-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Elkeltek az ajándék kódok.
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
FRayal
tag
Sziasztok!
Áramszünet után a box nem tud felmenni a wifire, van valami ötlet mi lehet a baja? ZTE zxhn h368n a router ( Telekomtól kapott). -
törölt tag
válasz pzstm #145403 üzenetére
Nem meglepő, mert 1$-ért lehetett GP-t venni úgy, hogy a SoD2-t ki is tudd próbálni vele.
Én majd a Forza Horizon 4/5 (bármi is lesz a következő részének a neve) eredményeire vagyok kíváncsi.
Annál is csak akkor, ha nem egy akciós GP időszakon belül (30 napon belül) érkezik.Szerintem az lesz az első olyan cím, ami megmozgatja majd az embereket teljes árú GP vásárlásra. Én például tudom magamról, hogy 1-2 hónap után kifullad nálam az összes Forza, így csak GP-n belül fogok velük játszani.
-
pzstm
titán
válasz #80123904 #145405 üzenetére
Sea of Thieves-re is ezt mondták 1 milliónál, aztán szóltak, hogy GamePass nélkül lett meg ez a szám, itt még ilyet igaz nem mondtak
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
negyven2
veterán
Előrendelhető a Red Dead Redemption 2!
Red Dead Redemption 2 - 21 990 Ft
Red Dead Redemption 2: Special Edition - 26 990 Ft
Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition - 31 990 Ft
Pluszban lesznek extrákkal megpakolt lemezes kiadások is!
Köztük egy limitált gyűjtői kiadás is
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
törölt tag
válasz F_Peter #145410 üzenetére
Én örülök a sikerének. Nekem tetszik a játék és remélem, hogy a legutóbbi patch kijavította a döcögős hibákat.
Amint lesz E3 1$ akció, rögtön beruházok rá és folytatom, mert szerintem élvezetes kis program (Viszont ha teljes áron vettem volna meg day1, akkor nagyon mérges lettem volna, mert nem azért van X-em, hogy akadozó játékot játsszak rajta).Azon beszartam, hogy Otherworld Zoli a tesztjében előkapta mellé a Last of Us-t, ami egy történet-orientált játék (és a 2. kedvenc story-based játékom), holott ez a játék teljesen más utakon jár. Inkább egy manager játék, aminek szerintem jó. Nem egyszerű életben tartani azokat az idiótákat...
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #145412 üzenetére
Vagy megvárjuk, hogy mennyi lesz majd lemezesben. Az alap kiadás most ~18 000 Ft itthonról. Lehet, hogy a többi kiadás is olcsóbb lesz így.
Mert pl. a Collector’s Box is csak 99$/€. Digitálisban meg ennyi az Ultimate kiadás.Amúgy még mindig vacillálok, de nekem valószínűleg a Collector’s Box lesz. Home társam meg megveszi majd digitálisan az alapkiadást. Vagy ha nem ő akkor én .Na utánaolvasva, a Collector’s Box nem tartalmazza a játékot. Úgyhogy marad digitálisan. Vagy max. a Special Edition lemezesbe.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz l.skywalker #145412 üzenetére
Brazíliára és Mexikóra kb február óta regió lockos termékeket árul az MS, pár helyen már olvastam hogy pl live gold beváltásnál ez problémás lehet.
Storeban giftcardos vásárlást még nem szankcionálják? -
l.skywalker
Topikgazda
válasz Gabesz84 #145416 üzenetére
Ha megadod a forrást hol olvastad, akkor ki is tudunk segíteni. Egyébként az Xbox regió független platform, 1-2 dologtól eltérően.
Én ha mexikóban járok mindig veszek valamit és mindig engedi nem kell hozzá semmi fix-fax.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #145417 üzenetére
Gold-ra tényleg régiózár van ezekben az országokban (meg még talán más országokban is). Gift Card az elvileg működik.
-
őstag
válasz l.skywalker #145417 üzenetére
Én ezt a kettőt olvastam, de valóban, gift cardokra azt írja a hivatalos oldal is hogy nincs változás, efelett elsiklottam. Egyébként g2a-n is sokkal olcsóbbak a brazil live gold kódok, emiatt kerestem rá hogy ez miért van.
Reddit
MS Support -
lacuska74
tag
Két kontrolleremen is tönkrement az RB gomb.Javítható, vagy vegyek újat?Hol lehet legolcsóbban rendelni esetleg?
-
plejik
addikt
A Crew 2- höz kell live előfizetés?
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
mike1334
veterán
válasz JamesHun #145425 üzenetére
Még nincs november
Igaz nekünk is akkor kellene, hogy jöjjön a bónusz...de az negyedéves, nem év végiKíváncsi vagyok, hogy elcsábulok-e most...az előző akciónál nem éreztem a viszkető érzést a kisagyamnál, hogy kellllll
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Bogyi007
veterán
Legalább végre lesz esély elköltenem a török régióban ragadt egyenlegemet.
Csütörtökön már délelőtt jöhet a lista vagy csak estefelé? Másrészt akkor a holnapi DwG lista szinte biztosan érdektelennek fog tűnni...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
3L1T3
addikt
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
S e t h
nagyúr
Meghalt itthon a külső vinyóm és ha már vásárolni akarok, akkor felmerült bennem a vegyes hasznosítás, ami viszont nem tudom célszerű-e.
A lényeg, hogy lenne rajta általam rögzített 4k videó, film, plusz játékok is, mert szűkös a konzolban lévő háttértár.
Kérdés, hogy ez gond-e, ha nem akkor milyet ajánlanátok, western digitalban gondolkodtam és 2 terrásban.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
parandroid
félisten
válasz S e t h #145430 üzenetére
Vegyes hasznosítás nem fog menni, az xbox egy partíciót csinál a drive-on, amit le is foglal magának. A tera, és a terra meg még mindig teljesen mást jelent - csakazértis, ezredjére is, mert az állandó nyelvtannáciskodás ellenére még mindig 90% rosszul használja...
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Code Vein - Szeptember 27.
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
válasz IntelKiller7 #145429 üzenetére
A GTA V is ennyibe kerül. Amúgy itt a magyar árazás a sokk (60/80/100$ az USA ár)
-
mike1334
veterán
válasz negyven2 #145433 üzenetére
Nem csak a magyar...németeknél pl 70 euró a 60 dolláros verzió...(jó az amerikai árban nincs benne az áfa, de az sem indokolja az ekkora eltérést, pláne ha a dollár euró árfolyamot is figyelembe veszed...).
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz negyven2 #145435 üzenetére
Kapják be...ja, és Kotakun olvastam, hogy lesz "timed ps exclusivity". Tehát valamit később fognak az xbox tulajok megkapni (napokkal, hetekkel, hónapokkal, évekkel?). Azt még nem írták, hogy mit (lehet, hogy csak pár skin/multi pálya, de lehet úgy jár, mint a destiny....).
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz mike1334 #145437 üzenetére
Ezt már tudni lehetett azóta, mióta bejelentették. Bizonyos Online frissítéseket hamarabb kapnak majd meg a PS4 tulajok. Ezt a Sony azzal magyarázza, hogy elég régóta jó kapcsolatokat ápolnak a Rockstar Games-t (a GTA IV kivételével minden R* játék vagy Time Exclusive, vagy Marketing Exclusive volt).
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #145439 üzenetére
Hetedikén meg indul az igazi akció Bár odaírhatták volna, hogy "The Biggest Xbox Sale Of The Year so far", vagy nagyobb lesz, mint majd év végén a bf akció?
Bár a Torment meg a Divinity nem is olyan rossz akció.
[ Szerkesztve ]
-
torque12
csendes tag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni, hogy hol kapok még rózsaszín és egyben fekete kontrollert ?
De ha ezt nem találom akkor a Volcano Shadow kivitel is megfelelne.
Köszönöm -
eeXaa
addikt
...nem tudom hol de nemrég olvastam hogy 50 dodóval esik az x ára.
-
Akelaus
senior tag
válasz l.skywalker #145439 üzenetére
Nagyot néztem az Xbox oldalán mikor átdob a játékhoz. Azt sem tudtam merre keressem az árakat.
Nem tudom mióta ilyen, de (nekem) érdekes.
A másik, ami szintén meglepő volt, hogy az xbox.com/hu-n is már ez az akció van kint. Eddig ha jól rémlik valamikor 11-körül váltotta ott le az előző heti akciós játékokat.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Far Cry 5: Hours of Darkness - tölthető.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz negyven2 #145415 üzenetére
Számomra ez egy ritka ellenszenves lépés (ti. hogy egy gyűjtői kiadás nem tartalmazza a játékot). 40k-ért (szvsz. nálunk minimum ennyi lesz) kapsz egy kupac kínai gagyit... gratulálok.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest