-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
aktív tag
válasz csuvicsuva #212399 üzenetére
Ennek van jelentősége a meghosszabbítás szempontjából?
@csabamigo: Köszi!, ez hasznos infóPhilips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
persil
nagyúr
válasz dropi #212401 üzenetére
Hat annyi, hogy ha van elofizud, akkor penzaranyosan valtja at(ergo kevesebb ultit kapsz), ha viszont mar lejart es jelenleg nincs, akkor 1:1-ben valtja at, tehat min. ugyanannyi ultit kapsz, mint amennyi goldot valtasz at.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok,
A game passban lévő Witcher 3 mentése ha jól tudom nem működik a GOTY kiadással - igaz ez? Elég jó áron van a GOTY és gondoltam megveszem, de elvileg nem működik a sima kiadás mentése a GOTY verzióval... -
F_Peter
őstag
Nba 2k20 online részét próbálta valaki?
Szörnyen lagol, meg is szakad a kapcsolat és nem találtam rá megoldást. Másnak is ilyen? -
Madoc
veterán
válasz #99499520 #212408 üzenetére
Mellé minden kontrollerhez is lehet felhasználót rendelni hogy amikor bekapcsolod a kontrollert akkor az adott felhasználó bejelentkezik. Nálunk mindenkinek van sajátja.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #212410 üzenetére
Battleship Bayern? Én Dortmund szurkoló vagyok.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Xbox one s készüléket és logitech G25 kormányt szeretnék osszekotni.
Milyen adapter lenne a megoldás ill mire figyeljek? Lehet kulfoldi megoldás is ha olcsóbb. -
EmThor
addikt
Konzol pasztazasnal az alaplaprol/processzorrol mit is mondtátok, mivel érdemes le tisztítani a régi pasztát? Gondolom a fulpiszka végét ne koromlakklemosoba dugjam... Nem emlékszem mit irtatok. Köszi!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz agyhalottak #212384 üzenetére
Közben látom már javasolták azt, amit én is tettem volna.
[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz mokus1 #212385 üzenetére
Az, hogy a konzol néha kikapcsol egyes játékok közben, másokkal meg rendben működik az szoftveres probléma. Én is belefutottam már ilyenbe, hiba után be kell küldeni egy report-ot a játékot kiválasztva és leírni angolul, hogy mi történt. Nálam anno javították a hibát.
-
szigpet8283
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám/kérdésem lenne, hogy Xbox One S-en tapasztalt valaki olyat, hogy nem olvas be játékot néha. Beraktam a lemezt bootoláskor és úgy érzékelte mintha nem lenne benne semmi, kivettem beraktam egy másikat azt se. Kikapcsoltam, dugó ki és újra be és úgy már beolvasta. Mitől lehet ez?
Másik: Far Cry 5 lemez pereme elkezdett felhólyagosodni 3 helyen. Az olvasott felületen kicsit mintha a hólyagok érződnének kézzel is, ha végighúzom rajta a ujjam (Konzolvilágba lett vásárolva 2 éve, de alig volt használva). Nem tudom ez mennyire veszélyes ha berakom. Tönkreteheti vajon a olvasót?
Köszi
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Volt ma itt warzone probléma, nálam is random kikapcsol a box a játék közben. Szintén One X. Gondolom jól sikerült a patch...
-
AMD Power
titán
Elértem a Deliver Us The Moon végére. Hiába volt rövid volt benne egy pár jó rész. Nekem picit "sötét" volt a játék, sokszor már zavaróan. Igy ,hogy benne volt a GP-ben nem bántam meg ,hogy végigtoltam, de pénzt mondjuk biztos nem adnék érte.
-
Lifer092
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés. One X mellé milyen külső adattárolót célszerű venni? 1TB kapacitásnál nem kell több, viszont nem szánok rá annyit mint amennyibe egy ekkora kapacitású SSD kerül. Szóval ebből következik hogy SSD kilőve. HDD-ből melyik az a fajta amelyik (tapasztalatok alapján, akinek van ilyen...) megfelelő sebességben is? Nyilván nem várok el egy HDD-től SSD sebességet, de nekem az is elegendő ha azért gyorsabb mint az alap HDD töltési idő stb. szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Éjféltől ingyenes lesz a Cities: Skylines - Green Cities DLC [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Lifer092 #212419 üzenetére
Ha a töltési idő meggyorsítása a cél, akkor mindenképp SSD-t vegyél. Látványos nagyon. Nekem van egy 128-as és egy 500-as. Épp csak azokat a játékokat pakolom rá, amelyekkel játszok.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mokus1
addikt
válasz MrPeekaboo #212415 üzenetére
Ez úgyis lehetséges hogy másnak ugyanilyen konzolon ugyanezekkel. Ajatekokkal semmi baja?
Volt ujratelepites és ma reset is. -
Crytek
nagyúr
Rage 2 -ről tudni valamit mikor szedik ki a game passból?
Next PC Upgrade: 2022
-
elder troll
őstag
válasz Crytek #212424 üzenetére
Best of kereső kifejezéssel nem leltem.
Külföldi oldalon sem találtam róla infót. -
Czimby
addikt
Akinek megvan a Mafia 3 most az összes DLC-t ingyen behúzhatja hozzá!!!
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Beniii06
addikt
-
Crytek
nagyúr
Forza Horizon 3 idén lesz elhagyó a store-t? Vajon itt is majd fellövik a jelenleg nem "létező" fullos addon pakkot jóárasan mint pl a Motorsport 6 leszedése előtt?
Next PC Upgrade: 2022
-
Edgar2621
őstag
-
mokus1
addikt
válasz l.skywalker #212423 üzenetére
Jó de azért az indokolatlanul elsötétülő kép, illetve a szétcsúszó kép nekem inkább hardvernek tűnik. Ráadásul ezek mind az erőforrásigényesebb játékok. Igazából nem is játszom mással. esetleg az overcooked 2öt használjuk néha de az nem egy aaa játék.
-
Throme
veterán
válasz Beniii06 #212427 üzenetére
Szerintem hagyjuk ezt a "volt már" dolgot, mert olyan sok a hsz, hogy simán átugorható az első infó. Én is lemaradtam volna már 1-2 dologról, ha nem osztják meg többen az infót.
Vagy ha problémás, akkor valami üzenőfal vagy akármi legyen itt a fórumon és oda ki lehet rakni. Akit ezek az akciók, letöltések, ingyenes dolgok ...stb érdekelnek, azoknak elég csak ránézni....
szvsz
-
Sziasztok. Fiaim játszanak a PixArk nevű játékkal xboxon. Telefonra van valami hasonló? (Minecrafton kívül )
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Braavos
tag
Sziasztok!
Az Xbox one-s-x kontrollerek között van kompatibilitás szempontjából különbség? Mindhárom konzol kontrollerje működik például a one S konzolhoz?
A másik kérdésem, hogy mennyire megbízhatóak az utángyártott kontrollerek? Nincs különbség a gyárihoz képest, vagy nem éri meg ilyet vásárolni?
-
persil
nagyúr
válasz Braavos #212442 üzenetére
"kontrollerek között van kompatibilitás szempontjából különbség?"
Nope."Mindhárom konzol kontrollerje működik például a one S konzolhoz?"
Ikhen."Nincs különbség a gyárihoz képest, vagy nem éri meg ilyet vásárolni?"
En nem vennek third party kontrollert, de ezt neked kell eldonteni, hogy penzben mi eri meg, kulonbseg nyilvan van. De itt ph-n rendszeresen talalni hibatlan kontit 10 korul.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
nagyúr
válasz l.skywalker #212444 üzenetére
A Cities: Skylines volt már bent, nem?! Ennek a ki-be rakosgatásnak mi értelme van?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bulikavagyok #212446 üzenetére
Hogy beszéljünk róla és lám...
-
nagyúr
válasz l.skywalker #212447 üzenetére
Úgy általában, vagy itt a PH-n?! Az oldal tulajdonosai nyilván örülnek ennek is.
-
Beniii06
addikt
válasz bulikavagyok #212446 üzenetére
Nem csak nekem van 'deja vu'?
Ugyanez volt a Brothers: A Tale of Two Sons-al is, azt is kb egyidőben tették be/rakták ki ezzel együtt.
"Got any other secret weapons?"
-
l.skywalker
Topikgazda
Ha valaki emiatt vetődne ide:
Xbox Game Pass for PC
Új a PC-hez:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Óra topik
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest