Hirdetés
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szigpet8283
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám/kérdésem lenne, hogy Xbox One S-en tapasztalt valaki olyat, hogy nem olvas be játékot néha. Beraktam a lemezt bootoláskor és úgy érzékelte mintha nem lenne benne semmi, kivettem beraktam egy másikat azt se. Kikapcsoltam, dugó ki és újra be és úgy már beolvasta. Mitől lehet ez?
Másik: Far Cry 5 lemez pereme elkezdett felhólyagosodni 3 helyen. Az olvasott felületen kicsit mintha a hólyagok érződnének kézzel is, ha végighúzom rajta a ujjam (Konzolvilágba lett vásárolva 2 éve, de alig volt használva). Nem tudom ez mennyire veszélyes ha berakom. Tönkreteheti vajon a olvasót?
Köszi
-
szigpet8283
csendes tag
Sziasztok!
A most érvényes 3 hónap/300 Ft-os game pass ultimate akció meddig érvényes vajon? Tudja valaki, mert sehol nem találom.
Köszi -
szigpet8283
csendes tag
Sziasztok, ha 2 hét múlva jár le az Ultimatem, de lemondom most, akkor meg tudom venni a 2 hónapot 600 Ft-ért vagy már nem fogja engedni, mert már volt egyszer?
Köszi
-
szigpet8283
csendes tag
-
szigpet8283
csendes tag
Sziasztok!
Beregisztráltam az Xbox One-t és azt irja garancia lejár 04/09/2021 - Ez ugye 2021. szeptember 4. és nem április 9.? Elég fura formátumban írja ki. Mert ugye használják a dátum formátumot így is, meg úgy is.
Csak ezért, mert a gépet 2019.07.10-én vettem, de 2018.06.26-án gyártották,vagyis több mint 1 éve áll.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
szigpet8283
csendes tag
válasz Throme #184161 üzenetére
Van egy Xbox 360E-m, ami bekapcsolás után 1 perccel maxra tekeri a ventit. Na az olyan mint a hajtómű, de már nem javíttatom meg. Mondjuk az már 5-6 éves, de alapjáraton halkabb a ventije mint ennek. Mivel már 2x javították az alaplapot, már 3. alkalommal nem láttam értelmét. Mindig 8-10 ezer volt az alaplap javítás. Elöregedett. Pedig havi 5-6 órát használtam csak. :-)
-
szigpet8283
csendes tag
válasz Beniii06 #184158 üzenetére
Hát akkor inkább szerintem beletörődöm, mert nincs kedvem a hercehurcához. Mostanában
mindent garanciáztatnom kell és durván tele van a hócipőm vele. Műszaki cikktől kezvde a bojlerhez adott csapig bezárólag.
Igazság szerint csak 2 órát járattam a gépet, mert késő délután hoztam el és annyira nem zavaró csak ha halkan akarok játszani, ahhoz meg lehet beszerzek egy fülhallgatót akkor. Normál hangerő mellett azt hiszem nem hallani csak ha pont csend van.
Köszönöm az infókat.Más:
Kaptam 1 havi goldot és 1 havi game passt, ha ezeket beaktiválom, majd megveszem a 300 Ft-os Ultimatet akkor tényleg 3 hónap ultimatem lesz összesen?Köszi
-
szigpet8283
csendes tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy Xbox one S-et és a ventije
halkan cirippel. Közelről jobban hallani, de 1-2 méterről is ha csend van a szobában. Én elégge érzékeny vagyok minden zajra, pl a tv tápja sistereg kicsit stand by-ba és az is zavar.
De mivel itt olvasgattam hogy sok "S" ilyen ezért nem tudom érdemes e bármit csinálni (elállás, vagy microsoft)?
Lehet ha cserélik még hangosabb lesz?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- One mobilszolgáltatások
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Projektor topic