk, hogy egy játék ennyi idő és pénz után bétaként jön ki, egyetlen karakter modellel, kevés pályával, elfogadhatónak, de jónak/egyedinek nem mondható gunplay-vel, gyakorlatilag zéró újítással, nos az nálam az kevés.
De sem meggyőzni, de legfőkébb megbántani nem akarok senkit a véleményemmel. Hiszen az maga lenne a butaság...[ Szerkesztve ]
-
Golyo69
senior tag
válasz hackeeeee #70570 üzenetére
Kabelt dugd be a kontrollerbe ( elemet vedd ki belole)
Es ugy nem kapcsol ki. MW ben is igy volt. Cw ben megtudtak oldani hogy ne kelljen, itt sajnos nem. Remélem erre majd jön vmi javítás. De kábelen elvan a kontroller mem zavar de tok felesleges.Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz tihibaby #70571 üzenetére
Nem, Xbox-on eddig ez a feature nem létezett, tesztelői OS verziókban mostanában került/kerül be. Innentől 2-3 hónap mire a normál build-be is bekerül, feltéve ha minden rendben megy a tesztelés során. Sajnos addig marad a távirányítós megoldás.
-
Cicero
őstag
válasz parandroid #70565 üzenetére
Kösz a tippet, ennek utána kell nézzek. A tuning menüben láttam ilyet, hogy a többi játékos által összerakott tuning, az lesz, amit mondasz?
Nekem az above average is néha sok, igaz a difficulty beállításokban általában kiszedek minden vezetési segédet, talán az ABS marad bent egyedül. Ezeket érdemes bekapcsolni? Néha úgy érzem, hogy jobban megyek nélkülük..
Na meg az is érdekes, hogy free roamban könnyebben vezethetők az autók, mint versenyben. Ez csak én vagyok, vagy tényleg így van?... -
tihibaby
senior tag
Be lehet állítani valahol hogy a Microsoft Wireless fejhallgatót ha bekapcsolom,lenémítsa a tv-t?
Mert Ps5-ön a Pulse alapból így működik,itt meg nem találom a beállítási lehetőséget. -
hackeeeee
Jómunkásember
Kipróbáltam a Vanguard-ot.
Az összhatás nagyon baccó, bitang tetszik. Jó hangulat, a 4K 60fps nagyon adja. Jók a hangok, minden, amilyennek ennek lennie kell.
De, ami zavaró:
Néha töltés közben akad, "darál" a játék kb. 10-15 mp-n keresztül, utána vajsima.
Teleportálnak az ellenfelek Singleplayer módban.
Egér+billel játszottam, és ha kikapcsol a kontrollel akkor közli, hogy ehhez a játékhoz kontroller szükséges. Visszakapcsolom, mást nem csinálok, megy tovább. Warzone-ban nincs ilyen..Ezeket leszámítva, nagyon menő.
És, bitang jó a szülinapos kontroller, nagyon tetszik. A témát megtaláltam, vagyis nem téma, hanem van egy dinamikus háttér, ha jól láttam.
Véleményem szubjektív...
-
Moby
addikt
válasz parandroid #70565 üzenetére
Nincs az elcsúszva, csak összevissza csapkod. Néha vértokádás van, sokszor meg walk in the park. Mondjuk ilyen mennyiségű eventet objektíven aligha lehetne beszintezni, de itt az 5-ben valahogy több a szélsőséges helyzet, mint korábban volt.
-
batai15
félisten
válasz bulikavagyok #70557 üzenetére
Persze alapvetően így van nekem tetszen. De ! Bf2142bol ki indulva amíg nem játszottam vele már tudtam visszajelzés alapján hogy gyenge lett pedig nagyon vártam .
Tudtam vele játszani és valóban számomra is több sebből vérzik.
Sosem voltam nagy halos de gameplay alapján tetszik. Viszont nem ismerem a játékot túlzottan így mondtam azt hogy remélem nem lesz rövid távú élményt . -
parandroid
félisten
válasz Cicero #70560 üzenetére
Azért ha letöltesz egy random sokcsillagos évszakos tuningot az autóhoz, akkor hozható az a highly skilled szint. Legalább fejlődünk, meg kell az a kis adrenalin. Én sem szeretem a mazochista fokozatokat, az tény, hogy itt el van csúszva eggyel (?) a nehézségi szint az előző részhez képest, de tényleg csak annyival, hogy legyen benne valami kihívás. Itt most az above average kb olyan, mint a 4-ben a highly skilled volt (ami ott is a heti bajnokságokhoz kellett).
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Döglött Róka
veterán
Ne is mondd, Plat 3ba vagyok ami erős középmezőny de nagyon úgy néz ki hogy sokaknak fogalma sincs mit kell csinálni. CTF-nél jön ki leginkább.
Az elmúlt pár év Battle Royale mániája megölte az értelmes játékmódokat.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
nagyúr
-
Źşë'
addikt
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy ha veszek egy új kontrollert akkor van benne 14 napos talán gold előfizetői kód, ezt csak egyszer lehet per akkunt beváltani? mintha így rémlene, de így meg semmi értelmét nem látom. köszi előre is
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Cicero
őstag
Tök jó ez a forza haza érve melóból egy kicsit kocsikázni, de attól leizzadok teljesen, hogy itt is határidők vannak az eseményekre, a championshipeket meg csak hardest drivatarok ellen lehet játszani. Haver, elég nekem a melóban a heti három deadline és a "tegnapra" mentalitás. Nincs valami beállítás erre a gyengéknek? Nagyon kéne az a McLaren F1...
-
sith7
félisten
válasz beyruth82 #70528 üzenetére
Mi az , hogy hátha ?
TermészetesenJó ez a Halo multi, de azért már itt is vannak érdekes arcok ...
Tegnap egyik labdabirtoklós meccsen az egyik csapattársamnak 25/2 volt a K/D, de pontja szinte semmi, mondom ilyenkor mi van, aztán szemtanúja voltam, hogy lelőtte az enemy labdabirtoklót, és ott állt a labda mellett, illetve gyorsan még 4-5 lépést el is távolodott tőle, nehogy véletlenül felvegye
Megvárta míg odaértem, felvettem, aztán nagy boldogan elrohant enemy - t vadászni ahelyett, hogy enged védett volna -
nagyúr
-
Döglött Róka
veterán
válasz Mephike #70550 üzenetére
1. Beta
3. Stabil gunplay
4. Stabil szerverek
5. GaaS
6. F2P
7. Mindenen is elfut
8. Allj meg akarmelyik palyan es nezz korul, arena shooter letere igen szep reszletek meg gegek vannak.Utolso erv, Halo. Itthon a Halo labdaba se rug magyarorszagon nem olyan nepszeru. Lasd meg: Mortal Kombat. Ellenben a vilag boldogabbik felen ki vannak ehezve ra.
@batai15: Igen, figyelembe kell venni, ha van ertelme es alapja. A fenti kettonek az az alapja, hogy nem jon be a stilus te ki kell terjeszteni valami elallo kisujjas sznobizmussal.
A Halo alapvetoen mas mint a tobbi shooter mert tobbet birnak a spartanok, nehezebb megolni oket. Emiatt nem egy reflexjatek hanem megfontoltabb. Ez sokaknak nem jon be mert nem eleg egyszer jol celozni, illetve mozogni is jobban kell. Ez sokaknak nem jon be.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
batai15
félisten
válasz bulikavagyok #70542 üzenetére
Alapvetően nekem is tetszik a játék a látottak alapján de ettől függetlenül mások véleményét is figyelembe kell venni főleg ha az megalapozott .
-
Zoleee83
addikt
Ez a GTA Remaster egy szánalmas sz@r, nem hiába vált vicc témájává ismét a Rockstar.
Ilyen igénytelen remastert csinálni egyenesen művészet, pláne annak fényében, amilyen modok készültek. Az is sokkal jobb lett volna, ha megveszik a modokat a rajongóktól és azt használják. És még van pofájuk soktíz euro/dollárt kérni érte...* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Mephike
őstag
válasz Döglött Róka #70538 üzenetére
Sajnálom ha így érzel... de kérlek cáfolj meg. Köszönöm.
-
Döglött Róka
veterán
válasz batai15 #70535 üzenetére
Nem kell ra hallgatni.
A jatek jo, a gunplay jo. Tartalom lesz, a fenti szakertok meg szeretnek nagyot fikazni ezzel is mutatva hogy kurvara ertenek hozza:)Probald ki es kiderul, nem?
-
lastmohican2
tag
Én jól elvagyok a San Andreassal. Anno rengeteget játszottam vele/velük PC-n, főleg a VC-vel. Sok tekintetben elmarad a mai igényeknek, "követelményeknek", de régi emlékeket hoz vissza, s megvan a hangulata. Teljes áron én sem húznám be, viszont amint lesz kb. féláron, meg fogom venni.
-
nagyúr
válasz batai15 #70535 üzenetére
"...ezek szerint ez sem lesz hosszútávú" - miért, mert ő ezt írta?! Szerintem nagyon ígéretes a Halo, és nem mellékesen nincs olyan érzése az embernek, h egy beta (alpha?) builddel játszik. Idén megvettem a CoD-ot és a BF-et is, egyelőre mindkettő súrolja játszhatatlan kategória határait.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
addikt
válasz persil #70532 üzenetére
Múltkor még az volt, hogy amennyiben a kontrollerre nem teszi rá a játék/cég logóját, illetve a grafika nem csak kizárólag egy játékhoz köthető, akkor eladható. Sőt, egy csomó kontrollert adott így el.
Szerintem ennél a példánnynál elsősorban arról van szó, hogy a "3D dizájn" baromira nem tartós rajta. Bármi is legyen az oka, ez a dizájn simán eladható lenne valamelyik sárkányos játékkal/filmmel kapcsolatba hozva. De még az Alien 4 -et is bele lehetne magyarázni azzal a világos színű űrlény/humanoid hibriddel.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
NoOne1976
őstag
Sohase mondták, hogy ez nextgen húzócím lesz. Igencsak prevgenre készült.
Moby:
Én nem hinném, hogy Phil tök hülye a játékokhoz. De nem kifelé kell olyat kommunikálni, hogy ez xar lett. Házon belül kell tisztázni és dönteni a következményekről/jövőről.
Mégis kit érdekelne az a Halo, amiről azt olvassa, hogy a kiadó kirúgta a fejlesztőket, mert olyan gyenge lett a játék.[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Nekem ránézésre olyannak tűnik, mint egy régi játék remaster verziója…
Nem pedig egy nextgen húzó cím. Valahogy hiányzik a grafika stílusa, hangulata, olyan műanyag az egész. Mondjuk nekem az összes Halo címnél volt ilyen érzésem. Persze ki fogom majd próbálni, de nem várok megváltást… -
Moby
addikt
válasz Mephike #70530 üzenetére
Absz egyetértek. Rohadtul kínos az egész. A világ pénzéből lerakni egy ekkora...SEMMIT. Őrület. Én nagyon bírom mostanában Philt, nagyon jó húzásai vannak, de a játékokhoz sajnos hóthülye. Ezt a 343 bagázst rég világgá kellett volna zavarni, nem azon csipogni, hogy hát nem lettek kész időre. Tényleg ez a legnagyobb baj, hogy nem lettek kész időre? Ezzel? Úristen.
-
.LnB
titán
válasz Bazsi1987 #70531 üzenetére
Ilyen alapon a GTA Remaster Collection is egy kitűnő kiadás, mert régen milyen jók voltak azok a játékok, amikor megjelentek. Aztán mégse.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
persil
nagyúr
Nem rendelheto.
Beszeltem a sraccal, ide be is irtam. Nem adhat ki olyat, ami jatekokhoz, vagy brandhez kotodik es nincs meg a licensz.
Pedig artol fuggetlen megvennem, nekem baromira tetszik.
Bar tenyleg nem egy jatszos darabnak tunik...[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Bazsi1987
őstag
válasz Mephike #70530 üzenetére
Kinek mi, halo lesz nekem az elkövetkező évek multis címe, mindig is halo rajongó voltam és sose fogom elfejteni azokat estéket haverokkal hogy 2 tv 2 xbox 360 8 ember és ment hajnalig a játék nekem ez a rész vissza hozta ezt amiért szeretem a halot és ahogy játszok vele eszembe jut hogy miért utáltam meg a codokat apex stb multis címeket és még se megyek oda fröcsögni
[ Szerkesztve ]
-
Mephike
őstag
Saját véleményem az a Halo multi részéről, hogy ez így ebben a formában nagyon kevés. Tisztán látszik, hogy ezt a mostani határidőt tartaniuk kellett már (20 éves a játék) és gyakorlatilag kaptunk egy stabil buildet, minimális tartalommal.
Az első szezon májusig fog tartani? Na ne röhögtessetek már... fél évig? Értem én, hogy master chef egy nagyágyú, de könyörgöm, csak őt nézni ebben a játékban azért eléggé fájdalmas.
Kevés a pálya, a játékmódok nekem elmennek, de ugye már 15-20 éve is megvoltak ezek. Sajnos a kevés pálya többsége nagyon élettelen, jellegtelen.
Ha jól emlékszem 2019 már a játék 500 millió dollárba fájt az MS-nek, és azóta csak telt az idő és egyszer vissza is kellett hívni a játékot. Ez ennyi pénzt ért?
Ha ezt egy kisebb csapat rakja le első játékaként nekünk, akkor azt mondom, hogy egy tisztességes munka, de ezt rengetegen fejlesztették, stabil anyagi háttérrel, és ez lett belőle...
Nem vagyok egy nagy autózós játékos, de a Forza fényéveket ver erre a Halora. -
veterán
válasz batai15 #70527 üzenetére
Settingsre rámész és y-ra nyomsz.Ott be kell jelölni az angol nyelvi csomag letöltését.Én is megszívtam ezzel tegnap, de itt írták kollégák a megoldast.Emiatt nem tudtam tegnap kipróbálni én sem.Nekem most tölti le, aztán csapathatom, hátha én is nagy multiplayerré válok
-
batai15
félisten
Halo Infinity multit hogy lehet indítani ? Bármelyik módba megyek bele inaktív a play gomb .
-
negyven2
veterán
válasz SH4D0W2011 #70523 üzenetére
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
arewan
csendes tag
válasz SH4D0W2011 #70523 üzenetére
Szia.
Várj meg vele más választ is, de nálam simán leszedte a Cloud FH4-hez a szigetes DLC-t, ami külön vásárlós GPU-val is. Most plusz tartalmat szinte nem is ad még a játékhoz, nem hinném hogy gond lenne.
Vásárlás előtt viszont nézd meg, hogy számodra jól működik-e a cloud, én nem sok játékot találtam, ami kiváltható vele teljesen, felbontást, fps-t és latencyt tekintve. (Dirt 5 viszont pl hibátlan)Ha más nem, refundolni mindig lehet.
Egyébként ha bírná a gép, inkább natívan azon futtasd, GPU-val járnak a PC változatok is.
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
PC-n játszanék ezzel a felhős izével, vettem Game Pass Ultimate-et is. A Forza Horizon 5-re azt mondja, alap kiadás, de ha megvenném mondjuk a Premium Add-Ons Bundlet, az elérhető lenne, vagy így ezzel a megoldással mindenképp csak a játék alap verziójával tudok játszani?
(Az FH4 megvan még akkorról amikor volt konzolom, talán az Ultimate, de itt annak is csak az alap kiadását írja, szóval én az utóbbira tippelnék.) -
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #70519 üzenetére
Valahol sejtettem, hogy nem játékkal lett meg.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #70517 üzenetére
Akkor easy, ez csak azoknak szar, akik teljesítménykényszerből játszanak.
Meg kéne kérdezni oricot, ő már Carter ruhában nyomul, az meg asszem 20-as szintnél kapható.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
AssAssynn
őstag
válasz frankdelgado #70349 üzenetére
"Külön jól esett, hogy Phil az én elemfedelemet is aláírta, nem csak a rajongókét."
Ezen szakadok. XDDD"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #70507 üzenetére
De, csak a challenge-ek. Viszont a bp utána is elérhető lesz, nem? Legalábbis pár hete ez volt a nagy hír, hogy ha megvetted, bármikor folytathatod.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #70512 üzenetére
Élményt... És ha jó vagy akkor pár filtert a szemeid közé
-
hombre[EU]
veterán
válasz Bad Pritt #70506 üzenetére
mondjuk annyira nem is érdekel, meg nem baj ha nem csinálnak belōle karácsonyfát egybōl az elején (mert szerintem doomguytól a skyrim sisakig késōbb minden lesz). csak ránéztem mégis mi van benne és azt láttam,hogy rengeteg idō után kapsz egy rakás semmit
(#70507) l.skywalker azt nem is figyeltem, akkor az felejtôs. nekem ne mondják meg mit csináljak
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
addikt
válasz l.skywalker #70510 üzenetére
Persze, POPe. Viszont rendelhető, nem túl olcsón.
Na meg ez amúgy is polcra való darab, játszani szerintem nem nagyon lehet vele.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #70504 üzenetére
Nem csak a challange-k adnak XP-t? Legalábbis sima győzelem után ha nem teljesítettem egy challange-t sem akkor nem kaptam semmi progress-t.
Persze hozzá kell tenni, hogy májusig tart a szezon
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Rohadt lassan lehet haladni a bp-vel, ezt én se értem teljesen.
-
Wesder
félisten
Forge majd júniusra/júliusra lesz kész.
Co-Op meg màrcius/április.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #70503 üzenetére
nem rossz, remélem a forge mihamarabb belekerül és egy rendes filter/szerver keresō
a battlepassnek viszont nem látom értelmét. 1szintet léptem ennyi idō alatt és kb 80-90nél láttam olyan cuccokat,ami pénzt ér és ahogy néztem a legtöbben rankedben ugyanott tartanak (lvl2-3) pedig valószínū több idejük van benne
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #70502 üzenetére
És én 1 napja ezt tolom, pedig nem szeretem az aréna FPS-eket
-
hombre[EU]
veterán
gondoltam ránézek egy kicsit a Halora...kinyitottam a rankedet (10x15min), két btb és 2 labdázás lement. playtime:4óra veszélyes
Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Battlefield V
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest