- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
redXIII
senior tag
Jó lenne a prémium ha oda vissza nem látnánk egymás dolgait akit mondjuk letiltok. De igy hogy ö köpködhet amit én nem látok, közbe meg nyomathatja ugyanúgy tovább. Nem sok értelme van. Az ilyen áfaharcos nagymagyarokra értem pl.
[ Szerkesztve ]
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Bogyi007
veterán
Nem a trollkodás végett, de ha itt ennyire le lett korlátozva minden akkor a Ps4 topicban az USA Store-os téma miért megengedett?
Az hogy ki mennyire "áfaharcos" arról pl. én nyilatkoztam 24 órája képekkel illusztrálva...
Nincs egy offtopic Xbox One védőszenteknek? Oda kellene ezeket írni...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
redXIII
senior tag
válasz Bogyi007 #66502 üzenetére
Nem kell ez ide. Ne vamzeroljunk már be senkit mert egy phuszi miatt itt igy járt a felhasználók,vagy a volt leendő felhasználók többsége. Az áfaharcost meg nem rád meg a többiekre értettem, engem hidegen hagy ki honnan veszi amit vesz. Hanem a hires francia futbalistára. De akkor se wamzerolj, mert ugyanolyan leszel mint ő.
[ Szerkesztve ]
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Lefty
addikt
Siege-el senki nem jatszik?
-
axlfsi
veterán
Mar, hogy ne lenne! Habar ketlem, hogy ott barmi is maskepp menne. Akarhogyis, nincs ezen mar ertelme mit erolkodni. Veszett fejsze nyele a tema.
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Bogyi007
veterán
A mai nap Xbox One szempontból nagyon jó volt, reggel a postás meghozta a saját fóliaszettemet is a konzolhoz, amit majd holnap ha esetleg kéritek fényképekkel illusztrálva bemutatok.
5.25 dollár volt Aliexpressről (amit itthon vesztek ugyaninnen vagy EBay-ről jön hazánkba) egy Vasemberes szett. Jónak tűnik az anyagminősége is, s a képek is szépek rajta. Másrészt mint írtam olcsón szereztem Forma Horizon 2 lemezt a Szegedi Nagy Tescoban - 6990 Ft. - Day One Kiadásban. Ezt a helyi 576, 10000 forintért venné be - ami cserealapnak pont jó - megtoldom még 2000-el s veszek igy 2x6000 magyar GiftCardot, amiből akciózáskor ITTHON megveszem a digitális verziót, a maradékból meg egy másik játékot.
Más Tescok is akcióznak?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
axlfsi
veterán
válasz MrPeekaboo #66304 üzenetére
Mar par napja feltunt, de gondoltam atmeneti hiba; az miert van, hogy EA Access-ben CSAK a MADDEN NFL 16-ot latom?!
Vault games fulon vagyok, ahol korabban ott volt egy csomo jatek (ami ugye jar vele), de most csak ez a szutyok amcsifoci es semmi mas ... (Game Trials ful pedig ures...)((januarban vettem 1 ev elofizetest))
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
Nalunk most epp kanada az olcso,de vpn ize nem kell hozza mert maskepp megy. ....szoval mi is a problem nalunk??! (neked pont tudnod kellene hisz a ps3 rendszere is sac/kb ilyen volt....azt meg ismered. Szoval nem is ertem a sardobalasod.....vagy mind1 csak cuclizzunk Mi is,mert akkor neked jobb lesz?!!! , )
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
ptom77
csendes tag
válasz s7evcsenko #66486 üzenetére
A Sherlock Holmes-ban nincs magyar felirat. Legalább egy közepes angol nyelvtudás szükséges hozzá.
-
axlfsi
veterán
válasz Tegla80 #66515 üzenetére
Valoban nem kell VPN es ha jol ertem azert, mert a Sony kvazi megengedi, hogy barmelyik regiobol lehet egy darab tarsfelhasznalod (kvazi mint nalunk a hometars(?), azaz, ha a home-olashoz nem kellene hardver is (xbox), akkor nalunk is mukodne ugyanez... pff, a lenyegen nem valtoztat szerintem - afacsalas -, ugye sch_a? ), szoval ha belegondolsz, ugyanaz a helyzet csak PEPITABAN. Ti nem VPN-eztek, de kamu fiokot hoztok letre, egy kamu felhasznalot egy kamu cimmel, aki (Ti) vasarol az adott regioban joval olcsobban, majd Ti jatszatok vele (leven nincs masodik fizikai szemely mogotte).
Inkabb ne hoztad volna fol a temat ...[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz axlfsi #66518 üzenetére
Nem kamu a fiok mert letezik,nem kamu a felhasznalo mert jatszhatok vele es nem kamu a cim sem mert alhatok akkor epp egy amcsi szallodaban.(hisz letezik.)
Amugy US accrol nalunk amex kartyaval lehet direktben vasarolni. , [link]
De pl az UK acc-nal is ha valosan megadom az adataim,cimem(nekem UK accom van es valos adatokkal) akkor ott is tudok direktbe fizetni kartyaval.
Amugy meg a fizum mar adozott,igy sztem utana arra koltom es azon orszag valutajaban amiben akarom.
Szoval mirol is beszelunk.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
axlfsi
veterán
válasz Tegla80 #66519 üzenetére
Nem kamu a fiok mert letezik,nem kamu felhasznalo,mert jatszhatok vele es nem kamu a cim sem mert alhatok akkor epp egy kanadai szallodaban.(hisz letezik.)
Áhájóvan!
Tudom am mirol beszelsz; nekem is van egy kis vityillom Moszkvaban, par hete vettem egy kis pecot Argentinaban, de tegnapelott amikor eppen Del-Afrikaban jartam es lementek a lakasarak, nem hagyhattam ki egy soha vissza nem tero ajanlatotAmugy meg a fizum mar adozott,igy sztem utana arra koltom es azon orszag valutajaban amiben akarom.
Szoval mirol is beszelunk.Ezt olvasd el, aztan beszeld meg a boszorkanyuldozok vezerevel, en mar nem szolok bele (mindenki azt csinal, amit akar).
-
Madoc
veterán
Srácok nem ugy volt hogy a prev. Tagoknak jött frissítésbe benne lesz az Achi toplista megint? Mert az megjött hogy a partiba meg lehet nézni hogy kik vannak de ezt az Acsi-listát nem találom. Usa régión vagyok.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Bogyi007
veterán
Saját profilodban ha rámész az Acsi listára akkor dobja fel legfelül...
-
papi20
tag
Nem tudom hogy valaki belinkelte volna de jelentkezni lehet a Mirror's Edge Catalyst-re. Egy próbát megér nem?
-
HUNTomi112
csendes újonc
Sziasztok!
Itt a Rainbow 6 siege-t ki tolja? Jövő héten beszerzem Egy kis csapat jó lenne
GT: HUNTomi112 -
HUNTomi112
csendes újonc
Homefront The Revolution bétázni ki fog? Nekem nagyon bejön
[ Szerkesztve ]
-
ITjunior
tag
EA acces battlefield 4-el nem lehet multizni?
XBOX ONE 1TB ELADÓ ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN
-
modflow
veterán
A dél-afrikai store-ba hol lehet Gift Card -ot vásárolni?
-
modflow
veterán
Szia!
Én is szeretnék a Dél-Afrikai Store-ból venni valamit. Tudnál segíteni?
Konkrétan az Unravel-t szeretném megvenni.HA megveszem onnan, az simán megy a magyar xbox profilommal?
-
retesz147
addikt
válasz gianni85 #66514 üzenetére
Ez teljes értékű Gold vagy csak Trial?
Más:
Jan 19-én aktivált 14 napos Trial-ra a xbox.com-on lévő Live állapot azt írja, hogy rendben működik minden. Ez hogy lehet? Most akartam venni Goldot, de ez a látvány fogadott:....Bug?
(elég kezdő vagyok a témában, bocs)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
Dani82
senior tag
Ha veszek egy havi ea accest 990ftert akkor letolthetem a vault jatekokat majd lemondom a szolgaltatast es megmaradnak? Vagy kell az aktiv subscription h jatszhassak veluk?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest