- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunt3r22
őstag
Halo Wars 2 csábító ennyiért Cdkeysen...
Xr
-
bandi20
aktív tag
Sziasztok! Segítséget szeretnek kérni, kiírja a box a network nél hogy az xbox live core ral baj van es nézzem meg a www.xbox.com/státus cuccot! Megnéztem es a live alapvető szolgáltatások korlátozottak! Mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
bandi
-
sch_a
addikt
válasz bandi20 #95364 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy nem nálad a hiba. Az egész microsoftos rendszer egy halom fos, úgy ahogy van. Most próbálok családtagnak segíteni beállítani egy WP-t, az is hibakódról hibakódra dob. Ez nem elérhető, az nem elérhető, próbálkozzon később, stb., stb.. Live, WP, Store, mind egy rakás átláthatatlan, életképtelen, gányolt fos. Legközelebb összeszedem egy kupacba és felgyújtok mindent ami MS, nem hiányzik ez nekem...
-
Hunt3r22
őstag
Felgyújtod az ms cuccokat, nem sok lehetőséged van átpártolni máshova.. (konzol részlegen). Egyetértek veled, nincs olyan nap, hogy valami ne működne..
Ps rendszere se sokkal jobb, ott is mindig van valami..
Pc-s résznél linux vagy Mac.
Telefont simán megértem, van a családba egy Lumia 640, egyszerűen a hajamat tépem tőle, átláthatatlan rendszer, főleg iOS és droid napi használatában.
Xr
-
pzstm
titán
van olyan rész amiben igazat adok, van viszont amiben nem tudok egyetérteni. Xbox Live reggel 8 óta folyamatosan party chattel hibátlanul teljesít.... weboldalt láttam, ennek ellenére csak itt a fórumról jött panasz, gondolom minimális számú usernél fordulhat elő valami....
szóval Live-ra azt mondani hogy egy rakás...pont a Live-ra...hát.....elég "merész"
legutóbb tavaly május körül rémlik egy késő este, mikor akartam játszani és 3 órán át akadozott a ki-bejelentkezés...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
EA access vásárlásban gyakorlott fórumtársak.
úgy rémlett, mostanában jár le az EA access előfizum, mondom ránézek. Ekkor látom, hogy január 18-án megújította egy évvel...jött is a számla róla, 5500HUF. Most találtam csak meg emailjeimben. Viszont akárki is fizette ki helyettem, hálásan köszönöm, ugyanis netbankba belépve sehol nincs levonás ilyen összegben, ilyen tételre vonatkozólag. 2018ig érvényes az accessem, megnéztem most a subscriptionök között
Valaki járt még így esetleg?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
sch_a
addikt
Jó, ez most hirtelen felindulásból, idegből jött belőlem, mivel reggel óta szívok egy WP-s telefonnal.
Még mindig nem tudtam átmenteni egy androidos telefonról a névjegyeket rá. Vcf fájlokat nem tudja kezelni, egyedül gmail-es szinkronizálással lehet átvinni, de az sem működik, mert hogy egy outlook server nem elérhető. Csak tudnám minek kell neki az outlook server ahhoz, hogy egy gmailes fiókról hajlandó legyek leszinkelni a kontaktokat.... De ez itt nagyon off.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy tavaly május óta volt kiesés a Live-nál is. Különben meg, ha a Store szarakodik, akkor hiába működik maga a Live jól. Márpedig a Store meg már hosszú ideje folyamatosan "beteg".
-
okibots
aktív tag
Én tegnap röhögtem fel, mikor a boxon a store-os "csempén" nagy ~8 cm betűkkel írja, hogy " Pre Order Final Fantasy XV" Mondom megkéstél főnök...
Én is szoptam már ilyenekkel, olyankor rámentem sim kártyára (~50-250-et tárolnak azt hiszem), majd az új telefonon beimportálom róla, és kész. Nem szinkronizálgatok én minden mindennel, a fene
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
sch_a
addikt
válasz okibots #95374 üzenetére
Nem ugyanakkora sim kell a két telefonba és a szétvágás sem opció, mert a régit vissza kell adnia.
Engem a "the person who bought this item needs to be signed in" üzenet kerget őrületbe, minden egyes bekapcsolásnál eljátssza párszor, mire hajlandó elindítani egy játékot.
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Hogyan lehetséges azt megoldani, hogy az xbox képét áttküldöm laptopra? Úgy mintha laptopon játszanék. Az a baj, hogy a laptopnál széken tudok ülni, így kényelmesebb, míg a boxnál az ágyon és 1 idő után "elgörnyedek". Hogyan lehet megoldani ezt?
Válaszokat köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
adalbert1
veterán
Nekem kb. 1 hónappal az e-mail után vonta le a kártyámról a pénzt az EA Access automatikus megújításnál, most megnéztem, 12.27-én kaptam e-mailt az automatikus megújításról, és 01.13-án vonták le a kártyámról az 5500 Ft-ot, szóval lehet, hogy te számládat/kártyádat is később fogják megterhelni (igaz, a számláról meg 01.20-án kaptam e-mailt, szóval fene se tudja ).
-
tigipuf
senior tag
válasz zeus_2k14 #95376 üzenetére
Az a baj, hogy a laptopnál széken tudok ülni, így kényelmesebb, míg a boxnál az ágyon és 1 idő után "elgörnyedek"
"Péter pedig monda: Ezüstöm és aranyam nincsen nékem; hanem a mim van, azt adom néked: a názáreti Jézus Krisztus nevében, kelj fel és járj!
És őt jobbkezénél fogva felemelé, és azonnal megerősödének az ő lábai és bokái".[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz ImpersonatoR #95386 üzenetére
Az a komoly,hogy néha több FPS van a 360-nál
PSN: joskovagyok199
-
Siffredi
senior tag
Segítsetek! Mi a különbség a különböző Devil May Cry verziók között? Csak néhány orb, és annyi? Vagy van valami, amit nem veszek észre? Gondolom mindegyik a 4. rész variánsa...
-
mr.tamasbiro
őstag
Hogy játszom le egy dvd lemezt mert hiába van ott hogy lejátszás de semmi.
Most először lenne itt lejátszva mert eddig csak játékok voltak használva. -
Mankó
veterán
válasz mr.tamasbiro #95390 üzenetére
Média player?
Én meg a kodira leszek nagyon kíváncsi, hogy ki jön e a one-ra, mert a gyári player kezelő felülete elég fapados.
Tudtok addig is működő médiaplayert ajánlani, amivel esetleg tallózhatom a belső hálón lévő nast? Arra most nagy szükségem lenne, de még nem sikerült one-on keresztül elérnem. Plex-t, dlna-t nem biztos hogy szeretnék állítgatni, a kodi pont erre lenne nagyon hasznos. -
Madoc
veterán
Kipróbáltam xboxon én is ezt a Beam streamelést. 29mp volt a késlekedés a nézett képnél. A 25ms késleltetést ugye még nem sikerül beállitani. Xboxon a kezelőfelülete egyszerű, jol kezelhető, tetszik. A guide menübe alulra tesz egy kis antenna jelet onnan lehet elérni. A minőségtől alapon nem voltam elájulva. De jo lesz ez.
Oriic vagy pzstm: A party hangját miért nem viszi át?Kell valami extra beállítás? Az enyémet lehetett csak hallani és mikor bejelöltem hogy a party chat-et is streameje akkor nekik kiirta hogy a hangjuk nem lesz közvetítve.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Száguldo
aktív tag
Találkozott már valaki olyannal hogy semilyen WI-FI hez nem tud csatlakozni a One S BOX, látja a hálózatokat de kapcsolódási hiba mindig a végeredmény és ha manuálisan szeretném beállítani az IP.t stb. akkor az utolsó lépésnél nem megy tovább. Automatán pedig mindig egy elfuserált itt nem létező IP címet vesz fel magának.
-
hibavissza
veterán
Üdv, úgy tűnik ráfutottam egy szépen álcázott cspdára. Xbox One vásárlás előtt nem néztem meg részletesen, hogy melyik 360 játékkal kompatibilis. A kiguglizott információk alapján a Kinectes 360 játékok nem játszhatók One-on.
Ez tényleg így van? Ha igen, van bármi információ arról, hogy a kiadóknak szándéka portolni vagy az MS ír erre valami virtualizációt?[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz hibavissza #95394 üzenetére
Ez így van. A 360-as kinectes játékok nem játszhatóak One-on, és a dolgok jelenlegi állása szerint ez nem is fog megváltozni sosem. Sőt, a MS szép csendben XBO-n is kinyírta a kinectet.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Csapoati
nagyúr
Igen, ez így van. Nem úgy néz ki, hogy valamikor is kompatibilisek lennének a 360-as Kinect játékok One-on sajnos.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
pzstm
titán
én streamelni sem tudok, 5-10 másodpercnyi próbaa után megszakad a beamem....nagyjából a 280ezer insider közül egyedül nekem van ilyen bajom, kértem eszkalációt, meglátjuk.
Party chat stream mintha még nem menne, de lehet tévedek...
-
Stauffenberg
nagyúr
Ha a Microsofton múlik, akkor még az Xbox One Kinect játékok sem lesznek hamarosan kompatibilisek az Xbox One-nal.
Egyébként változott a Kinect is, más szenzorokat használ és más a látószöge is, nem olyan egyszerű csak úgy átportolni a régi Kinect játékokat.
-
hibavissza
veterán
válasz parandroid #95395 üzenetére
Néztem én vásárlás előtt, hogy miért van csak pár darab kinektes játék One-ra, de ez is csak megerősítette, hogy biztos kompatibilis a 360-nal, nincs gáz. Ha ezt tudom 360-at veszek.
...de ha kinyírta a Kinectet és ez kiderül a szélesebb vásárlóközönség számára, ki fog Xbox-ot venni? A környezetemben vannak még páran akik szülőznek mint én...Redmondban valami agyevő amőba járvány ütötte fel a fejét.(#95398) Stauffenberg: akkor ez is megy a polcra a telefonjuk mellé....kár, pedig a gyerekek az összes bugjával együtt nagyon szeretik.
[ Szerkesztve ]
-
proper
őstag
nekem az a fura hogy a forza4 nincs benne a listában
ezért kell megtartanom még a 360-at a one mellé
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- PS5 Slim (garanciás)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest