Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Tisztelt Fórumtársak!
Szívesen látom minden PH!-s Kolléga hozzászólását - feltéve ha azt barátkozásra, ismerkedésre vagy eszmecserére használja. Itt aztán bármiről lehet csevegni, csupán a fantáziátok szab határt...
Csak lazán és kulturáltan.
Köszönettel: Vigneau
A Kezdet, avagy innen jöttünk: Vigneau interaktív blogbazárja
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
robogos10
aktív tag
Üdv néktek titánok
-
Qru
MODERÁTOR
PúP, reméljük itt is sok-sok ezer hsz fog születni.
embe: Pofás a kuckód. Azt a kávédaráló WD-t meg dobd ki a francba.
#nincsbennetarcsi
-
Vigneau
félisten
-
addikt
Csatlakoznék a "kemény maghoz"!
nofene
-
embe
nagyúr
Jujjjj! Az nagyon csúnya.... Már ne haragudj! Mondjuk nem látszik,de mégis.... Nagyon kinőtted azt a házat.
Hogy miért? Valami mást kiakarok próbálni. Pedig ez is bőven elég. Csendes is hatékony is nekem. De mégis....
Most látom a hirdetésbe írtál be: ott még a Gigabyte GTX460 SO vga volt benne. Most egy Sapphire HD7770 oc van.
[ Szerkesztve ]
Yamaha RX-A4A 8K erősítő eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
Qru
MODERÁTOR
Csúnya munka valóban. Nem vok rá büszke.
Itt még talán rendezetebb volt de aztán elszabadult a pokol a házban mikor kikerült a nagy vas belőle.
Kéne vmi rendes ház vagy egy moduláris táp.TRU-evel én nagyon elégedett vok. Eszemben sincs lecserélni, főleg hogy nem sok erősebb léghűtés van tőle, főleg nem ami hasonló méretű. Jellemzően csak a kétbordások verik le.
Mit szeretnél helyette?Én meg próbálom elfolytani a 460 SLI iránti vágyam.
#nincsbennetarcsi
-
smiti
addikt
Na akkor megint átrendezhetem a kedvenceimet. Remélem azért befogadtok magatok közé.
Valami jó szakmai kategóriába nem fért volna bele?
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Én az Xigmatek Utgard-ba voltam beleszeretve de 25k-ért nem veszek házat.
robogos: Hiába no' rend a lelke mindennek, minidg is mondtam.
mod:
smiti:
Erről az a vicc jut eszembe, hogy: "Kurv@ra megy a pénz. Én is ezt mondom meg az asszony is, csak más hangsúllyal..."
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
smiti
addikt
Úgy néz ki mehetek a szervízbe a fényképező gépért , ha minden jól megy nemsokára tudok képeket csinálni a gépről.
-
embe
nagyúr
Ez a ház dolog nagyon ízlések és pofonok kérdése (is), de ez a Bitfenix nekem is tetszik. Jól belakható, rendezhető, és még valszeg csendes is.
Itt egy logoutos teszt is róla, ha esetleg nem olvastad volna.smiti : várjuk a fotókat!
[ Szerkesztve ]
Yamaha RX-A4A 8K erősítő eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
robogos10
aktív tag
2X ment bocs
[ Szerkesztve ]
-
robogos10
aktív tag
Kérem nem fikázni
Készülök kuckót cserélniNem tudom mennyire látszik a képen de a sata csatlakozó az alaplapon 2-3 nappal ezelőtt leesett amikor takarítottam a gépet és húztam le a csatlakozót
Na meg az az IDE nem kellene oda na meg az egész gép[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
Nohát, látom beindult az új topic.Ha csak fele annyi post lesz,mint az előzőben már megérte megnyitni.
(#28) Qru : Én egyszer adtam annyi pénzt egy házért, s valószínűleg ez is marad életem végéig.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
robogos10
aktív tag
Nincs valamelyikőtöknek eladó vinyója? 250PL ? nagyon kellene elvitték a 1tb osomat!
-
smiti
addikt
válasz robogos10 #41 üzenetére
Nekem esetleg lenne egy WD 5000 AAKX ha érdekel.
Többieknek, mindenkinek: Megvan a gépem, elkészültek a fotók, csak elcsesztem mert nem állítgattam be rendesen. Úgyhogy a minőséget ne nézzétek. Ha majd a gépbelsőt is rendberaktam majd lesznek új képek is, most még nézzétek el nekem a kupit.
-
-
robogos10
aktív tag
behalok most nézem van alaplapi vga-m el is felejtettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Kártyafüggetlen 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
- Eladó Komplett buildem GARANCIÁLIS szinte vadonat új!
- Apple Watch Series 9 45mm, Stainless Steel, Ezüst, Emag Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen