- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
ha valakinek lesz fölös Wildlands kódja szívesen fogadnám
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Atomgeszi
veterán
-
Bishi
tag
Nem kapcsolható a cikk a konzolokhoz, de ebben a technológiában látok fantáziát, mint Kinect utód.
Szerintem ez az irány akár be is jöhetne:
[link]Nem tudom mennyire OFF a hozzászólásom, de simán el tudom képzelni, hogy pár éven belül egyértelműen Xboxos téma lenne.
-
bandi20
aktív tag
Sziasztok! Nálatok működik a live ? Teszteltem a networkot minden jó, de nem érem el a store t, a goldos részt semmit ami a Microsoft szervere csatlakozna !
bandi
-
feco93
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van hogy már kétszer előfordult hogy az xbox kikapcsolásakor mintha lefagyna s nem kapcsol ki. Esetleg ötlet hogy mitől lehet ez? (Ilyenkor csak áramtalanítás segít.)
Másik kérdés hogy a kontrolleren világítást valahogy nem lehet vissza venni este igen csak zavaró dolog.
S van hogy a kontroller néha nem kapcsolja be az xboxot. Viszont utána nem kell újrapárosítani mert működik.
Még egy kérdés hogy a bekapcsolási hangot kikapcsoltam viszont első indításkor csipog utána a következőnél már nincs. (Éjszakára általában le van áramtalanítva az xbox. Persze az xbox energy saving módban van.)
Ezekre a kérdésekre tudna valaki válaszolni?Előre is köszi!
-
bandi20
aktív tag
válasz Totta92 #94622 üzenetére
Nekem is 3 ügyintézőnek kellett elmagyaráznom hogy mi a bajom, felvettek a hiba jegyet , de jó fejek voltak végig , de nem tudják mi a baj , de legalább megnézte az ip címem es nem vagyok natolva, bár az ip cím szerint Fegyverneken vagyok vagy hol , de nem ott , na majd kivizsgálják ez egy x akta !
bandi
-
csabamigo
aktív tag
-
Totta92
tag
Ez már tényleg X akta.
-
Chumlee
senior tag
Mi lehet a gond ? Eddig tökéletesen ment monitorral a box , most mikor PC-ről átraktam (érdekel a letöltés hol tart) egyszerűen 640p képet kaptam . Átállítom 1024p-re a képet erre nem kap jelet ..... Projektorral megy .A másik Black Ops 3 már egy jó ideje szedd le valami fájlt 6x betöltött már , utána Checking Files és megy tovább a letöltés .
-
Chereiose
addikt
Szarakodik nekem is az egész xbox most valamiért, live-ra nem tudtam felcsatlakozni, fifa el sem indul meg ilyenek. Vissza olvasva látom, hogy megint a Telekomosak szívnak, zseniális. Valamit nem lehet tenni?
-
BigStraw
senior tag
Valaki esetleg megtalálta már a Wildlands előtöltését?
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
eL Geri
őstag
Eddig a mobil app se ment. Pont most viszont helyre jött. Hátha helyreállt a rend!
-
dezs520
senior tag
Sziasztok,most küldték ki a meghívókat wildlands beta-ra,ugye egy meghívóval meglehet hívni 3 ismerőst...
Tudna nekem küldeni valaki egy meghívót,ha nem vagyok pofátlan?
glaubkornel@gmail.comKöszönöm! .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok. ez a led tv
ajánlott az xbox one hoz ? Vagy ti milyet ajánlotok? Ki mit használ ? köszönöm. -
MrPeekaboo
senior tag
Dead Rising 4 trial tölthető, 1 órát lehet vele játszani.
-
bandi20
aktív tag
válasz Chereiose #94639 üzenetére
Az a baj , hogy mindig mindenki csak várni akar hogy megjavuljanak a dolgok, tisztelet a kivételnek, mindig aki jelen van ! Szerintem ez magától nem fog megjavulni, es hidd el rohadt idegesítő , hogy nem tudom mi a baj! Érdekes hogy a tkomosoknal lépett fel ez a hiba !
bandi
-
MrPeekaboo
senior tag
Rainbow Six Siege ingyenes hétvége lesz 02.02. 09:01 CET és 02.06. 08:59 CET között.
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
Amúgy arra leszek kíváncsi, hogy ha idén nem jelenik meg egy nagy cím folytatása sem, de a scorpio igen, akkor mi lesz az a húzócím, amivel debütálni fog?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
zsocy
őstag
válasz birorichard #94648 üzenetére
Remélem a Forza Motorsport 7 !
Akkor egy day1 vevőt biztos nyernek
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest