Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
Dadpool
aktív tag
-
RudY
addikt
válasz DefJamHUN #152635 üzenetére
A tv csere után gondolom újra beállítottad alaposan a konzolt és a videó tulajdonságainál minden zöld pipás.
Érdemes pár videót megtekinteni: xbox one 4k hdr setup[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz DefJamHUN #124975 üzenetére
Szerintem a BOX natívan nem támogat ilyesmit (USB, BT audio eszközök), csak analóg tudod rákötni, vagy valami olyan eszközzel amit az audio/optikai/hdmi kimenetre tudsz kötni és ilyen jelet fogad.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz DefJamHUN #87091 üzenetére
Én csak ajánlani tudom! Nálam leváltotta a tévét, pedig első körben párhuzamosan használtam a kettőt (pár napig). Nekem egy 46-os tévém volt, most egy 90-es fix keretes vásznam van (ami ugye pont akkora mint 4 db 45-ös tévé egymás mellett). Sokkal nagyobb élmény így játszani, filmet illetve bármilyen sportot nézni. Elég nagy átjáróház a lakásom (főleg hétvégenként), és eddig mindenkinek bejött aki látta -nem egy ember nézte már tévének a vásznat! . Szóval a lényeg: én soha többé nem fogok tévét használni a nappalimban! Pont ezért vagyok most gondban egy kicsit, mert jövőre a Scorpiohoz már jó lenne egy 4K-s projektor, de az nem nagyon van másfél millió alatt -annyit meg nem szívesen adnék érte..
Ha vásárlásra adod a fejed, itt érdeklődj előtte![ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz DefJamHUN #68572 üzenetére
200-ért projektort, ez egyértelmű. Vászon kb 35-40k, de az ráér később is.
Madwe: "..a fullhd felbontás alatti tartalom egyenlő a kínzással.." -bocs de Te miről beszélsz? Igaz, én csak 90"-on játszok (2,5 méterről), de a 720p-s játékok (például SW Battlefront) is ugyanolyan szépek, mint a 1080p-sek. Pixelt csak kb egy-másfél méterről látni a vásznon. Vagy ekkora nagy lenne a különbség alig 10" képméret növekedés miatt?
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Madwe
nagyúr
Többiek félreértik a kérdést szerintem amugy üzenem nekik h van projektor ennyiért, pl Benq w1070, legjobb projektor ilyen árban kb játékra is alacsony input lag miatt, aztán majd egyszer veszel mellé vásznat is
Én amúgy projektorra szavazok, jobb nagyban játszani, s olyankor a sötétítés se zavaró h kell. Szerintem tv akkor éri meg jobban, ha az ember rajta néz tv adást is csak úgy a háttérbe mert olyankor zavaró h sötétíteni kell, az fix, de film sorozat és játék alatt, azaz minőségi nézés alatt nem háttérzajként sokkal jobb s nem zavaró a sötétítés. Nomeg nyilván projektort nem lehet bárhova kialakítani. De baromi jó 100+ colon játszani Az más kérdés h oda a fullhd felbontás alatti tartalom egyenlő a kínzással, ami azért pár játéknál előfordul.
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Én épp most kezdtem a syndicate-ot, nekem minden magyar feliratos.
Ennyi pénzért nem fogsz kapni jó projektort vászonnal együtt, igaz túl nagy full hd-s tv-t sem.
Szerintem tv-ben max 46" férne bele, kis szerencsével talán az 50"."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
zkas90
senior tag
válasz DefJamHUN #65530 üzenetére
Megnézed boxon a WIFI adapter mac címét.
A DHCP-ben adsz neki fix IP címet.
Beállítod ezt az IP címet a DMZ-be és engedélyezed magát a DMZ-t.
Újraindítod a routert és a boxot is.Arra még válaszolhatsz, hogy a [link] mit ír ki neked?
Nekem 87.242........ui: A port nyitogatást pedig töröld ki.
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
válasz DefJamHUN #65530 üzenetére
Nekem is ilyen volt régen, ugyan ezzel a hiba jelenséggel. Google volt a barátom, aminek a segítségével be tudtam állítani, de sajnos csak ideig óráig volt jó! A végeredmény az lett, hogy routert kellett cserélnem, mivel a PS4 sem tudott már csatlakozni rajta keresztül! Most egy Archer C5 van, ami minden gondomat elűzte!
[ Szerkesztve ]
Gamertag: Vasy09
-
zkas90
senior tag
válasz DefJamHUN #57515 üzenetére
Szia
Online bank alatt mit értesz? Azt hogy hétvégén nem megy el az utalás (ez egész MO-n így van)?2 féle képpen lehet használni a pp-t alap esetben. Összekötöd egy bankkártyával és arról le tudja szedni fizetéskor a PP, vagy pedig pénzt utalsz a PP-re és a PP egyenlegből fizetsz.
A bankkártyás fizetésnek pedig működnie kell hétvégén is, tehát ha így használod, akkor a PP is fog menni.
Amennyiben rá szoktál utalgatni a PP-re, akkor az most nem fog menni.Nem hitelez neked a PP előre meg semmit. El kell érnie azt a pénzt amit te fel akarsz használni.
ui: Egyébként ezzel a kérdéssel inkább a paypal topikban próbálkozz, ők jobban értenek hozzá. Én csak a saját tudásomat adtam át neked előbb. Lehet valamiről nem tudok.
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz DefJamHUN #44081 üzenetére
röviden tömören a hitelkártyáról, leírom a saját használatomat:
van egy keret, esetemben 150.000 Ft. van egy havi határidő, amikor zárják a költést, nálam ez minden hó 5.
tehát eddig vásárolhatok, a határidő lezárta után van 15 napom, hogy visszatöltsem a levásárolt összeget,de akár a vásárlások után azonnal is visszatölthetem a kártyám. ha nem töltöm, akkor jön a kamat!
a vásárlásaim után kapok jóváírást, minden vásárlás után 3%-ot.(#44080) orichalcos:
azt hogyan sikerült összehozni?kicsit furcsa ez nekem...[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
storm3
senior tag
válasz DefJamHUN #41909 üzenetére
Eljott, kiprobalta, megnezte, fizetett, viszlat. Garanciat TE nem vallaltal, ha van gari akkor ott lehet sirni.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz DefJamHUN #41131 üzenetére
Én viszont a többiekkel ellentétben azt mondom hogy gondold meg a dolgot. Tény, a játékok soha nem fognak natív 4K-ban futni, viszont a One támogatja elvileg a 4K filmlejátszást, és egyre több film jelenik meg ezen a felbontáson. Amennyiben a pénz nem számít, úgy én a helyedben elgondolkoznék a 4K TV-n, de ismétlem, a játékok miatt nem érdemes azt választani.
Live-Die-Respawn
-
tDr1v3r
veterán
válasz DefJamHUN #26845 üzenetére
Az akciókhoz kell, igen. De amúgy is érdemes tartani mert egyrészt kell a multihoz, másrészt meg vannak leárazások aminél pár vásárlás után visszahozza az árát az egész (mint pl. most).
Nagyon jó ez az akció, feltöltöttem miatta a kontómat pénzzel de inkább Halo Collection-t vettem. Se a Mordor, se a Wolfenstein nem érdekel annyira hogy megvegyem digitálisan, nem adnak akkora tartalmat számomra. Majd lemezesen használtan párezeré'...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
wannnabeees
aktív tag
válasz DefJamHUN #26801 üzenetére
Melyik része nem megy?
A.) Meg kell adnod a bankkártyádat a profilodban.
B.) Fel kell töltened pénzt gift cardon keresztül.
C.) Maga a vásárlás menete, hogy hova mikor kell kattintani.Neten keresztül vagy konzolon akarod véghezvinni a műveleteket?
#Because
Viszont te megmentetted most a pusztulástól következő lépésben elővezényelheted a fény felé vezető utat.[ Szerkesztve ]
-
hadogabi1
senior tag
válasz DefJamHUN #23678 üzenetére
Du akkor már biztos ok lesz Addig melo úgyis.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
hadogabi1
senior tag
válasz DefJamHUN #23676 üzenetére
Nekem még nem látja a novemberi update-t. Várható akkor 1-2 napon belül magyar régióba ?
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz DefJamHUN #22308 üzenetére
Szerintem ha csak 2018-ban romlik el, és akkor regisztrálod, akkor 2020-ig él a garancia...
Egyébként elvileg a kereskedő ad valami infót a MS-nak, és így kalkulálják a vásárlás időpontját. Eddig mindenki megkapta a kb plusz 2 hónapot a két éven felül, de sokkal többet nem lehet vele okoskodni szerintem..[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
karakpecze21
senior tag
válasz DefJamHUN #22006 üzenetére
Nekem is volt gondom a hanggal, bár csak egy játék alatt és nem torzított, hanem hiányoztak bizonyos hangok.
Érdemes lenne megnézned a boxon a hangbeállításokat.Nekem pl. alapártelmezetten a HDMI hangbeállítása 7.1-en volt és nálam az volt a gond.
Bár nem hinném, hogy nálad ez lenne a gond, de talán érdemes lenne körbenézned arrafelé.Esteleg ha nem változik a helyzet próbáld meg másik HDMi-be dugni a tv-n, feltéva ha nem csak egy van.Esetleg próba másik kábellel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest