Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
tag
A kék műbőr hátlap a fehér kameraszigettel elég mutatós.
Kisit sokallom a kiszerelés változatokat mi értelme 12/512 GB-nak és 16/512 GB-nak is? Elég lenne 12/256, 16/512 és 24/1024 GB verziók, de én a 24 GB-ot még mindig overkillnek érzem...
Az ultrahangos ujjlenyomatolvasónak én nem örülök, OnePlus 11-ről váltottam Galaxy S24 Ultra-ra és bár előbbin csak a gyárilag felhelyezett védő fólia volt fent, utóbbin pedig Spigen üveg van, de az eléggé bezavar az újlenyomatolvasónak, felhelyezés utáni napokban 10-ből 8-szor nem reagált, mostanra és megfordult és már csak olyan 10-ből 2-szer téveszt, de az OP11-ben az optikai leolvasó mindig működött...
Kíváncsi leszek a magyar árakra, meg hogy erre melyik színek és kiszerelések jönnek, mert pl. a fehér 12-es itt nem kapható, remélem idén is ha muszáj azt tartjék meg maguknak, mert a kék sokkal babább -
hdavid1
tag
Elég gagyi középkategóriás kinézet ez a hátlap szerintem.
A kijelző szélein a lekerekítés íve tényleg nem követi a telefon oldalának a kerekítését?Ultraszéles meg visszalépés a 12-höz képest.
-
őstag
Kíváncsi vagyok az új modell kamerás képességeire, a 12-nek tetszett a teljesítménye. Ár-érték arányban elég erős volt.
-
Stauffenberg
nagyúr
Szegény OnePlus design csapat ismét valami förtelmet alkotott. Nem értem miért kell ekkora parabola tányért csinálni egy kameracsoporthoz (főleg úgy, hogy valójában csak három kamera van), ráadásul teljesen hülyén néz ki, hogy ha már ekkora, nem középen van, hanem kicsit oldalra tolva.
Nem tudom mikor szoknak le végre az Androidos gyártók a bullshit kamerákról, hogy komolyabbnak tűnjön tőle a paripa.
[ Szerkesztve ]
-
MMiklos86
csendes tag
A külseje véleményes. Engem nem érdekel, úgyis belerakom egy masszív tokba és legközelebb akkor látom amikor eladom...
Különösen kíváncsi leszek a BOE panelre, melyről elég sok jót lehetett olvasni az elmúlt hetekben.
Szintén érdekes lesz, hogy az a rengeteg teljesítmény mennyi idő alatt eszi meg a nagy telepet.
Ha nem derül ki semmi turpisság a teszteken, amikor megérkezik Európába benevezek egy feketére.
-
sfefe
addikt
válasz Stauffenberg #4 üzenetére
Nekem tetszenek ezek a kerék szigetek csak hát lennének középen....
Szimmetria párti vagyok Én meg a jobb/bal oldalra rakott szigeteket utálom... Ronda...
Akkor inkább lenne vízszintesen....Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Flexman
csendes tag
Nekem is a kék hátlapos teszik a legjobban.
Szimpatizálok a márkával, lehet OnePlus lesz a 13PM utódja.
De még megvárom az Open 2-őt az jobban izgatja a fantáziámat. -
Graphics
Jómunkásember
A telefon oldala le van kerekítve?
Ez amúgy nem nevezhető lekerekített kijelzőnek sem. Nem ívelt kijelzős.
Ezek csak renderképek amúgy.Nézz meg inkább egy valósat majd. [link]
Egyiknek szuper kinézet, másiknak meg gagyi.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
hdavid1
tag
Mármint a sarkoknál a kijelző íve, lehet nem jól fogalmaztam.
Erre gondoltam, elég furán megy ott a kijelző íve.
-
félisten
Sebaj, nekünk jó lesz
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
yanna
addikt
IP68-69... Csak itt-ott nem...?
-
Bandetad66
csendes tag
válasz Stauffenberg #4 üzenetére
Na te vagy a tökéletes Szifon ügyfél! 😆😆😆 Az való neked!10éve ugyanúgy néznek ki. Innováció nulla. Egy valag pénzért.🤭🤫🫣😬😁😁
-
surgery
senior tag
Valószínűleg Decemberben már meg fog jelenni Európában is. A 12 decemberben jelent meg és januárban már Európában is.
-
Aljasvip
senior tag
Én is megvárom még mit gurít az Open 2.
Az egyetlen gondom, hogy nem tudom még mindig megindokolni, miért is lenne az jó nekem. Talán heti egyszer jönne jól a nagyobb kijelző, és a komolyabb dolgokhoz így nem kellene laptop vagy PC elé ülni.
A kétszeres árhoz ez nem jó érv.A fekete OP13 nagyon tetszik amúgy. Szerintem ő lesz az utódja a mostani 8T-nek.
hdavid1 #10
Ez nem mindig ilyen volt?
Fent és lent is általában kicsit nagyobb fekete csík van a kijelző körül, így a tökéletes illesztés nem lehet tökéletes.
Én már annak is örülök amúgy, hogy ma már nem a káva nélkülivé Photoshop-olt kamu képeket kaptunk, mint anno Xiaomi és társai esetében.[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Bandetad66 #16 üzenetére
Ez most sértegetés akart lenni? Hány éves vagy?
Mellesleg iPhone-om és OnePlus-om is van, nem igazán tudsz ezzel a lelkembe gázolni. A fórumra regisztráláshoz viszont betöltött 16. életév szükséges, felette pedig gáz ez a dedó.
-
hardver1985
tag
Ez a hátlapi kamera nem jön be.
Megbízhatóságom: 263 pozitív...
-
dhstyle
tag
Sziasztok ! Esetleg van vkinek arrol infoja , hogy 4k 60 fps eseten tud e valtogatni oda vissza a kamerak kozott mint a jo öreg 8 prom vagy még ennyi ev utan se sikerult ezt ujra osszehozni onepluseknak
Seat Leon 1.8 20V Turbo :) OnePlus 8 Pro 12/256
-
PeteePeti
őstag
A sima 12-es tudja! Most próbáltam ki!
Gondolom akkor a 13-is képes lesz rá![ Szerkesztve ]
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
sohajda90
tag
válasz Kolondrum #32 üzenetére
Szerintem gyári fólia lesz rajta és az OP-kon elég jó szokott lenni, édesapámnak lepasszolt OP11-en még mindig nagyon jól tartja magát. Az ultrasonicus ujjlenyomatolvasó miatt tempered glass kijelzővédőt feltenni meg úgy is felejtős, mert jelentősen csökkenti az olvasó pontosságát, ahogy ezt fentebb már kitárgyaltuk...ez az egy újítás, aminek én sem örülök...
-
PeteePeti
őstag
válasz sohajda90 #33 üzenetére
Nekem a Tradingshenzenes 12-es fólia rendkívüli szar minőségű volt! Egyből rendeltem is rá egy Ringke dual easy fóliát! Viszont az EU modelleken tényleg nagyon jó fólia volt most is! Nem értem mi okozza a különbséget, de volt az biztos!
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Bagira01
veterán
Sziasztok! Gshopperen hirdetett kínai verzió ugyan az mint az eu? Tehát van benne b20? Lényegében eu verzió megjelenés után felrakják a fw és teljes értékű a garanciát kivéve, vagy van valami hátránya?
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest