-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
válasz gorje #155338 üzenetére
Én eddig ezeket próbáltam, mind állleejtős: Forza Horizon 3, Forza Motorsport 7, Doom, Titanfall 2, BF1, Rise of the Tomb Raider, Shadow of the Tomb Raider, Gears of War 4, Halo 5, Witcher 3.
Más: tolom a Shadow of the Tomb Raidert Normalon. Ti hogy vagytok vele? Nekem eddig 10/10-es, mind játékmenetre, mind kinézetre, mind hangulatra. Tetszik, hogy nincs agyatlan öldöklés, jutalmazza a jaték a csendes melót és egyelőre több a puzzle, mint az eddigi játékokban. És azok a karóba ugrások, sztem szintet léptek. Rendesen felugrottam a vizes pályán.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Brütal Legend and Greg Hastings Paintball 2 are coming to Xbox One Backward Compatibility today https://t.co/qPMRNs2ZLo https://t.co/73ukEiSdWs
És persze a Brütal Legend sem érhető el hazai store-ból...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Sz7Cs
aktív tag
Sziasztok!
Kb.3 év használat után sajnos ma eltört a Microsoft Xbox One Stereo Headset.
Szóval az utódját keresném, max 20-25.000 Ft értékben.
A segítségeteket kérném, hogy milyen headsettet lenne érdemes vásárolnom ebben az árkategóriában.
Előre is köszönöm az ajánlásokat -
jeni
félisten
válasz #80123904 #155354 üzenetére
A Kingston 7.1 hangzású de nem Atmos . Ez most mennyire lenne hátrány?
-
Maxxy10
addikt
X-re jott egy ~700 megas frissites, lehet tudni,hogy ez micsoda?
-
l.skywalker
Topikgazda
Holnaptól egészen vasárnapig (valszeg nálunk hétfőig) ingyen játszható lesz a:
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands mindenki számára (legalábbis eddig nem látom, hogy csak Gold tagoknak lenne-e elérhető)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
Semennyire, lévén egy szoftveres megoldásról van szó, tökéletesen mindegy milyen fülessel hallgatod. Ez az "Atmos" headsetes bullshit meg annyi, hogy kapsz hozzá kódot. Kutyaközönséges sztereo fülesek mind.
Hozzáteszem _nekem_ az összes virtual7.1(surround) őrületből az atmos jött be a leginkább. A cloud sajátja abszolute nem, sonyé sem, semelyik sem.
A cloud2 7.1-ét amúgy sem tudod xboxon használni, lévén az egy usb-s "hangkártya". Maga a füles egy sztereo, szal ha csak xboxhoz használnád, oda elég a cloud1 is (ami ugyanaz mint a cloud2, csak az usb-s hangeszköz nélkül).[ Szerkesztve ]
-
smokiii1
aktív tag
válasz markknight #155361 üzenetére
Fura a hangja, de szerintem illik Lara karakteréhez, na meg élőben elég csinos.
-
AMD Power
titán
Vettem egy uj HDMI kabelt. Viszont a kep meg mindig ugral, el neha elcsuszik mintha valtozna magatol neha felbontas.
[ Szerkesztve ]
-
Amstaff07
lelkes újonc
Sziasztok! Még újj vagyok itt és lenne pár kérdésem, az első az lenne hogy most xbox one s konzolom van, viszont szeretnék valtani xbox one x re, de csak full hd tvm van szerintetek megeri? Csak azért cserélnek mivel jön az új forza és ismerősöm állítja hogy one x en sokkal szebb a látvány. Nagyon megköszönném ha valaki írna pár véleményt! Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Amstaff07 #155364 üzenetére
Meg. Az X ereje FHD-n is kijön és azt a képet is fel tudja javítani még. Ráadásul teljesítményben is nagy az ugrás - FPS, loading screen time stb...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
twi452
senior tag
válasz Benoe77 #155366 üzenetére
Nekem azért rendesen feltűnt a horizon 3nál az X patch javítása. Mondjuk én pc-n játszottam előtte vele aztán cseréltem a gépet one x-re és szembetűnő volt az élsimítás gyengébb minősége. Az hozzá tartozik, hogy ugyanúgy 27-es monitoron és asztalon játszom a box-al is.. nagy tv-n lehet annyira nem szúrja a szemet.
A lényeg, hogy az X patch után már nem igazán tudtam belekötni..a 4 pedig a demo alapján élből gyönyörű és szuperül fut one x-en.. már azt is ki merem jelenteni, hogy nem zavar a 30 fps sem..hozzászoktam mióta konzolozok[ Szerkesztve ]
-
Amstaff07
lelkes újonc
Köszönöm szépen a válaszokat a döntés megszületett megveszem az x et!
-
fgo
tag
Sziasztok!
Gondolkozok Xbox One X vásárlásán.Szerintetek érdemes használtat venni?Mi lehet a buktató,mire figyeljek?Vagy csak újat?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A legrégebbi X sincs még 1 éves (november 7-én jelent meg, illetve előtte ~2 héttel(?) kaptak páran ilyen-olyan példányt). Szóval 1 év garancia legalább van rájuk.
Kipróbálnám egy 15-30 percen keresztül. Amennyiben nem tapasztalok semmi rendkívüli jelenséget, akkor 100-125-ért lehet megvenni. Garanciális időtől függően.
ui: Ja és számla nélkül nem hoznám el. Valószínűleg nem fogja kérni az MS (és ne is legyen rá szükség), de vannak emberek, akik "jajj tesó, hát xboxoknál nem kell számla mert sorozatszám alapján is elviszi az MS garanciáztatni...". Ez így van, de az ördög soha nem alszik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Surge kapott 4 gigás frissítést. Nálam ügyesebbek meg tudják mondani, mit tartalmaz? Boxon még életemben nem találtam meg semmilyen update hírt.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
őstag
válasz Fox Mulder #155379 üzenetére
Akkor kell a számla, ha nem egyezik a garanciaidő lejárata azzal, ami a számla időpontja alapján lenne.
Tehát van egy számlád Szeptember 1-ről, de az MS rendszerében a garanciaidőt csak két év múlva június végéig mutatja (mert a rendszer nem tudja, hogy a boltból mikor került hozzád az eszköz).
Ekkor a számla alpján átállítják Augusztus végére. -
AMD Power
titán
válasz MasterMark #155377 üzenetére
Eddig a hozzadott kabellel ment. Most egy draga 4K kabelt vettem hozza.
Markknight. Eddig mrg jo volt!?
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Sz7Cs #155353 üzenetére
Én 23-ért egy Razer Kraken Pro V2-t vettem a múlt héten (akkor a HyperX Cloud 2 olyan 29-30 körül volt legolcsóbban, annyi pénzt sajnáltam kiadni), eddig teljesen elégedett vagyok vele, nagyon kényelmes, könnyű füles (ezt hosszabb távon is képes vagyok hordani, más fülesek egy idő után elkezdik nyomni a fejemet) – és nem mellékesen szerintem szépen is szól. Viszonylag keveset multizom, így a mikrofont még nem próbáltam.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Wesder
félisten
A Sunset Overdrive-val kapcsolatban az az érzésem, mintha egy Spiderman Techdemo lenne.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
AMD Power
titán
válasz markknight #155376 üzenetére
Allow 50Hz
Allow 24HzEnnyi van beállítva.
Ez a Allow YCC 4:2:2 micsoda?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz AMD Power #155363 üzenetére
Milyen tévé, milyen beállításokkal... mi van beállítva a konzol videokimenetnél?
Esetleg lőjél egy képet mindegyiktől, talán egyszerűbb mint beírogatni.
(#155389) AMD Power
Igen azokra, az összes oldalon.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
AMD Power
titán
válasz FollowTheORI #155388 üzenetére
Régebbi sima Philips 82cm. Display&Sound Video fidelity&overscanra gondolsz?
Auto-detect.
Megcseréltem a HDMI kábelt. Ugyan azt csinálja.
-
AMD Power
titán
válasz FollowTheORI #155388 üzenetére
-
válasz Fox Mulder #155379 üzenetére
Számla máshoz is kellhet. Haverékhoz betörtek, vittek egy csomó cuccot. A biztosító csak azokat a cuccokat fizette ki, amiről volt számla.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
nagyúr
válasz AMD Power #155390 üzenetére
TV-n van valami game vagy PC mód, és van PC dedikált/"DVI" hdmi bemenet esetleg?
Típusa pontosan, hogy rá lehessen keresni?
Így első körben azt tippelném hogy a tévén gyenge vagy rossz infókat közöl a port a konzol felé (vagy semmit)... és az közben rosszul találgat vagy állítgat a módok között.
Esetleg ha fixálod a kimenetet HDMI-re, javíthat...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
AMD Power
titán
válasz FollowTheORI #155392 üzenetére
-
markknight
veterán
válasz AMD Power #155390 üzenetére
Gyenge a tv valszeg. Nyomd be 24 hz only-ra, csak akkor kisül a szemed is. Szerintem az van, hogy játszol, de a tv nem hagyja azt a beállítást, így átlöki egy neki megfelelőre, majd az xbox veszi a lapot és ő meg a sajátját állítja be és így bombozzák egymást.
[ Szerkesztve ]
-
válasz AMD Power #155393 üzenetére
Philipsel én is szívtam. Ahol a forrást választod belehet állítani különböző eszközöket. Ott kell játékot vagy konzolt választani. Nekem pl. a PC képét is széthúzta, ott PC-t kellett beállítani. Utána jó lett.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
AMD Power
titán
válasz markknight #155394 üzenetére
Átnyomtam 24Hz. Kíváncsi leszek....
Inkább a TV legyen sza* mint az Xbox. De itt tuti a TV a ludas....
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz AMD Power #155393 üzenetére
Ezt próbáltad már, megcsináltad (rákerestem a kézikönyvére, abból van)?
"A Játék beállítás
Az Intelligens kép beállításait tartalmazó menü Játék menüpontja játékhoz
optimalizálja a televízió képmegjelenítését, így a kép nem fog „késni”. Ha a játékkonzolt [Játékkonzol] elemként felveszi a főmenübe, a televíziókészülék automatikusan átvált a játékhoz tartozó beállításokra.
Ha a játékkonzol a főmenüre automatikusan Blu-ray lemezlejátszóként vagy DVD-lejátszóként került fel, akkor a játék megkezdése előtt az [Intelligens kép] értékét állítsa [Játék]-ra.
Átváltás a Játék beállításra
1. Nyomja meg a ADJUST gombot.
2. Válassza a [Intelligens kép] > [Játék] lehetőséget, majd nyomja meg az OK gombot. Ezzel a TV készen áll a játékra.
Megjegyzés: A játék végeztével térjen vissza a szokásos Intelligenskép-beállításokhoz."Itt úgy látom a konzolt hozzá lehetne adni valahogy a tévéhez, mint csatlakoztatott eszköz/forrás, kimondottan "Játékonzol" néven... és akkor vált arra a módra ami kell.
Utána meg célszerű minden képjavító és egyéb cuccot kikapcsolni még.
Hát valóban nem mai tévé... lehet nem a "legkompatibilisebb" az már egyszer biztos. De mennie kéne.
Amúgy ahogy fentebb írták a PC "mód" is segíthet... nekem is úgy van a tévén a konzol. PC-módban, full RGB kimenettel stb. (a hdmi port a tévén PC-re van állítva/nevezve a források között).
A 24Hz tuti nem fog segíteni.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz AMD Power #155396 üzenetére
Cimborám is szívott Phlips TV-vel pár éve, aztán rájött, hogy a kézikönyvben megtalálta a konzolra vonatkozó dolgokat, utána ment rendesen....valahol a menüjében kellett buherálni intelligens akármit, kb. ennyi rémlik.
Na látom, valahogy úgy volt, ahogy FollowTheORI írta.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz FollowTheORI #155397 üzenetére
Megnéztem. Nem lett jobb tőle. Viszont ahogy átállítom fix 24Hz "jó" lesz. Hulladék TV....
2012 a TV. 24Hz megy normálisan.
Hozzáadtam a konzolt a TV-hez. Kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- MinDig TV
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest