-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Attila432 #77351 üzenetére
Szerintem nem, mert akkor egyedi update kellene a fat-hez, meg a slimhez is, ez meg valszeg csak pluszmunka. Illetve ott van az is, hogy a fatnél a gyártástechnológia miatt lehetséges, hogy gondok lennének a hűtéssel már, ha tuningolnák egy frissítéssel a gépet. De ez persze csak az én agymenésem.
A cél persze az hogy a Slim-et vegyék, pár hónap múlva úgyis csak az lesz újonnan kapható. Mármint a boltokban, miután elfogyott a régi széria, azokból ugyanis nem gyártanak többet.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Stauffenberg
nagyúr
Érdemes megnézni ezt az összehasonlító videót:
Ahol nincs fps limit, ott adhat egy hajszálni pluszt a nagyon enyhén tuningolt vas, de összességében nem nagy előny. Én azt reméltem, hogy a 30 fps-re limitált játékoknál jobban tudja tartani magát, de látszik, hogy a One S is be tud esni csúnyán.
Az ilyenek miatt ódzkodom a platformtól. Várok még egy kicsit, hátha elér hozzánk is még az újabb áresés, de hiába az olcsóság, ha vannak játékok amiknél simán le tud esni 20 fps-re is. Nekem ez már túl sok.
Jó lenne tudni mennyibe kerül majd a Scorpio, mert kihúznám addig egy refurbished One-al és el tudnám dönteni, hogy merre tovább jövő karácsonykor.
-
nagyúr
-
eL Geri
őstag
válasz Attila432 #77351 üzenetére
Én úgy olvastam valahol, hogy nem az történt, hogy a régebbi grafikus chip-et húzták fel egy kicsit, hanem jobb beszállítói szerződés miatt, másik verziót, mástól vettek, ami járulékosan nem 100%-ig egyezett meg az előzővel, jelene esetben kicsit gyorsabb lett. De ez eredetileg nem volt cél, így ezért nem is promózták ezt annyira.
Ergo, ha akarnák se lehetne csak egy szoftveres frissítéssel felhúzni a régit
-
MeSKA
aktív tag
válasz bulikavagyok #77358 üzenetére
A Scorpio bejelentése mikorra várható? Van valamilyen spekuláció milyen hardver lesz benne?
-
nagyúr
Már bejelentették: megjelenés Holiday 2017. A specifikációról nem sokat tudni egyelőre, 6 teraflop számítási kapacitású GPU, 320 GB/s RAM.
[ Szerkesztve ]
-
M@trixfan
addikt
Kár, hogy a CPU része maradt a Scorpio-nak, kiegyensúlyozatlannak tűnik. DigitalFoundry az új S-nél is említi, hogy egy erősebb CPU, illetve a CPU OC menyit számítana és ez még nem a Scorpio. Maga a specifikáció tetszik összességében, csak én azt mondom ez stabil 1080@60fps AAA címekhez elég, ott lehetne igazán ütős exkluzívokkal domborítani. Persze a mai multiplatform érában már elveszett a konzolok ezen előnye általánosan nézve.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
hitchins
őstag
Valaki vett ebbol a konzolvilagos 60ezres cuccbol?
Felhivtam oket ketszer egyik azt mondta ez refurb geb a masik meg hogy nem refurb csak hasznalt gep. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz M@trixfan #77362 üzenetére
"...ott lehetne igazán ütős exkluzívokkal domborítani. Persze a mai multiplatform érában már elveszett a konzolok ezen előnye általánosan nézve."
Ez nem igaz. PlayStation 4-re rengeteg exkluzív cím érkezik és van jelenleg is. Hétvégén pont néztem egy videót, ami összegyűjtötte a 2016-2017-es eddig bejelentett exkluzív címeket. PS4-re valami 30-nál is több cím volt (jó a nagy része eleve ázsiai piacos animés cucc, de kb 10-12 olyan játék jelenik meg röpke 2 év alatt ami nagy AAA alkotás és kizárólag PS4-en játszhatsz vele).
Xbox One-ra ez a szám nulla. NULLA. Csak olyanok vannak ami Xbox-PC közös exkluzívok.
Szerintem a Microsoft kezd kihátrálni az eddigi konzolos szerepből és igyekszik inkább ökoszisztémában gondolkozni, mintsem platformokban. A Microsoft az Xbox-ra érkező exkluzív címek feladásával fog mindennél jobban a nappalira koncentrálni, egészen egyszerűen azért, mert a PC még mindig irdatlanul hatalmas platform és ki akarja fogni a szelet a Steam vitorlájából.
A Steam elkezdett a nappali felé nyitni (előbb a Big Screen, majd a Machines révén). A Steam koncepciója, hogy ülhetsz a gép előtt, de át is mehetsz a TV elé, ahogy éppen jól esik. A Microsoft meg belátta, hogy ebben a generációban az Xbox One végérvényesen lemaradt a PS4 mögött, az egyetlen amit tehet, hogy bevonja a PC-s közönséget és a kettő együtt kitehet akkora felhasználói bázist, amivel megszorongatható a Sony.
Hacsak a Sony nem lép szintén erre az útra, akkor az várható majd, hogy még több stúdiót vásárol fel, hogy exkluzívokat gyártson.
-
MeSKA
aktív tag
válasz Stauffenberg #77366 üzenetére
És ebből mi, felhasználók fogunk a legtöbbet veszteni! Igazi exkluzív játék jól jönne, ami nem a már már klisés gow és halo-ra hajaz.
-
tDr1v3r
veterán
Az MS-nél az a koncepció, hogy minden közös legyen... az app amit használsz telefonon menjen a PC-den is, a játék amit XO-ra veszel menjen PC-n is, vica versa. Ez a jövő részükről, ami szép elgondolás, de reálisan szerintem egy túl korai hülyeség.
Elég nyilvánvaló hogy ezzel magukat szivatják. Még csak nem is programozói oldalon, de az eladások... oké, ott van az aki amúgy az életben nem venne asztali gépet vagy erős notit játékra és kell a konzol, az nem fog emiatt elállni a vásárlástól, de nagyon sok olyan PC-s vagy PS-es tősgyökeres vásárlót vesztenek akik pl. a Quantum Break miatt vettek volna konzolt anno. Csak ugye az nem maradt exxklúzív... most hogy a többi sem marad az, kevés új vásárló lesz majd egy pl. Forza miatt, a PC-s nyílván megveszi a mostani gépére (esetleg fejleszti mellé), a PS-es meg vagy vesz egy XO-t vagy összerak egy erősebb PC-t emiatt.
Nem jó ez így... és ezt most nem butthurtből mondom.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Bogyi007
veterán
Nem unjátok ezt még?!
Mi az hogy nincs SEMMI exkluzív cím?!
A Ps4 egy konzol van rá állításod szerint 10-12 cím ami csak ott jelenik meg.Az Xbox One is egy konzol lesz rá szintén egy vagon játék ami más KONZOLON nem lesz elérhető.
Az hogy lesz PC-n az egy dolog, hátrány nem keletkezik belőle semmiképp.
Ezt az egészet egyesek úgy állítják be mintha minden XOne tulaj innentől rohanna eladni a gépét s PC-t venne vagy a meglevő gépét felturbózza és/vagy mellé vesz egy Ps4-et is.
Azt már persze nem gondolja senki sem tovább persze hogyha valaki el is adja a konzolt azt más megveszi ergo az XOne tábor nem csökken. És persze a gyakorlat is más...
Mint azt tudjuk sok helyen az induló készletek elfogytak az XOne S-ből és a korábbi modellek leárazása is szép forgalmat generált.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Rage47
veterán
Én örülök amúgy, hogy majd forzázhatok a PS4-es ismerősömmel, akinek van PC-je is
-
MeSKA
aktív tag
válasz tDr1v3r #77368 üzenetére
Erről jut eszembe, a Quantum Break episode pack-ja mi a fene a maga 75GB-ával? Letöltöttem, de nincs új lehetőség...
Visszatérve a Microsoftra, nekem az az érzésem, hogy le akarja építeni az összes üzletágát. A Lumia sorozatból is mi lett?! Xbox vonalat se így képzeltem! -
s7evcsenko
addikt
A lumia nem jött be, de azért ennyire ne legyél már vészmadár!Amúgy szerintem sincs baj azzal, hogy összevonják a pc-sekkel...
Nekem pl elég nagy fájdalmam, hogy alig van magyar feliratos játék, pc-re viszont a lelkes tábor meg fogja majd csinálni helyettük.
Ezen kívül az online játékok majd kicsit tovább lesznek életben talán, így hogy 2 platform csatlakozik a szerverekre, nem?***
A 75GB az csak az átvezető videók, ha jól tudom...[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Bogyi007
veterán
válasz s7evcsenko #77372 üzenetére
Bakker ezt az aláírást nálad, most olvastam el és még most is mosolya áll a szám.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Stauffenberg
nagyúr
"És ebből mi, felhasználók fogunk a legtöbbet veszteni! Igazi exkluzív játék jól jönne, ami nem a már már klisés gow és halo-ra hajaz."
Miért is veszítesz vele? Attól mert a Microsoft által felkarolt címekkel már a PC-sek is játszhatnak, neked mitől lesz kevesebb Xboxon? Semmivel. Pont a PC-Xbox átjárhatóság hozhatja el azt, hogy a kiadók fontolóra vegyék még több exkluzív cím készítését, mert exkluzívot gyártani mindig a legnagyobb platformra van csak értelme. Ha két platformot egyesítesz, több vásárlót érsz el. A Sony éppen tart a 45 millió eladás felé és a Microsoft meg nyögvenyelősen talán most lépi át a 20 milliót. Vonj be potenciálisan 100+ millió embert (csak egyedül a Steam tavaly lépte át a 125 millió aktív felhasználót) és lesz több kiadó, ami fontolóra veszi, hogy tényleg a PS4-et preferálja-e.
(#77368) tDr1v3r: De az Xbox csak egy hardver, még csak olyan sokat keresni sem lehet rajta. A Microsoftot nem érdekli, ha kevesebben vesznek. A választás a tiéd. Vehetsz olcsón konzolt annyiért, amiből nem nagyon jön ki gamer PC, vagy vehetsz drágábban gamer PC-t. Az egyéb kényelmi megfontolásokról nem beszélve (a konzolt csak kiveszed a dobozból, nem kell összerakni, feltelepíteni, drivereket vadászni stb). A Microsoftnak meg az is fekszik, ha több lesz a PC user, mint az Xbox, mert a legtöbb pénzt amúgy is a játékokon és a Live szolgáltatásokon keresi, ezek meg mindkét platformon megfejhetők.
(#77369) Bogyi007: Nem értem miért kell hisztériázni, ha nem megy a tiédtől eltérő vélemények elviselése, akkor nem kötelező fórumozni. A utóbbi időben egyre inkább elmosódik a határ a konzolok és a PC között, így egyre inkább értelmét veszíti a CSAK A KONZOL SZÁMÍT felfogás. Platformok vannak, lényegtelen milyen vas fut alattuk.
Mellesleg én nem állítottam be semmit, sehogy. Te láttál bele a hozzászólásomba olyan rémképeket, amik ott sincsenek. Nem beszéltem az Xbox haláláról, sőt!
-
Djmarko
tag
Frissült a gépem, 300mega korul volt...mit tud ez most?
-
Def26
félisten
válasz Stauffenberg #77376 üzenetére
hisztiboy [link]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Bogyi007 #77369 üzenetére
Én speciel nem unom. Mindig téma lesz; akkor is, ha neked esetleg nem tetszik. Ez persze szíved joga, mint ahogy másoknak is az az erről való polemizálás.
Nézzük:
PS4 exkluzív: 62 játék
PS4 és PC/Mac "exkluzív": 104 játék
PS4 timed exkluzív: 15 db játékXONE exkluzív: 13(!) játék
XONE és PC/Mac "exkluzív": 36 játék
XONE timed exkluzív: 8 játék[Forrás: List of video game exclusives (eighth generation), 2016.08.08-i állapot]
Még 10% hibával nézve is (nem böngésztem végig az egészet, így nem tudom, hogy mennyire pontos) elég kifejező lista.
"Az hogy lesz PC-n az egy dolog, hátrány nem keletkezik belőle semmiképp."
De, szerintem lesz hátránya: pl. multi játékoknál tovább csökken majd a játékosbázis a fragmentálódás miatt (hacsak nem engedik össze a PC-s és az XONE-os bandát, ami persze 'thanks, but no thanks' sztori)."Mint azt tudjuk sok helyen az induló készletek elfogytak az XOne S-ből és a korábbi modellek leárazása is szép forgalmat generált."
Mennyi volt az a bizonyos induló készlet? Én bőven elképzelhetőnek tartom, hogy direkt olyan mennyiséget szállítottak csak ki, ami jó eséllyel biztosan elfogy.
Az X360 egy príma gép volt (az volt az első "komoly" konzolom, imádtam), ami még az életciklusa vége felé is olyan játékokat produkált, hogy csak pislogtam, arról nem is beszélve, hogy a GOW első részének kipróbálásakor valahol a bevásárlóközpont parkolójában keresgéltem az államat, annyira leesett. Amikor "átültem" X360-ról XONE-ra, az volt nagyjából, hogy "hát jó, meg szép az X360-hoz képest, de igazából PC-n meg még ennél is sokkal szebb" és ezt egy 160 ezer forintos hardvernél nehezen emésztettem meg. Az X360-at ennek a feléből vettem, és sokkal inkább úgy éreztem, hogy a jövőbe ruháztam be. (Ilyenkor szokott lenni az a riposzt, hogy "na jó, de ez az ára annak, hogy a konzol sokkal kényelmesebb, meg nem kell cserélni sokáig", de érdekes módon ez az X360-nál egyszerre is sikerült a Microsoftnak.)
Gyűlölöm a Sony-t, de egyre valószínűbb, hogy a következő konzolom nem MS termék lesz, mert PC-t (pláne játékos PC-t) továbbra sem vagyok hajlandó használni, és az MS tróger hozzáállása (értsd: 180°-os fordulatok mint pl. a Kinect ügye [én még kötelezően meg kellett, hogy vegyem]) kezd egy kicsit sok lenni nekem. És ezt semmilyen háttérben hallgatható zene meg időjárás app nem kompenzálja.
Esküszöm, a legnagyobb húzásuk a BC program volt, mert így legalább néhány jó játékkal (RDR, Fallout 3 és NV pl.) tudok játszani.[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
MeSKA
aktív tag
Neked legyen igazad! Sajnos én azt látom, hogy jelennek meg a számomra előnyös játékok és utána nézem hogy ps4-re csak. De! Reménykedek!
-
Bogyi007
veterán
Nyugi. ;-)
Hogy kezdtem? "Ezt az egészet egyesek úgy állítják be..."
Bocs ha magadra értetted, de a poszt után nem akartam egy másikat is írni, így ugyanebbe a hozzászólásba került.
Egyébként engem nem zavar hogy ki milyen platformra vált mit fejleszt, én tudom hogy nekem elég a meglevő One konzolom, akkor is amikor majd a Scorpio jön. PC-re nem fejlesztek az sosem volt pálya számomra. Ps4-et meg majd szándékozok beszerezni - de ezt sosem titkoltam - a Neo érkezése é téren kapóra is fog jönni mivel így vélhetőleg ott is árcsökkentő hatása lesz.
-
belan
addikt
és lesz több kiadó, ami fontolóra veszi, hogy tényleg a PS4-et preferálja- e , jó meglátás van benne valami pc xbox
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
tDr1v3r
veterán
A Live-al biztos nem fognak szakítani PC-n, ez biztos. A konzolból pont a Live előfizu miatt (is) van profitjuk... PC-n ezt nem játszhatják el, olyan nincs hogy ott is a felhasználó fizesse a szerverköltségeket.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Bogyi007
veterán
-
Chereiose
addikt
Ha EA access-re akarok előfizetni, akkor tudok úgy fizetni, hogy veszek egy 3 ezer Ft-os feltöltőkártyát és abból vonja le az összeget? Vagy csak bankkártyával lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz zsolti72837 #77386 üzenetére
Akkor hanyagolom ezt a megoldást. És azt lehet, hogy előfizetek 1 hónapra és egyből le is mondom? Csak kipróbálnám, de aztán nem hiszem, hogy előfizetnék még több ideig, csak így meg lehet, hogy kifizetem és egyből lemondja
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz tDr1v3r #77383 üzenetére
Amiről te beszélsz az a Gold előfizetés, de a Live egyes elemei már most is meg vannak osztva a két platform között, például a piactér, ahol játékokat, DLC-ket meg egyéb dolgokat vásárolhatsz a PC-re áthozott Xbox játékokat is itt kell megvenned, ha mindkét platformra bezsebelnéd. A Microsoft minden tranzakcióra jutalékot számít fel, mint a Steam is teszi.
Jelenleg a Windows áruházban elég siralmas a felhozatal, a megvehető tartalmak többsége mobilos játék, ezen kívül van még Tomb Raider, Quantum Brake és az ingyenes Forza 6 Apex. A Microsoftnak létkérdés, hogy kiadókat csábítson át ide, ne csak Steamen legyenek jelen.
Mellesleg előfizetést PC-seknek is el lehet adni, lásd még: EA Access van PC-re is, de ott van még a Humble Montly is, nem beszélve rengeteg havidíjas MMO-ról, igaz ezek sorra mennek át free-to-play modellre (amelyik pay-to-win felállást erőltet, hamar megy a süllyesztőbe, de 10-15 dolcsit így is nagyon sokan elköltenek havonta). Kitalálhat ilyen megoldásokat bármelyik kiadó. Ezeket a Microsoft piacterén keresztül eladva mind bevételt termel.
Erre mondom én, hogy a Microsoft próbálja elmosni a határt Xbox és PC között (mellesleg ezt szó szerint is sokszor kijelentették a Windows 10 bemutatásakor, csak akkor még nem részletezték). Ahelyett, hogy a két platform versenyezne egymással, inkább együttműködnének és erősítenék egymást. Én ezt jó iránynak tartom. Ez nem az Xbox pozícióját gyengíti, hanem éppen erősíti, mert több kiadót sarkall majd arra, hogy közös PC + Xbox fejlesztésekbe tegye a pénzét.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Stauffenberg #77390 üzenetére
Én sem értem mit aggódnak ezen. Tök jól összefoglaltad. Arról ne is beszéljünk, hogy így egy áron 2 platformra kapod meg a játékot a jövőben.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gears of War 4 - Gameplay Marcus!!!
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
szerk.: orichalcos megelőzött, fenébe!
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
rdt89
addikt
Mivel érdeklődés volt iránta leírnám röviden a konzolvilag oldalról rendelt használt xbox állapotát!
A gép tökéletes állapotú, szinte új, idei gyártás 4.-ik hónap és beregisztrálás után 2018.10.31-ig él a jótállás. A kontroller is hibátlan állapotú. 60 ezerért ne hagyja ki senki, mert nagyon jó vétel, csak ajánlani tudom. Persze Xbox doboz nem járt hozzá, de ez a használhatóságából nem von le semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest