Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #231392 üzenetére
Hmm... Lehet kijön Xbox One-ra? Na az érdekes lenne, de hogy a Playstation, hogy jön ide az jó kérdés.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #231392 üzenetére
Szóval akkor ez a Forza jön még 360-ra meg PS4 és PS5-re is.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz homerhamm #231391 üzenetére
Én végigvittem a kérdőívet de nem volt korlátozás. Sőt még azt is meg kellett/lehetett adni, hogy van-e Playstation vagy Xbox360 a tulajdonomban.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #231390 üzenetére
Sajnos csak XSX-eseknek.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #231351 üzenetére
Itt lehet regisztrálni a Forza Playtest-re: [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Muerte68
addikt
válasz mike1334 #231386 üzenetére
Hát hogy működjön
Főleg hogy multira van kihegyezve gondolom majd jó sok meglehetősen plusszal.
Persze a cyberpunk után ingyért egész jó
Ahogy nézem nem az én stílusom pénzért nem próbáltam volna ki biztos lesz akinek bejön szerintem nem sokáig fogok sportolni vele
Megnézem lesz e belőle valami ha kicsit beindul de sok mindent nem várok tőle.Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Madoc
veterán
válasz IntelKiller7 #231378 üzenetére
Nem tudom majd megnézem ma is hogy kell-e. De általában nem szokták ezeket az uj "funkciókat" kivenni már.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #231370 üzenetére
De csak a Fat-hez volt anno csatolva nem? A 30 milla java nem lepne meg ha One S lenne és One X.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Muerte68
addikt
Most próbálom az outriderst, egy rossz pont rögtön a tábor foglalás után mikor először kimentem volna a táborból lazán kifagyott de úgy mintha sose játszottam volna vele.
Újra betöltött szép lassan mindent és újra csinálhatam a nem túl izgalmas első lépéseket mégegyszer
Epikus szép meg minden de rögtön ilyen bug benne nem túl biztatóLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
nagyúr
válasz l.skywalker #231370 üzenetére
Nem a konzolhoz... attach rate mindig azt jelenti, hogy az adott termékkel együtt mennyi mindent mást adtak még el. Jelen esetben gondolom ez az in-game currency, vagy egyéb csomag, DLC, stb.
Szerintem itt erre gondolt.
Vagy nem tudni mikor adatra hivatkozik, ha konzol eladásokhoz méri, mivel One launch cím volt ezért lehet, hogy egy adott időben ez igaz volt.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
addikt
válasz Madoc #231373 üzenetére
Ebben nem voltam biztos, mert vannak olyan eszközök, amik hasonló állapotból nem tudnak maguktól újracsatlakozni.
Lehet azért, mert kábellel rádugom és megy minden magától. Wifi -nél pedig lefut egy bejelentkezési folyamat. Nem tudom mi az oka, csak tippeltem. Illetve azt sem tudtam Xbox -nál ez így megy -e, mert mindig vezetékesen megy rá a net.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #38464487 #231374 üzenetére
Nem volt dátum. Arról volt szó, hogy hamarosan. Insider körökben most jött be, ami azt jelenti, hogy pár hónap mire a jelenlegi tesz build mindenki számára elérhető lesz. Akkor várható leghamarabb. De nem kamuzott az MS, mert nem mondott konkrét dátumot.
-
Guitar14
senior tag
válasz humi1 #231367 üzenetére
Pontosan, ha simán kikapcsolod még egy pár percig megy a venti és dolgozgat aztán végleg leáll, kövi bekapcsolásnál pedig nulláról indul. De mondjuk én ha tudom több mint 1-2 óra múlva sem fogom használni a gépet akkor mindig beállítások-energiabeáll-teljes leállításra megyek és akkor egyből teljesen lekapcsolja magát. Ugye ennek a legnagyob hátulütője (engem nem zavar pl.) ha pont játszani akarnál, bekapcsolod és akkor kezd el frissíteni.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
törölt tag
Lassan június és még mindig kell gold az free to play játékokhoz.
Kezdem azt hinni ,hogy csak kamuzott ezzel a dologal a Microsoft.
-
addikt
válasz IntelKiller7 #231371 üzenetére
Azért írtam, hogy vagy-vagy, mert nem tudom magától beboot -ol -e egy idő után, vagy a távoli lejátszás indítja el a folyamatot.
OS után kipróbáltam az előbb SX -en is, és szintén működik. Nem mintha meglepetés volna, csak hátha már nem működik ez a funkció.
Mobilról elindítod a távoli lejátszást, és elsőre nem fog kommunikálni a konzollal. Viszonylag hosszú ideig tart, amíg próbálkozik. Ráböksz a vissza gombra. Aztán amikor újra rányomsz a távoli lejátszásra rendesen belép és látod a home képernyőt.
Szerk.:
Ezt először októberben vagy novemberben vettem észre, mert nem túl hosszú konzolos pályafutásom alatt akkor volt először áramszünet. Tehát akkor már biztosan így működött.Vezetékes net csatlakozással, ahogy ezt feljebb is írtam. Azt nem tudom, hogy wifi -vel is így megy -e.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz ρσгτσ #231365 üzenetére
Nem. Ha egyszer kihuzod az arambol, akkor az elso inditasig nem csinal semmit a gep. Hiaba van instant on-ban a gep. Akkor teljesen betolt elorol mindent.
mint a pc-nel is amikor nem hibernalod, hanem kikapcsolod.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
Kis érdekesség. Ryse Son of Rome 1,3millió példányban kelt el
Mondjuk ezt a 30% feletti csatolási arányt nem értem hogy mihez viszonyítják. One-ból több mint 30 millió ment el, nem?
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass
Hamarosan bekerülő játékok:
Elhagyó a konzol:
Április 15.
• Deliver Us the Moon
• Gato Roboto
• WargrooveÁprilis 16.
• Madden 15
• Madden 16
• Madden 17
• Madden 18
• Madden 25
• NHL 18
• NHL 19Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sanyi0627
senior tag
Ha mtc-n veszek mtc ajánlata jatekot. Elég a régi box app?
vagy kell a 3 betűs? Box appon belül kell utazni?
koszi
udv[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
addikt
válasz IntelKiller7 #231363 üzenetére
Ez így nem igaz. Valószínű azért, mert magától vissza boot -ol a gép. Vagy a távoli lejátszás indítja el. Lehet régen nem igy működött, de most már jópár hónapja biztos így van. One és Series modellen is.
Volt pár több órás áramszünetem, ami után el tudtam érni mindegyik konzolt. Abban nem vagyok biztos, hogy wifi csatlakozás esetében is működik, de kábelről tuti.
Ezt magad is kipróbálhatod, de én most újra ellenőriztem OS -en és továbbra is így működik.
Guitar14:
Távoli lejátszásból ez bármikor ellenőrizhető. Ezzel kiküszöbölhető ez a probléma. Bár valóban én sem mondom azt, hogy ez a leg"humánusabb" módszer.[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem még mindig annyira lassú a w3 betöltés, hogy be szoktam kapcsolni vacsora előtt aztán vacsora után már nincs gond, olyankor frissítsen amit akar... Ha meg meghalok játék közben és nincs türelmem kivárni a (mértem) durván 45 s betöltést, akkor kimegyek és eszek iszok valamit....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Guitar14
senior tag
Én simán energiatakarékoson hagyom mindig, ha akarom, hogy háttérbe frissítsen akkor instant on. Ha zavar a hangja akkor simán én energiatakarékosra raknám, szerintem nem sokmúlik azon az 1.5 perces bekapcsolási időn humi1, kivárható szerintem.
Viszont ProtiHUN a kapcsolható elosztót instan on-ba én biztos nem csinálnám. Épp lehet frissít valamit nagy csendesen netán kritikus rendszerfájlt azt *katt* elosztó le és már meg is hiúsítottunk egy frissítést és nagyon rossz esetben be se indul a gép.[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
válasz humi1 #231357 üzenetére
Mennyi idős az OX, amit vettél? Mert lehet van már baja. Igaz, ettől függetlenül is hangosabb lesz, mint az OS.
Vegyél egy külön kapcsolható elosztót vagy adaptert. Akkor nem kell mindig hálózat alatt lennie. Így nem akkor frissít, ha kedve van. Hanem akkor, amikor nem zavaró a hangja. Mellette maradhat instant on -ban.
Vagy ami szerintem még jobb, az egy smart plug. Ami wifi -re csatlakozva bárhonnan vezérelhető telefonon keresztül. Smart home eszközzel pedig hanggal is lehet utasítani.
-
humi1
tag
Kb. két hete lecseréltem one s-t egy one x-re. Ugyan úgy instant on-ban használom mint a régit. Viszont az s-nél azt sem vettem észre hogy mikor frissít. Az x-nél viszont még nappal is hallani hogy megy a venti. Valahogy nem lehet beállítani az instant on-nál idő intervallumot?
-
addikt
Jay Ingram részletesebben beszélt a Mass Effect Legendary Edition projektről, felújított és megújított dolgokról a kék oldalon.
Május 14. Xbox One és Series modellekre is.
-
Wesder
félisten
válasz ViharVadász #231354 üzenetére
Màr több, mint egy éve nem jàtszottam vele, de szerintem még jàtszàk. Egyébként ebben az offline multi a nagyobb móka szerintem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok :)
Van itt olyan játékos aki szokott mostanság is játszani még a Crash Team Racing játékkal online? :) Ha igen, gyorsan lehet találni még játékosokat? Gondolkozom, hogy megveszem, de az ilyen játékokat inkább multiban szeretem játszani és nem tudom, hogy mekkora játékos bázisa lehet még neki. :("Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ennyit arrol, hogy elobb jon Horizon mint Motorsport. Nagyon kivancsi leszek ra.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
homerhamm
addikt
Jön Xbox One-ra is???
-
l.skywalker
Topikgazda
Új Forza Motorsport playtest hamarosan elindul: [link]
-
lordcoyote
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni XO kapcsolatban. Tudja esetleg vki hogyan lehet megszűntetni párosítást headsettel?
A gondom az, hogy párosítva lett Xbox vezeték nélküli fejhallgató-val, viszont nagyon idegesít, hogy ha máshol használjuk a fülest, akkor egyből bekapcsol az XO is bekapcsolásakor.
Vagy ezt ki tudom valahol kapcsolni? Sehol nem találok ilyen beállítást.
Köszönöm előre is!
-
l.skywalker
Topikgazda
-
LittleBoss67
aktív tag
Siófokon vagy 40-50 km-es körzetében tudnátok valakit, aki vállal xbox one x pasztázást? A neten nem találtam. Minden játékom már a karakter választásnál és utána is olyan b@szott hangos pulzálo süvítés, hogy eddig a családot, most már engem is nagyon zavar. 2x volt szervíz, közben gari már lejárt.
Köszi, ha valaki tud pü-ben írjon, vagy ha más módszert ismer, azt is. -
mike1334
veterán
válasz WhiteWalker #231338 üzenetére
Hát no..a remote play xbox app, xcloud game pass app, eccerű ez
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #231343 üzenetére
Egy L.A. Noire érdekesebb lenne.
-
laracroft
aktív tag
Sziasztok
Eneloop Pro akkukat használok one x-em van.
Vettem egy új xbox kontrollert.
Ezekkel az akkukkal nem indul el csak villog az xbox logó. (sima fehér eneloop akkukkal megy)
A régi xbox x-es távirányítóval meg simán elindul.
Ez mi lehet? Érzékenyebb az új vezérlő?[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #231340 üzenetére
Egyszerre
-
mike1334
veterán
válasz WhiteWalker #231335 üzenetére
Game pass app.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
Topikgazda
Resident Evil Re:Verse Beta felkerült a store-ban. Április 6-án "jelenik meg".
[link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
persil
nagyúr
válasz IntelKiller7 #231319 üzenetére
Kontihoz dugva is, ofkorsz.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Vladcepes
csendes tag
Köszönöm! Azt tudom hogy azon keresztül lehet dróttal játszani de azt hittem hogy tölteni is lehet. Akkor nem. Köszönöm!
-
-
Vladcepes
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a kontrollerbe raktunk újra tölthetős Ni Mh aksikat. A kontroller elején van a mikro Usb azon keresztül fel lehet tölteni az aksikat? Köszönöm a választ!
-
felixo
őstag
válasz philoxenia #231321 üzenetére
Köszi.
Egy kis fejlemény Farm Together magyar felirattal kapcsolatban. Sikerült felvennem a kapcsolatot a fejlesztőkkel. A játék ugye Xbox One-ra lett kiadva. Az utolsó játék frissítésekor még a konzol nem támogatta a magyar nyelvet, ezért nem is kezeli azt (mert a játékban benne van a magyar felirat). Ígéretet kaptam arra, hogy egy frissítéssel ezt orvosolni fogják.Redmi Note 9
-
felixo
őstag
Xbox One rendszer mikor kapott kb. magyar nyelvet ?
Redmi Note 9
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz persil #231316 üzenetére
Es ez kontrollerbe dugva is mukodik, vagy csak, ha a gephez csatlakoztatod bt-n vagy usb-n?
Cloud szeriabol sok csak stereora kepes. Virtualis 7.1 elerheto az USB vegzodesu hangkartyan keresztul. Jack-el az osszes csak stereoban mukodik.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
h1mpi
félisten
Sziasztok! Biztosan hülye a kérdés, de sima gamer monitoron lehet használni a XOX-et? HDMI 2.0-t tud.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
persil
nagyúr
válasz IntelKiller7 #231315 üzenetére
Teves. 🤷
Ezt a box nyujtja, szoftveresen, ha megvetted az atmos licenszt, akkor minden fulessel hasznalhatod.
Nyilvan egy ot forintos kinai vacaknal nem lesz akkora kulonbseg, mint egy minosegi fejhallgatonal, de attol meg mukodik.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
félisten
-
addikt
válasz szabonagyur #231312 üzenetére
Erre gondoltam én is, hogy valami hasonló. Nem a splitter, mert azt nem írtad. Csak a TV érzékelte a konzol jelét, de a képet nem tudta hozzá megjeleníteni. Jó esetben...
-
félisten
-
addikt
válasz szabonagyur #231309 üzenetére
Telefonról Xbox app -on keresztül eléred a konzolt? Látod a képet távoli lejátszásnál?
A konzolon világít az Xbox jel? Próbáltad másik HDMI kábellel?
-
kalozhun100
őstag
Nem megy Outriders xbox-pc crossplay mert, ahogy betöltené a vilagot valamelyikünket kidobja:(
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
félisten
Sziasztok
Adott egy One S keszulok. Reggel jatszottam rajta, majd otthagytam letolteni. Egy ido utan kikapcsolt magatol.
Most nyomnam vissza erre a TV kiirja, hogy Xbox eszlelve, de kep egy pilkanatra van aztan ennyi.
X360 gond nelkul megy, meg Chromecast stb
-
nagyi2k
tag
Sziasztok!
Hyperx stinger core esetén hoz hallható változást a Dolby atmos? -
stigma
addikt
válasz stigma #231306 üzenetére
hát úgy néz ki sikerült megoldani, de nem merem elkiabálni.
Többszöri áramtalanítás és kábelpróbálgatások után az alábbi felállás lett és működik rendesen:
Xbox hang beállítások: [kép] [kép] [kép]
Amúgy TV-t írtam már, erősítő Pioneer AVX-932 + HKTS 9 5.1 -es hangfaljaom vannak.Amit próbáltam:
- Xbox + TV-be dugni(Oneconnect box): Eredeti kábelével és másik HDMI-vel is ment. Itt ugye AVR-t kihagyva a TV hangszorón jött a hang, ami rendben is van.
- Xbox + AVR másik HDMI: Végelges felállás ez lett, itt most működik, és maradt is az eredeti kábel.A jelenség még párszor azért előjött, de teljes áramtalanítás után + minden HDMI-t kihúzva az AVR-ből most működik.
Egy fura érdekesség, és ezt nem tudtam hova tenni, de leírom. Hog
Mindaddig fennáll a dupla hangprobléma, ha az alábbiakat teszem:
- Xbox-ot kapcsolom be elsőre (mindegy hogy gamepaddal vagy gombbal) majd az erősítőt és a TV-t, akkor a hangduplikávió megmaradt
- TV + AVR-t bekapcsolom, utána Xbox-ot majd átváltok az erősítőn az Xbox HDMI-re hogy lással a bootot, akkor a hangduplikávió megmaradtTV és AVR-t bekapcsolva, ha Xbox-ot indítok és várok 1 percet mire betölt,és utánna váltok HDMI-t akkor ez a hibajelenség valamiért nem jön elő.
Kb ezt próbáltam most párszor és így a frankó, de tudom ennek sok köze nincs, hogy HDMI jelet mikor váltok, csak gondoltam leírom.[ Szerkesztve ]
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
válasz stigma #231302 üzenetére
De nem úgy van, ahogy én írtam. Te az xboxot az erősítő hdmi game portjába dugod:
TV Oneconnect box HDMI4 (ARC) - ERősítő ARC - Xbox (erősítő 4-es HDMI, Game nevü portja)
Az xboxot a Oneconnect boxhoz csatlakoztasd, ne az erősítőhöz.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
felixo
őstag
Üdv !
Aki játszik a Farm Together játékkal, írja meg, hogy nála magyar feliratos e a játék. Nálam sajnos angol ... pedig benne kellene lennie a magyar feliratnak.Redmi Note 9
-
stigma
addikt
válasz icemad #231299 üzenetére
Hi, ahogy leírod így van, és így próbáltam én is leírni a csatlakozási pontokat
TV Oneconnect box HDMI4 (ARC) - ERősítő ARC - Xbox (erősítő 4-es HDMI, Game nevü portja)Délután mikor lesz időm akkor kiiktatom az avr-t illetve 2 másik HDMI kábelt találtam mely bírja a 4K-t, HDR-t és 120fps-t akár, és azokkal tesztelem, más más portokon.
Ahogy te is írod tavaly elött december óta így megy nekem is tökéletesen, viszont most valami megkavarta úgy hogy a komplett rendszert összezavarja.
Xbox esetén a hangduplikálásnál (hangfalak + TV hangfalakon) szól a hang, ha Xbox-ot kikapcsolom, megpróbálok filmet lejátszani akkor is marad a szar jel, és mindenhol szólnak a hangfalak
Ezért gyanakodtam, hogy valami nincs rendben az Xbox-on, mert ha nem kapcsolom ez a jelenség nem jön elő:
- TV+AVR : Netflix és youtube esetén tökéletes
- TV+AVR+lejátszó(Coreelec) : itt bármilyen filemt jelátszok tökéletes a hang, AVR-en jön máshol nem.Ezért gyanakodtam vagy valahol elcsaesződehtet az FW frissítés (TV vagy AVR) vagy valami nagyon nemjó az Xboxnál mert a jelenség a bekapcsolás után van.
Délután majd a fejleményeket megírom. Köszi a segítséget.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
dReFiX
senior tag
válasz szimszonos #231300 üzenetére
Tudom hogy nincs tőle vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest