-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
parancsolj
bár nem igazán volt időm elmúlt fél-1 évben érdemben foglalkozni vele
Eléggé önkéntes munka
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
önkéntesen segíthetsz, és ha nagyon idióta talál meg akkor anno mondtam hogy Ambassador vagyok régóta és letiltatom az accountját nem megfelelő viselkedésért akkor kicsit berezelt
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
DummyBoy
senior tag
Hehe, ismerős nekem ez a program
Mióta van ez?
Life is shor...
-
GTplayer
csendes tag
-
-
norbi2010
őstag
Crimson Dragon-nek van Trial verziója? Most "megvettem" trial gold-dal, tölteni tölti, viszont nem akarok besülni vele mint tegnap a Trials Fusion-nel.
-
pzstm
titán
válasz godzsy2 #14970 üzenetére
jelentheted amúgy....de nyilván elolvastad a szabályzatot a Live-al kapcsolatban, hogy nem megfelelő viselkedés, törvényszegés vagy bármi esetén azonnali hatállyal bannolhatnak
-
norbi2010
őstag
-
SütiGTi
senior tag
Challenge Tracker nem megy Titanfall-ban?
-
henesa
aktív tag
Másnak is megállt a Bf4 ??
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
pzstm
titán
válasz adrian94 #14982 üzenetére
Titanfall megy, az Live szervereken van, BF4 meg EA
De múlt héten mintha Plants vs. Zombies feldobta volna hogy karbantartás lesz...nem most van az?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Zjunior
veterán
Szerintetek melyik fülest vegyem?
Sony-t vagy a XO4-et?
Jó egyáltalán a Sony a One-hoz?Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Gabor1985
tag
Ksz nél xo day 1 edition csomag mellé murdered soul suspect lemezes szoftver jár.. Jó ajánlat szerintem
lumia 930, xbox 360, xbox one vhite ! xbox gamertag: SzGabor8528
-
-
Def26
félisten
Mivan akkor, ha a kontrollerem úgy update -eltem, hogy nem volt bedugva a headset?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- NVIDIA® driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest