Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
3 hónap game pass akinek még sose volt
K9PH6-43DM3-CK3QJ-CMT9J-GRHHZ
-
EasyLife
aktív tag
Figyelem, utolsó kódom!
Dark souls X360-as verzió xbox one on is megy!
Az első topicban jelentkezőnek küldöm privátban! -
EasyLife
aktív tag
Az első jelentkezőnek küldöm privátba a kódot!
Gears of War Judgement
-
EasyLife
aktív tag
Gears of War 3
XNTBM-CFH2Y-PCVKP-D6VMY-G29V4 -
EasyLife
aktív tag
Mai első játékunk egy igazi klasszikus!
Gears of War
723FJ-9N4QJ-VFMFK-3HHJM-R6XV4 -
EasyLife
aktív tag
Van még Gears of war, Gears of war 3, Gears of war Judgement és Dark souls (nem remake ) kódom. Jöhet random ide vagy szeretnétek valamiféle sorsolást?
-
EasyLife
aktív tag
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas
PJDYP-RT2KT-G3CRV-3WCMK-K3RMZEz egy ilyen nap srácok
-
EasyLife
aktív tag
Ha már Sherko elkezdte
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2
KHYDF-F9DJX-9XY7H-X9YX7-TJQCZAki beváltja jelezze kommenten, hogy mások már ne küzdjenek vele...
-
EasyLife
aktív tag
válasz l.skywalker #184120 üzenetére
Sikerült! Gamme pass ultimate Lejár: 2022. 07. 08
-
EasyLife
aktív tag
Sziasztok!
Most kapta vissza keresztfiam a feltört xbox fiókját. él még az ultimate akció? Mert most 2019.10.05-ig van goldja. Vennék még neki akkor 1-2 évet és ultimatésíteném.
-
EasyLife
aktív tag
válasz N.YCityBoy #183442 üzenetére
A nővérem fiókja egy hotmail-es fiók ami csak azért lett csinálva, hogy szülőként ott legyen a fia xbox profilján, neki nincs xbox profilja, belépve se nagyon volt. Mivel tudom, hogy egy kétlépcsős azonosítás milyen arra gyanakszom, hogy valami ismerőse lehetett, de annyira hihetetlen, hogy a nővérem laptopjához is leült volna mert ahhoz nem nyúlhat a fia se egy idegen meg pláne nem. De mégis az ö fiókja lett hamarabb feltörve. március 26.-án a nővéremé. Március 31.-én a fiáé. én is szülőként voltam az xbox profilba megjelölve, azt mondták 30 napon belül még vissza állíthattam volna a jelszavát a nővérem fiának az én profilommal. Pont most akartam venni neki 2 év goldot ultimatera konvertálva szülinapjára aztán ahogy beléptem a gépébe láttam, hogy ki van zárva a profiljából. xboxon kb 1 hónapja nem játszott de ott is ki volt már jelentkezve ahogy bekapcsoltam. Az én profilomba még most is látom, hogy hétfőn 13 percet sims 4-ezett a profiljával. Homeolni nem homeolt senkivel se.
-
EasyLife
aktív tag
Feltörték az xbox-os accountját a keresztfiamnak, beszéltem a supportal elküldtem amit kértek tehát ez a rész már folyamatban van, bár azt mondta hogy még nem igen történt ilyen. Nem is értem, hogy történhetett, mert minden biztonsági akármi be volt kapcsolva, e-mail és telefonos de mégis át tudta írni a telefonszámot és a biztonsági email címet is, sőt a nővérem microsoft fiókját is feltörte ami azért érdekes mert másik laptop és soha nem volt a két laptopon egymás e-mail címével belépve de ugyan arra az e-mail címre és telefonszámra lehet csak jelszó emlékeztetőt kérni mint keresztfiamnál. Érdemes feljelentést tenni? Van telefonszám és e-mail cím amire megváltoztatta, beszéltem két mondatott a sráccal aki feltörte, de egyből ki is nyomott és azóta nem veszi fel a telefonját. IP és telefon alapján gondolom 5 perc lenne kideríteni, de foglalkoznak egyáltalán ilyennel?
-
EasyLife
aktív tag
Sziasztok!
Keresztfiamnak szülinapjára szeretnék xbox live gold-ot venni, láttam hogy volt ez az akció, hogy ha volt élő live gold-od akkor lehetett ultimate-t csinálni belőle 300Ft ért, ez még működik? Tehát ha veszek pl 24 hónap sima live gold-ot akkor 300 Ft ért ultimatet tudok belőle csinálni?
-
EasyLife
aktív tag
válasz parandroid #96688 üzenetére
Már azon gondolkodtam hogy én fogtam ki egy hibás xbox-ot. De ezek szerint másnál is így van. Azért dühítő hogy az xboxnak még a menüje is szaggat, és még rengeteg játéknál is durván be tud szaggatni....
-
EasyLife
aktív tag
Akciós lesz 03.02-től az xbox one 49.990ft/db-tól 45. oldal
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?