-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz l.skywalker #146446 üzenetére
Ez a Gone Home egy fillért sem ér, és 3k az alapára Mikor GWG volt, akkor leszedtem...szeretem a storyorientált játékokat, de ez....
-
Dreimus
senior tag
válasz KardosAttila #146449 üzenetére
Mar parszor leirtuk hogy egy meg nem jelent jatekot adtak ingyen. Amint megjelenik ott lesz a fiokon aki nezte.
-
l.skywalker
Topikgazda
A héten kapjuk meg
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mike1334
veterán
válasz #78687232 #146452 üzenetére
Lehet ..az kavart be, hogy a Lords of Fallennek is készül a második része, de azt elvileg nem ők (Deck13) csinálják most. Ezért gondoltam, hogy nem fog jönni a második rész egy ideig..
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
r.levente75
addikt
Inkább játszottál volna helyette.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én pl. be voltam jelentkezve, de sem pontot, sem xp-t nem kaptam, ergo nem tudom eldönteni, hogy most vajon be voltam-e lépve, vagy sem. Felül írta a nick-em, meg mindent..
Amúgy írta is a közvetítés során, hogy ezen a héten..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
sugarforce
addikt
válasz mike1334 #146414 üzenetére
nálam van, igazából nagyon nagyon kevés azon játékok köre, amire hajlandó vagyok teljes árat fizetni, az egyik ilyen volt a south park fbw, meg még lehet majd a shadow of tr, de kb itt ki is fujt a dolog, na jó még ha megjelenik a hl3, a dédunokámat megkérem, hogy vegye meg nekem day one
-
hefike
tag
Sziasztok!Tegnap beszereztem egy one s-t,olyan kérdésem lenne,hogy alapból csak egy preferált joy működik?Másik joy nem kapcsolódik,csak villog,semmi.Van esetleg valami beállítás ezzel kapcsolatban?Köszi.
-
Corpuscle
őstag
FH4 Ultimate Edition most tartalmazni fogja az Expansion Bundle-t (FH3-ban ugye külön volt beszerezhető). A Car pass pedig leszivárog már a Deluxe Edition-be is.
-
mike1334
veterán
válasz sugarforce #146459 üzenetére
Nemtom..HL3-nál is tudnék még várni három hónapot, harminc év után
Egyedül talán a Nintendo az a kiadó, ahol felesleges várni...day 1 is annyiba kerülnek a first party játékai, mint day 300Na jó, ha kijön a God of War Xboxra, azért fizetek majd első nap valamennyit...de ne teljes áron hozzák, mert már azért nem friss játék....
-
Döglött Róka
veterán
válasz #78687232 #146447 üzenetére
Dark Souls klón egy kis csavarral. Sajnos még a Dark Souls 1-hez képest is magasak az elvárásai a játékostól (értsd az ellen felét tudod úgy leverni hogy tudsz haladni is a játékban) és ezért nagyon lassan halad vele az ember. Kár érte pedig mert a harcrendszer nagyon ki lett találva.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
törölt tag
válasz Döglött Róka #146465 üzenetére
Egyik ismerősömnek megvan, nagyon dícséri. Idén még beszerzem.
Írom a kommentet és megy a fh2 intrója, utàna meg a zene. Milyen kellemes, pedig nem ilyenekre vagyok hangolódva.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz hefike #146460 üzenetére
8 kontroller párosítható a One-nal egy időben. Értelmét nem látom, mert max. 4 játékos tud egyszerre játszani, de a hiba a te készülékedben van. És itt nem a boxra, vagy a kontrollerre gondolok. Párosítsd a gombokkal (a kontrolleren az USB melletti kis gomb ~3mp-ig nyomva, és a gép elején is a kis gomb), vagy dugd rá kábellel pár másodpercre. Az is párosítja. Ha nem, akkor a kontrollerrel van baj.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Jovanny2
őstag
válasz slyder81 #146468 üzenetére
Itt írja, és valami micro-machine játék mellett a Killer Instinct van emlegetve, ami támogatja.
Hát, szerintem annyira nem jó móka a Fifa 8-an, mert szerintem lövésed sincs, éppen kiket irányítasz.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
3L1T3
addikt
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
AMD Power
titán
NFS Payback masnal is problemas? En meg nem probaltam de sok embernel el sem indul...
-
l.skywalker
Topikgazda
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #146475 üzenetére
Nálam se indul el. Igaz még le se szedtem, meg amúgy is dolgozok, a konzol meg otthon, de az tény, hogy nem indul el, kérem jegyzőkönyvbe venni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hoppá, a Vigor tetszetős, végre egy jó kis multi fps boxra.
-
pzstm
titán
válasz 3L1T3 #146472 üzenetére
van akik kezdik felfogni mi lesz, mi a jövő....és az előfizetéses modellben lesz egy 4-5 év előnye M365 és O365 miatt MS-nek, egészen pontos számokkal és trendekkel
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Zjunior
veterán
Én egy vmi miatt veszek ps4 pro-t az a Spiderman!
Zseniális!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
twi452
senior tag
válasz AMD Power #146473 üzenetére
Nálam első indításnál meghalt egy fekete képernyőnél (nem voltam türelmetlen úgy 10 percet állt magában )
Home-ra vissza bezárás, másodikra simán elindult.
Az más kérdés, hogy a játék nem ugrotta meg nálam a szintet és repült pár nap után, azóta is inkább a kicsit recésebb de minőségben toronymagasan vezető horizon 2-t nyomom -
Silεncε
őstag
válasz pzstm #146478 üzenetére
Nekem egy bajom van ezzel az előfizetéses modellel: zenét akarok hallgatni, Spotify 5€ (asszem, diákkal nekem kevesebb), film Netflix 10$, GOLD 60$/év, GP 10$/hó, Office 2k huf/ hó. Ha elkezdi valaki összeszámolni ezeket, eléggé szép kerek szám jön ki a végére. Igen, rengeteg mindenhez hozzáférésünk van, de ha a felét se használom ki, akkor is ugyanannyi. Azért havi 100-150$ forintra átszámolva már rohadtul nem kis pénz, és akkor egy hónap alatt megnézek 2 filmet, lejátszok max 1 játékot. Aztán erre még pakoljuk rá, kinek milyen előfizetése van, a végén kijön, hogy elköltöttél egy csomó pénzt, de tizedét se tudod hasznosítani. Valószínűleg eléggé összekutyulva írtam le, de remélem érthető, mit akarok mondani
-
Ragnar95
félisten
válasz Silεncε #146482 üzenetére
Ami szerintem még durvább, azok az appon belüli előfizetések. Csomó mobil alkalmazásfejlesztő kezdett el az utóbbi években áttérni előfizetéses modellre pofátlan összegekért... Elkérnek havi $5-okat simán 1-1 app prémium előfizetéséért, előfizetsz 2 ilyenre, rögtön ott is vagy a GP áránál. Vannak területek, ahol nagyon is támogatom az előfizetéses rendszert, főleg a zenei streamingre igaz ez, mert ott tényleg egy helyen elérsz szinte minden contentet, de pl filmeknél már sokkal rosszabb a helyzet, az említett mobil appos előfizetésekről meg ne is beszéljünk.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
3L1T3
addikt
válasz pzstm #146478 üzenetére
Persze engem csak az idegesít amikor valaki értetlenkedik, hogy ez miért éri meg az MS-nek. Netflixnek miért éri meg havi 3.000 ft-ért több száz-ezer sorozat és film elérése?
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
akooos
veterán
Valaki vett már török gift cardot a seagm.com oldalon kívüli forrásból? Ott sajnos elfogyott, és összesen 20 kellene nekem, de nem találok, csak G2A-n
-
pzstm
titán
-
3L1T3
addikt
válasz pzstm #146489 üzenetére
Igen valószínű! A Microsoft azért tartja meg az Xbox brandet és fejelsztenek, invesztálnak hogy Phil Spancer ne unatkozzon! Ezen is gondolkodtam!
-
mike1334
veterán
válasz pzstm #146489 üzenetére
Kisebb dolgot kérni többször sokkal egyszerűbb, mint egyszerre egy nagyot. Kb mindennél működik, hitelektől előfizetésekig. 100e forint az új konzol? áááá az nagyon sok...havi 10e forint egy éven át? jaa...hát többet elköltök kávéra egy hónapban, annyiért jó...és így veszik meg +20e forintért..mert egyszerre mindig jobban "fáj".
Amúgy én az előfizetés mellett vagyok, már rég nincs tulajdonlási vágyam, használom a dolgokat, ha már nem kell, akkor csak a port fogja......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
pzstm
titán
válasz Silεncε #146482 üzenetére
nyilván...ezért nincs NEtflixem, de van 3 évre O365-öm mert 5 eszközre és userre elosztva kevesebb mint fagyipénz havonta, mondhatni észre sem veszem, és van....ott sem használok mindent csak office appokat és OneDrive 1TB tárhelyet...Gold szintén van multi miatt, GamePAss-t félráon sikerült megvenni, ami már csak MS exkluzívok miatt is jó de rengeteg mást is igyekszem kipróbálni, bepótolni. (ha meg belegondolok hogy GamePass és Gold is homeolható, sőt EA Access is......amúgy évi 100 dollárért EA Access premium jött volna azonnal lecsaptam volna rá)
Nyilván mindenki maga tudja kinek mi és mennyiért éri meg....Spotify-om nekem is van amúgy
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
válasz Corpuscle #146461 üzenetére
Na végre egy jó hír! Elég undorító volt az a lehúzás amit az előző részekkel műveltek. A FH3 is jóval több mint 30k-ba fájt nekem.
Más: Valaki ismer esetleg egyiptomi gift card lelőhelyet? Egyiptomban csak 8k a FH4, illetve az Ultimate Edition is csak 13.6k!
[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
válasz pzstm #146492 üzenetére
A Spotify az mindenképpen megéri (nem is hezitáltam rajta sokáig, főleg a diák -50%al). A GOLD az egy évben egyszeri kiadás, a GP már húzósabb. Office az szintén jár nekem (egyébként múltkor elkezdtem összeszedni, diákként milyen licenszek vannak ingyen, a Windows-tól kezdve az Office-on át a Photoshopig kb minden van ingyen, úgyhogy nem is panaszkodok )
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #146493 üzenetére
gamePass nem jó Neked? vagy ez úgyis sokáig/végleg kéne mindennel együtt?
-
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
mike1334
veterán
válasz sugarforce #146494 üzenetére
Akkor megveszem
De járjon hozzá ajándékba a No One Lives Forever 3 is ám[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #146497 üzenetére
Én szépen összevásároltam a DLC-ket az FH3-hoz, és az FH2-höz is. Sőt szerintem az FH2 már teljes, nem túl sok minden hiányzik az FH3-hoz sem..
Mivel ugye elég gyorsan akciózzák a DLC-ket, szépen meg lehet venni mindet, a teljes ár töredékéért.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest