- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathBat666
aktív tag
Kezdem unni, hogy mostanában nem tudok multizni, azt írja, hogy vegyek xbox live-ot, nektek nem csinál ilyet? Csak egy idő után szokott megint jó lenni.
ill. nem tudok csinálni semmit, youtube nem tölt be, messages ben is azt írja, hogy próbálkozzak később, mit csináljak
[ Szerkesztve ]
-
Dinasti
senior tag
Ma sikerült csapatot találni Far Cry 4 multiba. NEm is értem miért nem játszanak azzal többen? Remek grafika ötletes multis módok. És teljesen kivan halva...
(#66601) Nekem ma 1-2 játéknál irta hogy menjek más profilra mert a jelenlegin nincs live előfizu. Pedig még augusztusig van.[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
válasz DeathBat666 #66601 üzenetére
Teljes reset ujratelepitessel szerintem megoldana.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
addikt
Eddig hivatalosan nem lehetett itthon Astro fuleseket kapni de ahogy nezem most 576 behozza oket.
A50 pl csak 99.000 Ft. Lesz -
oriic
HÁZIGAZDA
The Division topikból:
Kicsimix írta:
"Aki akarja az most még módosíthatja az adatait vagy beírhatja magát a listába itt legalulra. Ha úgy döntött nem játszik többet a béta után akkor ki is törölheti magát.
Jövő héttől lezárjuk a listát ,hogy ne lehessen összekuszálni. Azután csak westlake és rajtam keresztül tudtok rákerülni amennyiben pm-ben jelzitek a szándékaitokat.
Köszi a megértéseket."Aki nem veszi meg a játékot végül az pls törölje magát a táblázatból majd. Köszike.
Live-Die-Respawn
-
kiskeke94
tag
Sracok ha veletlen ugy dontok hogy eladom az xboxom akkor a letoltott jatekokat meg mas is tudja majd hasznalni a sajat accountjaval vagy csak azt az en accountomal tudna?
kiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.
-
redXIII
senior tag
Nekem is nyomta egy navos, focista avataros tegnap. Nem a barca. De rá kell hagyni a nyomorát.
Kiskeke: Akkor mindenki aki nem tud belépni a profilodba tudja használni az összes általad digitálisan megvett játékot? Most én is reklamáljak mert nekem nem mennek a játékaid? Gondold végig szerintem.
[ Szerkesztve ]
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Teko001
őstag
válasz kiskeke94 #66613 üzenetére
Pontosan. Külön kell kezelni a két dolgot. Az egyik egy digitális tartalom, ami a te felhasználódhoz van kötve. A másik egy hardware. Ez nincs másképp Steamen se. Azért mert eladod a géped, még nem fognak tudni játszani a játékaiddal. De ha úgy nézzük, ha eladod a boxot, és a lemezes játékaidat nem adod vele, akkor se fognak tudni játszani. Csak itt nem igazán lehet tovább értékesíteni a digitális tartalmat.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Te melyik bolygón élsz?
Illetve: mire fel háborogsz?[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
kiskeke94
tag
válasz bLaCkDoGoNe #66615 üzenetére
Ugy gondoltam hamar letoltokoddal megvettem es levan ra toltve 45 gb gta V akkor miert ne tusna azt mas is hasznalni. Na mindegy de kocsogsegnek erzem. Egyertelmu lenne ha mar eladom a boxot akkor minek nekem hogy az accountomon legyen ket jatek gondolom azert adja el az ember mert nem kell neki. Ugyan ugy a cd-s jatekot se nezegeti az ember a polcon. Na mindegy koszonom az infot.
kiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.
-
redXIII
senior tag
De eladhatod a gépet a családododal együtt mondjuk szervkereskedőknek. Úgy nagyobb lessz a haszon meg nem kell profil sem. Uram irgalmazz.
Keke válaszoltam. Ha vesz valaki használtan egy gépet profil nélkül akkor ahoz szerinted jár minden játék ami eddig megjelent? Vagy mi vagy hogy?? Lemezesen eladod a géppel , de digitálisan vett játékot profil nélkül??[ Szerkesztve ]
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
kiskeke94
tag
válasz bLaCkDoGoNe #66615 üzenetére
Ez nem haborgas csak az en velemenyem. Na tema lezarva megkaptam a valazt. Koszonom megegyszer.
-
Bogyi007
veterán
Üdv a klubban! Velem is ez történt pár napja...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
zsolesz010
senior tag
Egy páran várták: Red Dead Redemption
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
bozsozso
őstag
Előre szólok nem kötözködés csak az előzőekhez kapcsolódóan felmerült bennem. Forza5-el vettem a gépet akkor azt nem adhatom vele tovább gép eladás esetén?
-
Teko001
őstag
válasz bozsozso #66627 üzenetére
A játékok és a konzolok nincsenek összekötve egymással. Így van ez a bundle csomagoknál is (mint pl. Forza-s). Lényegében csak beraknak neked mellé egy digitális kódot, vagy egy lemezt, illetve esetleg a konzolnak más valamelyik alkatrésze/tartozéka. Amíg nem váltod be a kódot, értelemszerűen nincs a felhasználódhoz kötve, addig tovább adhatod. A lemez pedig ugyanolyan lemez, amit a boltban is megkapsz.
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
válasz Teko001 #66628 üzenetére
De már beváltottam és ezek után kérdezem az eladást. Most pl. azt akarnám megcsinálni, hogy visszaállítani a gépet és családon belül más lenne a "fő" felhasználó aki most használja ő "csak" felhasználó lenne. A többi családtag ugyanúgy használhatná a forza-t? Remélem érthetően fogalmaztam.
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz Stevenstyle #66626 üzenetére
Nekem is írt egy új profilról (svédasztalos) majd ki is tiltották (végleges kitiltás - Egy már régebben kitiltott felhasználó felesleges próbálkozása.). Elmebeteg gyerek lehet, és mivel engem szó szerint megfenyegetett a rendőrségen landolt az ügy. Innen is puszilom.
-
storm3
senior tag
válasz kiskeke94 #66617 üzenetére
Nekem konkretan kb ~250k HUF-nyi tartalom csucsul az accomon koztuk a division gold, de boxom nincs mar. Ez van, legkozelebb lemezesben gondolkodj ha ilyet akarsz
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Peat76
őstag
Valaki végigjátszotta már a Rise of the tomb raider-t , vélemény? Megsúgom Ps4-em van , de számomra az egyik legjobban várt jatek!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
addikt
-
KTomi77
tag
Sziasztok,
Sims megjelenéséről lehet tudni valamit? Lesz xbox one-ra? -
zkas90
senior tag
válasz kiskeke94 #66617 üzenetére
Ahj de nagy tévedésben élsz kend uram. Képzeld el, hogy vannak akik nem csak a boxhoz használják a Microsoft accukat. Én azzal lépek be a jogtiszta windowsomba már úgy kb legalább 7 éve.
Azzal használom pl a skype-ot is. Bizonyos levelezéseimet is rá várom.Továbbá létezik sok olyan ember, aki képes betartani bizonyos szabályokat (accountok adásvétele tilos). Illetve nem olyan kis butucskák, hogy egy ilyen tevékenységet meglépjenek. Eladnám neked 50 ezer ft-ért fű alatt az accomat (ami ér olyan 150 ezret), te kifizetnéd KP-ban. Én pedig 3 nap múlva jelezném az MS-nek, hogy butuska voltam és sikerült ellopniuk az accomat, mert keylogger települt a gépemre.
Ők pedig pár adategyeztetés után visszaadják nekem a profilt.Te pedig semmit nem tudnál tenni ellene, mert
a) nincs rá bizonyítékod, hogy megvetted
b) alapból (ismétlem önmagam) tiltott accountok vétele/adása, tehát ez olyan mintha pénz mosnál és panaszkodnál a rendőrségen, hogy a sarki boltos nem fogadta el a hamis bankóidat -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
zkas90
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest