- Bitcoin topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Linux kezdőknek
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Csak 2030-ra készülhetnek el az Intel 28 milliárd dolláros chipgyárai Ohioban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz
l.skywalker #230496 üzenetére
Igy a topikban visszakeresve, tavaly aprilisban jott az NHL, utana majusban a Fifa.
Lehet akkor jovo honapban jonni fog a Fifa is. Csak szoljanak jol elore, hogy elotte meg ertelmes aron el tudjam adni a lemezt. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
GPU előfizetőknek féláron van március 8-ig a két Control DLC:
• AWE 1.750.- HUF
• The Foundation 1.750.- HUF -
csuvicsuva
addikt
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Megeloztel. #sirossmiley
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker #230488 üzenetére
Ez tök jó. Köszi. Le is szedem holnap este.
-
homerhamm
addikt
válasz
IntelKiller7 #230487 üzenetére
Vajon Európában hányan játszhatnak amerikai focit? Van egy rahedli felállás, kb. megtanulhatatlan.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Hajjajj, hujjujj. Bár már kicsit ráuntam a 20-ra, várjuk.
Demós mentésre beváltottam kismillió locker code-ot, kíváncsi leszek, hogy várnak-e majd a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Holnap: [link]
-
TaRka94
senior tag
Üdv!
Ha jól tudom beszéltétek hogy ha kimegy a gamepassból a witcher és ha megveszem akkor nem lehet folytatni a mentést, erre valami megoldás létezik? -
Brash89
csendes tag
-
Brash89
csendes tag
válasz
oriic #230479 üzenetére
Hoppá! Köszönöm szépen. Már csak arra kellene rájönnöm, hogy hogyan lehet beállítani. Sajnos tegnap nem sikerült rájönni. Megmondom őszintén még semmit nem láttam 120Hz-ben, de elvileg látványos a különbség. Ha van egyáltalán hozzá szemem.. de a TV sajnos azt írja 60Hz amikor játszom. A játékon belül pedig nincs Graphics beállítás.
Köszönöm! -
Brash89
csendes tag
válasz
FollowTheORI #230478 üzenetére
Azt tudjuk, hogy Full HD 120Hz a legjobb amit tud a TV, nem is 4K 120Hz-t akartam volna, azt 60Hz-ban tudja a TV. A Dash is 1440p-be megy 120Hz a TV-n jelenleg. Meg az is tiszta, hogy 2.0 a HDMI nem 2.1. De a lényeg az az, hogy a Warzone nem tudja a Full HD 120Hz-t ezek szerint?
Köszönöm a válaszokat! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FollowTheORI #230478 üzenetére
Tudja a Warzone is Series X-en, csak nem 4k-ban.
-
-
Brash89
csendes tag
Sziasztok!
Biztosan volt már kérdés, tegnap vettem egy Series X-et és ismerősöm azt mondta, hogy ugye 120Hz-ben fogok tudni játszani. Jelenleg Warzonet játszom, nincs megvásárolva sem az MW, sem a CW. Hogyan lehet beállítani, hogy a játék is 120Hz legyen, a Dashra azt írja a TV, viszont a játék vissza megy 60Hz-re. Van erre egyáltalán lehetőség? A TV az Samsung 4K Ultra HD Smart LED TV (UE65NU8052TXXH).
Köszönöm a válaszokat!
-
szimszonos
őstag
válasz
Fernet #230457 üzenetére
6 játékot kapsz érte,nem kérdés hogy ennyiért szinte ingyen van.Nekem a Far Cry 5 kiegészítők is bejöttek nagyon.A Mars meg a Vietnam kieg pláne,de a zombis is jó móka.Külön-külön is megállják a helyüket.Az biztos hogy el lehet vele lenni.Én nekem kb 200óra belement az egész csomagba.A Far Cry 5-be volt hogy már csak vadászgattam,horgászgattam,barangoltam annyira tetszett a természet.
[ Szerkesztve ]
-
Toma
tag
Sziasztok! Hallott-e már valamelyikőtök arról, hogy az Xbox One X szétszerelés, újrapasztázás,tisztítás összeszerelés után kiadhat(10-ből 2) valami furcsa sípoló hangot? Köszönöm!
-
AnonymusX
senior tag
válasz
sztomi1981 #230471 üzenetére
A 300 Ft-os ajánlat időnként újra elérhető annak is, aki már ellőtte. Azonban kiszámíthatatlan, úgyhogy erre ne építs.
-
vacs
veterán
válasz
sztomi1981 #230462 üzenetére
Most is lehet.
Várd meg míg lejár az előfizetésed (ha van), majd Hardverapro.hu-n musztiii-tól veszel 1-2-3 év goldot, majd erre veszel egy havi GPU-t (ha szerencséd van akkor 300 Ft, ha nincs, akkor 4190-ért)! -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker #230459 üzenetére
Részletek:
• 5 classes with unique abilities
- Gunner
- Demolisher
- Technician
- Doc
- Recon• 30+ weapons
• 70+ mods / attachments
• 20+ enemy types
• Including 11+ Xenomorphs such as the famous Facehuggers and Praetorians -
sztomi1981
tag
Sziasztok,
régebben volt arra lehetőség hogy előre kifizetett Live Gold előfizetést upgradeljunk Game pass Ultimate-ra 1 as egyben. Ez most is megy még, vagy csak akkor tudom ha felajánlja az 1 dollárért/euróért GPU ajándékot? -
l.skywalker
Topikgazda
Aliens: Fireteam - 2021. nyár [trailer]
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Fernet #230457 üzenetére
Argentin store -ban 1062.25 ARS. Ott nem lehet hasonlóan vásárolni?
-
Fernet
senior tag
Far Cry® 5 Gold Edition + Far Cry ® New Dawn Deluxe Edition Bundle megéri az árát? Rióban átszámolva ~5500Ft lenne. Érdemes megvenni?
-
Wesder
titán
válasz
Lacielvtárs #230453 üzenetére
Gondolom a Szàjberpànk.
-
fabokf
tag
válasz
l.skywalker #230444 üzenetére
Affene, Bloodstained...no, vagy nekiveselkedem és 15-ig megpróbálom befejezni, vagy lesz egy nagyobb kiadásom, mert nincs rá egyenlőre túl nagy akció
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Pont múltkor - amikor legutóbb akciós volt - beszéltünk arról, hogy ki tudja mikor kerül majd ki a Game Pass -ból. Érdemes volt megvennem a GOTY -t már csak ezért IS.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz
Konát érdemes végigtolni ha valakinek kimaradt volna. Lehetne jobb a graf meg irányítás de a havas táj iszonyú hangulatos volt.
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass
Elhagyó a konzol
2021. március 15-én:
• The Witcher 3: Wild Hunt
• Kona
• Alvastia Chronicles
• Bloodstained: Ritual of the Night -
l.skywalker
Topikgazda
-
Lacielvtárs
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a választ, értek mindent
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
parandroid #230439 üzenetére
Mindig meg tudsz lepni a kedvességeddel.
-
parandroid
félisten
válasz
l.skywalker #230432 üzenetére
Huh, nem mondod, azt hittem 4k tévén csak egy fullHD méretű kép van középen, körülötte fekete kerettel.
p
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Lacielvtárs #230436 üzenetére
Szerintem...OS 1TB tök jó költséghatékony megoldás használtan, ha valaki nem nagyítóval nézi a képernyőt játékoknál. 40-50 körül már hozzá lehet jutni, és általában olcsóbb a lemez nélküli (ha nincs rá szükség) All digital verzió.
Már ha ez a terv nálad.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Lacielvtárs #230436 üzenetére
Igen, csak felskálázva.
4K HDR filmet, viszont normál 4K-ban játssza. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
l.skywalker #230435 üzenetére
Neked is koszonom a választ
Szóval 4k csak nem natív hanem felskalazott képet kapunk, azzal nincs is baj, Lányomnak elég lenne az is -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
parandroid #230431 üzenetére
Értem ezért jó volt kérdezni mert akkor ezt a linket félre értettem
Szóval 4 k hdr filmet kezel de játékot nem, ha jól értelek -
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker #230432 üzenetére
Tehat egyik sem tud.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
parandroid #230431 üzenetére
Mind a kettő tud, csak nem natívan, hanem felskálázva.
"4K upscaling
In addition to supporting 4K video content when used in conjunction with a 4K TV, Xbox One S will also upscale non-4K content to display at 4K when paired with a 4K TV. When you set your console resolution to 4K UHD, everything on the console — Home, games, and apps—will display at 4K. 4K content is displayed in its native 4K resolution, and other content (like 1080p content) is upscaled to 4K.
To set your resolution and upscale everything to 4K, double-tap the Xbox button to open the guide, go to Settings > All settings, then choose Display & sound > Video output. For TV resolution, select 4K UHD."[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #230425 üzenetére
Horizon 3-nál tesztelgettük ezt. 2 Xbox 1 PC-t simán engedett de, csak free run-ba. Verseny indításnál egyből kidobta azt az Xboxot amelyik nem homeolt a fiókkal.
-
Lacielvtárs
nagyúr
Srácok, adj isten jó estét.
Érdekelne hogy a 4k hdr csak az one x tudja vagy a sima s is?
Bocsánat a láma kérdésért, de olvasom a neten hogy igen tudja, de bennetek jobban bízom
Előre is köszönöm a választ[ Szerkesztve ]
-
Chumlee
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Steelheart2
őstag
-
törölt tag
Sziasztok!
03-10 én lejár a goldom. Az lenne a kérdésem kell még gold a free játékokhoz ? Mikortól élesítik ?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
l.skywalker #230418 üzenetére
-
Chumlee
senior tag
Második szériás Elite kontrollerek tényleg betegesek?
Használtan tervezek egyet venni, van valakinek rossz tapasztalata vele ? -
ρσгτσ
addikt
válasz
JamesHun #230415 üzenetére
FB -n érdemes követni néhány Xbox csoportot, ha vásárolni szeretnél. Időnként tesznek ki képeket, hogy hol találtak SX -et. Nem sokszor fordul elő, de hátha elérhető távolságra van számodra. Általában 2-4 darabok, amik nagyjából max. 1-2 nap alatt elmennek. MM is volt az utóbbi időben.
-
JamesHun
addikt
válasz
persil #230414 üzenetére
pont most akartam kérdezni, hogy változott-e a készlethiány, mert én is azt olvastam, hogy dögivel van box, bezzeg ps sehol sincs
gondoltam akkor feltörök egy kis lekötést és lecserélem az 1 éves X et egy SX re, mert van a MM be még 50.000 em a TV csere beréből ilyen kártyán és ne vesszen el, jöhet egy SXDe akkor nem most veszem meg ezek szerint
-
persil
nagyúr
válasz
parandroid #230413 üzenetére
Pont ezert irta.
Bezzegeznek a ps tulajok, hogy boxot lehet venni. Pedig tudjuk, hogy azt sem. -
parandroid
félisten
válasz
Madoc #230410 üzenetére
Németeknél még soha nem láttál a polcon xsx-et. Xss rendelhető, azt lehet kapni kvázi azonnal (azért azt sem mindig, meg abból is volt egy pár hét az indulás után, amikor esélytelen volt szerezni). Xsx most is csak várólistával rendelhető, nem is mondanak időpontot, majd ha sorra kerülsz, lesz. Bár erre legalább van esély belátható időn belül, ps5-re konkrétan nulla.
p
-
icemad
nagyúr
válasz
Madoc #230410 üzenetére
Igen, biztos... Hollandiába kb 1 hónapja nincs új szállítmány. (volt egy két helyen készlet, de kb 10 darab.) Mondjuk errefelé nincs olyan lehetőség, hogy bemész a boltba és leveszed a polcról, mert ilyen boltok nincsenek nyitva. A gyereknek cipőt csak online tudok rendelni, már a harmadikat küldöm vissza, mert nem jó. Addig meg járjon zokniban...
Nagyon elegem van már ebből a vírus f@szságból...
-
icemad
nagyúr
válasz
csuvicsuva #230404 üzenetére
500 euró. Eladtam az egyik elektromos robogómat, abba számoltam be. Volt az sx-en egy csúnya karc, amiatt nem tartottam meg. Venni meg a környéken nem lehet sehol. (Hollandia, Belgium, Németország)
-
dj79
senior tag
válasz
csuvicsuva #230404 üzenetére
Ja, úgy tűnik, de nagyon jól sikerült a season 2 update, az x fhd-ban is küzd. Korábban már volt nálam cw lemez, kipróbáltam, nem jött be. Most leszedted az ingyenes hétre megint, valami nagyon nem sikerült nekik... Szóval télbúztató hét helyett one búcsúztató hetet tartanak.
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Nem tudom, hogy jó helyen teszem-e fel a kérdést ezért előre is bocsánat ha nem ide való a kérdésem. A kérdés az lenne, hogy konzolos tud csatlakozni pc-n létrehozott eredeti serverhez?
-
M@no
tag
válasz
icemad #230399 üzenetére
Én igazából megtehetném, hogy vegyek SX-t, de az a helyzet, hogy annyira keveset játszom mostanában, XBoxon meg főleg, hogy jó lesz a OX még jó ideig.
Ráadásul jó pár cím van, amivel játszanék még rajta, ha rá tudom venni magam és lesz időm.
Mondjuk valószínűleg ennyit számít, ha az embernek van barátnője. -
dj79
senior tag
válasz
csuvicsuva #230397 üzenetére
Cold war free week van
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker