-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
Kedves Topiclakók, mit lehet tudni a tavaszi leárazásról? Konkrétan az érdekel hogy mettől meddig tartanak majd az akciók és milyen kedvezményes konstrukcióban lehet venni Live Gold és Gamepass előfizetést.
XO: Gollami26
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Edgar2621 #176552 üzenetére
Még hivatalosan nincs semmi. Én annyit látok, hogy a havi GP megint 300 forint, habár us store-ban azt írták, a három havi is 1$ lesz: [link]
Úgy számoltunk, hogy akkor a mai naptól indulhat a Sale, ha a GP is a mai naptól akciós, de a korábbi években mindig hétfőn indult, a húsvétvasárnap hetén az akció.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Döglött Róka
veterán
válasz szupermacs #176523 üzenetére
170+ órám van benne. Bődületesen jó és nagyon sok odafigyelést igényel. Szerintem a tavalyi év legjobbja és pont a harcrendszere miatt.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Edgar2621
őstag
válasz l.skywalker #176554 üzenetére
Köszönöm szépen az infokat, akkor majd figyelgetem a híreket és a topicot is(az utóbbi időben nem igazán volt rá alkalmam, pedig szívesen olvasgatlak Titeket).
XO: Gollami26
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Döglött Róka #176555 üzenetére
Neki nem tetszik, ez teljesen normális, hogy nem ugyanazok a fajta játékok jönnek be mindenkinek. Az tény, hogy nagyon sikeres játék, 12millió feletti példány eladásával a GP-ben elég különlegesnek számít.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Döglött Róka
veterán
válasz l.skywalker #176557 üzenetére
Nem is akartam győzködni róla hogy jó. Csak leírtam a véleményem
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
EmThor
addikt
Leárazás ma este 20-22 óra felé már várható hogy aktív lesz, igen.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
mcwolf79
veterán
Játszik itt valaki az új DMC-jal? A topic-ja elég kihalt, ezért itt kérdezem: a Devil breaker-eket nem lehet menet közben váltani, vagy csak abban a sorrendben lehet használni, ahogy a customization menüben beállítom ?
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Döglött Róka #176555 üzenetére
Nekem vegul nem jott be, ezert csak 125 oram van benne.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz EmThor #176559 üzenetére
Igen Crytek is most írt privátban, hogy ez a hivatalos leírás hozzá:
"Az ajánlat 2019. 04. 11-én 21 órától (PDT) 2019. 05. 12-én 11:59-ig (PDT) érvényes"
Ez ha jól értem, akkor holnap reggel 6 óra nálunk.
-
l.skywalker
Topikgazda
DWG mellett megint kapott akciót egy játék, de már csak 1 óráig akciós:
Shadowgate (remake) 4.720.- HUF (-20%)
-
l.skywalker
Topikgazda
Tegnap megjelent a Vaporum
Az eredeti ár 8 700,00 HUF volt, a jelenlegi ár 6 960,00 HUF
20% kedvezményNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
werszomjas
addikt
Nálam is 300 Ft-ot ír, de amint bejelentkezek, már 3000 Ft.
üdv
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz werszomjas #176565 üzenetére
Van most élő GamePass előfizetésed?
-
werszomjas
addikt
válasz l.skywalker #176567 üzenetére
Nincs. De korábban már volt ilyen 300Ft-os, még tavaly év végén, lehet azért.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz werszomjas #176568 üzenetére
Lehet, hogy csak új előfizetőknek adják?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Game Pass tulajoknak Prey már tölthető. (Ha nincs a listában, Store-ban keressetek rá, nálam csak onnan lehetett indítani a letöltést)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
KardosAttila
aktív tag
válasz werszomjas #176568 üzenetére
Nálam is ugyan ez a helyzet, valószínűleg nem is nagyon lesz már a 200-300 ft-os akció mint tavaly, csak ha új előfizető vagy.
-
l.skywalker
Topikgazda
Témaindítónak
Szerintetek?
Szerintem amíg a virtuális része ennek nem lesz annyira hétköznapi, hogy a különbözőségét már nem is lehet észrevenni, kár erről beszélni. És nem hiszem, hogy a következő ciklus végére mindenhol el fog annyira terjedni a szükséges technológia, hogy az említett két márkából egy idő után nulla darab dedikált hardver készüljön.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Trine 4 Gameplay (Ősszel jön PC-re és konzolokra)
Live-Die-Respawn
-
Döglött Róka
veterán
válasz l.skywalker #176573 üzenetére
Érdeke a Qualcomm-nak ezt mondani
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #176573 üzenetére
én 7-8 éve várok a 32bites OS-ek kihalására
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
TaRka94
senior tag
Jó hogy vártam, nekem 300ft volt a gold 1 hónapra.
300 ftra hozza a 3 hónap gamepasst is. 1 hónap 3000.
Jó ez az akció.Gamepassra valami hibát ír meg hogy várjak kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
YT-on már lehet emlékeztetőt kérni az "All NEW Inside Xbox" következő adására [link]
Leírásban témakörök:
🛣 Road to E3
🎮 Xbox Game Pass updates
⏪ Backward Compatibility
👍 And MORE!Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Hónap végén a következő játékok kerülnek ki a GamePass kínálatából:
- OlliOlli
- Pumped BMX +
- The Golf Club
- The SwapperNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Baky1987
tag
Sziasztok!
Nekem most van aktív GP-m és a 3 havi GP-t 3750-ér mutatja. Nem tudni, hogy ennél is megkapom-e a +1 hónapot ha bekapcsolva hagyom az automatikus megújítást?
Köszi,
-
Baky1987
tag
aktív GP-vel megvettem a 3 havit 3750-ér. Sajnos nem adott +1 hónapot, de ez van. Egyedül csak azért gondolkodtam az egészen mert nem sok időm van játszani, és még így, akciósan sem biztos h kihasználom. De vmire azért jó lesz
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Segítségetek kérném. Nem vagyok nagy konzolos, de most hozzájutottam 62k-ért egy One S 1 Tb-oshoz két kontrollerrel BFV és I-el illetve 12 hónap GamePassal.
Mennyire jó ajánlat ez?
illetve ez a Game Pass pontosan mit jelent. Gondolom aktiválsákr 12 hónapig tudok játékokat töltögetni lefele:
- ha lejár, és ami le van töltve az működik továbbra is?
- az aktiválás után 12 hónap, vagy fel lehet függeszteni és darabokra osztani? mondjuk áprilistól októberig, majd januártól júniusig?köszi a segítséget.
illetve mikor lesz új konzol? illetve ha fél év múlva eladm, akkor a Game Pass még működni fog másnál?
-
StLui
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #176593 üzenetére
lehet hogy úgy tűnik, de ilyenen nem szokott nyerni, legrosszabb esetben meg kell reklamálni
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sakal83 #176594 üzenetére
Szia az ár korrekt (kérdés: új a készülék vagy használt? Ha használt: van még rá garancia? Ha van: Meddig?)
GamePass
Amíg van élő előfizetésed (neked most ez 12 hónap), akkor addig a könyvtárban megtalálható összes játékot le tudod tölteni és tudod használni. Ha lejár az előfizetésed, akkor nem tudsz sem letölteni, sem ami le lett tötlve használni. Ha újra előfizetsz, megint tudod. Az előfizetést nem tudod felosztani. Szerintem most vegyél egy akciós 300-forintosat 3 hónapra és ha bejön utána használd el a 12 hónaposat.Új konzol majd talán jövőre jön, feltehetőleg év végén, de a GamePass az a felhasználói fiókhoz kerül, nem a géphez, a gép új tulajdonosa nem fogja tudni használni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #176593 üzenetére
Ugyanez nálam is, már kétszer kifizettem de még nincs előfizetésem. Egyenlőre az ügyfélszolgálat sem tud segíteni. Hívd fel őket te is, hadd érezzék a törődést!
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bulikavagyok #176597 üzenetére
Na, akkor másoknak ezért olcsóbb, mert ti 2x fizettetek
Én a félárasat megvettem (3750/hó) azt simán ki tudtam fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- (PSN/PS5) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest