-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Crazyman33 #15898 üzenetére
2 hetet simán letagadhatsz.
MunezXBK-t meg okosítsd be az onlány cimbik közé.
-
19Vico81
tag
Nekik küldtem felkérést de még nem lett visszaigazolva :
- attila4go
- HUN Cimbye
- iamfabric
- KeldorpapaNyugodtan jöhetnek felkérések, leginkább Forza, Titanfall, Fifa 15, NHL 15 van/lesz nálam terítéken.
Bár mivel az otthoni időhöz képest +5-6 órában vagyok így nem biztos, hogy gyakran fogunk összefutni, de ki tudjaXbox gamertag / ID : vico81HUUS
-
hadogabi1
senior tag
Én Forza- letöltő kódot keresek eladót akinek van írjon. A kinect -es változathoz sajnos nem jár. Találtam egy másik oldalon de elég messze vannak a budapesti személyest jobban preferálnám. Köszi.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
hadogabi1
senior tag
válasz MunezXBK #15905 üzenetére
Igen néztem találtam is 3-t írtam nekik annyi hogy mindegyik elég messze van BP-től ezért írtam hogy budapesti személyest jobban erőltetném persze nem olyan áron ami ákosnál van jatekaimon -3-3,5 k-val olcsóbb.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
Def26
félisten
Hallottátok, hogy az új nemzeti tankönyvben benne van, hogy rossz dolog a microsoft és a játékok (meg pl. a coca cola is).
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
EnDaN
tag
Ha valaki esetleg megválna a Forza 5 letöltőkódtól akkor arra én is vevő lennék.
Ugyanitt Ghosts eladó!
-
Krisz0630
senior tag
válasz MunezXBK #15913 üzenetére
Én is eladnám ezt a két játékot, ha most vennék gépet.
Engem a Destiny egyedül a grafikájával varázsolt el a béta során. Szerintem a játékmente nem mindenki számára könnyen "emészthető", nem egy kimondottan casual game.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
zeus90
aktív tag
Van aki még szabadulna a Destiny-től?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Kecuhun
senior tag
-
Mate
nagyúr
Most hívott az egyik cég (nem mondom melyik), hogy kézhez kapták a cuccokat. A kérdése pedig az volt, hogy holnap nem tudnám-e átvenni a csomagot, mert bár 5-én jelenik meg, de minek álljon a raktárban
-
Krisz0630
senior tag
Valaki megveszi a Middle Earth: Shadow Of Mordort? Nem tudom eldönteni, hogy előrendeljem e.
Ami tuti hogy meglesz az őszi/téli felhozatalból: Fifa 15, Forza Horizon 2, AC Unity.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
pzstm
titán
visszatértem.
Mesélje el valaki miről maradtam le az elmúlt több mint 80 hozzászólásban
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
Mate
nagyúr
válasz Absinthe16 #15927 üzenetére
Annyira nincs ismerősöm a boltban, hogy most találkoztam velük először, korábban nem is hallottam róluk.
Szerintem mindenkit felhívnak, hogy aki már csütörtökön át tudja venni, az vigye a francbaA lényeg, hogy ma kiküldték minden boltba elvileg a csomagokat, úgyhogy péntekre simán ki tudják küldeni
[ Szerkesztve ]
-
SütiGTi
senior tag
Titanfall update nálam ma jött le...kiszedték a marked for death részt, és jött egy új...csak pilóták...se botok se titánok
-
B3ny00
aktív tag
Valaki mondana egy kicsit tobbet erről a Warframerol ?
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
Donibrasco
tag
Kérdésem lenne,más is tapasztalt olyat hogy magyar régióra váltott és a hangutasítás nem működik?
-
tunkiih
őstag
sziasztok! hétvégétől énis a one-osok táborát erősítem!
játéklista: fifa 15, forza 5 késöbb: battlefield 4, forza horizon 2, gta v.
megkérnék mindenkit, hogy dobjon egy jelölést aki ezeket a játékokat csipázza!
GT: flashpah -
Def26
félisten
válasz Donibrasco #15945 üzenetére
Ahha. Akkor ezért nem megy.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz MunezXBK #15913 üzenetére
Én kimondottan e miatt a két játék miatt rendeltem meg a boxot, azaz ez a kettő tette számomra érdekessé a launch-t, mert a Fifa nem érdekel, ez a Dance Central meg egy 2000 Ft-os vicc.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
sch_a
addikt
Hello!
Szerintetek ha ma előrendelem, akkor pénteken át is tudom venni? Vagy erről már lecsúsztam?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest