-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
- 5.1 - 7.1 kérdés: A stereo headsetekkel ezt úgy oldják meg, hogy vagy adnak hozzájuk egy dobozt - Astro Mixamp vagy Turtle Beach DSS - vagy magába a headsetbe vagy vevőjébe beleépenek egy Dolba Headphone-os hangkártyát, ami szimulált térhangzást hoz létre.
Az Astrokkal annyi a gond, hogy a Mixampból (Hozzá adott 7.1 doboz ...) megy a kábel a kontrollerbe, valamint onnan jön a fülesbe is. (Youtube-os videórivjúkban megmutatják.)
Ha asztalnál játszol, ez nem probléma, ha a nappaliban, akkor viszont gáz.
Május környékén dőlt el a One vásárlás, így azóta nézem a füleseket
Természetesen szüljön sünt az MS, hogy még mindig nem megoldható a wireless chat.
Szóval kijött a MS headset adapter, amint írtam ezzel bármilyen CTIA headset működik, így sokkal nagyobb a választék. Sajnos azt nem tudom, hogy komolyabb, nagyobb impedanciájú fülesekkel hogyan bírkózik meg a kontroller, de ha pl: Astro-t szeretne az ember, lehet érdemesebb a PC-s változatát nézni, ugyan az nem 5.1 - 7.1, viszont olcsóbb és használható a kontrolleren keresztül is. (Ennek érdemes azért utánaolvasni ...)
A végén arra jutottam, hogy lehet jobban járnék egy jobb Stereo füles + mic kombóval (mint PC-n), már el is kezdtem a vadászatot, mikor leesett, hogy a telefonjaimhoz van egy valag CTIA headset és füles itthon, érdemes lenne adni nekik egy esélyt mielőtt bevásárolok (Nem beszélve a PC-s és 360-as cuccokról ...)
Life is shor...
-
pzstm
titán
válasz DummyBoy #14152 üzenetére
Természetesen szüljön sünt az MS, hogy még mindig nem megoldható a wireless chat.
No ezt nem ertem, bar a témához sem ertek annyira. De pontosan mure ia gondolsz?
Csak mert én ülök a kanapén nappaliban és tegnap is úgy party chateltem angol ismerőssel, hogy Kinecten át...az elég wireless nem?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
DummyBoy
senior tag
Az igen
De ez nálunk úgy néz ki hogy én boldogan csetelek a kinecttel, míg haverom azt hallja, hogy a kutya azt ugatja, hogy az asszony leüvölti a fejemet amiért üvöltök a nappaliban xD
Vagy ha mondjuk nem fülesen hallgatod a játékot, hanem TV-n, akkor elég gáz a Kinectes chat. (360-on elég sz@r volt ...)
A wireless chat-en azt értem, hogy a wireless headsetet NE KELLJEN BELEDUGNI a kontrollerbe
Life is shor...
-
pzstm
titán
válasz DummyBoy #14155 üzenetére
Acsi...turtle beach sem ilyen akkor?? Mert en felreertettem ezt ezek szerint
Vagy ha mondjuk nem fülesen hallgatod a játékot, hanem TV-n, akkor elég gáz a Kinectes chat. (360-on elég sz@r volt ...)
Ezen az új Kinect rengeteget javított
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Neoteric #14162 üzenetére
nem onnan kapok enni
amúgy meg lepereg..öreg vagyok már ehhez hogy ezt szivatásnak éljem meg
(az hogy esetleg kicsit szorosabb/közelebbi kapcsolatban vagyok MS-el az megint más kérdés...)
De ne aggódjatok, jövő péntektől eltűnök két hétre
-
Seat
tag
Na. Xb1 fullos pack előrendelve
-
Seat
tag
Live gold-al kapcsolatban tud segíteni vki? Nem akarom kihagyni az e havi free címeket. Hogy jutok gep nelkül gold előfizuhoz? Ha csak szeptemberben regelek,az augusztusi free címek ugrottak?? . Köszi
-
pzstm
titán
xbox.com-on belépsz MS accoddal, hogy legyen Xbox profilod ha még nem volt eddig.
Valahol/valahogy veszel Gold előfizut, majd rákeresel az ehavi két címre (Crimson Dragon meg Strike Suit Zero)
és vásárlásra kattintasz.
Fontos: Csak addig tudsz games with gold-al játszani One-on, amíg aktív a Gold előfizud.
Tehát ha games with gold keretein belül kapsz játékot, majd lejár a Gold előfizud akkor nem tudsz már játszani vele.
-
pzstm
titán
válasz a.sebi #14170 üzenetére
Nem.
360-on nem így volt és továbbra sem kell Gold hozzá, One-on viszont ez van...
(lehet felháborodni most meg kövekkel dobálni, de alapvetően nem hülyeség szerintem...de hát én fizetett bérenc vagyok )
[ Szerkesztve ]
-
DummyBoy
senior tag
Jut eszembe ... Ha már a headset a téma.
A Turtle Beach a Gamescom-on is bemutatja majd az új Nextgen headsetjeit, amiben lesz surround és full wireless Xbox One headset is ...
Van az XO FOUR, XO SEVEN, és a Titanfall Atlas.
Emellé jön még az XO ONE és a Stealth 500X - Ez utóbbi full wireless lesz.
(Elvileg október körül várható a megjelenés, de ez pletyka ...)[ Szerkesztve ]
Life is shor...
-
Blyan
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Direct Feed B-Roll of Delta Halo and Sanctuary:
1080p, 60fps. Már akinek bírja a gépe.
Awesome.
Live-Die-Respawn
-
boost
addikt
Régi hír, de olvastátok, hogy lesz XBOhoz Tuner? [link]
Másik: HDMI-CEC tényleg nem megy XBO-n?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Régebbi gépek nem játszák le rendesen videkat.
Más.
Hivatalos infó 576-ból:
Beszéltem velük, hogy miként lehet majd játszani a 130ezres csomagból a Destiny-vel. A gép megjelenésekor bár már raktáron lesz a játék, nem adhatják ki, amig hivatalosan meg nem jelenik. Ergó akik személyes átvételt preferálják, azok a számla ellenében vissza kell hogy menjenek az 576-ba és megjelenés napján kapják majd meg a lemezes Destiny játékot. Akik postán vagy futárral rendelték meg csomagot, azoknak majd külön lesz a játék kiszállítva.
Live-Die-Respawn
-
Krisz0630
senior tag
Most jött a Forza 5-höz egy 350 MB-os update, és mellé új ingyenes kocsik!
Infiniti Q50-ből két fajta, Ford Mustang GT 2015, Renault Spark Formula E kocsi, Rolls-Royce Wraith 2015, Vauxhall Astra 1.6 2013.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BestBuy ruhás topik
- Hárommilliós AnTuTu pontszámmal büszkélkedik a Redmi K80 Pro
- AliExpress tapasztalatok
- OLED TV topic
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest