Új hozzászólás Aktív témák

  • #80123904

    törölt tag

    Noh a végére értem az FH4 demonak. Kerek egy óra volt (kirakott pár új ikont ahol lehetne ugratni - sebességet túllépni és driftelni, de a versenyek megvoltak).
    Az én észrevételeim:

    + Jól néz ki nagyon (mint mindig).
    - A zenei kínálat számomra ebben a részben a legrosszabb. Az eddigi részekben mindig úgy állítottam be a játékot, hogy a zenéket halljam. A demo alapján itt kikapcsolom a zenét és inkább rakok be spotify-ról.

    + X-en atom stabilan futott (mint mindig :D). A performanciára panasz nem lehet.
    - Az nem tetszett, hogy volt olyan verseny, ahol maga a játékidő rövidebb volt, mint a verseny végi elszámolás, ahol 'ennyi XP-t kaptál, ennyi pénzt kaptál, ennyi befolyást szereztél'. Tudom, hogy ez alatt tölti be újra a nagy térképet a játék, csak áhh, kicsit hosszúnak tűnik vagy nem is tudom.

    + Az évszakok jól néztek ki menet közben. Kíváncsian várom, hogy majd a nagy térképen milyen lesz ez.
    * Valamiért fura érzésem van a vezetéssel kapcsolatban. Mintha jobban csúszkálna a kocsi és mintha nem reagálna olyan jól a kormányzásra. Ugyanolyan beállításokkal játszom a részeket. Lehet kicsit ```szimulátorosabbra``` fogták a dolgot, nem tudom, meg kell szokni.

    + A külön játékmód kategóriák tetszenek. Remélem a kaszkadőrösből jó dolgokat fognak kihozni.
    * A magyarításnak semmi értelmét nem látom jelen formájában. Aki hang alapján nem érti meg azt, amit versenyek közben pofáznak, az nem fogja tudni elolvasgatni őket a jobb alsó sarokban. Remélem a teljes kiadásban lesz nyelv-választó, mert engem zavart ez a "RAJTA' meg "FÖLDES DULAKODÁS" vagy mi volt már...ja meg volt valami "precíz tűbeszövés" különleges trükk :D

    A játék szokásos jó minőség. Jelenjen meg és gamepassban nagyon jól fogok szórakozni vele :)

Új hozzászólás Aktív témák