Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
Nem tűnt valami kiemelkedően jónak az az ár a ZenBookért, fel is csaptam az árukeresőt, és 7 üzlet van ami olcsóbban adja jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
Az ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI kiváló alaplap! Ennyiért különösen megéri.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
ViZion
félisten
szemüveg újra már hiányzott
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
ViZion
félisten
válasz Acélfarkas #6 üzenetére
ne vígy minket a sötétségbe,
szabadits meg az UVtól ...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
JohnyX
tag
"MSI Pro MP275Q" lehet ezt kérek a karácsonyfa alá :-) Ez helyett: Acer Nitro VG270UEbmiipx FreeSync Monitor 27" (nvidia VGA-val FreeSync nem sokat ér)
-
slayer006
addikt
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
addikt
De tényleg, miért van ennyi "gúnár"?
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ Megtakarítanál? 20.000 Ft ajándék a Magyar Kincstártól december 16-ig! ⏺ Részletekért keress priviben
-
laed
tag
Laptop W11-el. Mi olyan nagy szám benne??
-
veterán
Jaj, végre placebószemüveg is van, már hiányzott!
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Az MSI monitorját megvette egy barátom, egész tetszetős darab,csak épp a videókártyája nem elég hozzá, ekkora felbontáshoz nem épp egy RTX2060 dukálna.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
-
-
-
blck2
csendes újonc
ne haragudjatok, de rettentően nagy csalódás az a Zenbook (UM3406 volt nekem szerintem), azóta ennyire veszi a nép? az nekem nagyon meglepő
oké, alapvetően én üzleti kategóriából használom a céges laptopokat (jellemzően Thinkpadok, Lattitude, stb) de amikor beruháztam egy hasonló Zenbookra saját felhasználásra, mellékmunkára.. egy Macbook Pro után, és nagyon tetszett ezzel az OLED kijelzőjével.. még az első napokban elégedett voltam, de amikor az első-második melegedés után az egész kasztni, konkrétan mindene recsegett ropogott, és aztán a combomra téve, vagy bármilyen kevésbé stabil helyen használva gyakorlatilag egy rissz-rossz hajlékony műanyag játéknak tűnt...előző fiókom blck1 - régi email törölve lett - https://hardverapro.hu/tag/blck1.html
-
veterán
-
johnywalker
őstag
Msi 27 collos Qhd monitor "1.2a verziószámú DisplayPort"-al? Ezelőtt 5 évvel talán az elmegy kategória volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest