Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz Ctrl+Alt~Del #70395 üzenetére
GP-n kívül jött, mert mindenkinek ingyenes
-
Wesder
félisten
válasz everest140 #70394 üzenetére
Én úgy tudom igen.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz hitvanyalak #70386 üzenetére
En is, meg akartam venni nemrég, de igy mar nem fogom.
W | W | H | W | W | W | H
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Játszottam egy orat a Halo Infinite-tel. Pozitívum, hogy jól fut a játék, nem akad, nem röcög.
Ugyanakkor tipikusan ‘ been there seen it’ érzésem volt. A játék olyan, mint bármelyik más Random Lövölde 10 évvel ezelőttről. Engem valamiért a Halo mindig az Unreal-re emlékeztetett. De ebben a játékban semmi modern dolgot nem találtam, amiből azt ereznem, hogy ez friss, más, jobb, új.
Neha belenézek majd egy-egy órára max, de ha ez GP-n kivul jott volna, biztos nem adok pénzt érte.Ha ezzel akarja a Micro a piacot letarolni, Phil jobban teszi, ha válság értekezletet hív össze.
W | W | H | W | W | W | H
-
everest140
tag
A Flight Simulator GOTY-t a Standard verziót használók is megkapják a GP-be ingyenesen?
-
pzstm
titán
válasz IntelKiller7 #70383 üzenetére
gamepass vagy mifene?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
negyven2
veterán
válasz hombre[EU] #70380 üzenetére
Leaving November 30
- Call of the Sea (Cloud, Console, and PC)
- FIFA 19 (Console and PC) EA Play
- Football Manager 2021 (PC)
- Football Manager 2021 Xbox Edition (Console and PC)
- Haven (Cloud, Console, and PC)
- Hello Neighbor (Cloud, Console, and PC)
- Morkredd (Cloud, Console, and PC)
- Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action (PC)Leaving December 8
- Destiny 2: Beyond Light (Cloud and Console)
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
hitvanyalak
senior tag
A Mortal Shellnek örülök, az első soulslike volt, ami megfogott.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz IntelKiller7 #70383 üzenetére
Kár hogy YT premiumot nem lehet beaktiválni, ha már volt előfizetésed.
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
Mortal Shell, oh yeah.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Microsoft Flight Simulator: Game of the Year Edition – November 18
YouTube Premium – 3 Month Trial – Available today
na mi a fene?Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
pzstm
titán
my fried pedro kötelező
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nrg.960
tag
-
.LnB
titán
válasz frankdelgado #70371 üzenetére
Jó, hagyjuk abba, mert érzem, hogy én fogok pórul járni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Sefneni
őstag
válasz l.skywalker #70333 üzenetére
Sajnálom, hogy a Fable II nem kapja meg az FPS boostot.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
.LnB
titán
válasz frankdelgado #70367 üzenetére
[link] Nesze.
Úgy is érted majd.Ha meg más is érti, majd kapok büntit miattad! [ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
pzstm
titán
válasz frankdelgado #70349 üzenetére
van egyedi Xbox Dashboard háttér hozzá amúgy
-
-
-
.LnB
titán
Gondolkodok nagyon rajta én is. Gyerkőcknek karira. Csak még nem döntöttem, hogy ez legyen e, vagy a Forzás. Nekem az is tetszik.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Moby
addikt
Ma vettem át én is alzában, zsibbasztóan jól néz ki Tonképp csak ezért vettem, ténylegesen nincs rá szükségem Nem is nagyon lesz használatban, mert fosok, hogy lekopik az aljáról a gumi
-
30z.Samu
félisten
válasz frankdelgado #70356 üzenetére
Igazából az sem gond, ha holnap kapom meg, nem sürgős.
Sic Parvis Magna
-
parandroid
félisten
válasz nrg.960 #70347 üzenetére
Egy accountot csak egy gépre home-olhatsz le. Ha lehome-olod egy másikra, az előzőről elveszik.
Tavasz ragad, ez ilyen. Néha jobban, néha kevésbé. Ha nagyon zavar, visszaküldheted, de előbb-utóbb a csere is csinálni fogja. Egy idő után magától ‘megjavul’, aztán néha visszaesik. Bosszantó tud lenni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
arewan
csendes tag
válasz beyruth82 #70346 üzenetére
Játéktól függ, például RDR2 One X-en és ezáltal SX-en is natív 4K, talán egy SX patch-el elérhető lenne a 60 fps is emellett.
Viszont a dynamic 4K sem ördögtől való, 1800p pl. még nem jelent jól látható minőség romlást, de még az 1600p is fogyasztható, főleg ha ez harc közben történik mondjuk. Cserébe javarészt megment az FPS dropoktól, amire PC-n még csak nemrég kezdett terjedni a technológia.
Nekem akció jelenetben jobb az 1600-ra eső felbontás, mint a 40-re beeső FPS, de ez egyénfüggő.Én is és sokan mások is egy éve jöttünk át konzolra, a 600 ezres belépő RTX árak évében, ami még most sem normális áron megy. Egy RTX 2060(300k+) még mindig gyengébb, mint az SX/PS5.
-
30z.Samu
félisten
Nekem mára ígérték, de eddig semmi. Mondjuk én nem konzolt várok onnan.
Sic Parvis Magna
-
frankdelgado
őstag
Na kérem!
Az Alza megtréfált és már ma szállított.
Series X 20. évfordulós kontroller paraszt teszt következik. Csak saját felelősségre. Csepeli kemény címküldő megmondóemberek és egyéb netes harcigépek skippljenek bátran. Az összehasonlítás a továbbiakban mindíg a series x géphez adott kontrollerrel történik!
A doboz jól néz ki igényes. Ezt már megszoktuk. Kinyitván azt, a kontroller még jobban néz ki, mint a képeken. Egyszerű, letisztult és ebben a formában jól áll neki, h átlátszó na. Kézbe véve már érezhető a különbség, hiszen- nyílván a gumírozás miatt - sokkal jobb a fogása. A BT gombok sokkal olajozottabban siklanak, ezt szinte biztosan állítom. Az analógokkal eddig is minden rendben volt, de sajna a D pad és az axyb gombok ugyanolyan kopogósnak hatnak, bár face to face majd otthon hasonlítom össze őket. Mindezek ellenére ezt a kontit már jó kézbe venni, jól néz ki, igényes, jó a fogása, nem kelt piacos benyomást. Külön jól esett, hogy Phil az én elemfedelemet is aláírta, nem csak a rajongókét. Csak hogy írjak valami negatívumot, azért ha már húszéves, belerakhattak volna valami kódot, mittudomén szivárványos autófestést a FH5-höz, vagy valami magassarkú lábbelit, vagy hellokitty-s plazmagránátot a HALO-hoz.. ilyesmit. Mindenesetre az előbb felsorolt hiányosságok ellenére megkapja az
ERŐTELJESEN JAVALLOTT
plecsnit. Otthon még összevetem a gyári a red kamuflage meg az előző genes CP2077-es kontival, de sztem méltó helye lesz közöttük. Majd kap egy faja tartót.
Még annyit, hogy biztosan sokszor fogok azzal szórakozni, hogy a mozgó alkatrészeket lesegetem, már ha látszódik majd ilyesmi .....mert akkor van el a gyerek, ha játszik...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nrg.960
tag
válasz parandroid #69874 üzenetére
Na sikerült a home-olás! Ezt több konzolon is be lehet állítani egy accountra, mert van egy másik Series S is ami pedig náluk van, és a felesége is használná ugyanígy mint én?
Más: elkezdett a kontrolleremen a bal ravasz ragadni? Ez most garis problémának számít? Szépen jár a ravasz, csak mikor koppra húzom, akkor olyan mint ha ragasztós lenne mögötte és nehezen engedi vissza, nem tudom, hogy van-e ott valami kis gumi ami a koppanást csillapítja, mint ha az esett volna le, vagy fene tudja. Illetve a kontrollerre is ugyanannyi gari van mint a konzolra?
Köszi[ Szerkesztve ]
Nem vagyok a szavak embere..
-
veterán
Egyébként a 4k 60 fps-nek írt játékok (ezek is meg az összes) series x esetén valóban natív 4k?Pc-s fórumokon meg facebookos csopikban sokszor kerülök vitába velük, hogy 4k 60 fps-t 185-200 ezerért nem tudja überelni nemhogy egy 200 de még egy 600 ezres pc konfig se(merthogy a legújabb játékok esetén 4k60 fps-hez sacc/kb 1 milliós gép kell szerintem), erre mindig az a válaszuk, hogy a konzolok egyike se tud natív 4k60 fps-t ezek csak felskálázottak és valójában 1440p-k.Ez igaz vagy ezt csak ők hiszik?
-
nagyúr
válasz banderasz77 #70248 üzenetére
Épp az előbb bontottam ki egyet, szerintem (minőségre) pont ugyanolyan mint az összes többi. Nagyon mutatós, de ezenkívül semmi extra.
csabi0805: Én is nyomtam tegnap egy órát, eddig nagyon tetszik! Már bánom, h megvettem a CoD-ot. Attól sokkal jobb, az biztos - ez legalább nem olyan mint egy beta build. Pedig elvileg az. (?)
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
arewan
csendes tag
Azok a 720p-k csúnyák, bár ez nem a gépek/BC baja, de az Obliviont nagyon nem értem, a Skyrim Anniversary is (dynamic) 4K 60 FPS-sel SX-en.
Köszi a listát.
-
akva
tag
Sajnos Far Cry 3-ból az eredeti, 360-as verzió kapta meg az FPS boost-ot, az újabb kiadás nem. Látszik is a 720p rendesen, egy átlag mai tévén már erősen retro.
Gears of War: UE viszont sütin néz ki, szépen is fut.
Usbridge -> iFi Nano -> Tabla -> Metrum Octave DAC / Chord Mojo -> Pointe 672SE / tmp Ant -> Vandersteen 2ci / Amiron Home / RHA T20 / AudioQuest kábelek, iFi tápok
-
banderasz77
addikt
Most akkor tényleg lesz valami megasale black friday alkalmából a store-ban?
Mert akkor addig meghúzom magam. -
csabi0805
senior tag
Hát gyerekek eddig le a kalappal a Halo előtt.Nagyon tetszik.Várom a sztori részét is.
-
Sinu
senior tag
válasz Döglött Róka #70334 üzenetére
Megvettem inkább lemezesen mert ezt a steamet vagy mit nem találtam a PS5-ön sehol. De 3 nylon szatyorba csomagoltattam, hátha valamelyik kiszakad. Bburagoból a gyerek csak a VW Crafter OMSZ editiont tudta kölcsön adni, remélem ezzel menni fog a Quality144fpsRT. Köszönöm mindenkinek!
egyenlőre ≠ egyelőre
-
törölt tag
Oblivion 1800p/60, New Vegas 60fps, Fable Anniversary 4k/60. Yeah boiiiiiiiiii.
-
dunc
nagyúr
válasz parandroid #70331 üzenetére
De goni vagy!
-
.LnB
titán
uhh... ez gonosz volt.
-
l.skywalker
Topikgazda
Tegnap bejelentett BC+FPS Boost játékok felbontás és FPS számai (Series S, Series X):
Assassin's Creed - 1440p/60, 4K/60
Dead Space 2 - 720p/60; 720p/60
Dead Space 3 - 720p/60; 720p/60
Dragon Age: Origins - 720p/60; 720p/60
F.E.A.R - 720p/60; 720p/60
Fable Anniversary - 1440p/60; 4K/60
Fable 3 - 1440p/60; 4K/60
Fallout 3 - 1440p/60; 4K/60
Fallout: New Vegas - 720p/60; 720p/60
Far Cry 3 - 720p/60; 720p/60
Gears of War - 720p/60; 720p/60
Gears of War 2 - 1440p/60; 4K/600
Gears of War 3 - 1440p/60; 1440p/60
Gears of War Judgement - 720p/60; 720p/60
Gears of War: UE - 1080p/60; 1080p/60
Kameo - 1440p/60; 4K/60
Mirror's Edge - 1440p/60; 4K/60
Sonic Generation - 1440p/60; 4K/60
The Elder Scrolls 4: Oblivion - 1224p/60; 1800p/60Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
vm93hun
aktív tag
X-re gondoltál, nem? Az S a digitális konzol.
Szerk: már leesett a hátsó szándék a többiek reakciójából[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
Sinu
senior tag
Elvesztettem a fonalat, most akkor Forza ötöt lemezesen vagy digitálisan vegyem? Quality vagy Performance módban játszam? Segítsetek légyszi, boncolgassuk még a témákat
[ Szerkesztve ]
egyenlőre ≠ egyelőre
-
parandroid
félisten
Ez a lemezzel, vagy anélkül egyébként az xbox one megjelenése óta téma. Konkrétan az ms jórészt ennek köszönheti a megjelenés előtti hate wave-et. Meg az ’always online’-nak. Aztán rájöttek, hogy. em erőből kell ezt megoldani, hanem rávezetni a usert, hogy ez neki jó, és jött a game pass, amivel mostanra system seller, és elképesztő mennyiségű új usert, és eladott konzolt hozott nekik.
Amúgy én is digitális párti vagyok. ezzel együtt azért pár lemez akad:
Sajnos a régi Forzákat másképp nem is lehet már játszani, szóval ezek a lemezek megkerülhetetlenek.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Wesder #70317 üzenetére
Nekem sincs bajom vele, mindenki úgy szórakoztatja magát ahogy akarja. Az hogy szerintem szemét az nem értem miért sértés másnak.
vm93hun: Ez is igen egyszerű, nagyon sok jó játék van ma is. Ha valamit egyszer már végigvittem, akkor nem veszem elő 12 év múlva hogy ráeszméljek milyen szarul öregedett.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Tuhajohn
tag
Üdv! Nálatok is hangos a Series kontrollerben a vibráció? Még augusztusban vettem egy Series X-et használtan és gondoltoltam csak simán rossz. De tegnap jött meg a Halo festésű Series X és ebben is uganolyan hangos. Ez normális?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy nem úgy volt, hogy Dishonored 2.
1. részeis kap majd egyszer FPS boost-ot?[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
Én meg mondhatnám, hogy ne szemeteljétek tele a topikot, de nyilván felesleges lenne
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Zoleee83
addikt
válasz hackeeeee #70314 üzenetére
+1
Erős kijelentések ezek, hogy szemét, meg hülyeség.
Én elfogadom, tiszteletben tartom, hogy sokaknak más az igénye, hozzáállása dolgokhoz.Ilyen alapon mondhatnám én is, hogy a multi egy hülyeség, mert engem nem érdekelt soha, de nem teszem. [ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Wesder
félisten
válasz hackeeeee #70314 üzenetére
Nekem nincs bajom azzal aki gyüjti. Most ha lemezen lenne meg az összes jàtékom akkor jó nagy sz@rban lennék mert nem tudnàm hova tenni. Vegyesben meg nem gyüjtögetek, szóval marad az all digital.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
vm93hun
aktív tag
válasz Döglött Róka #70311 üzenetére
Taníts mester: ha a dobozos játék tényleg csak ezt a célt szolgálná amit korábban leírtál akkor hogyan töltöm le digitálisan a következő játékokat Xbox-ra?:
Dark Sector
The Saboteur
Wolfenstein (2009)
F.E.A.R.
F.E.A.R. Files
Afro Samurai
Splatterhouse
FlatOut: Ultimate CarnageSehogy, mert soha nem is léteztek digitális formában ezen a platformon. [ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
JenciHUN
aktív tag
válasz Döglött Róka #70311 üzenetére
Szerintem ez meg mindenkinek a saját maga dolga - neked mitől lesz rosszabb ha valaki lemezen akarja megvenni és otthon fog a polcon pihenni évekig? Semmivel.
Ne álljunk már bele ennyire az emberekbe. Mindenki azt csinál a saját pénzével, helyével a polcon amit akar. -
addikt
válasz Zoleee83 #70309 üzenetére
Mondjuk nekem elég volt anno a sárga/szürke kazis játékos korszak a gyűjtögetéstből. Na meg ugye a magnó- és videokazetta, később a CD és DVD időszak. Ezekből sok ember több száz darabokat is össze tudott szedni. Köztük én is. Már a hátam közepére nem kívánom.
Persze nem mondom, hogy hülyeség. Mert volt már egy frissen, digitálisan vett játék, amit szívem szerint eladtam volna...ha lemezen kapom.
Ennek ellenére 99% -ban csak azt veszem meg lemezen, amit már nem lehet máshogy megszerezni.
Legalábbis Xbox -on. Mert például Nintendo -nál évekkel később is tök jó áron el lehet adni egy csomó játékot. Ott számomra sokkal több értelme.
Szóval alapvetően a lemez nekem is csak nyűg.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Döglött Róka
veterán
válasz Zoleee83 #70309 üzenetére
Ha le kell írni egy hozzászólásnál, hogy szerintem és ez nem egyértelmű, akkor nem velem van a baj...
Bant nem tudom hogy lehet elérni Xboxon, pedig 11 éve ugyanazt a fiókot koptatom és online játszom.
De akkor a hogy egyértelmű legyek.:
Gyűjtögetésből kinőttem majd 30 éve.
Ár/érték arány nem mozgat - van gamepass, ha single player játék és jó, akkor úgyis bekerül egy idő után. Single player meg megvár, nem maradsz le semmiről.
Nem szeretem a porfogókat.
Kényelmetlen lemezt cserélni egy gomb megnyomásához képest. Ha valaki az ellenkezőjét állítja, az szembemegy a fizikával.
De hogy modern is legyek, végy két lemezes játékot majd használd a quick resume featuret.Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Norb79
őstag
válasz l.skywalker #70259 üzenetére
Elég rövid lista, nagyon fekete péntekre spórolnak már az akciókkal.
-
Zoleee83
addikt
válasz Döglött Róka #70290 üzenetére
Azt lényeges lenne kiemelni, hogy szerinted szemét, de ez meg is történt.
Sokunk számára meg egy kézzelfogható, esetleg gyűjthető, eladható fizikai megvalósulása egy játéknak. Jól tud mutatni egy polcon, de esetleg ár/érték arányban jobban ki lehet jönni eladás után.
Nem mellesleg ha kukázzák/tiltják a fiókodat 1-1 jóindulatú ban miatt, akkor nem megy a levesbe a rajta lévő kontent, merthogy erre is volt példa..[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Döglött Róka #70307 üzenetére
Én ezt úgy mondom, hogy neked kényelmetlen. Van akit nem zavar, nekem sem annyira praktikus, de nem zavar. Van jó pár singleplayer game, amit nem akartam megvenni digitálisan, sőt olcsóbban tudtam beszerezni lemezesen Xbox-ra, és Ps5-re is.
Én nem akarlak meggyőzni, h neked ez biztos jó, csak annyi, h ami Neked nem praktikus, az alapból nem azt jelenti, hogy rossz.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Döglött Róka
veterán
válasz vm93hun #70305 üzenetére
Nem tudom honnan veszed hogy felreertek barmit is. Pontosan tudom, hogy mukodik a rendszer.
A lemez letezese hiabavalo mert kenyelmetlen. Ha valaki szereti cserelgetni, lelke rajta.
@hackeeeee: nem erdekel kinek van gamepassa, nekem van:)
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #70303 üzenetére
Plusz, hozzáteszem nem végtelenségig gamepass-os egy játék.
vm93hun: Nem Live-ról, hanem Store-ból. Amúgy abban van igazság, hogy pl. beteszed a lemezt, és utána majdnem a teljes játékot store-ból szedi le. Szóval nem feltétlen patch-et szed le. Pl. megvettem a GotG-t, és valami 40-50GB-t töltött le, és közben hozzá sem nyúlt a lemezhez. És nem hiszem, h patch-et tölt le.
Véleményem szubjektív...
-
vm93hun
aktív tag
válasz Döglött Róka #70290 üzenetére
Te érted félre a rendszer működését. Ha beteszed a lemezt (Xbox One és SX esetén), akkor a lemezről szedi le a tartalmat, ez mellett pedig LIVE-ról szedi le a javítást. A játék indításához (mily' meglepő) kelleni fog a lemez a meghajtóba.
360 és Xbox Original játékok esetén van az amit mondasz, de egy olyan licenszű csomagot szed le, amelyhez kell a lemez a játék indításához. Tehát a lemez megléte nem hiábavaló e tekintetben.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Elite: Dangerous
- Formula-1
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.