-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz akooos #95548 üzenetére
Én még annak örülök hogy végre akciózva van pár asztal a Pinball Fx2-höz...
Keveslem az eddigi 34-et.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz XFishboneHUN #95550 üzenetére
Egykébként érdekes a dolog, mert ugye már X360-as érában is voltak 21:9-es kijelzők, és akkor sokan azt hitték hogy az új konzolok (PS4, XO) már támogatni fogják az UWD monitorokat. Aztán végül ebből nem lett semmi. (ahogy a multi-monitoros megoldásból sem sajnos.)
Live-Die-Respawn
-
Kristo
tag
Koszonom !
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz Corpuscle #95556 üzenetére
Igen, csak ilyenkor a kis ördög ott pöfögi halkan a füledbe, hogy baszki itt van a képernyő mérete/felbontása, de nem tudod kihasználni és idegesít. Legalábbis nekem tuti az lenne.
(#95552) oriic
Nem lenne rossz dolog, de nekünk konzolosoknak ezt be kell nyelni, hogy a képarány nem lehet több 16:9-nél[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
parandroid
félisten
válasz Bogyi007 #95514 üzenetére
Kicsit késői voltál ma... Ötkor néztem a topikot, és sehol semmi. Ejnye, szabin vagy, vagy mi?
Amúgy a Lego SW - The Force Awakens ennyiért végre jó vétel (6k HUF), sőt kivételesen a Deluxe Edition 6,6k HUF-ért még jobban megéri az extra pályákkal, meg karakterkészletekkel. Be is húztam, már régóta néztem, ennyiért még sose adták. Csak azt tudnám, hogy a Lego Avengersben mi a búbánat kerül még mindig 18k HUF-ba (Deluxe-ként 21k)?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
eL Geri
őstag
Értem mire gondolsz!
De azért ez helyzet függő. Mármint a nagy képernyő király, de a lényeg mindig a képernyőátló és a nézési távolság kapcsolatán van. A monitort tipikusan sokkal közelebbről nézed, ergo jobban ki is tölti a látómeződet.A 21-es monitor tényleg nem nagy, de az én 24-esemmel nem biztos, hogy rosszabbul jártam anno PC-n, mint most a 42-es TV-vel kanapéról.
-
Corpuscle
őstag
válasz XFishboneHUN #95557 üzenetére
Ez maradt meg annak idején a pc-ből, minden más elkelt. Sajnáltam eladni annyiért, amennyit ért, így megmaradt. Amikor lett a One, pont kapóra jött. Nem egy mai darab (Dell U2410), de szép a képe.
-
HF77
őstag
válasz eL Geri #95561 üzenetére
ja persze, a technikai része világos...csak hát számomra játékélményben óriasi különbség van a kettő közt!
közel 5-6 évig játszottam pc-n(22" monitor)....és közel 9 éve nyomom konzolon(42" led)...nálam egyértelmű melyik a nyerő(bb)
de ez sok esetben megszokás kérdése is...[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
zoleee24
tag
-
XFishboneHUN
senior tag
Mennyire tudtam, hogy ez a For Honor ilyen tiszavirág életű játék lesz. Neten már lehet találni 10-12 ezerért és alig pár órája jött ki ....
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz XFishboneHUN #95567 üzenetére
Az szép Bárcsak a Resident evil 7 is ilyen árakba menne Jó az se sokkal drágább,de régebbi már azért
PSN: joskovagyok199
-
WhiteWalker
nagyúr
Még mindig vacilálok xbox one és ps4 közt...
Az lenne a kérdésem , hogy anno xbox360-n lévő profilomra megvett digitális játékokat is le tudj a játszani a X1? pl Metal Gear HD collection vagy más egyéb..?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
pelenka35
őstag
Szerintem senki nem volt tőle elszálva..aki meg játszott vele béta során ki is élvezte. :-)
Gamertag:Rob3rt75
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz bulikavagyok #95570 üzenetére
Persze, nyilván ami a listán van - MG HD pont nincs rajta , nah mindegy...
Szóval , simán ugyan úgy letöltöm HDD-re és enjoy?[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz WhiteWalker #95569 üzenetére
A visszafelé kompatibilitási lista folyamatosan bővül. Én mondjuk megszabadultam minden Xbox 360-as játéktól, mikor pár éve eladtuk (nem gondoltam volna akkor még, hogy valaha még tudok velük játszani), de elég sok régi cím van, ami anno megvolt és most is tolhatnám.
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #95572 üzenetére
Igen. Itt szerintem minden kérdésedre választ kaphatsz.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz bulikavagyok #95574 üzenetére
Köszi , megnézem!
Stauffenberg: Én is eladtam az xbox360 és a teljes játék állományt.
Viszont ha netán ONE mellett döntök akkor szívesen játszanek GOW első részeivel , vagy épp a Halo sorozattal.
Ezek a játékok szívem csücskei.
Mai napig bármikor elovennem őket.
Ez miatt nem tartanék csak 360-as gépet. -
zoleee24
tag
Pont napokban osztotta az észt egyik ismerős, hogy:
- áááá ne vegyé' konzolt mert drágaaa! A játékok is vagyonok ráMondom neki: - Áruld már el mennyi volt az a gamer laptop amin jáccol'.
- Hallgatás, hallgatás, válasz: ~300k.Erre én:
-Na akkor most számoljunk veszek egy XBOX One S-t ~ 100k -ért, 3-4 játékkal, legyen mondjuk 50-60k.
Akkor melyikünk is járt jobban?+ bónuszkérdések: te ugye minden játékot megveszel? és ha igen 100%, hogy jól! fog menni pc-n?....
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Gijon
senior tag
válasz Dadpool #95549 üzenetére
Magát a képarányt a box nem támogatja, viszont van wide. originál, egyes modelleknél cinema módok. Ki lehet rakni teljes képernyőre a képet, csak valamelyest torzulni fog. A 29-es monitorral torzulás mentesen kb (originál) egy 22-es képét kapod. Én egy LG monitoron játszom hol így, hol úgy. Egész hamar hozzá lehet szokni. A 10-es imput lag meg óriási előrelépés a tv-hez képest, legalább is nekem. Számítógép használathoz én tuti nem térnék vissza a 16/9-hez, mert sokkal felhasználó barátabb. (Film, játék, ablakkezelés.) Lehet, hogy majd valamikor támogatott lesz, a 360 is sokféle felbontást tudott..+ előnyt is kovácsolhatnának belőle.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz WhiteWalker #95575 üzenetére
A teljes Halo és Gears of War kollekció játszható Xbox One-on.
-
bab1987
tag
Megakadt a szemem az NBA2K17-en az akciós listán. Most 14K. Megéri az árát? A korábbi részekkel játszottam PC-n de a csalók miatt élvezhetetlen volt.
psn:balazsb1987
-
HF77
őstag
válasz bulikavagyok #95570 üzenetére
és tudsz esetleg olyan fps X360 gamet, amit feltuningolva kiadtak X1-ra..?
-
HF77
őstag
válasz zoleee24 #95576 üzenetére
igen..én is találkoztam hasonló figurával, de ő legalább beismerte hogy jobb vétel lenne egy box, de ő mobil nagyon és úton útfélen játszani akar...
zsocy: egy lcd/led tv azért a mai háztartásokban csak akad valahol...nem kell külön befektetni rá...
és ez a lényeg: "Persze itt legalább minden fut, nincs gond, csak játék"[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz bulikavagyok #95577 üzenetére
Köcce , ennyiért nem rossz vétel , vagyis adnék érte ennyit.
Meddig akciós , lehet tudni?Stauffenberg: köszi , Neked is! Meg nyugtató számomra , más game nem lényeges.
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #95590 üzenetére
Hónapok óta ennyi.
-
okibots
aktív tag
Én egyetlen egyet láttam 12000 Ft-ért, de már az sem él. Szóval még ne hamarkodd el, de valószínűleg igazad lesz és rohamosan esik majd az ára
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
HF77
őstag
válasz bulikavagyok #95589 üzenetére
CoD: MW..?? de az nem csak kombinált packban van? külön nincs..vagy igen?
-
nagyúr
-
HF77
őstag
-
okibots
aktív tag
Batman Arkham Collection, Darksiders 1-2, Assassins Credd: The Eizo Collection, Devil May Cry HD Colleciton, Bioshock the Collection,Saints Row IV: Re-Elected, Resident Evil HD,Borderlands: The Handsome Collection (Sleeping Dogs the Definitive Edition, Tomb Raider the Definiteve Edition ezek nem tudom mennyire, de talán ide sorolhatóak).
Nekem ezek ugrottak be első körben..[ Szerkesztve ]
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
zoleee24
tag
zsocy: egy lcd/led tv azért a mai háztartásokban csak akad valahol...nem kell külön befektetni rá... + akár egy gagyi pc-re is stream-elheted akkor is játszható marad minden, ha van normális neted, nem kell befektetni nagy dolgokba.
PS4 és. X1S között gondolkodtam, hát a kontrollert megtapogatva + a stream lehetőség + pár feature miatt nem volt kérdés. (Úgy hogy 20+ éve pc-n játszom..)
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Mibe, hogy tévéje a 300k laptopos kollégának is van? Cserébe mondjuk a box mellé sem árt egy laptop (vagy asztali gép), mert internetezni azért nem egy élmény rajta...
Amúgy nem is tudom, hogy meg merjem-e jegyezni, hogy az én laptopom is 300k+, és még csak nem is gémer... És még tévém is van a boxhoz.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest