-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
[link]Mark Of The Ninja Remastered október 9-től. Mennyire szerettem ezt a játékot. Mik ezek a jó hírek, előrehozták a karácsonyt?
-
Wesder
félisten
Fortnite PS-Xbox crossplatform ✓
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #78687232 #155949 üzenetére
Anthem - Február 22.
Metro Exodus - Február 22.
Március 15. - Division 2.(#155953) wesder: itt akkor már mehet a platform háború
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
válasz Fox Mulder #155887 üzenetére
Soha nem értettem ,hogy az egér+bill. kombó miért kizáró ok a kanapéból.
Tökéletesen játszható onnan ,minden platform. -
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #155955 üzenetére
na jó... sűrű lesz a február-március
-
törölt tag
válasz l.skywalker #155955 üzenetére
Ez a két játék nem izgat. A Metro-tól tartok, elég sokáig kitartottam mellette, de kicsit úgy érzem túltolták a FC feelinget.
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!Sajnos tönkre ment a TV-m/villám/,ezért egy új vásárlásán töröm a fejem a már meglévő One-X mellé.Amihez külön kiírják hogy HDR az jó már vagy valami mást kell keresnem, esetleg elég ha HDR nincs és UHD?
-
senior tag
-
nagyúr
válasz Tubi1976 #155964 üzenetére
Szia,
Ezt olvasd el, pls! Plusz mindenképp UHD legyen (ha már X-et veszel). Illetve még annyi, h az "olcsó" tévék HDR funkciója nem sokat ér - ezt jobb ha tudod. -
Tubi1976
tag
Köszi a válaszokat!
-
negyven2
veterán
válasz sugarforce #155972 üzenetére
A Max Payne jogok a Rockstar-ál vannak, vagyis azt nem a Remedy fogja bejelenteni...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
válasz sugarforce #155972 üzenetére
Én is... Kicsit leállhatnának már a régi címekkel. Nem ezért vettünk one x-et...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
szimszonos
őstag
válasz AMD Power #155968 üzenetére
Pedig az egyik legjobb dolog a multizás.Vannak olyan játékok amiknek a single része egy fabatkát se ér.360-as meg ps2,ps3 korszakomban,cirka 15 év alatt én se multiztam sokat,max egy-két sportjátékkal(Fifa,Pes,Virtua Tennis).Mióta One-ra váltottam viszont teljesen beszippantott,már legalább fele-fele az arány.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Wow #RedDeadRedempion2 is a Massive 105GB install size
Hello 100GB feletti játékok
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
NyMRooD
őstag
Tévedsz, bár X-en gondolom valamivel szebb lesz, meg azért kérdés, hogy meglesz-e mind a két konzolon a natív 4k (persze az is lehet, hogy egyiken sem).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
IntelKiller7
Topikgazda
FH4 IGN 9.6/10
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #155982 üzenetére
Micsoda ócskasàg
A 9.6 mögé még biztos odatettek pàr nullàt meg egy $ jelet is Micrisoft-ék
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pzstm
titán
válasz IntelKiller7 #155984 üzenetére
jaja, IGN tipikus Xbox és MS-fan....
oh waiit....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #155984 üzenetére
"FORZA HORIZON 4 a gorgeous, rewarding, and self-renewing driving experience that raises the open-world racing bar yet again."
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz NyMRooD #155980 üzenetére
A mondandó után használatos hangulatjelek/arcocskák a '80-as évek óta jelentőséggel bírnak. Úgy látszik már ez (is) kezd kikopni, ezért kell kappázni meg zárójelbe tenni lassan azt is (hogy vicc, szarkazmus, trollkodás stb.), különben nem értik ... sokan.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #155982 üzenetére
legyen már KEDD
-
mcwolf79
veterán
válasz eeXaa #155989 üzenetére
ÖÖÖ... Zavart érzek Az Erőben. Múltkor még azért kardoskodtál , mert feljött , hogy mennyivel nagyobb A live Gold elő fizetések aránya a PS + -osokhoz képest. És hogy milyen sokat keres ezzel Az MS. Ha annyira HC az X-es tábor ( mert ugye szerinted Az PS-esek full casual játékosok - Ezt te mondtad) , akkor biztos csak a két ingyen játékért És a gold-os kedvezményekért veszik a gold-ot , És Nem azért mert multiznak is. Oh wait !!! Talán mégis multizik a játékosok nagy része vagy így, vagy úgy.
Amúgy a KB-hez annyit, nincs baj vele, csinálja bármelyik konzolgyártó. Csak akkor arról is gondoskodjon, hogy pl. Egy multis lövöldében legyen külön szerver a kontrollereseknek És a KB-et használóknak.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz eeXaa #155991 üzenetére
Én Nem savaztam semmit. Csak arra próbáltam célozni, hogy kötve hiszem, hogy Az a rengeteg live Gold előfizető csak Az ingyen játékokért fizetnek elő. Szerintem azért multiznak is ilyen-olyan játékokkal. Ugyanez vonatkozik a PS + -okra. Ott is többnyire a multi mutat fizetnek elő.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
joey04
titán
Én nem értek egyet ezzel, hogy konzol = kontroller, pc = egér, bill. Ahogy pc-n is kontrollerrel játszottam bizonyos játékokat, mert azzal kényelmesebb, úgy konzolon is szívesebben játszanám egér, bill. kombóval bizonyos játékokat, mert azzal kényelmesebb. Ennyi. Nem platform, hanem játéktípus függő, hogy mivel érdemes játszani. Multiban meg szét kell őket választani és kész.
-
Xanax88
tag
válasz joey04 #155993 üzenetére
Persze, ez így működne egy tökéletes világban...
De jelenleg is folyamatosan megy a panaszkodás, hogy itt-ott nincs elég jatékos.
Milyen jó ötlet akkor már még azt a keveset is lefelezni...Egyébként nemhiszem, hogy probléma lenne ebből a bill támogatás dologból, egyszerűen úgy, mint PS en, nem foglalkoznak vele a fejlesztők, mintha nem is lenne...
Max 1-2 fog rárepülni a lehetősegre, ha mással nem tudja eladni a játékát...
[ Szerkesztve ]
Krisz
-
negyven2
veterán
Görög Xbox Store-ból feltűnt a Max Payne 1/2. Ár még nincs. Magyaron egyik sincs fent, de majd este 6-kor okosabbak leszünk.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
törölt tag
válasz eeXaa #155989 üzenetére
Mert egy ember ezt mondta? november közepén lesz egy éve hogy xbox-on vagyok és állandóan multizok, talán három játék single részét vittem végig. Nézd meg mennyire tolják a multit a cégek, a gtav online sem véletlenül hozza nekik a dellát. Ez a bill egér téma is ugyanilyen, vissza lehet nézni régebbről mikor felhozták, a konzolosok állandóan tiltakoztak ellene. Igen, stratégia ezáltal jöhetne ide is, de úgyis az fps élmény lenne szétbarmolva először makró iván által. Szerintem kevés fejlesztő fogja alkalmazni
[ Szerkesztve ]
-
PodMAN
senior tag
RDR2 Ultimate hol kapható most "olcsósítva" ? A hazai dobozos és digitális is 32eFt
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest