-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy behomeoltam egy sráccal ( meg egyszer a sajátomat, ameddig nem tudtam mi az!)
ment is faszán és egyszer csak nagy BF-ezés közbe ( ami a srácé ) kidob, hogy vegyem meg a lemezt, probáltam, hogy újra behomeolom, de már azt dobja ki hogy évente 3szor lehet probálkozzak jövőre!
Ezt nem lehet valahogy kinullázni? új profil vagy gyári visszaállítás vagy akármi?! Nagy segítség lenne, mert egy korrekt embert találtam és így jobb lenne mindkettőnknek!
Köszönöm előre is!
Ui: Lejött a novemberi update, ennek lehet köze hozzá???..
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Ford topik
- Energiaital topic
- Milyen autót vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Politika
- További aktív témák...
- Nintendo Switch + 128GB SD kártya + kiegészítők / RingFit Adventure
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Switch játékok/Tartozékok Normális áron
- Lenovo Legion GO 2 év garis dobozos 100% akku 1TB SSD+1TB microSD+hordozó tok+üvegfólia+szilikon tok
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest