-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #155686 üzenetére
Amikor egy streamer megkapja a játékot és ilyen címmel kezdi el játszani: "HORZA FORIZON 4...ÉR EZ VALAMIT???"
Akkor azért elgondolkodok rajta, hogy mi a ****-ért adnak neki mintapéldányt. szerk: Nem is az, hogy mintapéldányt kap, hanem hogy ő már most játszhat vele. Aki pedig szereti a brandet, annak pedig várnia kell péntekig-jövő hétig. Ez baromira visszatetsző számomra.Ahogy amikor megjelent az X is, akkor is kaptak olyan streamerek-youtubes emberek, akik a generáció eleje óta csak szarozzák az XBox vonalat és az X-et is végig szarozták.
Nem értem a marketingeseket. Persze azt felfogom, hogy a negatív marketing is marketing, de áááh...
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #155752 üzenetére
Az FH4 -> WeAreTheVR
A konzolnál pedig TheVR és Otherworld[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz #80123904 #155754 üzenetére
Jah. Valahogy gondoltam. Ők alapból nem szeretik az atós játékokat. Meg hát oda hajlanak ahol épp felmutatják a cash-t.
OW-ra azért nem mondanám azt, hogy nem szeretik az MS-t. Zolynak 360-ja volt anno majd One-t vett. Utána kapták a PS4 Prot- majd az X-et.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Def26
félisten
válasz IntelKiller7 #155756 üzenetére
Szerintem ők a legjobbak itthon. Persze ha valaki lelkébe gázolnak azzal nem lehet mit kezdeni. Sajna nem lehet mindenki kedvére tenni.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
markknight
veterán
válasz #80123904 #155751 üzenetére
Mert ez egy clickbait cím! Így mindenki rákattint, még az is aki csak dühöngeni menne oda. Handrás szokott ilyet bejátszani iPhone oldalról. Kiírta instára, hogy lecserélte az iPhone X-et.. Rákattintottál és kiderült, hogy csak fényképezés szempontjából cserélte le..
-
AMD Power
titán
Sajnos nem lett jobb a kép ugrálás. Mindent megpróbáltam. Box alaphelyzetbe állítás, TV beállítás, 1080p állítottam 720p 24Hz stb.... semmi ugrál ,rohadjon meg....
Viszont kész lettem a DOOM-al. Nagyon jó volt!!!
-
Grawens
senior tag
Az anyja köcsögit ennek a cdkeys-nek.
Csak én érzem úgy, hogy egy kicsit túlárazta az AC Odyssey-t?
66$ -ért árulja 9% kedvezménnyel a Bundle kulcsokat. Még a Standard Edition -ért is combos lenne ez az ár.
Nem mellesleg náluk (szerintük) holnap jelenik meg.[ Szerkesztve ]
-
-
zzola
titán
válasz zzola #155652 üzenetére
Amazon.de törölte a Sennheiser füles rendelést..
"Guten Tag,
Sie hatten folgende(n) Artikel bestellt:
--------------------------------------------------------------------------
Sennheiser Kopfhörer GSP 302 schwarz
--------------------------------------------------------------------------Die genannten Artikel wurden von uns auf der Website irrtümlich mit einem falschen Preis ausgezeichnet. Wir mussten sie daher aus Ihrer Bestellung stornieren. Selbstverständlich werden Ihnen stornierte Artikel nicht in Rechnung gestellt. Sollte eine Belastung bereits erfolgt sein, erhalten Sie eine automatische Rückerstattung.
Wir bitten um Ihr Verständnis - vielleicht haben Sie sich ja schon selbst über den ungewöhnlichen Preis gewundert.
Laut unseren AGB kommt der Kaufvertrag über ein Produkt immer erst mit Absenden der Versandbestätigungs-E-Mail zustande. Hilfsweise erklären wir jedoch die Anfechtung wegen Irrtums.
Bei Interesse bitten wir um Neubestellung der genannten Artikel, sofern verfügbar.
Wir entschuldigen uns für den Fehler und danken für Ihr Verständnis.
(Dies ist eine automatisch versendete E-Mail. Bitte antworten Sie nicht auf dieses Schreiben, da die E-Mail-Adresse nur zum Versenden, nicht aber zum Empfang von E-Mails eingerichtet ist.)
Freundliche Grüße
Kundenservice Amazon.de
http://www.amazon.deImpressum: www.amazon.de/impressum"
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
PH klubban benne vagyok a FH3-ban, az FH4-ben is ott leszek! még a logót is megszerkesztettem hozzá matricában!
Várom a pénteket!
Apropó, nálunk mikortól elérhető, péntek 00.00-tól?[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz #80123904 #155754 üzenetére
Nem tudok rájuk haragudni. Hiszen ők is játékosok, és van amit utálnak, és van amit szeretnek. Ennyi.
Csak őket többen nézik, mert jól át tudják adni a személyiségükkel azt amit látnak.
Van többször, hogy nem értek velük egyet, de ettől nem ítélem el őket, mert egy sima játékos se jobb, aki nem streamel.Csak azt nem bírom, amikor egy streamer/videós erőltetetten túljátssza magát. Rájuk mégsem mondanám ezt, hiszen egy haver/barát is bele tudja magát úgy élni mint ők, sőt.
A külföldi videósoknál viszont látok sok erőltetett stílusú streamert, ami már egyáltalán nem jön be. Pl. Dr. Disrispect stílusa se jön be ezért.Mindezektől függetlenül én várom igen nagy lelkesedéssel a FH4-et, mert egy kiváló arcade játék. A legjobb a piacon.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
-
törölt tag
válasz front3r #155767 üzenetére
A thevr ban szerintem rohadt idegesítő stílusban tolja a nagydarab gyerek. Ráadásul úgy van vágva ,hogy a szemforgatós ,meglepődött bamba arca sokszor telibe van a képernyőn néhány másodpercig.
Sajnos csak a másik srác által készített tech videókat nézem ezért. A gameplay videók meg nem érdekelnek. -
bandi0000
nagyúr
Van valami beállítás arra hogy usb re ne adjon áramot kikapcsolás után? villog a rohadék dungeon
Xbox One: bandymnc
-
Def26
félisten
válasz IntelKiller7 #155759 üzenetére
TheVR és Otherworld. Szeretem őket és nem izgat ha leugatják a boxot. Néha én is megteszem, mert azért valljuk be van mit. Elég balfasz a microsoft.
forzából szerintem remek játék mind, nem hiszem, hogy rossz szót érdemelne bármelyik rész is.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
csipesz80
tag
Ma játszani szerettem volna az f1 2018-cal de nem indul el mert nincs internetem (a vízművesek elszakították a földben futó vezetékeket) nem úgy volt hogy a játékokhoz nem kell aktív internet kapcsolat?
-
törölt tag
válasz csipesz80 #155777 üzenetére
Ha pedig most arra gondolnál megoldásként, hogy rákattintasz, hogy "this is my home", csak akkor tedd meg, ha mobilnetet lősz a konzolra, különben semmit sem fog érni.
Fel kell mennie a zinternetre, hogy leellenőrizze, hogy hozzád tartoznak a játékok. Utána pedig látja, hogy ez a home konzolod és engedni fogja futtatni őket offline egészen addig, amíg nem változtatod meg a home-odat.
-
- = Zk = -
félisten
Kodi-n csak nekem nem megy a Jack Ryan stream? se Maverick, se Neptune Rising... más megy.. más sorozat, filmek...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
markknight
veterán
Ha szeretnétek coop-ban mókázni vagy csak egyedül bohóckodni picit, akkor ajánlom a Manual Samuel című játékot, fent van game pass-on, tényleg zseniális kis játék
-
tiborv
aktív tag
Azt esetleg tudjátok, hogy a battlefront 2 mikor kerül be az EA accesba?
D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
chungee
addikt
Estét!
Ezt a csomagot szemeltem ki. Nem tudjátok hogy a játékot kód formában vagy lemezben adnak hozzá
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz markknight #155749 üzenetére
faxa. bár nekem volt már olyan, hogy később megadta. olyan szempontból nem gond, hogy bajnokságot meg egyéni címet nyertem meg, éppen idény végén voltam és remélem be fogom még húzni ezeket a címeket, csak zavaró.
-
törölt tag
PC-ban van lehetőség a féket erősíteni? Brutál távolságból fékeznem kell már, nagyon furcsa. Lehet így reális, még csak kóstolgatom ezt a világot.
-
Siffredi
senior tag
válasz markknight #155782 üzenetére
Tényleg jópofa játék, de csak couch coop sajna...
-
l.skywalker
Topikgazda
This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale Plus Publisher Sale
Kiemelet ajánlat:
Battlefield 1 - Premium Pass INGYENES
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #155791 üzenetére
MK XL itthon 9000, amcsiban meg 10 dollár?
-
bandi0000
nagyúr
Nyomja valaki a far cry 5 öt X-en?
Milyen a grafika? nem zavaró a 30 fps lock? Esetleg valakinek van Pc vel tapasztalata, mert én most azon játszottam, ahhoz képest érdekelne milyen
Xbox One: bandymnc
-
twi452
senior tag
válasz bandi0000 #155793 üzenetére
Én nemrég szereztem be és nyomom one x-en. Nem vészes a 30 fps de gondolom ez emberfüggő inkább.
Ugye majdnem egy éve kezdtem konzolozni és ezzel egyidejűleg hagytam abba a pc-s dolgokat..mostanra nem zavar már a 30as korlát sem.Múlt hétvégén próbáltam ki először egy 50es 4k tv-n a cuccot többek között a far cry-t is. Egy olcsóbb Samsung volt úgyhogy annyira nem estem hanyatt tőle..nálam a fullhd monitoron szebbnek gondolom de egy rendes tv-n azért megnézném még
A játék nem rossz de én kicsit többet vártam tőle..a történet oké csak az egész játékmechanika kicsit megfáradt már mert a jól bevált recept alapján olyan mint az összes többi far cry Az arcade rész még érdekes lehet de az biztos h másodszorra a story-t nem fogom végigvinni.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
markknight
veterán
A Warneres akciok most idehaza lof@szt nem ernek. Meg a GTA V is lement 6 ezresre. De pl a Lego Incredibles csak egy ezressel olcsobb Ezressel!
-
Fernet
senior tag
válasz szimszonos #155797 üzenetére
A legegyszerűbb, ha amazonon veszel egy 10 dolcsis gift cardot amit beváltasz a mobil appal és jóváíródik az accountodon. (szükséges hozzá egy usa cím, lehetőleg áfa mentes állam, pl. oregon). Utána a jóváírt egyenlegből megveszed a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- MinDig TV
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest