-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Tulajdonképpen akkor mit is kapunk pénteken? (négy játékos pack 576) És a többi játékot mikor kapjuk?
(#15648) mate3553 De jó,hogy ennyire boldoggá tesz!
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Elméletileg a a Forza 5 és a Fifa 15 letöltőkód benne van a dobozban gyárilag.
Ehhez dobja hozzá az 576 a COD-ot és a Destiny-t dobozosan, de mivel a Destiny szept. 9-én jelenik meg, ezért az nem jár hozzá pénteken, valószínűleg utólag kell bemenni érte a boltba a megjelenés után.
-
tunkiih
őstag
ott lesz a csomagotokban a letöltő kód papiron.
-
mazsó
aktív tag
válasz Crazyman33 #15617 üzenetére
Ez így van megerősítem!
Óriási csatákat vívunk egymással, nagyon jó és sokszínű bajnokságok, korrekt, sportszerű "ellenfelek", igazi barátságok köttetnek! -
XFishboneHUN
senior tag
Alig várom már a pénteket! Forza-ra és FIFA-ra jelentkezőket várok majd!
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
hitchins
őstag
Ehhez a forza club-hoz lehet én is társulnék......
Aki már tolja x-en, nem tudja véletlenül hogy a régi accountp-ot áthoznám x360-ról akkor a gamescore-on/ friendslisten kívül mi az amit még át lehet menteni.
Csak mert gondolkodom új account létrehozásán....Ja...Destiny/COD/Fifa nálam eladó lesz ha esetleg valakit érdekel
-
tDr1v3r
veterán
-
MunezXBK
nagyúr
válasz XFishboneHUN #15665 üzenetére
Forza-ra jelentkezem, Fifa-ban full amatőr vagyok.
-
Zjunior
veterán
-
Mate
nagyúr
Nekem sose lesz konzolom. Ismerősnek veszek xboxe-one-t. A gond, hogy neki 5 megabites, adsl nete van. Én rendeltem meg, saját címemre, mer ő nem tudná átvenni. Mivel nekem 240 megás netem van, úgy volt, hogy én töltöm le a játékokat, amiket kap hozzá. Így viszont nem tudom letölteni, mert meg se jelenik 5-én.
-
Mate
nagyúr
válasz a.sebi #15679 üzenetére
Igen, csak az ő 5 megás nete tartósan kb. 2,5 (és többet fizet érte, mint én a 240-es netért.... Nevetséges.
(#15682) MunezXBK:Igen, letöltő kód. Tehát kézhez kapom a boxot, forzával talán ki tudom próbálni, majd odaadom neki és pár nap múlva visszahozza, hogy letöltsem neki a játékot.
Amúgy itt is linkeltétek és volt 25K-ért joy+akksi+töltő. Közben találtam 20K-ért, meg is rendeltem neki
[ Szerkesztve ]
-
adrian94
őstag
Aki akar vegyen fel barátnak elsősorban Forza 5 és Fifa 15-el fogok / fogunk játszani később meg még sok mindennel PL BF4, GTA 5, Horizon 2 stb...
GT : oO 4dRiAn Oo
-
eastone1
senior tag
válasz a.sebi #15693 üzenetére
Azért az idéző jel.
Ahhoz képest, hogy soha előtte nem volt a lábamon, estére már a közepes pályán farolgattam viszonylag nagy sebességgel és a végén úgy érkeztem meg mint a nagyok.
Reggel a barátom megmutatta az alapokat a pálya alján, utánna felmentem a tanulópálya tetejére, hónomalá csaptam a botokat és nyíl egyenesen nekilódultam. A végén eldobbtam magam. Hatalmas bukás volt, de rögtön biztonságot szereztem azzal, hogy megéreztem a sebességet és a nagy esésen is túl voltam. A következő 8 lejövetelkor már rogyasztottam de még esés volt a vége ami már nem zavart mert az első volt a legnagyobb. Annyira rákaptam az ízére, hogy nem is sokat vacakoltam , átmentem a közepesre. Mivel meredekebb, ott mindent előlről kezdtem mivel más volt a ritmus. Ha jól emlékszem a 4. Lejövetelemkor akkorát buktam hogy a kötés kiszakadt a sílécből. Kölcsönzött volt, gondolom rosszul beállítva ezért nem oldhatott le. Két nagypohár grog ért megcsinálták a kölcsönzőben.
Szó mi szó estére esések nélkül száguldoztam lefelé.
Azt tudom reggel úgy indultam neki gondolatban, hogy nem tudom mikor lesz ismét alkalmam sielni ezért estére, ha a fene fenét eszik is, megtanulom.
Na a helyes vagy szép technika más lapra tartozik. Gondolom ezért is volt 3 napig olyan izomlázam, hogy csak budira keltem fel az ágyból.[ Szerkesztve ]
-
eastone1
senior tag
Valaki használ valódi 5.1 ill. 7.1 fejhalgatót?
Kellene valami brutál jó 50-60 eft környékén. -
pelenka35
őstag
Utolsó 5 nap ez már pik-pak elrepül..
Gamertag:Rob3rt75
-
Bjarte
csendes tag
Sziasztok! Van közöttetek olyan aki próbált már a Madden 15-el online meccset játszani? Nálam szinte mindig laggolnak az online meccsek, viszont ezt más játékoknál nem tapasztaltam.
Továbbá tervezem beszerezni a Fifa 15-t, Forza Horizon 2-t és a Halo collectiont, akinek lenne majd kedve multizni vegyen fel, gamertagem: Bjarte1990.XBOX Gamertag: Bjarte1990
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest